Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χατζηαποστόλου: «Αν βγει ο Σαρρής δεν θα μπορεί να διοικεί από τη Χίο»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ, τον Σαρρή και την μειοψηφία που υπάρχει από τη Βόρειο Ελλάδα.


Για τους προέδρους των ενώσεων:

«Η παράταξη Γκαγκάτση εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα. Οι πρόεδροι των ενώσεων έχουν άποψη και γνωρίζουν ποιος μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και όταν θα πάνε στην κάλπη θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν».

Για το ότι από τη Βόρειο Ελλάδα δεν στηρίζουν πολλές ενώσεις την παράταξη Γκαγκάτση:

«Είμαστε ισχυρή μειοψηφία, 5 στους 16 μας στηρίζουν. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό αλλά δεν νομίζω ότι οφείλεται στον Βασίλη, αυτή την ώρα επικαλούμενοι κάποια επιχειρήματα βγάζουν την ουρά τους από έξω. Θέλω όμως να πιστεύω πως όταν πάνε στην κάλπη θα σκεφτούν άλλα πράγματα. Δεν μπορεί να μην σκεφτούν ποιος μπορεί να βοηθήσει το ποδόσφαιρο διότι ο κ. Σαρρής δεν έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί να διοίκησει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Πιλάβιο:

«Ο Σοφοκλής ήταν ένα καλό παιδί αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, για να διοικήσεις το ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι μάγκας μέσα σε εισαγωγικά, δεν έχεις να κάνεις με το βόλεϊ που ήταν ο Πιλάβιος εδώ έχεις να κάνεις με το ποδόσφαιρο και ο Σοφοκλής ήταν αδύναμος».

Για τον Σαρρή:

«Ο Σαρρής αν βγει δεν μπορεί να διοικεί από τη Χίο την ομοσπονδία, δεν μπορεί με τίποτα. Είναι φύσην αδύνατο διότι είναι σχέση εργασίας με την ΔΕΗ ένας γιατρός παθολόγος που δεν μπορεί με τίποτα να ασκεί τα καθήκοντά του μακριά από το συμβόλαιό του όσον αφορά τη ΔΕΗ. Από εκεί και πέρα απουσιάζοντας ο κ. Σαρρής θα διοικούν 2-3 υπάλληλοι μέσα από την ομοσπονδία».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: