Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε»

«Ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε»
Βέβαιος πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι -ώστε να αποφύγουν τις κακοτοπιές- κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε την ίδια καλή συμπεριφορά (όπως με Άρσεναλ. Ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εν όψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες στο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή 7/10, 20:30).


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη»: «Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα παίξουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Κατά τη γνώμη μου μετά τον Ολυμπιακό είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες που έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν πάλι καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αυτές τις ημέρες προσπαθούμε ν' ανακάμψουμε και να ετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε την ίδια καλή συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά γρήγορη στην επίθεση. Διαθέτει κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί και γρήγοροι στην επίθεση. Επίσης έχει κάποιους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζουν πολύ καλά τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα μας πιέσουν αρκετά. Όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε πως θα παίξουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη».

Για το αν επιδρά θετικά στην ψυχολογία των παικτών η εμφάνιση στο Λονδίνο με την Άρσεναλ: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν πάντα αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα απ' τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουν κίνητρο και ψηλά την αυτοπεποίθησή τους μόνο και μόνο απ' το γεγονός πως είναι παίκτες του Ολυμπιακού».

Για την χρησιμοποίηση του Δημήτρη Σιόβα σε ρόλο αμυντικού χαφ: «Είναι μία περίπτωση την οποία έχουμε δουλέψει πολύ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Και είναι μία λύση την οποία θα χρησιμοποιούμε όποτε τη χρειάζεται η ομάδα».

Για το ντεμπούτο του Ντρίσα Ντιακιτέ: «Όσον αφορά στην επίθεση, είχε κάποιες δυσκολίες. Όσο για την άμυνα, στα περισσότερα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλός. Όμως όσο κυλούσε η ώρα αντιμετώπισε προβλήματα φυσικής κατάστασης και αντοχής».

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην βαθμολογία: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Απ' τη στιγμή που κερδίζουμε, είμαστε πάντα ψηλά στη βαθμολογία. Και φυσικά ο Ολυμπιακός απ' τη στιγμή που είναι πρώτος και επειδή έχει κατακτήσει τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα, είναι το φαβορί για τον τίτλο. Από 'κει και πέρα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι για τον τίτλο γιατί είναι πάρα πολύ μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος. Ακόμη και αν τερματίσουμε πρώτοι στο πρώτο γύρο, θα είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι τελείωσε. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πολλά μπορούν ν' αλλάξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: