Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Βένος: «Μονόδρομος το άρθρο 99»

Για την κατάσταση του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και για το τι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν ώστε οι "κίτρινοι" να ανακάμψουν οικονομικά, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος.

«Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή, είναι μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Το μόνο που βοηθάει είναι οι αγώνες, που πηγαίνουμε στο γήπεδο και βλέπουμε την ομάδα να κάνει προσπάθεια, ειδικά όταν φέρνει και θετικά αποτελέσματα» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη.

Για τον κόσμο των "κίτρινων" δήλωσε: «Ο κόσμος του Άρη το έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές πάντα συσπειρώνεται, είναι ο 12ος παίκτης. Η ίδια η ομάδα καταλαβαίνει και νιώθει την στήριξη των φίλων του Άρη».

Για το αν έχει γίνει πρόοδος από την διοικούσα επιτροπή: «Δεν έχει γίνει μεγάλη πρόοδος, γιατί οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας και των ανθρώπων της αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες. Και μόνο το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, τους τιμά».

Ενώ για την υπαγωγή στο άρθρο 99 που επιδιώκει η ομάδα: «Η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι μονόδρομος, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, Μπαίνοντας στο αρθρο 99 και μειώνοντας στο ελάχιστο τα χρέη, μπορεί η ομάδα να προσελκύσει και κάποιους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι ο μόνος δρόμος».

Όσον αφορά τις επενδυτικές προτάσεις που μπορεί να έχει στο μέλλον ο Άρης, ο ίδιος υπογράμμισε: «Η ομάδα πρέπει να συζητά κάθε επενδυτική πρόταση, μα την εξετάζει και να πράττει αναλόγως. Ας μην ξεχνάμε πως ο πρώτος που ήθελε να επενδύσει στο γήπεδο του Άρη, ήταν ο Κοντομηνάς, ο οποίος είχε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, το οποίο όμως δεν προχώρησε ποτέ».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: