Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ίβκοβιτς: «Δύσκολο να το πάρει και φέτος ο Ολυμπιακός»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το «παρών» στο Μέγαρο Μουσικής και με δηλώσεις του υπογράμμισε πως θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό να κάνει τα ίδια με πέρυσι.
Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Πειραιά με δηλώσεις του υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι πολύ καλό που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό από πέρυσι. Είναι σχεδόν ίδια ομάδα και θα είναι έτοιμη. Θα είναι δύσκολο να το κατακτήσει και φέτος. Εύχομαι να τα καταφέρει και πάλι, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Με κατεύθυνε ο Θεός να αναλάβω για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό».
Σε ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε για τρίτη φορά τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις…»


πηγή: onsports.gr
 

Εθνική: Καλεί τον αντί – Παπαδόπουλο ο Σάντος!!

Να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει των δύο αναμετρήσεων με Βοσνία/Ερζεγοβίνη (12/10) και Σλοβακία (16/10) για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, αναγκάζει τον Φερνάντο Σάντος το απρόοπτο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται μάλιστα να καλέσει και ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή προκειμένου να καλύψει το κενό του νεαρού αμυντικού της Σάλκε, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει ακόμα, ενώ η απόφασή του αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.


πηγή: onsports.gr

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Αμφίβολο αν μπορεί να ανταποκριθεί ο Ζαχαριάδης»

Μετά τα… πυρά προς τον αθλητικό εισαγγελέα με αφορμή την αθώωσή της από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» επέστρεψε με νέα ανακοίνωση, ρίχνοντας αυτή τη φορά τα… βέλη της για τον ορισμό του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη και των παρατηρητών στην προσεχή αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Ξάνθη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη ορίστηκε να διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (γιος του γνωστού για το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο Θανάση). Ένας νέος διαιτητής του οποίου συχνά οι διαιτησίες του συνοδεύονται από χαμηλές βαθμολογίες και είναι αμφίβολο αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αγώνες αυξημένου ενδιαφέροντος.
Παράλληλα προκαλεί ερωτηματικά ο τρόπος με τον οποίο ορίζονται από τον κύριο Μπριάκο οι παρατηρητές. Την προηγούμενη αγωνιστική ο κ. Μπίκας βαθμολόγησε υψηλά τον διαιτητή Κουκουλάκη, παρότι δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί κι άλλες φορές. Την ίδια ώρα ο βοηθός Τσολάκης (που ακύρωσε το γκολ της Βέροιας στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό) δεν χρειάστηκε περισσότερες από τρεις αγωνιστικές για να επιστρέψει καθώς ορίστηκε εκ νέου στον αγώνα Άρης – Πλατανιάς. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εφιστά την προσοχή των αρμοδίων σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Μποντιρόγκα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα βρίσκεται στην Αθήνα και θα τιμηθεί μαζί με τους συμπατριώτες του για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Σέρβος άσος που τίμησε τη φανέλα του τριφυλλιού χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του την Αθήνα και τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα χρόνια που έζησε στον Παναθηναϊκό: «Η Αθήνα είναι δεύτερη πατρίδα μου» είπε αρχικά ο Μποντιρόγκα στα ελληνικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος για αυτή την σπέσιαλ βραδιά για τους Σέρβους που έχουν δώσει κάτι στον ελληνικό αθλητισμό. Η Αθήνα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω εδώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοί του με αγαπουν και το έχουν αποδείξει αλλά και εγώ τους αγαπάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 1999 που όταν τα πάντα ήταν δύσκολα για το σερβικό λαό, οι Ελληνες ήταν δίπλα μας και μας συμπαραστάθηκαν όπως μπορούσαν. Είναι απίστευτο για μένα» τόνισε και ολοκλήρωσε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα: «Ποτε δεν ξέρεις αν θα γυρίσω. Είμαι στη Σερβία με την οικογένεια μου και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
Τομάσεβιτς: «πάντα φαν της Ελλάδας»
Από την πλευρά του ο Τομάσεβιτς χαρακτήρισε μεγάλλο κομμάτι της ζωής του την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλα όσα έζησα στην Αθήνα. Τους τίτλους, τις νίκες και τα μπυζούκια με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι πάντα φαν της Ελλάδας. Τώρα στο Βελιγράδι, μαζί με τον Μποντίρογκα στην Ομοσπονδία, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το μπάσκετ ψηλά, όσο δύσκολο και αν είναι.


πηγή: onsports.gr
 


ΑΕΚ: Εκτός αποστολής Φούντας και Κατσικοκέρης με Κέρκυρα!!

Δύο απουσίες θα έχει η ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (06/10) με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, αφού οι Ταξιάρχης Φούντας και Νίκος Κατσικοκέρης έμειναν εκτός αποστολής.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τους Φαίακες, από το οποίο θα απουσιάζουν οι Φούντας και Κατσικοκέρης.
Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος από το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη δεν είναι 100% έτοιμος λόγω τραυματισμού.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Κοντοέ, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδη, Γκερέιρο, Παυλή, Κοτσαρίδη, Ρίκκα, Σταματή, Λαγό, Φουρτάδο, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Νικολιά, Αρκούδας, Γροντή, Κουρέλλα, Κουτρουμπή.


πηγή: onsports.gr
 


Τσάβι: «Νίκη για να ξεφύγουμε περισσότερο»

Τη νίκη θέλει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο κυριακάτικο «clasico» προκειμένου να ξεφύγει 11 βαθμούς στη βαθμολογία, όπως τόνισε ο Τσάβι Ερνάντες.
Ο αρχηγός των Καταλανών μίλησε για τη σημαντικότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως τα πολιτικά δεν χωρούν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
«Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες για το πρωτάθλημα ό,τι και αν συμβεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μας δίνει περισσότερα κίνητρα όταν παίζουμε με τον αιώνιο αντίπαλο. Θα είναι μία σπουδαία νίκη, με την οποία θα φτάσουμε τους 11 βαθμούς και θα έχουμε εξαιρετικές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Τσάβι και σχολίασε για τον Πικέ:
«Έκανε ό,τι μπορούσε για να παίξει. Πέρασαν δέκα μέρες χωρίς να προπονηθεί και είναι δύσκολο να αγωνιστεί. Νομίζω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες αν θα παίξει ή όχι».
Όσο για τον... πολιτικό χαρακτήρα του ντέρμπι, υπογράμμισε: «Νομίζω ότι δεν έχει τέτοιο χαρακτήρα για εμάς. Ξέρουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε εδώ στην Καταλονία αυτή τη στιγμή, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν χωράει πολιτική και ο κόσμος θέλει απλώς να δει την ομάδα να κερδίζει. Μου αρέσει πολύ η ιδέα με το μωσαϊκό με τη σημαία της Καταλονίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό και ωραίο».


πηγή: onsports.gr