Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Λίβερ-μπουμ!!

Λίβερ-μπουμ!
Τη βόμβα της αποψινής βραδιάς στο Europa League έβαλε η Ουντινέζε!

Με «εγκέφαλο» για μια ακόμα φορά τον Ντι Νατάλε, οι Ιταλοί… ανατίναξαν 3-2 τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» και βρέθηκαν στην κορυφή του 1ου ομίλου!

Ο 35χρονος επιθετικός έδωσε το σύνθημα και οι συμπαίκτες του (με τη βοήθεια και του… Κόατς) ολοκλήρωσαν μεγάλη ανατροπή που απλά συμμάζεψε στο τέλος ο Σουάρες.

Όπως ακριβώς και στην πρεμιέρα, ο Ντι Νατάλε πήρε στην πλάτη του την Ουντινέζε. Κι αν το γκολ με το οποίο είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις την Ανζί είχε χαρίσει απλά έναν πόντο στην ομάδα του, εκείνο με το οποίο «απάντησε» απόψε στον Σέλβεϊ (ο Άγγλος είχε σκοράρει στο 23’ για τη Λίβερπουλ) άνοιξε το δρόμο για μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της.

Μια νίκη ωστόσο για την οποία χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του (ή μάλλον το κεφαλάκι του σε λάθος εστία) ο Κόατς, που έδωσε προβάδισμα με αυτογκόλ στο 70’ την Ουντινέζε. Κι όταν ο Πασκουάλε -δυο μόλις λεπτά αργότερα- έστειλε «συστημένο» στον Ρέινα, όλα είχαν τελειώσει για τη Λίβερπουλ. Έστω κι αν ο Σουάρες προσπάθησε (ανεπιτυχώς τελικά) να το αμφισβητήσει με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 75’.


Νωρίτερα ο Ετό είχε κάνει το δικό του σόου στη Ρωσία, χορεύοντας τη Γιουνγκ Μπόις (2-0) και εγκαθιστώντας -όχι προσωρινά όπως αποδείχθηκε- την Ανζί στην κορυφή του ομίλου.

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής

Ανζί-Γιουνγκ Μπόις 2-0
(62’ πεν., 90’ Ετό)

Λίβερπουλ-Ουντινέζε 2-3
(23’ Σέλβεϊ, 75’ Σουάρες - 46’ Ντι Νατάλε, 70’ αυτ. Κόατς, 72’ Πασκουάλε)

Η βαθμολογία

Ανζί 4 (3-1)
Ουντινέζε 4 (4-3)
Λίβερπουλ 3 (7-6)
Γιουνγκ Μπόις 0 (3-7)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Γιούνγκ Μπόις-Ουντινέζε (22:05)
Λίβερπουλ-Ανζί (22:05)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: