Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι καθυστερήσεις του «θανάτου»

Οι καθυστερήσεις του «θανάτου»
Ούτε συνεννόηση να υπήρχε σε Μαδρίτη και Κοϊμπρα, αφού τα ματς της Ατλέτικο με την Πλζεν και της Ακαντέμικα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ κρίθηκαν στις καθυστερήσεις. Οι κάτοχοι του Europa League επικράτησαν με 1-0 των Τσέχων στο 93’, ενώ οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν στο 92’ τους Πορτογάλους. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στο «2 στα 2» στη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διατράνωσης και άφησαν στη δεύτερη θέση τους αντιπάλους τους. Αντίθετα, Πορτογάλοι και Ισραηλινοί θα περιμένουν τα επόμενα ματς.

Ατλέτικο-Πλζεν 1-0

Το «ξερό» σουτ του Ροντρίγκεζ στο 93’ «λύτρωσε» τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε και «χάρισε» στους Μαδριλένους το δεύτερο «τρίποντο» στον δεύτερο όμιλο και τους έκανε το απόλυτο «αφεντικό» του γκρουπ, αφήνοντας τους Τσέχους με το παράπονο, αλά και τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Οι νικητές δεν έδειξαν τα στοιχεία των προηγούμενων αγώνων σε Primera Division και Ευρώπη, όμως θα μπορούσαν να σκοράρουν νωρίτερα, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν.

Ακαντέμικα-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1

Οι κυπελλούχοι Πορτογαλίας «αυτοκτόνησαν» και έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα προβάδισμα για την πρόκριση στους «32». Αν και είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δεν μπόρεσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα αρκέστηκαν στο καταπληκτικό ανάποδο του Σισέ στο 47’. Τελικά, το «πλήρωσαν» στο 90’ με το γκολ του Νταμάρι στο 92’.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Ατλέτικο 4
Πλζεν 3
Ακαντέμικα 1
Χάποελ 1


Η επόμενη (τρίτη) αγωνιστική (25/10):

Χάποελ Τελ Αβίβ-Πλζεν (22:05)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ακαντέμικα (22:05)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: