Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μπέος, Ψωμιάδης και όλοι οι καλοί χωράνε! (ΦΩΤΟ)

Ως ευκαιρία για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπουν τα μεγάλα αθλητικά sites τις συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ για τα στημένα.
Μπέος, Ψωμιάδης και όλοι οι καλοί χωράνε! (ΦΩΤΟ)
Δείτε πως διαχειρίστηκαν το θέμα οι πιο δημοφιλείς ελληνικές ιστοσελίδες:
Gazzetta.gr
Σύλληψη Μπέου, Στ. Ψωμιάδη και άλλων 7!
Ξεκαθάρισμα στη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα! Διαβάστε όλα τα ονόματα!
Sport24.gr
Σύλληψη Μπέου-Στ.Ψωμιάδη!
Εννέα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Ανάμεσά τους ο Αχιλλέας Μπέος, ο Σταύρος Ψωμιάδης ο Γιώργος Τσακογιάννης και αρκετοί μάνατζερ. Την Πέμπτη οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Contra.gr
Ολοι οι καλοί χωράνε...
Την ευκαιρία να σπάσουν το απόστημα του παραποδοσφαίρου έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές μετά τις συλλήψεις των πρώτων κατηγορουμένων για συμμετοχή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ιδιοκτήτες ΠΑΕ και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου απολογούνται για κακουργηματικές πράξεις.
Sport.gr
Συλλήψεις για τα «στημένα»
Στις συλλήψεις των Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη, Γιώργου Τσακογιάννη και άλλων έξι προσώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής, με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!
Sport-fm.gr
Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ!
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Αχιλλέας Μπέος (όπως δήλωσε ο δικηγόρος του) και άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει στην ασφάλεια είναι περίπου 20 και αυξάνονται. Ανάμεσά τους βρίσκονται και ποδοσφαιριστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: