Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Όταν οι Έλληνες απέρριψαν τον Βίλας Μπόας

Ο Βασίλης Σαμπράκος αρθρογραφεί για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε προταθεί σε ελληνική ομάδα αλλά για καλή του τύχη απορρίφθηκε…
Όταν οι Έλληνες απέρριψαν τον Βίλας Μπόας
Πριν από μήνες έγραφα σε αυτό το blog για την τύχη που θα είχε ο Αντρές Βίλας Μπόας αν είχε επιχειρήσει να ξεκινήσει ή να δώσει ώθηση στην καριέρα του περνώντας από έναν ελληνικό πάγκο. Είχα την βεβαιότητα ότι ουδείς θα έδινε σημασία στο βιογραφικό ενός 30άρη προπονητή και ότι ουδείς θα του έδινε την ευκαιρία.
Προχθές έτυχε να μου διηγηθούν τη σύντομη ιστορία με το άδοξο τέλος σχετικά με την παρά λίγο ατυχία που θα είχε ο Πορτογάλος προπονητής, όταν προ διετίας προτάθηκε σε μια ελληνική ομάδα. Την πρόταση - εισήγηση έκανε, μέσω ενός ατζέντη, ο Γιάσμικο Βέλιτς. Τον ρώτησε ο ατζέντης αν έχει υπόψη του έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που θα είχε τη διάθεση να αναλάβει μια ομάδα της Superleague. Και ο Βέλιτς, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν ανακαλύψει τον Βίλας Μπόας προτού αυτός φτάσει να καθίσει στον πάγκο της Πόρτο, τον συμβούλεψε να προτείνει τον Πορτογάλο. Παρ' όλο που και αυτός, επειδή μας έχει μάθει, τους Ελληνες, καλά, ήταν περίπου βέβαιος ότι η διοίκηση της ομάδας θα απέρριπτε δίχως σκέψη την περίπτωση αυτή.
Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, αυτό συνέβη. Η ελληνική ομάδα δεν ασχολήθηκε καν με την περίπτωση του Βίλας Μπόας. Κι έτσι δεν βρέθηκε η ελληνική παγίδα στον δρόμο του Πορτογάλου προπονητή, που σήμερα ανακοινώθηκε από την Πόρτο. Ελα μωρέ, τι να ξέρει από μπάλα το πιτσιρίκι, που ήταν και άμπαλο και δεν έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής;
Αν δεν έχει άσπρα μαλλιά, ο κόουτς δεν κάνει...
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Έρχονται κι άλλες βόμβες

Ήδη, πάντως, ακούγονται πάρα πολλά τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα σκάσουν κι άλλα μπαμ τα προσεχή 24ωρα. Και λέμε για βόμβες!
Έρχονται κι άλλες βόμβες
Βρισκόμαστε ουσιαστικά ακόμα στην αρχή του σκανδάλου των στημένων παιχνιδιών και θα βγούνε πολύ χοντρά πράγματα στην πορεία. Θα το δείτε! Σεισμός θα γίνει με όσα θα ακολουθήσουν.

Απλά, να υπενθυμίσουμε, ότι και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να μην αρκεστούν στις εντυπώσεις που όντως έχουν κερδίσει ως τώρα με τις πρώτες συλλήψεις, αλλά να χώσουν όσο πιο βαθιά μπορούν το μαχαίρι.

Στη ΓΑΔΑ η επόμενη Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκα!

Ένα είναι σίγουρο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως η επόμενη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα θα γίνει ...στη Γ.Α.Δ.Α.! Και δεν πρόκειται για λογοπαίγνιο ή ευφυολόγημα...
Στη ΓΑΔΑ η επόμενη Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκα!
Ο σκύλος έμαθε πως μέσα στο επόμενο διάστημα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, θα περάσουν κι άλλοι πρόεδροι, εκτός από τον Αχιλλέα Μπέο του Ολυμπιακού Βόλου και τον Σταύρο Ψωμιάδη της Καβάλας. Πως δεν έκλεισε σε αυτούς ο κύκλος, αλλά πως με αυτούς άνοιξε!
Πολλοί θα είναι ακόμα αυτοί που "εξετάζονται" από τη δικαιοσύνη στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες αρχές μετά από σχετική διαταγή της εισαγγελίας πρωτοδικών.
Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τον τίτλο και θα δείτε πως όντως θα γίνει στη ΓΑΔΑ η επόμενη Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκα!sportdog gr

Έκτακτη εκπομπή στον «Σκάι»!

Οι μεγάλες διαστάσεις που παίρνει το θέμα με τις συλλήψεις της αστυνομίας για τους φερόμενους ως ύποπτους αγώνες, αναγκάζουν τον «Σκάι» να αλλάξει το πρόγραμμα του αφού στις 23.15 είναι προγραμματισμένη έκτακτη εκπομπή «Σκάι θέμα», με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη.

Στην εκπομπή θα τοποθετηθούν ο δημοσιογράφος Κυριακός Θωμαϊδης αλλά και ο Αλέξης ΚούγιαςThe Player

Πήρε Βαράν η Ρεάλ!

Στην απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα L' Equipe, αλλά και ιστοσελίδες της Γαλλίας.

Ο αμυντικός της Λανς συναντήθηκε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, υπεύθυνο της Ρεάλ για τα θέματα της Γαλλίας, και έδωσε τα χέρια, ρίχνοντας ουσιαστικά «πόρτα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο 18χρονος αμυντικός της Λανς που υποβιβάστηκε είναι ένας εκ των πλέον υποσχόμενων στη θέση του και γι' αυτό η «βασίλισσα» δαπάνησε 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε δεν μένει παρά να ανακοινωθεί από τη Ρεάλ ο ποδοσφαιριστής...

Μέχρι και στημένο ντέρμπι!

Ήταν να μην ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγες ώρες μετά τις 9 συλλήψεις για στημένα παιχνίδια, η ιστοσελίδα "tovima.gr" αποκαλύπτει μέχρι και στημένο ντέρμπι!
Μέχρι και στημένο ντέρμπι!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
"Αποκάλυψη-σοκ για την υπόθεση των στημένων αγώνων: ανάμεσα στους δεκάδες κατηγορουμένους για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν και ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας» που είχε αποκαλυφθεί προ μερικών ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα
Ακόμη κατηγορούμενος θα βρεθεί και επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στην υπόθεση των 216 νονών της νύχτας που αποκαλύφθηκε προ δύο μηνών"

Ανησυχούν και στον Ηρακλή τώρα...

Οι τελευταίες εξελίξεις με την έρευνα της Αστυνομίας και τις προσαγωγές που έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, είναι λογικό να προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους του Ηρακλή...
Ανησυχούν και στον Ηρακλή τώρα...
"Περιμένουμε να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο", ήταν τα λόγια ανθρώπου της ομάδας. Η νύχτα είναι μεγάλη και είναι βέβαιο ότι τα όσα συμβαίνουν στην ΓΑΔΑ, επηρεάζουν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ίσως υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις τις επόμενες ώρες...
Πηγή: bluearena.gr

Επιστροφή από την… κόλαση

Δύο γκολ του Αντριάν Λόπεθ έφεραν τα… πάνω κάτω στο ημιτελικό κόντρα στη Λευκορωσία και οδήγησαν την εθνική Ισπανίας στο μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται στην Δανία. Με 1-0 είχαν προηγηθεί οι Λευκορώσοι. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από την Γέφρεν στην παράταση.
Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο Βίμποργκ, οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν με τέρμα του Βορόνκοφ στο 39’. Την ώρα που όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Γεόργκι Κοντρατίεφ θα «κλείδωναν» την είσοδο στο μεγάλο τελικό, ο Αντριάλ Λόπεθ πήρε το… όπλο του. Ο 23χρονος επιθετικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είπε την… τελευταία κουβέντα και ισοφάρισε σε 1-1.
Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, οι παίκτες του Λουίς Μίγια δεν άφησαν… περιθώριο για αμφισβήτηση. Ο Αντιάν Λόπεθ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στην αναμέτρηση και πέμπτο στη διοργάνωση και έκανε το 2-1 (105’). Μάλιστα, οι «φούριας ρόχας» πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Γέφρεν και το τελικό σκορ διαμορφώνεται σε 3-1 (113’).

Οι Ισπανοί πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό, που θα προκύψει από την αναμέτρηση Ελβετία-Τσεχία.
Αναλυτικά:
Ισπανία- Λευκορωσία 3-1
(39’ Βορόνκοφ, 89’, 105’ Αντριάν, 113’ Γέφρεν)
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Γκούτορ, Πολιακόφ, Πολίτεβιτς, Φιλιπένκο, Βερετίλο, Σιβάκοφ, Νραγκούν, Περεπέτσκο (60’ Μπάγκα), Νέκχιατσικ, Σκάβις (83’ Ρέκις), Βορόνκοφ (69’ Μπουκάτκιν).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Μοντόγια, Μποτία, Ντομίνγκες (57’ Μπόγιαν), Ντίντακ, Χάβι Μαρτίνες, Ερέρα (58’ Καπέλ), Τιάγκο, Μάτα, Μουνιαΐν (71’ Γέφρεν), Αντριάν.

Οριστικά τιμωρημένος ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές του επόμενου πρωταθλήματος αφού η έφεση που κατατέθηκε δεν έγινε δεκτή, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα.

Ο Γκαρσία είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές πρωτόδικα για την μπουνιά στον Μίτσελ στο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ, η πλευρά του ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση αλλά δεν έγινε δεκτή από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ συγκεκριμένα αναφέρει: : "Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία κατά της υπ΄ αριθμ. 188/2011 απόφασης της ΠΕ/Super League."
 The Player

Ο κύκλος των… χαμένων επενδυτών

Του Στέλιου Μοσχούλα

Ορισμένοι απορούν με την καχυποψία του Θοδωρή Ζαγοράκη, σε ό, τι αφορά τους υποψηφίους επενδυτές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος κάτι ξέρει… Τόσο όσο αυτός βρίσκεται στον προεδρικό θώκο όσο και πριν, όταν ήταν απλά παίκτης, έχουν δει πολλά τα ματάκια του… Εχει καεί στο χυλό και γι΄ αυτό το λόγο φυσάει και το γιαούρτι. Η περίπτωση του Κωνσταντινοπολίτη επιχειρηματία, Βασίλη Φλωρίδη, έφερε ξανά στο προσκήνιο (ανακάλεσε διάφορες σκηνές στις μνήμες των ΠΑΟΚτσήδων, αν και φαίνεται πιο σοβαρή υπόθεση) τον κύκλο των… χαμένων επενδυτών, γι΄ αυτό το λόγο κι όλοι στον ΠΑΟΚ κρατούν μικρό καλάθι. Μπορεί ο Φλωρίδης κι οι συνεργάτες του να κάνουν την έκπληξη. Ομως μέχρι τότε οι πάντες θα αντιμετωπίζουν με μεγάλη καχυποψία τον εκάστοτε επενδυτή. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι σε εξέλιξη στον «Δικέφαλο». «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…», θα απαντήσουν εύλογα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και δε θα έχουν άδικο.

Καλό, πάντως, είναι να κάνουμε μια μίνι αναδρομή σε όλους όσοι πέρασαν σαν υποψήφιοι επενδυτές από τον «Δικέφαλο», αλλά στο τέλος του σίριαλ, ούτε που… ακούμπησαν.

Ποιος θα ξεχάσει τον πρώην πρόεδρο της ΑΣΠΙΣ, Παύλο Ψωμιάδη. Ναι αυτόν που…  βοήθησε για να σκάσει το μέγα σκάνδαλο με τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία. Για τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε κι ο «βασιλιάς των μαγιό», Πάνος Παπαδόπουλος από τη Σουηδία, ο οποίος έφυγε γρήγορα όταν συνειδητοποίησε τι «καράβι» πάει να κυβερνήσει.

Στη σειρά των αναμνήσεων (όχι απαραίτητα χρονολογικά) μάς ήρθε ο  
Γιάννης Καμπάνης. Ο εφοπλιστής που ενδιαφέρθηκε για τον ΠΑΟΚ, αλλά ήθελε τόσο τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και το γήπεδο. Κι αυτός είχε την τύχη των προηγούμενων, όπως κι η περίπτωση του ενδιαφέροντος του γιου του Μουαμάρ Καντάφι, Σαϊντί, ο οποίος είχε μετοχές στην Γιουβέντους κι ήθελε ακόμη ένα σύλλογο με ασπρόμαυρη φανέλα. Κι αυτό το «deal» πήγε… περίπατο. Ο επόμενος στη μακροσκελέστατη λίστα, Ιβάν Σαββίδης (βουλευτής στη ρωσική Ντούμα) έτυχε αρχικά μεγάλης υποδοχής. Υποσχέθηκε ότι θα επενδύσει 20 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να πάρει όλες τις μετοχές, αλλά αφού τού παραχωρηθεί ο χώρος του γηπέδου της Τούμπας για 49 χρόνια, για να φτιάξει εκεί ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του «Δικεφάλου». Η συμφωνία δεν επήλθε ποτέ, μια και δεν αρκέστηκε μόνο στις μετοχές. Ηθελε επιμόνως και το γήπεδο.

Ως ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασαν κι ο Βαγγέλης Μυτιληναίος πριν πάρει τον Ηρακλή, όπως και μια πολυεθνική από την Αμερική, αλλά κι Άγγλοι επενδυτές όπως κι ο Νικηφόρος Κισσανδράκης. Τελευταίοι εμφανίστηκαν οι Άραβες (με τον περίφημο Οντέι), οι οποίοι ακόμη δεν απάντησαν σχετικά με τις προθέσεις τους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι έχουν εκνευρίσει αρκετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Και να ξεχάσαμε κάποιον, συγχωρεμένοι (ελπίζω), αν κι υπήρχαν και δεκάδες πληροφορίες αλά «ράδιο αρβύλα» για τον Δημήτρη Κοπελούζο, τον Θόδωρο και την Γιάννα Αγγελοπούλου και πολλούς ακόμη επιχειρηματίες με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Τι έχουν ακούσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν δει τίποτα απτό. Απλά πληροφορίες, «όργια» φημών, «τσάμπα» ενδιαφέρον και διαφήμιση για κάποιους.
 sportday gr

Μπέος, Ψωμιάδης και όλοι οι καλοί χωράνε! (ΦΩΤΟ)

Ως ευκαιρία για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπουν τα μεγάλα αθλητικά sites τις συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ για τα στημένα.
Μπέος, Ψωμιάδης και όλοι οι καλοί χωράνε! (ΦΩΤΟ)
Δείτε πως διαχειρίστηκαν το θέμα οι πιο δημοφιλείς ελληνικές ιστοσελίδες:
Gazzetta.gr
Σύλληψη Μπέου, Στ. Ψωμιάδη και άλλων 7!
Ξεκαθάρισμα στη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα! Διαβάστε όλα τα ονόματα!
Sport24.gr
Σύλληψη Μπέου-Στ.Ψωμιάδη!
Εννέα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Ανάμεσά τους ο Αχιλλέας Μπέος, ο Σταύρος Ψωμιάδης ο Γιώργος Τσακογιάννης και αρκετοί μάνατζερ. Την Πέμπτη οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Contra.gr
Ολοι οι καλοί χωράνε...
Την ευκαιρία να σπάσουν το απόστημα του παραποδοσφαίρου έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές μετά τις συλλήψεις των πρώτων κατηγορουμένων για συμμετοχή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ιδιοκτήτες ΠΑΕ και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου απολογούνται για κακουργηματικές πράξεις.
Sport.gr
Συλλήψεις για τα «στημένα»
Στις συλλήψεις των Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη, Γιώργου Τσακογιάννη και άλλων έξι προσώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής, με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!
Sport-fm.gr
Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ!
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Αχιλλέας Μπέος (όπως δήλωσε ο δικηγόρος του) και άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει στην ασφάλεια είναι περίπου 20 και αυξάνονται. Ανάμεσά τους βρίσκονται και ποδοσφαιριστές!

Δεν μπόρεσε για Τέβες η Ίντερ

Ο αγώνας της Ίντερ για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μία μεγάλη μεταγραφή όπως θα ήταν αυτή του Κάρλος Τέβες έληξε άδοξα. Ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι» παραδέχτηκε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και του παίκτη ουσιαστικά τους έθεσαν εκτός παιχνιδιού οριστικά και πλέον κοιτούν αλλού.

«Ο Τέβες είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας φανταστικός χαρακτήρας, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσουμε με τη μεταγραφή του. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι εκτός προϋπολογισμού μας. Η αγορά αυτή τη στιγμή είναι τρελή και δύσκολα μπορείς να την ακολουθήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Μπράνκα.

Η Ίντερ εκδήλωσε την επιθυμία να συμμορφωθεί από φέτος με το οικονομικό Fair Play της UEFA, ώστε να μην βρεθεί ξαφνικά προ εκπλήξεων με τον ισολογισμό του συλλόγου.

Οι Γερμανοί για Βόλφσμπουργκ και Βιεϊρίνια

Στη Γερμανία υπάρχουν σήμερα δημοσιεύματα που επικαλούνται τον ελληνικό Τύπο, όπως αυτό της ιστοσελίδας «Ran.de» σε ότι αφορά το θέμα του Βιεϊρίνια. «Η Βόλφσμπουργκ θέλει να πάρει έναν ακόμα παίκτη για την επίθεσή της και το όνομα του Πορτογάλου, Αντρε Βιεϊρίνια, είναι στο προσκήνιο.

Το συμβόλαιο ισχύει μέχρι το 2012 (σ.σ. 2013) και αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για να κερδίσει χρήματα από μία πώληση. Ισως ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ να παίζει με το χρόνο.» λέει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η «Sportal.ch.sportalsports.com» εμπλέκει και την Τραμπζόνσπορ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Πορτογάλου! «Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός. Αντρε Βιεϊρίνια ενδιαφέρει την Βόλφσμπουργκ και την Τραμπζόνσπορ. Το συμβόλαιο του παίκτη έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο»The Player

Προβληματισμός στον Ηρακλή

 
Η προσφυγή του Ηρακλή στο CAS για την υπόθεση της «υποτιθέμενης πλαστής ενημερότητας» μπορεί να μην επηρεάζεται, ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι συλλήψεις προκαλούν προβληματισμό στον «γηραιό».
Η παρουσία αρκετών  παραγόντων του χώρου στη Γ.Α.Δ.Α., οι προσαγωγές, οι συλλήψεις και οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων  ωρών, ενδεχομένως να βάλουν σε... δεύτερη μοίρα την υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ηρακλή. Η φερόμενη συμφωνία του Αντώνη Ρέμου με τον Μάκη Ψωμιάδη, η διατήρηση του «γηραιού» στη Σούπερ Λίγκα και ταυτόχρονα η ριζική αλλαγή της Καβάλας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική, θα υποσκιαστεί από όλα όσα συμβαίνουν τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Η αισιοδοξία των ανθρώπων του Ηρακλή για την άμεση αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου ναι μεν διατηρείται, ωστόσο, πλέον δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πιο συγκρατημένα.

"Καμία περίπτωση συγχώνευσης"!

ο παρασκηνιακό σενάριο συγχώνευσης του Ηλυσιακού με την ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Ιλισιωτών, Παντελής Γαμπιεράκης. 
"Καμία περίπτωση συγχώνευσης"!
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης. Με καμία ομάδα, όχι απλά με την ΑΕΚ. Ο Ηλυσιακός έχει τη δική του ιστορία, όπως άλλωστε και η ΑΕΚ.
Η διοίκηση της ΚΑΕ, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι ειλημμένη απόφαση και δεν πρόκειται να αλλάξει», δήλωσε ο Γαμπιεράκης, ο οποίος προχωρά τον προγραμματισμό για την καινούρια σεζόν.

Συνελήφθη ο Μπέος!

Η προσαγωγή του Αχιλλέα Μπέου στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των «στημένων» μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του! Ραγδαίες οι εξελίξεις!
Συνελήφθη ο Μπέος!
Αποχωρώντας από τα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Κακκαβάς, γνωστοποίησε πως η η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη…
Ο Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε «σύλληψη» και οι προσαγωγές των υπολοίπων.
Τρία από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, είναι επίσης ο ομόλογός του της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης και μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης. Από κει και πέρα, όπως μετέδωσε ο NOVA ΣΠΟΡ FM στην ΓΑΔΑ βρίσκεται γιος μεγαλοπαράγοντα που ενδεχομένως να σχετίζεται με συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλαδή αυτό της Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό το 2008.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί στη Θεσσαλονίκη δύο ακόμη άτομα... Πρόκειται για έναν παράγοντα της Football League κι έναν μάνατζερ ποδοσφαιριστών.
Τέλος, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ανάλογη κίνηση και με ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».sportdog gr

Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...

Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε επίσημα τη σύλληψη 9 ατόμων, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος και Σταύρος Ψωμιάδης, για την υπόθεση των "στημένων"!
Μπέος, Ψωμιάδης και άλλοι 7...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με ευρεία αστυνομική επιχείρηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
"Κατόπιν εισαγγελικής έρευνας διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, εννέα (9) ημεδαποί για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.
Οι έρευνες συνεχίζονται. "
Όσον αφορά στον Αχιλλέα Μπέο, αποχωρώντας από τα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης, ο δικηγόρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Κακκαβάς, γνωστοποίησε πως η η προσαγωγή μετατράπηκε ήδη σε σύλληψη…Ο Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Πλην του Μπέου, έχουν συλληφθεί επίσης ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, όπως και οι Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με παλιότερη θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος, που φέρονται ως bookmakers!sportdog gr

Και το Goal.com για Σισέ-Λάτσιο!!

Το «φλερτ» του Τζιμπρίλ Σισέ με τη Λάτσιο αναφέρει και η ιστοσελίδα Goal.com, η οποία επικαλείται ιταλικές πηγές.

Η γνωστή ιστοσελίδα αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά, ενώ παραθέτει και δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα στην Corriere dello Sport, τις οποίες πάντως ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του τριφυλλιού έχει διαψεύσει...

Τέλος, αναφέρονται και οι δηλώσεις του ισχυρού άντρα της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, τις οποίες είχε κάνει προ ημερών.

Ανακοινώθηκε ο Δημητρίου!!

Ο Πέτρος Δημητρίου είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Εθνικού Αστέρα. 

Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Βασίλη Αδαμάκη. 

Ο νέος προπονητής του Αστέρα δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω μία ομάδα σαν τον Εθνικό Αστέρα, που έχει πολύ μεγάλη ιστορία, ξεχωριστό φίλαθλο κόσμο και ασφαλώς οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλες. Στην προπονητική μου καριέρα δεν έχω μάθει ποτέ να δειλιάζω και ξέρω πολύ καλά ποιες είναι οι δυσκολίες. Πιστεύω όμως ότι με την σωστή οργάνωση αλλά και στην σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε με συνέπεια και θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι εξαιρετικά δύσκολο και πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον κόσμο της. Θέλω την συμπαράσταση όλων και κυρίως των φιλάθλων, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι και να έρθουν καλύτερες ημέρες στην Καισαριανή». 

Συναντήθηκε με οπαδούς της Βίλα ο ΜακΛις!!

Τη δημιουργία καλών σχέσεων με τους οπαδούς της Άστον Βίλα ξεκίνησε ο Άλεξ ΜακΛις, ο οποίος πριν καν αποκτηθεί ήταν ανεπιθύμητος στους «χωριάτες»...

Ο έμπειρος τεχνικός που λόγω της θητείας του στη «μισητή» Μπέρμιγχαμ δεν είναι αποδεκτός στη μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων προσπαθεί να βελτιώσει ο Σκωτσέζος.

Τα ΜΜΕ του Νησιού αναφέρουν πως όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξαν εντάσεις και θα γίνουν νέες συναντήσεις, προκειμένου όταν θα ξεκινήσει η σεζόν, να μην υπάρχουν... εμφύλιοι.
 

Μόνιμοι «κάτοικοι» Σαν Σίρο Μπόατενγκ και Παλόσκι!!

Την απόκτηση των Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και Αλμπέρτο Παλόσκι ως μονίμων μεταγραφών ανακοίνωσε η Μίλαν.

Και οι δύο παίκτες ανήκαν στους «ροσονέρι» υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας με την τζένοα, αλλά οι «ροσονέρι» εξαγόρασαν το σύνολο των δικαιωμάτων τους.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι απέκτησε τους Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και Αλμπέρτο Παλόσκι ως μόνιμες μεταγραφές από τη Τζένοα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη... εξέλιξη ήταν γνωστή και αναμενόμενη, με τη Μίλαν να μην δημοσιεύει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

«Έκλεισε στη Ρόμα ο Μποριέλο»

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να γίνει 100% «Ρωμαίος» ο Μάρκο Μποριέλο, καθώς η Ρόμα απέκτησε τα δικαιώματα του από τη Μίλαν.

Ο διεθνής επιθετικός που μετέβη στην αιώνια πόλη στις 31 Αυγούστου του περσινού καλοκαιριού φέρεται να κόστισε περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ στους «τζιαλορόσι».

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι προ ημερών είχε αναφέρει πως ο παίκτης θα μείνει στη Ρόμα, αλλά δεν είχε διευκρινήσει πως αυτό θα γίνει με τη μορφή αγοράς. Το Sky Sport Italia αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης των 11 γκολ την περσινή σεζόν θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ενδιαφέρον Ραπίντ για Μάχο!!

Για τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου Γιούργκεν Μάχο ενδιαφέρεται η Ραπίντ Βιέννης, σύμφωνα με αυστριακή ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η «relevant.at» αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ραπίντ ετάξουν την περίπτωση απόκτησης του έμπειρου τερματοφύλακα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στην σχετική λίστα του συλλόγου.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ραπίντ θέλει να ενισχυθεί στην θέση του τερματοφύλακα. Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα για να καλύψουν την θέση, είναι ο Γκέμπερ της Ριέντ, Βολφ της Κάφεμπεργκ και ο Μάχο του Πανιωνίου». 

Κανώτας: «Δε θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το αίτημα διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας στο PAOK Sports Arena.

«Ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει ξανά στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου ανήκε. Εγινε μια μεγάλη προεργασία κι αφού ενημερώθηκε πλήρως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, στείλαμε σήμερα το αίτημά μας για να φιλοξενήσουμε τον έναν προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης. Το πρωτεύον είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει ξανά στην Ευρωλίγκα κι ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι του. Θα μπει στους δυνατούς της Ευρωλίγκας και θα ξεφύγει από τη μιζέρια».

Σε ό, τι αφορά το κόστος της διοργάνωσης, είπε: «Δευτερεύον είναι το κόστος της διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ από αυτήν την ιστορία».

Είπε το «ναι» ο Μαϊστόροβιτς!!

Θετικά απάντησε εν τέλει στην πρόταση της Κέρκυρας για ανανέωση ο Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Ο Κροάτης άργησε λίγο να απαντήσει στην πρόταση των «Φαιάκων», με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν πολλές φήμες που τον ήθελαν να μην ανανεώνει. Ωστόσο τελικά είπε το πολυπόθητο ναι και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Κέρκυρας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της Κέρκυρας, Νίκο Λυράκη, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. 

Τρεις πρόεδροι ομάδων στη ΓΑΔΑ!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία προχωρά σε προσαγωγές ατόμων που εμπλέκονται στους 40 ύποπτους αγώνες της ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τέσσερις πρόεδροι ομάδων, ενώ υπάρχουν φήμες για έναν προπονητή, αλλά και για διαιτητή.  Λέγεται ότι θα προσαχθούν συνολικά είκοσι άτομα ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι σε σπίτια και σε γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδεχόμενο μεταξύ των προσαχθέντων να συμπεριλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές ομάδων.

Προς το παρών η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, αν και το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει αργότερα.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν αιφνιδιαστική και σχετικές φήμες, ότι δηλαδή είχαν ξεκινήσει οι προσαγωγές, κυκλοφορούσαν από το πρωϊ. Όμως επιβεβαιώθηκαν αργά το απόγευμα.

Οσον αφορά στους προσαχθέντες υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους από την έρευνα που έγινε για τους 40 ύποπτους αγώνες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους φακέλους της ΟΥΕΦΑ και η ελληνική δικαιοσύνη ερευνά εδώ και καιρό. Σε βάρος όσων απαγγελθούν κατηγορίες θα σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι ύποπτοι θα κατηγορηθούν για τρία αδικήματα: στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Πηγή: theplayer.gr

Κρατάει Παβλιουτσένκο η Τότεναμ!!

Να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Ρόμαν Παβλιουτσένκο, θέλουν οι διοικούντες την Τότεναμ.

Να κρατήσουν στο ρόστερ της Τότεναμ, τον Ρόμαν Παβλιουτσένκο, θέλουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Έτσι, οι άνθρωποι του Λονδρέζικου συλλόγου ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο επιθετικό, για την επέκταση του συμβολαίου του, όπως αναφέρει η «Daily Express».

Παράλληλα, τα αγγλικά ΜΜΕ, αναφέρουν όπως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Τότεναμ, για αρκετά χρόνια. Όπως είναι, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό, πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» η νέα συμφωνία.

Ανέλαβε την Αλγερία ο Χαλίλχοτζιτς!!

Την Εθνική Ομάδα της Αλγερίας ανέλαβε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως εξήγησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, βασικοί στόχοι του νέου προπονητή θα πρέπει να είναι η πρόκριση στα δύο επόμενα Κόπα Άφρικα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο Χαλίλχοτζιτς αντικαθιστά τον Αμπντελάκ Μπενσικά που παραιτήθηκε μετά την «ντροπιαστική» ήττα με 4-0 από το Μαρόκο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο Βόσνιος τεχνικός έχει και στο παρελθόν προπονήσει Εθνική Ομάδα, έχοντας αναλάβει την Ακτή Ελεφαντοστού από το 2008 έως το 2010.

FIFA: «Προσπάθησε να δωροδοκήσει ο Μπιν Χαμάμ»

Αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μοχάμεντ μπιν Χαμάμ προσπάθησε να δωροδοκήσει μέλη της FIFA προκειμένου να επικρατήσει του Σεπ Μπλάτερ στη μάχη για την προεδρία αποκαλύπτει το βρετανικό Press Association, που έχει στη διάθεσή του φάκελο της Επιτροπής Δεοντολογίας του ποδοσφαιρικού σώματος.

Σύμφωνα με την έρευνα, «υπάρχουν σαφή, πειστικά και αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος του Μπιν Χαμάμ ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τα μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ υπήρχε εμπλοκή και του Τζακ Γουόρνερ.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τα έγγραφα, διοργάνωσαν  στο Τρινιντάντ συνάντηση των 25 μελών της Ποδοσφαιρικής Ένωσης της Καραϊβικής και τους δωροδόκησαν με χρήματα.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς φωτογράφησαν τα χρήματα, τα οποία βρίσκονταν σε καφέ φακέλους και ανέρχονταν περίπου στα 40.000 δολάρια.

Μετά την παραίτηση του Γουόρνερ, αντιπροέδρου της FIFA, οι κατηγορίες παύουν να ισχύουν, αλλά τα... προβλήματα για τον Μπιν Χαμάμ παραμένουν, με την έρευνα από την Επιτροπή της FIFA να βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από το ότι αρνούμαι τις κατηγορίες και επιμένω ότι δεν έκανα τίποτα παράνομο κατά τη διάρκεια της ειδικής συνάντησης στο Τρινιντάντ», δήλωσε ο Μπιν Χαμάμ.

Αθανασιάδης: «Προχωράμε στο σχέδιο μας, μαζί με τον Τσιώλη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης μιλώντας στις 19:00 στο σώμα της γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη έδωσε το στίγμα της νέας προσπάθειας των κίτρινων. Αρχικά ο πρόεδρος του Άρη τόνισε ότι: «Θέλω να απευθύνω έναν χαιρετισμό τόσο εγώ και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου και να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, την τιμή και την ευθύνη που μας δώσατε μέσω της εντολής για να αναλάβουμε τις τύχες της ομάδας. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατο και θα υπερβάλουμε το εαυτό μας, για να ανταποκριθούμε στο βαρύ εργο μας και να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».

Ο Αθανασιάδης τόνισε ακόμη ότι: «Συμφωνήσαμε για τη συνεργασία με τον Σολτάνι, όπως και για την διετή επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νέρι Καστίγιο. Περιμένουμε την τυπική αποδέσμευση του κάτι που είναι υποχρέωση της Σαχτάρ. Έχουμε σχέδιο και το εφαρμόζουμε με την προώθηση νεαρών παικτών, είτε με την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή και στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε και ο Κανούλας.
Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον προπονητή μας, για να βρούμε ποιοτικούς παίκτες και να ενισχύσουμε την ομάδα. Η σχέση μας είναι διαρκής για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και αγωνιστικής αξίας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ υπογράμμισε ότι: «Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, όλα τα θέματα της προετοιμασίας έχουν διευθετηθεί και περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της νέας περιόδου.
Πέρα από τις υπάρχουσες οικονομικές συμφωνίες, είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε συμφωνία με άλλες εταιρίες που ελπίζουμε να προστεθούν στη οικογένεια του Άρη. Σύντομα πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τα ονόματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα είναι σύσσωμος ο Άρης, καθώς εκτός από το δ.σ. της ΠΑΕ, το παρών στη συνέλευση έχει δώσει ο Γιάννης Δαμιανίδης από την πλευρά της ΚΑΕ αλλά και ο πρόεδρος του Α.Σ., Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακόμη, θετικά σχολιάστηκε όταν στο ξεκίνημα της διαδικασίας έπαιξε ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας από την περασμένη χρονιά καθώς και μοναδικές εικόνες από την κερκίδα...
Πηγή: theplayer.gr

 

Χαμός... διαρκείας!!!

Μόνο σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέθεσε 619 εισιτήρια διαρκείας και μετά και τον σημερινό απολογισμό οι κάτοχοι διαρκείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφθασαν στους 5529!
Χαμός... διαρκείας
Όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα και προφανώς μέσα στην εβδομάδα τα διαρκείας μπορεί να ξεπεράσουν και τα εφτά χιλιάδες…
Πηγή: paok24.gr

Τα 'κονομάει καλά ο Γιάγια...!!

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στον κόσμο σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.
Τα 'κονομάει καλά ο Γιάγια...
O Ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει ετήσιες απολαβές 13,3 εκατομμύρια δολλάρια ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ τα αντίστοιχα συμβόλαια των Ντρογκμπά, Ετό, Εσιέν αλλά και Κόλο Τουρέ που ακολουθούν.

Αναλυτικά η λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων Αφρικανών παικτών:
1. Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι & Ακτή Ελεφαντοστού) - $13.3 εκατ.
2. Σάμουελ Ετό (Ίντερ και Καμερούν)- $ 12 εκατ.
3. Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (Τόγκο & Μάντσεστερ Σίτι) - $12 εκατ.
4. Κόλο Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι & Ακτή Ελεφαντοστού) -$10,3 εκατ.
5. Φρεντερίκ Κανουτέ (Σεβίλλη & Μάλλι)- $ 8,6 εκατ.
6. Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι & Ακτή Ελεφαντοστού)- $8 εκατ.
7. Τζον Μίκελ Όμπι (Τσέλσι & Νιγηρία)- $ 5,8 εκατ.
8. Μικαέλ Εσιέν (Τσέλσι & Γκάνα)- $ 5,5 εκατ.

Συνέντευξη Τύπου με παγωτό στου… Κανάκη!!

Τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την Ερασιτεχνική ΑΕK θα αναλύσει διεξοδικά το μεσημέρι της Πέμπτης ο συνδυασμός «Με τον Νέστορα για την ΑΕΚ» στου οποίου το ψηφοδέλτιο συμμετέχει ο Κώστας Νεστορίδης. Ακούστε και τον τόπο που θα παραχωρηθεί η συνέντευξη Τύπου...
Συνέντευξη Τύπου με παγωτό στου… Κανάκη!
Είναι από τις ειδήσεις που πραγματικά τις βλέπεις και δεν μπορείς να συγκρατηθείς από τα γέλια.
«Αύριο, Πέμπτη 23/6/2011 και ώρα 13.00, στην Καφετέρια ΚΑΝΑΚΗ, Λεωφ. Δεκελείας 80, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναλύσουμε, διεξοδικά, τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας», αναφέρει στο τέλος της η ανακοίνωση του συνδυασμού που πρόσκεινται στον Ανδρέα Ανατολιωτάκη.
Μήπως ο συνδυασμός θα κεράσει τους παρευρισκόμενους και… παγωτάκι; Γιατί ο Κανάκης στη Φιλαδέλφεια ήταν πολύ γνωστός για τα γλυκά του.
Συνεντεύξεις Τύπου σε καφετέρια, πρώτη φορά ακούμε…

Και η "Βασίλισσα" για Φαλκάο!!

Πορτογαλικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ρανταμέλ Φαλκάο.
Και η "Βασίλισσα" για Φαλκάο!
Συγκεκριμένα η "Α Bola", τονίζει πως εκτός από την Τσέλσι του Βίλας-Μπόας και η Ρεάλ είναι υποψήφια για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, συνδετικός κρίκος του παίκτη με τη "Βασίλισσα", είναι ο μάνατζερ του Ζοζέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες κι έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα συζητήσεις για την απόκτησή του.

Βέβαια οι "μερένγκες" έχοντας ήδη Κριστιάνο, Μπενζεμά και Ιγουαΐν για την  επιθετική τους γραμμή, αλλά και με τους Νεϊμάρ και Αγουέρο να ακούγονται καθημερινά, μόνο σε περίπτωση που προχωρήσουν στην πώληση κάποιου παίκτη θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφή.

"Δεν ξέρω κάτι για Ολυμπιακό"

Το όνομα του Στέφαν Σάβιτς της Παρτιζάν έχει ακουστεί σαν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που φύγει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αλλά ο νεαρός άσος σε δηλώσεις του δήλωσε άγνοια για τους "ερυθρόλευκους"...
"Δεν ξέρω κάτι για Ολυμπιακό"
"Πρώτη φορά ακούω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο κλαμπ, αλλά δεν ξέρω κάτι, όπως δεν ξέρω πολλά και για τη Ρόμα.
Είμαι παίκτης της Παρτιζάν, είμαι στην προετοιμασία της και για τη μεταγραφή μου –αν γίνει κάτι- ασχολείται η διοίκηση», σχολίασε ο Μαυροβούνιος σέντερ μπακ.
Πηγή: katimagiko.gr

Κάτι παραπάνω από 1200!!

Με βάση τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έως τώρα 1.233 φίλοι της ομάδας έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους, είτε μέσω του ίντερνετ (όπου υπάρχει έκπτωση 30%), είτε μέσω των εκδοτηρίων του ΟΑΚΑ και του «Απόστολος Νικολαϊδης», τα οποία άνοιξαν την περασμένη Δευτέρα (20/6).
Κάτι παραπάνω από 1200
Στην «πράσινη» ΠΑΕ είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση μέσω του ίντερνετ, το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Παναθηναϊκό κι έχει έως τώρα πολύ καλά αποτελέσματα.
Πηγή: sentra-goal.gr

Αρχές Ιουλίου τα "προσκλητήρια"

Στις αρχές Ιουλίου θα ανακοινώσει ο Ηλίας Ζούρος την προεπιλογή των παικτών του εν όψει του Eurobasket.
Αρχές Ιουλίου τα "προσκλητήρια"
Όσοι ευελπιστούν σε κλήση θα πρέπει να περιμένουν να περιμένουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Τότε ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει τους παίκτες που θέλει κοντά του στην προετοιμασία, πριν επιλέξει την τελική αποστολή.
Από τις 4/9/10 η Εθνική Ομάδα δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το «όχι» του Κώστα Τσαρτσαρή. Μένει να φανεί αν θα επιστρέψει ο Θοδωρής Παπαλουκάς και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρούσης, που ανακάλεσε την εν βρασμώ απόφασή του να απέχει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν το βάζουν κάτω!!

Ιωνικός και Εθνικός είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στην Football League και ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση.
Δεν το βάζουν κάτω
Οι δύο ΠΑΕ σκοπεύουν να καταθέσουν την έφεσή τους την επόμενη εβδομάδα μαζί με όλες τις άλλες ομάδες, ώστε να πάνε όλοι μαζί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Εκεί θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον όλων των ομάδων. Όπως λένε πάντως σήμερα σε Ιωνικό και Εθνικό, εφόσον χάσουν οριστικά τη μάχη, τότε θα χρησιμοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την ενοχή άλλων ομάδων.

Χαιρετάνε Τόχα και Τσεσνάουσκις!!

Κοντά στην έξοδο από το ρόστερ του Αρη βρίσκονται δύο παίκτες που πλέον δεν υπολογίζονται, όπως φαίνεται από τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη.
Χαιρετάνε Τόχα και Τσεσνάουσκις
Πρώτος στην σειρά ο Ντειβίντας Τσεσνάουσκις που διεμήνυσε πως αν του καταβληθούν τα δεδουλευμένα της περασμένης περιόδου τότε είναι πρόθυμος και να λύσει το συμβόλαιο του αν αυτό θέλει και ο Αρης.
Ο διεθνής Λιθουανός, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013 με τον Αρη,αλλά με την συρίκνωση των οικονομικών στην καινούργια σαιζόν, είναι από αυτούς που θα κληθούν να λύσουν το συμβόλαιο τους.
Δεύτερος στην σχετική λίστα των υπό αποδέσμευση είναι ο Κάρλος Τόχα, με τον οποίο επίσης στον Αρη επιθυμούν να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Η δική του περίπτωση βέβαια είναι αρκετά πιο περίπλοκη.
Πηγή: exedra.gr

Δεν θέλει Μπουμσόνγκ ο Μάγκατ!!

Μετά την Κολωνία φαίνεται πως και η Βόλφσμπουργκ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Δεν θέλει Μπουμσόνγκ ο Μάγκατ
Ο Φέλιξ Μάγκατ εισηγήθηκε στην διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, την απόκτηση του νεαρού στόπερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάρκο Ρους, αντί του Γάλλου.

Άλλη ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται γαι τον "Μπουμ" είναι η Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο είναι γεγονός ότι δύσκολα θα βρει συμβόλαιο ανάλογο με του Παναθηναϊκού στη Μπουντεσλίγκα.

Έτσι το πιο πιθανόν είναι να ψάξει τη νέα του ποδοσφαιρική "στέγη" σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, ίσως και εκτός Ευρώπης.

«Μπάσκετ όπως και το... ποδόσφαιρο»

Με δηλώσεις του ο πληρεξούσιος του Γιάννη Φιλίππου και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σωκράτης Λαμπρόπουλος σχολίασε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και μάλιστα με… καυστικό τρόπο.
«Μπάσκετ όπως και το... ποδόσφαιρο»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όπως έχω ξαναπεί δεν σχολιάζω τις δικαστικές αποφάσεις. Όμως, μπορώ να σχολιάσω τις συνέπειες που αυτή θα έχει στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο Δελημπαλταδάκης επανειλημμένα έχει δηλώσει ο ίδιος ότι είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός. Η πρωτόδικη απόφαση αναφέρει τις δηλώσεις του ιδίου σε περιοδικά και ιστοσελίδες που δεν διέψευσε ποτέ, όπως και τις δηλώσεις του στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ και την παρουσία του ως Προέδρου του Ηλυσιακού από τον Βασίλη Οικονομίδη Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ.
Τέλος, ο ίδιος ο Γαμπιεράκης δήλωσε και δεν διέψευσε τη συνέντευξή του στον sport fm ότι έχει συμφωνήσει να αγοράσει τις μετοχές του Ηλυσιακού από τον Δελημπαλταδάκη. Η απόφαση αρνείται τα τρία αυτά στοιχεία και τελικά κρίνει ότι ακόμη και εάν ο ίδιος ο Δελημπαλταδάκης ομολογήσει ότι είναι ο ιδιοκτήτης, αυτό δεν έχει νομική σημασία διότι δεν κατέχει ο ίδιος τις μετοχές! Άρα, ουσιαστικά παροτρύνει όλους τους διαμεσολαβητές αθλητών να αγοράσουν μία Ομάδα αλλά να βάλουν μπροστά 5 άσχετους. Στο νόμο και τις γενικές αρχές του αστικού δικαίου υπάρχει η έννοια του παρένθετου προσώπου (δηλαδή του αχυρανθρώπου).
Γιατί ο νομοθέτης επέλεξε να χαρακτηρίζει ως παράνομη την τοποθέτηση αχυρανθρώπου; Η απάντηση είναι προφανής: γιατί δεν θέλει να συγκαλύψει παράνομες πράξεις όπως εν προκειμένω είναι ο έλεγχος μίας ΚΑΕ από διαμεσολαβητή - ατζέντη αθλητών (που απαγορεύει ο αθλητικός νόμος). Εδώ λοιπόν η απόφαση καταργεί την έννοια του παρένθετου προσώπου και υποκριτικά καταλήγει ότι δεν έχει σημασία ακόμη και εάν ο ίδιος λες ότι έχεις τις μετοχές. Από τη στιγμή που έχεις βάλει άλλους "μπροστινούς" δεν τιμωρείσαι!
Είπα στον ΕΣΑΚΕ ότι πολύ σύντομα μία από τις ομάδες που θα μάχονται για τη σωτηρία τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αισθανθούν πολύ νωρίς τις συνέπειες της απόφασης αυτής. Θα κτυπούν τα κινητά στους πάγκους, θα ορκίζονται οι παίκτες ότι θα σκοτωθούν για τη νίκη της ομάδας τους αλλά δεν θα έχουν την απαιτούμενη ενέργεια, οι διαιτησίες θα είναι αμφιλεγόμενες αλλά μόνον ένας δεν θα μπορεί να κατηγορηθεί, γιατί τώρα είναι αθώος με δικαστική απόφαση! Τότε όμως, θα είναι πολύ αργά και γι' αυτούς και για το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο οδεύει με μαθηματική ακρίβεια εκεί που βρίσκεται εδώ και καιρό το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

"Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω"

Ανοιχτός στην προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο Λίνας Κλέιζα σε δηλώσεις του σε αθλητικό σάιτ.
"Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω"
Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς στο "Superbasket.gr":

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να μάθουμε πως είναι η κατάσταση της υγείας σου και πως πηγαίνει η αποκατάσταση του τραυματισμού σου στο γόνατο;
"Αυτό που κάνω τώρα είναι να γυμνάζομαι καθημερινά και προσπαθώ να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη της καριέρας μου και θέλω να την ξεχάσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο τραυματισμός μου ήταν αρκετά σοβαρός και δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο. Η αποθεραπεία στο τραυματισμένο μου γόνατο πηγαίνει μια χαρά και αρχές Οκτωβρίου θα είμαι σε θέση να επιστρέψω στο 100%".
Δήλωσες πριν λίγες ημέρες πως εάν γίνει λοκ άουτ στο ΝΒΑ τότε θα επιστρέψεις στην Ευρώπη για να αγωνιστείς. Πόσο πιθανό είναι αυτό το ενδεχόμενο;
"Όσο πιθανό είναι να γίνει και το λοκ άουτ. Εάν γίνει λοκ άουτ, τότε θα κοιτάξω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα ώστε να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη γιατί δεν θέλω να μείνω και άλλο μακριά από τα παρκέ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ το μπάσκετ".
Πέρσι αγωνίστηκες για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να φορέσεις και πάλι τα "ερυθρόλευκα";
"Αν με θέλουν στον Ολυμπιακό, φυσικά και επιστρέφω. Πέρασα πολύ ωραία στον Ολυμπιακό και αγαπάω πολύ την ομάδα, οπότε εάν γίνει λοκ άουτ και μου γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό, φυσικά και θα επέστρεφα".

«Γριά… Καβάλα» (ΦΩΤΟ)

Το «Κουρκούτι» έχει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το όνομα που πρότεινε για τον νέο Ηρακλή ο Μάκης Ψωμιάδης, στο status του Big Mac στο Facebook…
«Γριά… Καβάλα» (ΦΩΤΟ)
«Μεγάλο θέμα προέκυψε μεταξύ Ηρακλή, Καβάλας και Μάκη Ψωμιάδη. Πολλά έχουν γραφτεί, ακόμα περισσότερα πρόκειται να γραφτούν στις επόμενες μέρες αλλά η αλήθεια είναι μία: “Υποκλέψαμε” το status του Μάκη στο Facebook και σας παρουσιάζουμε την αλήθεια», σχολιάζει τη φώτο που φιλοτέχνησε το Κουρκούτι στο blog του στο sport24.

Ζήτησε 2,5 από τον Ολυμπιακό, κλείνει με 1,6 στη Σιένα!!

Ο Ολυμπιακός ζητήσε με τον Ντέιβιντ Αντερσεν γιατί τον ζήτησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Πόσα χρήματα ζήτησε ο ατζέντης του Αυστραλού από τους Αγγελόπουλους; Το ποσό των 2,5 εκ ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο. Δηλαδή με την εφορία ο Ολυμπιακός έπρεπε να πληρώσει 4,5 εκ ευρώ!
Ζήτησε 2,5 από τον Ολυμπιακό, κλείνει με 1,6 στη Σιένα
Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Ούτε την πρόθεση για μείωση των μπάτζετ. Εχουν μείνει στην εποχή των παχιών αγελάδων, που Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι έδιναν χρήματα δίχως πολλή σκέψη.
Μάθαμε σήμερα ότι ο Αντερσεν βρίσκεται μια ανάσα από τη Σιένα. Μεγάλη μεταγραφή θα είναι αυτή για τους Ιταλούς, αν και εφόσον την ολοκληρώσουν, γιατί ακόμα δεν έχουν μπει υπογραφές. Ξέρετε με πόσα χρήματα; Με 1,6 εκ ευρώ το χρόνο, με 3,2 για διετές συμβόλαιο. Δηλαδή με 900.000 λιγότερα στο καθαρό ποσό τον ένα χρόνο.
Εψαξε για κορόιδα στην Ελλάδα και δεν τα βρήκε ο Αυστραλός, αλλά και πάλι μια χαρά λεφτά παίρνει. Εγγυημένα για δύο χρόνια. Και δυστυχώς έτσι όπως είναι η εφορία στην χώρα μας, οι ελληνικές ομάδες έχουν άλλον ένα σκόπελο να ξεπεράσουν. Κάτι που δεν το έχουν οι Ιταλοί. Από πέρυσι φώναζαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά κανείς δεν τους άκουγε.

Λένε... Aufwiedersehen στον Τάτο;

Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να έρθει στα γραφεία του Ατρομήτου πρόταση για την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από ομάδα της Μπουντεσλίγκα, πιθανότατα από τη Βέρντερ.
Λένε... Aufwiedersehen στον Τάτο;
Η πρόταση από τη Βιντεότον, τέλος, δεν δείχνει να συγκινεί τον Τάτο ο οποίος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Πηγή: contra.gr