Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Λούσιο: «Δεν πάω στη Μάλαγα»

Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ εξέφρασε ο Λούσιο. Ο Βραζιλιάνος θέλει να μείνει στην ιταλική ομάδα μέχρι το 2014 και διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στη Μάλαγα.
«Θέλω να μείνω στην Ίντερ και μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2014. Εμπιστεύομαι τον σύλλογο και πιστεύω ότι θα χτιστεί μία δυνατή ομάδα που θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή», δήλωσε ο άσος των «νερατζούρι» στην «Gazzetta dello Sport».
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κάλεσε τον Μάσιμο Μοράτι να του δείξει εμπιστοσύνη και να μην τον προβληματίσει η ηλικία του. «Ο Μοράτι πρέπει να με εμπιστευτεί και να μην κοιτάξει την ηλικία μου. Έχω ακόμη αρκετή δύναμη και είναι διψασμένος για επιτυχίες. Το μόνο που θέλω είναι να ένα συμβόλαιο μέχρι το 2014» τόνισε ο Βραζιλιάνος.
Ακόμη, ο Λούσιο αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μάλαγα και ανέφερε: «Δεν πηγαίνω στη Μάλαγα. Δεν κοιτάζω για ένα καλό συμβόλαιο με πολλά χρήματα. Θέλω να κερδίζω τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: