Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Και η UEFA για τον Δανιήλ!!

Και η UEFA για τον Δανιήλ!
Η επιστροφή του Βασίλη Δανιήλ στους πάγκο, η ατυχία του και η αντικατάστασή του συμπεριλήφθηκε και στη λίστα με τα… παράξενα των τελευταίων ημερών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Διαβάστε την αναφορά της ιστοσελίδας της UEFA στο ρεκόρ που παραλίγο να… πετύχει ο 74χρονος τεχνικός αλλά και στην… μοίρα που τελικά του το στέρησε!

Σε αυτό, η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στέκεται στο γεγονός ότι στα 74 του χρόνια ζωής ο Βασίλης Δανιήλ έγινε ο γηραιότερος προπονητής που αναλάμβανε χρέη τεχνικού σε κάποια ομάδα της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Την περασμένη Κυριακή, Ο Βασίλης Δανιήλ, ο οποίος έκλεισε 74 χρόνια ζωής στις 3 Αυγούστου, και ταυτόχρονα γινόταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία προπονητής σε ομάδα της Ελληνικής Σούπερ Λίγκας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης μετά από την απόλυση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παρόλα αυτά η μοίρα γύρισε την πλάτη στον προπονητή του Παναθηναϊκύ και της Εθνικής Ελλάδος τη δεκαετία 1980 ο οποίος είχε μείνει μακριά από τους πάγκους από τον Φεβρουάριο 1999.

Ο Πορτογάλος μέσος όμως έπεσε επάνω του στην προπόνηση της Πέμπτης, ρίχνοντας τον προπονητή στο έδαφος, και σπάζοντας το πόδι του.

Την στιγμή που ο Δανιήλ ήταν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κωστένογλου, στερώντας από τον Δανιήλ την ευκαιρία να καταγράψει ένα ρεκόρ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: