Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Ευρωλίγκα κάλεσε τον Άρη στα προκριματικά. Παρασκευή απαντούν οι "κίτρινοι"

Πρόσκληση από την Ευρωλίγκα δέχθηκε ο Άρης για να συμμετάσχει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια που του προτείνεται να πάρει wild card.
Ο Τζόρντι Μπερτομέου που διατηρεί στενή επαφή με τον Γιάννη Δαμιανίδη, επικοινώνησε μαζί του και του μετέφερε την πρόταση για να πάρουν οι «κίτρινοι» τη μία από τις δύο wild cards που άφησε ανοικτές προ της κλήρωσης η Ευρωλίγκα. Με αυτόν τον τρόπο, επιβεβαιώθηκε αφενός πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας μπλόφαρε όταν δήλωνε επισήμως πως ο Άρης θα αγωνιστεί στο Γιουροκάπ, αφετέρου αποδεικνύεται πως η σειρά των μικρών τελικών της ελληνικής Α1 δεν είχε τον αγωνιστικό αντίκτυπο που θα έπρεπε, καθώς και ο ΠΑΟΚ που επικράτησε σ' αυτούς θα αγωνιστεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Το θέμα φαίνεται πάντως να έχει μέλλον, καθώς ο κ. Δαμιανίδης δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή απάντηση. Την Παρασκευή υπάρχει η σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να καθοριστεί το μέλλον της ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα της. Μετά το πέρας αυτής της καθοριστικής σύσκεψης, ο Άρης θα απαντήσει στην Ευρωλίγκα αν δέχεται να αγωνιστεί στα προκριματικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: