Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ούτε στο… βίντεο(τον)!!

Ούτε στο… βίντεο(τον)!
Θα χρειαστεί πολλή… βιντεοθεραπεία για να καταλάβει η Σπόρτινγκ τι την βρήκε στην Ουγγαρία! Τα «λιοντάρια» πήγαν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην έδρα της Βιντεότον, όμως έφυγαν με την… ουρά στα σκέλια αφού ηττήθηκαν, από τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου με σκορ 3-0 για τη 2η αγωνιστική του έβδομου ομίλου.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βασιλεία με ήρωα τον Στρέλερ κατάφερε να σώσει στα τελευταία λεπτά μια παρτίδα που έμοιαζε χαμένη και να ισοφαρίσει σε 2-2 την Γκενκ, η οποία ήταν μπροστά με 2-0 μέχρι και το 71ο λεπτό.

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ 3-0

Τι κι αν η Σπόρτινγκ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στο παιχνίδι κόντρα στη Βιντεότον. Η πορτογαλική… αποικία που έχει φτιάξει στην ουγγρική ομάδα ο γνωστός μας και από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Πάουλο Σόουζα τιμώρησε τους Πορτογάλους για την αστοχία τους και δείχνοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα κατάφερε να προηγηθεί ήδη από το ημίχρονο με 3-0!

Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με το γκολ του Πάουλο Βινίτσιους και πριν προλάβει καλά-καλά να συνέλθει από την ψυχρολουσία η Σπόρτινγκ, δέχτηκε άλλο ένα τέρμα από τον Φελίπε Ολιβέιρα. Το… ξεδόντιασμα των «λιονταριών» στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ωραίο πλασέ του Νίκολιτς στο 35΄. Η ανούσια υπεροχή των Πορτογάλων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πετύχουν έστω ένα τέρμα που θα έσωζε κάπως τα προσχήματα του διασυρμού.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΚΕΝΚ 2-2

Στην Ελβετία η Γκενκ έβαλε δύσκολα από την αρχή στη Βασιλεία ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό με ένα γκολ που είχε αρκετή δόση τύχης, αφού ο Ντε Κέλερ στην προσπάθεια του να δώσει την ασίστ στον Φόσεν αιφνιδίασε τόσο το συμπαίκτη του, όσο και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χρίστηκε σκόρερ. Οι Ελβετοί πήραν τα ηνία του αγώνα, αλλά αντί να μπορέσουν να ανταποδώσουν δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 38 από τον Φόσεν. Οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά, επέμειναν στην πίεση τους και δικαιώθηκαν. Μείωσαν αρχικά το σκορ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Στρέλερ στο 71΄ και τελικά ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τον ίδιο άνθρωπο στο 85΄.


Τα σημερινά παιχνίδια του 7ου ομίλου

Βιντεότoν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0 (Πάουλο Βινίτσιους 15΄, Φιλίπε Ολιβέιρα 21΄, Νίκολιτς 35΄)
Βασιλεία-Γκενκ 2-2 (Στρέλερ 71΄πεν., 85΄ - Ντε Κέλερ 10΄, Φόσεν 38΄)

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

Γκενκ 4 (5-2)
Βιντεότον 3 (3-3)
Βασιλεία 2 (2-2)
Σπόρτινγκ 1 (0-3)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Γκενκ-Σπόρτινγκ (20:00)
Βιντεότον-Βασιλεία (20:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: