Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο Άρης στο πλευρό της UNICEF!!

O Άρης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τη UNICEF.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε μια ακόμη πρωτοποριακή -για τα ελληνικά επαγγελματικά ποδοσφαιρικά δεδομένα- κίνηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως θα πορευθεί μαζί με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF σ? ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών που αποσκοπούν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF για την προστασία των παιδιών και την προώθηση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και τον κόσμο.

H συμφωνία της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ με τη UNICEF περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού κατά τη διάρκεια των αγώνων, εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παικτών και παράλληλες προωθητικές ενέργειες.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως από την ερχόμενη Κυριακή (07/10) και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων (και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου), 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 2012-2013 θα διατίθεται στη UNICEF για τα παιδιά του κόσμου.
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία (ο τόπος, η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς).

Ποια είναι η UNICEF

H UNICEF, η οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1946 για να βοηθήσει τα παιδιά της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Κίνας μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1977, ιδρύθηκε η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF, που σκοπό της έχει την πληροφόρηση των Ελλήνων για την κατάσταση των παιδιών και των μητέρων τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, την εκπαίδευση για την ανάπτυξη ώστε να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον από μια ευαισθητοποιημένη νέα γενιά, την πώληση προϊόντων (κάρτες, τετράδια, παιχνίδια, είδη γραφείου κ.ά.) και τη συλλογή πόρων μέσω δωρεών για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων ανάπτυξης ή επείγουσας ανάγκης σε σχεδόν 160 χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου και της Ανατολικής Ευρώπης.

Η γενέθλια ημέρα της UNICEF (11 Δεκεμβρίου) έχει αναγνωρισθεί και εορτάζεται ως Ημέρα του Παιδιού».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: