Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Νίκη με Φιορεντίνα θέλει ο Κονέ!!

Νίκη με Φιορεντίνα θέλει ο Κονέ
Το εγκώμιο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο έπλεξε ο Παναγιώτης Κονέ, απαντώντας σε ερωτήματα που του έθεσαν οι οπαδοί της Μπολόνια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Ο Έλληνας μέσος χαρακτήρισε σπουδαίο ποδοσφαιριστή τον Ιταλό και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες του, για να του δώσουν την ευκαιρία να πετύχει πολλά γκολ στη διάρκεια της χρονιάς.

Είναι ένας από τους μετανάστες που με τη σκληρή δουλειά και τις ικανότητές του έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων. Ο Παναγιώτης Κονέ, μετά την πορεία του στην Ελλάδα, κάνει μια αξιόλογη καριέρα στη γειτονική Ιταλία, καταφέρνοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης ήταν καλεσμένος της επίσημης ιστοσελίδας της Μπολόνια, όπου απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν οι οπαδοί της ομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων αφορούσε στον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, που με τα γκολ του έχει κάνει τους φίλους των «ροσομπλού» να ονειρεύονται.

«Ο Αλμπέρτο έχει σημειώσει περισσότερα από 150 γκολ και είναι μόλις 30 ετών. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός και πολύ σημαντικός για μας. Με την απόδοσή του δείχνει πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όχι μόνο αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική. Φαίνεται πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα μας. Να είναι σίγουροι όλοι οι φίλοι μας πως θα βοηθήσουμε τον Αλμπέρτο να πετύχει όσο περισσότερα γκολ γίνεται. Για το καλό και το δικό του και της ομάδας», τόνισε ο Κονέ.

Το ματς που ακολουθεί βρίσκει τη Μπολόνια αντιμέτωπη με τη Φιορεντίνα. Πως περιμένει το ματς αυτό ο Κονέ; «Η Φιορεντίνα είναι πολύ δυνατή. Το γεγονός πως έρχεται στο ματς αυτό μετά από την ήττα στην έδρα της Ίντερ την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Πρέπει να παίξουμε με προσοχή και δύναμη για 90 λεπτά αν θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη. Γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, η νίκη. Ακόμα και αν δεν ξεκινάμε ως φαβορί το συγκεκριμένο ματς», απάντησε ο Παναγιώτης Κονέ.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: