Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Kρούση σε Κίλι Γκονζάλες ο ΠΑΣ

Αποφασισμένοι να κάνουν τη διαφορά και το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ, φαίνεται πως είναι οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στη λίστα του Στεφάν Ντεμόλ προστέθηκε το όνομα του Κίλι Γκονζάλες!
Μάλιστα ο Αργεντίνος σταρ, έχει ήδη δεχτεί κρούση από τον ΠΑΣ μέσω του Κύπριου εκπροσώπου του, με τον ίδιο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της έλευσής του στη χώρα μας για λογαριασμό των Γιαννιωτών. Η υπόθεσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται αφού βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από την Ευρώπη και την Αργεντινή.
Ο αριστερός χαφ, που παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ροσάριο Σεντράλ, Σαν Λορένσο, Ίντερ, Βαλένθια, Σαραγόσα και Μπόκα Τζούνιορς, είναι 56 φορές διεθνής με την φανέλα της Αργεντινής, έχοντας πετύχει 9 γκολ και όπως φαίνεται από το βιογραφικό του, η πιθανή απόκτησή του από τον ΠΑΣ θα αποτελέσει μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για το σύλλογο.
Σενάρια για Ηλιάδη και Καστελιόνε
Την ίδια στιγμή, το όνομα του Στέλιου Ηλιάδη φαίνεται πως επανεξετάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί τώρα στον Ηρακλή (με την αλλαγή ιδιοκτησιακού) δεν επιτρέπουν στον 25χρονο μέσο να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση. Παράλληλα οι Γιαννιώτες βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με τον Κάρλος Καστελιόνε, που παλαιότερα έπαιξε στον Πανιώνιο και φέτος ήταν στην Νιούελς Ολντι Μπόις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: