Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κύμα ανακοινώσεων στον ΠΑΣ

Με έξι τουλάχιστον ποδοσφαιριστές έχει συμφωνήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην ΠΑΕ κρατούν κλειστά προς το παρόν τα χαρτιά τους.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εφαρμόζει μια περίεργη μέθοδο φέτος όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεται τις μεταγραφές του, αφού κύκλοι της ομάδας διαβεβαιώνουν πως έχει επέλθει συμφωνία με ορισμένους ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο για κάποια από τις περιπτώσεις. Προς το παρόν, δεδομένη θεωρείται η συμφωνία με τους Βίλα, Λίλα, Γεωργίου και Ταμπάση, ενώ και ορισμένες περιπτώσεις από τη Λατινική Αμερική έχουν ξεχωρίσει αρκετά.
Πάντως, με δεδομένο πως η προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις και οι ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν στο ρόστερ των νεοφώτιστών.
Στη λίστα ο Μπάρκογλου
Μια περίπτωση από αυτές που εξετάζουν στα Γιάννινα είναι και αυτή του Γιώργου Μπάρκογλου. Ο ΠΑΣ περίμενε τις εξελίξεις με το θέμα των πλέι οφ της Football League και δεν ήθελε να πιέσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά αναμένεται να δώσει μάχη για την απόκτησή του, μαζί με την Κέρκυρα, η οποία επιθυμεί επίσης τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: