Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Μίλησαν τα βαριά χαρτιά του Παναθηναϊκού!!!

«Αεράτος» στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός! Με τους Μπεργκ-Εσιέν (το πρώτο του) να βρίσκουν δίχτυα και τον Μπουμάλ… σταθερά κορυφαίο, το τριφύλλι επικράτησε εύκολα 2-0 και πάει γι’ άλλα.

Μπορεί στο πρώτο μέρος να διατήρησε την… παράδοση, στο δεύτερο όμως «καθάρισε» την μπουγάδα!

Με τα «βαριά» ονόματα, τους Μπεργκ και Εσιέν να χρίζονται σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και συνεχίζει την «ανάβασή» του για τη δεύτερη θέση (στο -1 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο).

Πρώτο γκολ του Σουηδού επί Στραματσόνι, πρώτο γενικά του Γκανέζου με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικός ο Μπουμάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέγραψε και μια ασίστ. Σταθερά εντυπωσιακός ο Μέστο που... μοίρασε το δεύτερο τέρμα, ντεμπούτο για 20’ έκανε ο Εβαντζελίστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την τεχνική του κατάρτιση και το ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.

Με καθυστέρηση περίπου 25’ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αρνήθηκε τη σέντρα μέχρι να διπλωθεί πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Κοντονή.

inner

Το ματς

Κάτι η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, κάτι ο πράσινος λαός στις εξέδρες, έδωσαν… φτερά στα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού που από νωρίς ανέλαβαν καθήκοντα «αφεντικού» στην αναμέτρηση. Με τον Μπουμάλ σε πολλά κέφια από τη δεξιά πλευρά (παρέα με τον Μέστο), το τριφύλλι προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού, που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει πραγματικές εστίες κινδύνου. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ ήταν εξαιρετικός (την ώρα που δεν έρχονταν ίδιες βοήθειες από Καλτσά-Αμπέντ), μετακινούταν από τη μία πλευρά στην άλλη και δοκίμαζε συχνά-πυκνά τα πόδια. Χρειάστηκε, όμως, να φτάσουμε στο 20’ για την πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, όταν η κοντινή κεφαλιά του Μπεργκ πέρασε μόλις άουτ.

inner

Όσο όμως η σαφής υπεροχή του τριφυλλιού στο χορτάρι δεν οδηγούσε σε γκολ, όλο και περισσότερο αναθάρρηζε ο Λεβαδειακός, ο οποίος κέρδισε μέτρα και «σταμάτησε» τον Παναθηναϊκό από τον γρήγορο γενικά ρυθμό που είχε δώσει στην εκκίνηση του αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, το τριφύλλι πήρε ξανά τα πάνω του και πίεσε ασφυκτικά, αν και τελικώς δίχως αποτέλεσμα. Είτε γιατί τη μία ο Τσιντώτας έσωσε το… αυτογκόλ (σε κοντινή γυριστή κεφαλιά του Μουλόπουλου), είτε γιατί την άλλη η προβολή του Εσιέν σε κενή εστία (από φάση διαρκείας κι ενώ ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού είχε πει «όχι» νωρίτερα στον Κουτρουμπή) έφυγε μόλις άουτ, είτε γιατί το «ξερό» του Μπεργκ βρήκε σε… τοίχο! Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος, είχε τελικές, δεν είχε όμως την ουσία… Κι όλα αυτά με τον Στιλ να χρειάζεται να επέμβει μόλις μια φορά σε όλο το ημίχρονο, σε ωραίο σουτ του Μαχαίρα.

inner

Έστω και με 25’ καθυστέρηση, έστω κι έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις, έστω κι αν χρειάστηκε να… κρυφτεί το υβριστικό περιεχόμενο ενός πανό των φίλων του Παναθηναϊκού, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε. Και ξεκίνησε με έναν Παναθηναϊκό φουριόζο, έτοιμο να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση νίκη. Πράνιτς, Εσιέν, Μπεργκ δοκίμαζαν τα πόδια τους –απέναντι σε έναν άκρως παθητικό Λεβαδειακό- όμως δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να λύσουν τον γόρδιο δεσμό. Εν τέλει αυτός λύθηκε στο 57’! Με τον κορυφαίο του γηπέδου, Μπουμάλ να ελίσσεται πανέμορφα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Σουηδό κι αυτός από κοντά έδιωξε το άγχος για το δίκαιο βάσει εικόνας πράσινο προβάδισμα.

inner

Το γκολ μάλλον χαλάρωσε την ομάδα του Στραματσόνι, που έδωσε μέτρα στον Λεβαδειακό. Και με τον Μερεμπασβίλι σε ρόλο κινητήριου μοχλού, οι Βοιωτοί επιχείρησαν να απειλήσουν τον Στιλ, αλλά μάταια. Και στο 78’ (την ώρα που είχε ήδη περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο «μπαλαδόρος» Εβαντζελίστα, πότε παίζοντας σε ρόλο οκταριού, πότε σε ρόλο εσωτερικού μέσου, πότε σε ρόλο πλάγιου), ο Παναθηναϊκός τέλειωσε δια παντός την όποια αγωνία για την έκβαση του αγώνα… Ο ασταμάτητος Μέστο από τα δεξιά έκανε εξαιρετική ενέργεια, ο Πέτριτς άφησε την μπαλιά του Ιταλού να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Εσιέν… τίναξε τα δίχτυα για το «καθαρό» 2-0! Τα πάντα πλέον είχαν κριθεί και δεν υπήρχε γυρισμός. Απλώς ο Στιλ με δύο «καλές» επεμβάσεις σε Μαχαίρα και Γιακουμάκη δεν επέτρεψε άγχος στο φινάλε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.




ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63’ Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75’ Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (53’ Μάγκας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν (80’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ (62’ Πέτριτς), Ζέκα, Καλτσάς (70’ Εβαντζελίστα), Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ασταμάτητος καβαλ-Αρης!!


Ασταμάτητος καβαλ-Αρης!

Τίποτα τίποτα δεν τον σταματά! Ο Άρης πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο 2016 (και τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) επικρατώντας 3-0 της Καβάλας και συνεχίζει το «ξεσκόνισμα» στον όμιλό του.

Ούτε η Καβάλα μπόρεσε να βάλει φρένο στην πορεία του Άρη. Οι κίτρινοι επικράτησαν 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Α’ ομίλου, έπειτα από 20 αγωνιστικές.

Oι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, όμως είδαν τους «αργοναύτες» να καταφέρνουν να παγώσουν τον ρυθμό. Σε ένα σημείο όπου ο Άρης έδειχνε να έχει χάσει την φρεσκάδα του, ο Καπνίδης σημάδεψε με όμορφο σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Πόι ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα». Σα να μην έφτανε το 1-0, που έγραψε ο Τάτος στο 39ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Σταματόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα για την παράβαση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Το ματς μετά το γκολ «ζωντάνεψε» και πάλι, με τους κίτρινους να «καθαρίζουν» τη δουλειά με γκολ του Ντούνη στο φινάλε του ημιχρόνου (45’). Στο δεύτερο, με την Καβάλα να δείχνει να τα έχει παρατήσει, ο Άρης παρέμεινε στην επίθεση αλλά έριξε την απόδοσή του. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ο Βασίλης Ρόβας στο 63’.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69΄Ν΄Λουντούλου)

Στον πάγκο: Μαζουλουξής, Μελισσάς, Κυβελίδης, Σιδεράκης, Ντόγος, Ν΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδης

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40΄Κυγαής), Δουμάνης (72΄Ασημάκης), Μπάτζιος, Κυριακίδης, Πτηνόπουλος (50΄Παππάς)

Στον πάγκο: Κυγαής, Ασημάκης, Δελής, Κυφωνίδης, Μπλιός, Παππάς, Λίτσκας
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Απέδρασε» και... βλέπει κορυφή η Κέρκυρα!


«Απέδρασε» και... βλέπει κορυφή η Κέρκυρα

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η Κέρκυρα, καθώς σημείωσε την τρίτη σερί νίκη και με το 1-0 επί του Κισσαμικού πλησίασε κι άλλο την κορυφή. Απομακρύνθηκε από την τριάδα η Καλλιθέα με ήττα-σοκ.

Οι νησιώτες επικράτησαν 1-0 στην έδρα του Κισσαμικού και έφθασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (και γενικότερα) και απέχουν πλέον μόλις δύο πόντους από την πρωτοπόρο, Λάρισα, που «άφησε» δύο πόντους στα Χανιά την Παρασκευή και συνεχίζει να βρίσκεται στο -1 από τον Απόλλωνα. Ο Γιαννίτσης με αυτογκόλ στο 11ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Σουάνη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αντιθέτως, την πάτησε η Καλλιθέα, καθώς αν και βρέθηκε μόλις στο 4ο λεπτό μπροστά στο ματς με τον τελευταίο της βαθμολογίας, Πανελευσινιακό, έχασε με 2-1 και έμεινε αρκετά πίσω στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην τριάδα.

Πάντως, έχασε την ευκαιρία να την ξεπεράσει η Λαμία, καθώς γνώρισε την ήττα στην έδρα του Αχαρναϊκού με 1-0 και διατηρήθηκε στο -1 από τους «κυανόλευκους».

Μετά και την αναπάντεχη ήττα της Καλλιθέας, η Ζάκυνθος συνεχίζει… αγκαζέ με τον Πανελευσινιακό, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της από τον Παναιγιάλειο με τον Λινάρδο να «χτυπάει» στο 63ο λεπτό.

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως αναμενόταν, από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Μαγνησία, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν σε αυτό το σκορ από το πρώτο μισάωρο. Το τελευταίο ματς στην Football League για τους γηπεδούχους, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και ενώ αγωνίστηκαν με μόλις 9 (!) παίκτες στο σημερινό και μόνο αναπληρωματικό στον πάγκο τον τερματοφύλακα, Χρυσοστομίδη.

Στο 0-0 «κόλλησαν» Αγροτικός Αστέρας και Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα να είναι πλέον εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/01

Χανιά-Λάρισα 0-0
Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(74' Φατιόν)

Κυριακή 24/01
Καλλιθέα-Πανελευσινιακός 1-2
(4' Φράγκος/8' Πλαβούκος, 37' Γιαννιτσάνης)

Αχαρναϊκός-Λαμία 1-0
(62' Μπέλιτς)

Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή 0-0

Κισσαμικός-Κέρκυρα 0-1
(11' Γιαννίτσης αυτ.)

Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος 0-1
(63' Λινάρδος)

Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
(7' Τζέκος, 11' Μούκα, 29' ΣΚαθαρούδης)

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης -

Η επόμενη (17η) αγωνιστική
Λάρισα-Αχαρναϊκός
Πανελευσινιακός-Λαμία
Παναχαϊκή-Καλλιθέα
Παναιγιάλειος-Χανιά
Αναγ. Καρδίτσας-Κισσαμικός
Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων-Πανσερραϊκός
Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας
Εργοτέλης-Ζάκυνθος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Τότι κόντρα στη Γιουβέντους!!


Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Τότι κόντρα στη Γιουβέντους

Ο μεγάλος αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, έχει σκοράρει 10 τέρματα με αντίπαλο τη Γιουβέντους και αναζητά ένα ακόμα σήμερα για να γράψει ιστορία και να ξεπεράσει τον Χούλιο Κρους.

Ένα μεγάλο ρεκόρ θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα ο Φραντσέσκο Τότι στο εκτός έδρας ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους. Ο εμβληματικός αρχηγός των Τζιαλορόσι, έχει πετύχει στην καριέρα του 10 τέρματα κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία», όσα έχει και ο παλαίμαχος άσος των Ίντερ και Μπολόνια, Χούλιο Κρους. Ωστόσο, εάν σήμερα αγωνιστεί και σκοράρει στην έδρα των Μπιανκονέρι θα γράψει ιστορία και θα κάνει τους φίλους της Γιουβέντους να τον... μισήσουν.

Δείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα του Τότι κόντρα στη Γιουβέντους




*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοέν: «Είμαστε πεινασμένοι»


Κοέν: «Είμαστε πεινασμένοι»

Ο Άρης ξέσπασε στον Αρκαδικό, άφησε πίσω του τις τέσσερις σερί ήττες και πλέον βλέπει τον «τελικό» με την Άλμπα, όπως δήλωσε ο Τζέικ Κοέν.

Για την ευεργετική νίκη επί του Αρκαδικού, το μεγάλο ραντεβού με την Άλμπα, αλλά και τη στάση του κόσμου του Άρη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Τζέικ Κοέν.

«Ήταν πολύ δύσκολες οι δύο τελευταίες εβδομάδες και επιστρέψαμε με μια μεγάλη νίκη, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά. Πολλά παιδιά νιώθουν ήδη καλύτερα, γιατί είναι δύσκολο να χάνεις με τον τρόπο που χάσαμε εμείς τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Οπότε όταν τελικά επιστρέφεις στις νίκες νιώθεις καλά, νιώθεις μια ανακούφιση… Θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά την εβδομάδα. Πολλά μεγάλα παιχνίδια έρχονται και όσο συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, θα ανακτήσουμε την καλή μας φόρμα. Είμαστε πεινασμένη ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να κάνουμε μεγάλα πράγματα», ανέφερε ο Αμερικανοϊσραηλινός σέντερ.

Πλέον όλες οι δυνάμεις του Άρη επικεντρώνονται στη «ρεβάνς» με την Άλμπα για το Eurocup. «Όλοι νιώθουμε αυτοπεποίθηση... Παίξαμε καλά στο Βερολίνο για τρία δεκάλεπτα, αλλά μετά μας γλίστρησε το παιχνίδι από τα χέρια. Παρόλα αυτά κάναμε αρκετά καλά πράγματα σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν τα κάναμε όλα λάθος οπότε ελπίζουμε να επαναλάβουμε τα σωστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και με την βοήθεια των φιλάθλων μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το μήνυμά του προς τον κόσμο; «Ξέρω πως κάποιοι φίλαθλοί μας απογοητεύτηκαν. Και εμείς απογοητευτήκαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Εμείς αυτό κάνουμε… Παίζουμε μπάσκετ και θέλουμε να κερδίζουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Όποτε χάνουμε πονάμε. Είναι όμορφο που έχουμε φιλάθλους που είναι τόσο παθιασμένοι και θέλουν να κερδίζουμε τόσο όσο θέλουμε και εμείς. Είναι σπουδαίοι, μας έχουν στηρίξει και θέλουμε να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε την στήριξή τους κερδίζοντας παιχνίδια και δείχνοντάς τους την ευγνωμοσύνη μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το like του Ρονάλντο στη μικρή Καρντάσιαν προκάλεσε φήμες!!


Το like του Ρονάλντο στη μικρή Καρντάσιαν προκάλεσε φήμες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε like σε μια φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ (της οικογενείας… Καρντάσιαν) στο Instagram και ήδη άρχισαν οι φήμες. Τι λέει το περιβάλλον της 20χρονης.

Όταν είσαι τόσο διάσημος όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάθε σου κίνηση παρακολουθείται και καταγράφεται… Ο Πορτογάλος σταρ δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι «φωναχτό» αυτή τη φορά. Αρκούσε ένα «Like» σε φωτογραφία της Κένταλ Τζένερ στο Instagram για να προκαλέσει φήμες.

Σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα του Χόλιγουντ (άλλο που δεν ήθελε) πιάστηκε από αυτό και μετέφερε πώς υποδέχτηκε το 20χρονο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν την κίνηση αυτή.

«Ένιωσε πολύ κολακευμένη. Θεωρεί, όπως και οι αδερφές της, πως ο Ρονάλντο είναι πολύ ωραίος. Κι αν της ζητούσε να βγουν ραντεβού, θα έλεγε ναι χωρίς δισταγμό», ανέφεραν… κύκλοι της οικογενείας στην ιστοσελίδα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υποψήφιος για εθνική Μεξικού ο Πουλίδο!!!


Υποψήφιος για εθνική Μεξικού ο Πουλίδο!

Η σταδιακή καθιέρωση του Άλαν Πουλίδο τον φέρνει στο κατώφλι της εθνικής Μεξικού, όπως επιβεβαίωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χουάν Κάρλος Οσόριο.

Ο Άλαν Πουλίδο με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει ξαναμπεί στη λίστα των υποψηφίων παικτών για την εθνική Μεξικού. Το επιβεβαίωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χουάν Κάρλος Οσόριο.

«Ναι, εξετάζουμε την περίπτωσή του, προφανώς η ομοσπονδία έχει τα μέσα για να το κάνει. Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση των περισσότερων ή όλων των παικτών, βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή και προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι στις κλήσεις μας», δήλωσε μετά τον αγώνα της Μοντερέι με την Άτλας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντουρμάζ: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»


Ντουρμάζ: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»

Δείτε το μήνυμα του Σουηδού εξτρέμ μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης.

«Δύσκολο παιχνίδι, αλλά πήραμε μία νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή», ήταν το μήνυμα του Τζίμι Ντουρμάζ στο Instagram μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης.

Δείτε ο μήνυμα του Σουηδού εξτρέμ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JimmyDurmaz/Novalii❤️Gabriella (@jimmydurmaz) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίθανο γκολ του Εράν Ζαχάβι!! (video)


Απίθανο γκολ του Εράν Ζαχάβι (video)

Ο Εράν Ζαχάβι έχει πετύχει 22 γκολ σε 19 αγώνες φέτος. Κανένα, όμως, τόσο ωραίο όσο αυτό στη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι Πετάχ Τίβκα με 3-1.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Το πανό που προκάλεσε την καθυστέρηση στη Λιβαδειά!


Το πανό που προκάλεσε την καθυστέρηση στη Λιβαδειά

Το πανό κατά του Σταυρου Κοντονή ήταν η αιτία να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη Λιβαδειά.

Με καθυστέρηση 25 λεπτών ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό.

Ένα πανό που υπήρχε στην εξέδρα των «πράσινων» και καταφερόταν εναντίον του Σταύρου Κοντονή έγινε αιτία για να μην αρχίζει το δεύτερο μέρος ο διαιτητής Δημητρόπουλος.

Ο ρέφερι ξεκαθάρισε ότι δεν θα σφύριζε έναρξη αν οι οπαδοί δεν ξεκρεμούσαν το πανό, που ανέφερε «με τον λαό του ΠΑΟ δεν τα ‘βαλε κανείς, φασίστα αριστερέ, να πας να γ…εις».

Παρόλο λοιπόν που αρχικά εκείνοι αρνήθηκαν, εντέλει πείστηκαν να το διπλώσουν για να μη φαίνεται το περιεχόμενο και το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πρόταση από Γκρέμιο έχει ο Μπουονανότε»


«Πρόταση από Γκρέμιο έχει ο Μπουονανότε»

Αργεντινός δημοσιογράφος μετέδωσε πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε έχει πρόταση από τη Γκρέμιο, ενώ χαρακτηρίζει «εμπόδιο» τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Αργεντινό.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να πείσει πλήρως τον Γκουστάβο Πογέτ και να πασχίζει να βρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε έχει… πέραση στη Λατινική Αμερική.

Αργεντινός δημοσιογράφος μετέδωσε πως ο βραχύσωμος συμπατριώτης του έχει πρόταση από τη Γκρέμιο. Ο προπονητής της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, Ρότζερ Μασάδο, φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτησή του από τη διοίκηση, αλλά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αποτελεί εμπόδιο για τη μετακίνησή του η… ΑΕΚ, λόγω των απαιτήσεών της.

Το θέμα είναι ανοιχτό, η «Ένωση» δεν δείχνει αρνητική σε ενδεχόμενο να αποχωρήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο παίκτη που δεν λογίζεται ως βασικός και αναμένονται εξελίξεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Της «μιλάει» και πάει... μπροστά!


Της «μιλάει» και πάει... μπροστά

Με τον Σίλβα προπονητή ο Ζντίελαρ θα παίξει και ο Σέρβος έχει πολλούς λόγους για να… παρακαλά να μείνει ο Πορτογάλος στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αν την μπάλα την “κλωτσάς” τότε δεν έχει να σου προσφέρει και πολλά. Σίγουρα δε θα μείνει δίπλα σου και θα φροντίσει, με την πρώτη ευκαιρία, να πάει σε πόδια που θα την...χαϊδεύουν. Θα πάει εκεί που θα της “μιλήσουν” και θα της δώσουν ώθηση να πάει...μπροστά.

Μπροστά, μπροστά και όχι πίσω. Παρακολουθώντας κάποιος το χθεσινό ματς στο “Καραϊσκάκη” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη σίγουρα ένα πράγμα μπορεί να συγκρατήσει κι αυτό δεν είναι άλλο από την εμφάνιση του Σάσα Ζντίελαρ. Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά πριν από λίγες μέρες για τον νεαρό μέσο και για το ταλέντο του 21χρονου Σέρβου άσου και ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε με τις χθεσινές του δηλώσεις να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για τον παίκτη.

Ορθώς έπραξε ο 39χρονος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ζντίελαρ είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής, με την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Άρα απαιτήσεις υπάρχουν και είναι μεγάλες λόγω του ταλέντου του ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών έδειξε με τη χθεσινή του εμφάνιση πως είναι ένας (πολύ) σύγχρονος μέσος με χτυπήματα της μπάλας που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Πολύ απλά τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που “χαϊδεύει” την μπάλα ο νεαρός μέσος. Γιατί οι πάσες του Ζντίελαρ ακόμα και όταν προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη μπαλιά των σαράντα – πενήντα μέτρων, είχαν ένα απαλό άγγιγμα στην μπάλα (ακόμα και με το εξωτερικό φαλτσάκι) και σου έδιναν την αίσθηση της παλιάς σέρβικης σχολής, των “Βραζιλιάνων” της Ευρώπης.

Ένα επίσης στοιχείο το οποίο κάνει τον Ζντίελαρ να ξεχωρίζει (και είναι μάλιστα κάτι που δεν το έχει ο Μιλιβόγεβιτς) είναι ότι ο νεαρός μέσος ανεβάζει “μέτρα” την ομάδα του στο γήπεδο, δίνει τη μπάλα μπροστά για να υπάρχει επιθετικό παιχνίδι. Δεν είναι ο μέσος που ψάχνει τη σίγουρη πάσα, δεν είναι ο μέσος που “μεταφέρει” το τόπι δεξιά ή αριστερά στα δύο μέτρα για ν' αποφύγει το λάθος.

Ούτε είναι ο κόφτης που έχει έχει έτοιμη την εύκολη λύση όταν ο αντίπαλος θα πιέσει για να κάνει το κλέψιμο. Ο Ζντίελαρ σε τέτοιες περιπτώσεις στη διάρκεια του χθεσινού ματς βρήκε τρόπους ν' αποφύγει το γύρισμα στα στόπερ που θα ήταν η ανέξοδη και λογική επιλογή των περισσοτέρων μέσων.

Ο Σάσα όπως τον αποκαλούν όλοι στου Ρέντη έχει την καλή πάσα για να πάει η μπάλα και η ομάδα του, μπροστά. Ασφαλώς και υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψει. Για παράδειγμα υπήρξαν ορισμένες φάσεις στον αέρα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τις μονομαχίες.

Επίσης μετά το 75' έδειξε να του βγαίνει μια κούραση αλλά όλα αυτά είναι και θέματα που έχουν να κάνουν με την πρώτη του παρουσία στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα νέο αστέρι. Ένα αστέρι που αν δουλέψει και πάρει τις ευκαιρίες την επόμενη χρονιά τότε το καλοκαίρι του 2017, τότε οι μεταγραφές των Καστίγιο (16 εκ. ευρώ), Μήτρογλου (15) και Μανωλά (14) θα είναι πολύ πίσω σε σχέση με τις προτάσεις που θα δεχθούν οι “ερυθρόλευκοι” για τον νεαρό Σέρβο.

Με τον Σίλβα προπονητή ο Ζντίελαρ θα παίξει και ο Σέρβος έχει πολλούς λόγους για να...παρακαλά να μείνει ο Πορτογάλος στον πάγκο του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Θεσσαλονίκη για Ηρακλή ο Λεοζίνιο!!


Στη Θεσσαλονίκη για Ηρακλή ο Λεοζίνιο

Ο Λεοζίνιο έφτασε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή κι αναμένεται να υπογράψει. «Θέλω να τα δώσω όλα για τον Ηρακλή», είπε.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεοζίνιο στον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από τη Σμύρνη (μέσω Αθήνας) και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα υπογράψει μέχρι το 2017.

Ως… ένδειξη ότι ο Λεοζίνιο ήρθε για να μείνει εκλαμβάνεται το γεγονός ότι τον συνόδευσαν στη Θεσσαλονίκη τα μέλη της οικογένειάς του.

«Θέλω να τα δώσω όλα για τον Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην άσος της Ντενιζλίσπορ, που έχει ήδη αγωνιστεί στην Ελλάδα με Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Καλλονή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πόρτα» στο γυναικείο πρωτάθλημα με εσώρουχα από την FA!! (pics)


«Πόρτα» στο γυναικείο πρωτάθλημα με εσώρουχα από την FA (pics)

Η αγγλική ομοσπονδία απαγόρευσε ως… ανάρμοστο θέαμα τη διεξαγωγή πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου με εσώρουχα.

Θα μείνει (ανδρικό) όνειρο το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με παίκτριες που θα φορούν μόνο τα αποκαλυπτικά εσώρουχά τους.

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απαγόρευσε τη διεξαγωγή του κρίνοντας πως το θέαμα θα ήταν ανάρμοστο.

Η λίγκα που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο στο Μάντσεστερ είχε σχεδιάσει να δώσει αγώνες στο «Σεντ Τζορτζ Παρκ», που χρησιμοποιείται από την FA, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων ΚΑΙ για κοινωνικούς σκοπούς.

Ωστόσο η ομοσπονδία απαγόρευσε τη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε εγκατάστασής της θέλοντας προφανώς να μη συνδεθεί η ίδια με ένα τόσο τολμηρό θέαμα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner





*Πηγή: sport-fm.gr*

Εδώ τα καλά οφσάϊντ!!


Εδώ τα καλά οφσάϊντ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα με τα οφσάϊντ που γίνονται «σημαία» και με τα οφσάϊντ για τα οποία «δεν είδαμε και δεν ακούσαμε»…

• Έχει, πάντως, γούστο αυτό που γίνεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τις αποφάσεις της διαιτησίας.

• Π.χ. υπάρχει μία περίπτωση οφσάϊντ λανθασμένη, από την οποία ευνοείται ο Ολυμπιακός. Και γίνεται «σημαία»! Κι υπάρχει και μία περίπτωση οφσάϊντ, στην οποία αδικείται ο Ολυμπιακός. Κι εκεί ποια είναι η αντίδραση; μα πολύ απλά κάνουν πως δεν την βλέπουν.

• Ας πάρουμε το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη. Πράγματι υπάρχουν στο α΄ ημίχρονο δύο περιπτώσεις πολύ καλών επιθέσεων της Ξάνθης, τέτοιες που λέμε για γκολ, που κόπηκαν με οφσάϊντ.

• Στην πρώτη περίπτωση, που ξεκάθαρα δεν υπάρχει οφσάϊντ, εγώ νομίζω ότι υπάρχει φάουλ του Ορφανίδη στον Μποτία και γι΄ αυτό σταματάει η φάση. Αν προσέξετε, ο Μποτία πάει να διώξει την μπάλα και κλοτσάει αέρα, γιατί παρεμποδίστηκε από πίσω. Αλλά τέλος πάντων, οφσάϊντ δεν υπάρχει.

• Η δεύτερη περίπτωση είναι πάρα πολύ οριακή και φαίνεται ο Καπετάνος να είναι ελάχιστα μπροστά από τον Μποτία. Αλλά είναι τόσο οριακή, που και να άφηνε τη φάση ο επόπτης Αλεξέας και να μη σήκωνε το σημαιάκι, δεν μπορούσες να του πεις τίποτα.

• Πάμε στο β΄ημίχρονο, με τον άλλο επόπτη, τον Φραγκιαδάκη, που έχει άλλες δύο υποδείξεις υπό συζήτηση.

• Η πρώτη είναι εξίσου ξεκάθαρη με την πρώτη του α΄ ημιχρόνου. Είναι οφσάϊντ ο κυνηγός της Ξάνθης, αλλά τον αφήνει να κινηθεί μέσα στην περιοχή του Ρομπέρτο και να απειλήσει με δημιουργία φάσης για γκολ.

• Κι έρχομαι και στην άλλη φάση, που έχει μεγάλη σημασία, γιατί δεν την έδειξε με γραμμή, ούτε την "πάγωσε" η Νόβα, όχι για κανένα άλλο λόγο προφανώς, αλλά γιατί της ξέφυγε. Συμβαίνουν αυτά. Το θέμα μας δεν είναι να κατηγορήσουμε το κανάλι που βάζει τα ωραία του λεφτά στην ελληνική Λίγκα, αλλά να καταδείξουμε την πραγματικότητα.

• Γι΄αυτό κι εγώ σαν δίνω τη φωτογραφία της φάσης.

inner

• Με την μπάλα ακριβώς την στιγμή που φεύγει από το πόδι του ενός παίκτη της Ξάνθης και πάει στην άλλη. Είναι το ξεκίνημα της πιο μεγάλης ευκαιρίας της Ξάνθης, το δοκάρι στο 0-0. Τι βλέπετε; Μία οριακή φάση στην οποία φαίνεται να υπάρχει οφσάϊντ κύριοι. Κι ο επόπτης την αφήνει να εξελιχθεί.

• Τι έχει συμβεί λοιπόν στο παιχνίδι Ολυμπιακού-Ξάνθης; Δύο ίδιες υποδείξεις δύο διαφορετικών εποπτών. Όταν οι υποδείξεις έθιξαν τον Ολυμπιακό, «δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα». Όταν έθιξαν την Ξάνθη, «τα είδαμε όλα».
• Είμαι κάπου λάθος;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ακόμα βάζει ο Κάζινς!!


Ακόμα βάζει ο Κάζινς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε ρεκόρ καριέρας στη νίκη των Κινγκς επί των Πέισερς με 48 πόντους. Απολαύστε τον










*Πηγή: sport-fm.gr*

Στιγμές από το ξέσπασμα του Άρη!! (video)


Στιγμές από το ξέσπασμα του Άρη (video)

Μετά από συνεχείς κακές ήττες, ο Άρης είχε ανάγκη μια νίκη. Κόντρα στον Αρκαδικό οι «κίτρινοι» ξέσπασαν και πήραν ώθηση για το μεγάλο ματς με την Άλμπα στο Nick Galis Hall.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μέσι έδωσε φανέλα σε… εισβολέα οπαδό της Μάλαγα!! (video)


Ο Μέσι έδωσε φανέλα σε… εισβολέα οπαδό της Μάλαγα (video)

Μπορεί να άκουσε πολλά από την κερκίδα, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν κρατά κακία. Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μάλαγα δεν αρνήθηκε τη φανέλα του σε έναν… εισβολέα οπαδό των αντιπάλων που τον αγκάλιασε.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι «big four» για τον Στόουνς!


Οι «big four» για τον Στόουνς

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι φέρονται να έχουν μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του Τζον Στόουνς της Έβερτον

Τέσσερις μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Τζον Στόους της Έβερτον, αν και η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου δεν δείχνει να προτίθεται να πουλήσει τον διεθνή στόπερ.

Το περασμένο καλοκαίρι τα «ζαχαρωτά» απέρριψαν πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βρετανού αμυντικού, όμως τώρα αυξήθηκαν οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 22χρονο άσο. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Σίτι που τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να του δώσει επιπλέον «όπλα» και ο Βρετανός στόπερ είναι ένα τέτοιο.

Το πρόβλημα για την Τσέλσι είναι πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ένα κίνητρο σημαντικό για έναν παίκτη που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Νόλε», είσαι μεγάλη μορφή!! (video)


«Νόλε», είσαι μεγάλη μορφή (video)

Φοβερός τύπος ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Σταμάτησε τη συνέντευξή του μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open για να ακούσει τι του φώναξε ένας θεατής. Δείτε τι απάντησε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι μόνο ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. Είναι και μεγάλη… τυπάρα. Ο Σέρβος τενίστας ίδρωσε για να αποκλείσει τον Ζιλ Σιμόν και να περάσει στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open μετά από πέντε επίπονα σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ έκανε την καθιερωμένη συνέντευξη στο… όρθιο εντός κορτ, ένας θεατής του φώναξε κάτι από την κερκίδα. Ο «Νόλε» παρακάλεσε ευγενικά το κοινό να κάνει ησυχία για να ακούσει καθαρά τον φίλαθλο. «Όχι άλλα drop shots», ήταν η συμβουλή του θεατή στον Τζόκοβιτς με αφορμή τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε στον αγώνα.

«Μισώ που το παραδέχομαι, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο», ήταν η απάντηση του Τζόκοβιτς, που προκάλεσε τα γέλια του κοινού.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Με τα χίλια ζόρια ο Τζόκοβιτς!!


Με τα χίλια ζόρια ο Τζόκοβιτς

Πέντε σετ χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να «λυγίσει» τον Ζιλ Σιμόν και να κλείσει ραντεβού στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open με τον Κέι Νισικόρι. Σερένα με Σαράποβα στην οκτάδα των Γυναικών.

Στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open, έστω κι αν κατέβαλε πολλές περισσότερες δυνάμεις από όσες υπολόγιζε, προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε πέντε σετ για να αποκλείσει τον Γάλλο Ζιλ Σιμόν (Νο 15).

Ο «Νόλε» πήρε το πρώτο (6-3) και το τρίτο (6-4) σετ, αλλά έχασε το δεύτερο (6-7) και τέταρτο (4-6), προτού «καθαρίσει» το ματς με 6-3, μετά από 4,5 ώρες!

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα προημιτελικά θα είναι ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι (Νο 7), που απέκλεισε τον Γάλλο Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά (Νο 10) εύκολα με 3-0, 6-4, 6-2 και 6-4.

Μεγάλο παιχνίδι βγήκε στα προημιτελικά των Γυναικών. Η Σερένα Γουίλιαμς (ΗΠΑ, Νο 1) δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν (Ρωσία, Νο 57) με 2-0, 6-2 και 6-1. Στο δρόμο της θα βρει τη Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 5), που δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία, Νο 13) προτού επικρατήσει με 2-0, 7-5 και 7-5.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο φοβερός διάλογος του Κόμπι με φίλο των Μπλέιζερς!!


Ο φοβερός διάλογος του Κόμπι με φίλο των Μπλέιζερς

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε έναν φοβερό διάλογο που είχε με έναν φίλο των Μπλέιζερς λίγο μετά την ήττα των Λέικερς στην τελευταία του «παράσταση» στο Πόρτλαντ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφτηκε για τελευταία φορά την έδρα των Μπλέιζερς και οι Λέικερς έφυγαν ηττημένοι. Ο ίδιος μιλώντας μετά τον αγώνα αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με έναν φίλαθλο της ομάδας του Πόρτλαντ.

«Θα μου λείψει να σε μισώ», του είπε και ο 37χρονος σούπερ σταρ, που αποσύρεται στο τέλος της σεζόν και στον αγώνα πέτυχε 10 πόντους, αποκρίθηκε: «Σε ευχαριστώ. Κι εμένα θα μου λείψει να αγαπώ το γεγονός ότι με μισείτε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Goodwin, όνομα και πράγμα!!


Goodwin, όνομα και πράγμα

Οι Σανς είχαν ανάγκη μια καλή νίκη. Ο παίκτης… όνομα και πράγμα, Άρτσι Γκούντγουιν, φρόντισε γι’ αυτό πετυχαίνοντας σχεδόν με την εκπνοή το τρίποντο της νίκης απέναντι στους Χοκς (98-95).








*Πηγή: sport-fm.gr*

Κίνδυνος ανυπολόγιστης ζημιάς στη Football League!!


Κίνδυνος ανυπολόγιστης ζημιάς στη Football League

Μετά τον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι προ των πυλών της «διάλυσης». Αν υπάρξει και τρίτη ομάδα, τότε η Football League χάνει ένα τεράστιο ποσό της χορηγίας.

Ο Εργοτέλης έκανε την αρχή, ο Ολυμπιακός Βόλου όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει στο δρόμο της αποχώρησης από τη Football League και οι άνθρωποι του συνεταιρισμού έχουν αρχίσει να… ιδρώνουν.

Κι αυτό γιατί-σύμφωνα με τη Live Sport-εφόσον υπάρξει και τρίτο «κανόνι», τότε θα ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ρήτρες και χαθεί η μισή χορηγία, με τη ζημιά να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Είναι περιττό να αναφερθεί πως με την οικονομική στενότητα που υπάρχει, η Football League και οι ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν ούτε... ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άγρια γιούχα σε Καβαλίερς!! (video)


Άγρια γιούχα σε Καβαλίερς (video)

Οι οπαδοί των Καβαλίερς βλέποντας τους Μπουλς να διασύρουν την ομάδα τους στο Κλίβελαντ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Δεύτερη βαριά ήττα μέσα σε λίγες μέρες στο Κλίβελαντ πάει πολύ... Οι Καβαλίερς έχασαν από τους Μπουλς (83-96) και το κοινό βλέποντας το κακό να έρχεται ξέσπασε σε αποδοκιμασίες στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ο Τάιρον Λιού, που πήρε τη θέση του Ντέιβιντ Μπλατ, δεν μπορούσε να φανταστεί χειρότερο ντεμπούτο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Το γράμμα του Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ και η διάψευση!!


Το γράμμα του Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ και η διάψευση

Δημοσιογράφος της Independent έγραψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έστειλε επιστολή στη Μαν. Γιουνάιτεντ εξηγώντας πώς μπορεί ο ίδιος να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας. Διάψευση από τον μάνατζερ του Πορτογάλου.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία από ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για… ερωτικό γράμμα (έτσι το αποκαλούσε ο δημοσιογράφος) του Ζοσέ Μουρίνιο στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο Μιγκέλ Ντιλέινι του Independent και του ESPN ανέφερε πως ο Πορτογάλος προπονητής έστειλε μια εξασέλιδη επιστολή στη Μαν. Γιουνάιτεντ, περιγράφοντας σε αυτή πώς μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της απογοητευτικής ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ και επί της ουσίας έθετε εαυτόν στη διάθεση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο μάνατζερ του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία. «Δεν περνά καν από το μυαλό κανενός πώς ένας προπονητής του διαμετρήματος του Ζοσέ Μουρίνιο γράφει γράμματα σε ομάδες και ζητά δουλειά. Είναι γελοίο και ανόητο», ανέφερε ο Πορτογάλος ατζέντης.

Ο δημοσιογράφος απάντησε μέσω Twitter πως «… η ιστορία δεν είναι πως έστειλε ένα γράμμα ζητώντας δουλειά, αλλά ότι ανέλυσε γιατί θέλει τη δουλειά».

Μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον (0-1) η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί στο -10 από την κορυφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκίμπσον μετά το ντέρμπι για Παναθηναϊκό!!


Γκίμπσον μετά το ντέρμπι για Παναθηναϊκό

Ο Τζόναθαν Γκίμπσον βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Μετά το ντέρμπι οι οριστικές εξελίξεις, δεν αναμένεται πριν τις 5/2 στην Αθήνα ο Αμερικανός γκαρντ.

Όλα δείχνουν πως ο γκαρντ που εδώ και καιρό ψάχνει ο Παναθηναϊκός θα είναι ο Τζόναθαν Γκίμπσον. Με τον Αμερικανό άσο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο κινεζικό πρωτάθλημα, στις 5 Φεβρουαρίου. Όχι όμως νωρίτερα, καθώς οι «πράσινοι» δεν θέλουν να αποζημιώσουν την ομάδα του για να τον φέρουν στην Αθήνα πιο σύντομα, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.

Καλές συστάσεις έχει κάνει για τον παίκτη ο πατέρας του (συνεργάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς) Σάνι Μπετσίροβιτς, Μέμι, που εργάζεται ως προπονητής στην Κίνα. Εκεί ο 28χρονος γκαρντ (1,88μ.) οργιάζει έχοντας 41,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 39,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του γκαρντ θα υπάρξουν μετά το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα του οποίου πιθανώς να κρίνει πολλά και για πολλούς.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο νταμπλ-νταμπλ ο Όγκαστ!!


Νέο νταμπλ-νταμπλ ο Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ έκανε ένα ακόμη νταμπλ-νταμπλ στο NCAA. Νίκη για Τάιλερ Ντόρσεϊ, ήττα για Ντίνο Μήτογλου.

Από νίκη σε νίκη πετά το Notre Dame (14-5) στο NCAA. Θύμα του αυτή τη φορά το Boston College (7-12) με 76-49, με τον Ζακ Όγκαστ να κάνει ένα ακόμη νταμπλ-νταμπλ. Ο ελληνικών ριζών πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε 10 πόντους (6/7 βολές, 2/7 δίποντα), 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά.

Σε εξαιρετικό «φεγγάρι» και το Oregon (16-4), που επιβλήθηκε 86-72 του UCLA (12-8) με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει 6 πόντους (2/4 τρίποντα, 0/1 δίποντο), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 19 λεπτά.

Αντίθετα, το Wake Forest (10-8) γνώρισε ακόμη μια ήττα, με 77-63 από το Miami (14-3), με τον Ντίνο Μήτογλου να έχει 7 πόντους (2/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 24 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδείξεις για χειραγώγηση στο Χανιά-Ολυμπιακός!


Ενδείξεις για χειραγώγηση στο Χανιά-Ολυμπιακός

Ύποπτος προς χειραγώγηση από την ομάδα των Χανίων ήταν, σύμφωνα με τη Live Sport που αποκαλύπτει έκθεση της UEFA, ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (1-4).

Το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης εντόπισε ενδείξεις για χειραγώγηση του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Χανίων και Ολυμπιακού (1-4), την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016.

Η Live Sport αποκαλύπτει το πόρισμα της έκθεσης της UEFA-BFDS, που αναφέρει πως φαίνεται το αποτέλεσμα και η διαφορά των τριών γκολ να αποτελούν προϊόν χειραγώγησης από τη γηπεδούχο ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει παράνομα κέρδη από στοιχηματισμό.

Η έκθεση κάνει λόγο για ύποπτη αμυντική συμπεριφορά στα δύο τελευταία γκολ του αγώνα, επισημαίνοντας στο τρίτο γκολ… οκνηρία συγκεκριμένου παίκτη των Χανίων, που έκανε κακή εφαρμογή του τεχνικού οφσάιντ, ενώ για το τέταρτο γκολ γίνεται λόγος για συνολική χαλαρή αμυντική συμπεριφορά.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως πριν τον αγώνα υπήρξε ύποπτος στοιχηματισμός για να χάσουν τα Χανιά με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ και να επιτευχθούν στον αγώνα τουλάχιστον τέσσερα γκολ συνολικά. Αντίστοιχα ύποπτες κινήσεις στις αγορές στοιχήματος παρατηρήθηκαν στη διάρκεια του αγώνα, με «ζωντανά» πονταρίσματα.

Τέλος, η έκθεση επισημαίνει πως τα Χανιά έχουν βεβαρημένο ιστορικό, καθώς ήδη φέτος τρεις αγώνες τους είχαν κριθεί ύποπτοι από την UEFA-BFDS.

Αναλυτικά η έκθεση της UEFA – BFDS:

Χανιά – Ολυμπιακός
Ελλάς/Κύπελλο Ελλάδος
Αποτέλεσμα: 1-4 (Ημίχρονο 1-2)
Ημερομηνία αγώνα: Πέμπτη, 7/01/2016 16.45

Οκνηρή συμπεριφορά

Η συστηματική αξιολόγηση των αποδείξεων δείχνει αξιόπιστες ενδείξεις χειραγώγησης σχετιζόμενης με τον στοιχηματισμό. Κανονικοί αθλητικοί παράγοντες δεν μπορούν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον ύποπτο στοιχηματισμό που παρατηρήθηκε, όσον αφορά στο γεγονός ότι τα Χανιά θα χάσουν τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ, σε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Τελικά, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που μπορούν να υποστηρίξουν το συμπέρασμα ότι τα Χανιά χειραγώγησαν αυτό το παιχνίδι με σκοπό να διασφαλίσουν παράνομα κέρδη από τον στοιχηματισμό.

Αναφορικά με όρους παιχνιδιού, καθένα από τα τελευταία δύο γκολ (του αγώνα) συνιστούν ύποπτη αμυντική συμπεριφορά από τα μέλη της ομάδας των Χανίων. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από οκνηρή αμυντική συμπεριφορά εκ μέρους ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (σσ: αναφέρεται το όνομα του), μετά από κακή εφαρμογή (από αυτόν) της παγίδας του τεχνικού οφσάιντ. Το τελευταίο γκολ προήλθε από χαλαρή αμυντική συμπεριφορά ολόκληρης της αμυντικής γραμμής των Χανίων, η οποία αντέδρασε καθυστερημένα στην προσπάθεια της να ανακτήσει μια χαμένη μπαλιά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Παρατηρήθηκε ότι υπήρξε ύποπτος στοιχηματισμός στις αγορές πριν τον αγώνα για να χάσουν τα Χανιά με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ και να επιτευχθούν αντιστοίχως τουλάχιστον τέσσερα γκολ συνολικά στον αγώνα, με τις πιθανότητες να μειώνονται σημαντικά στις ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα. Η εν λόγω στοιχηματική δραστηριότητα δεν είναι δικαιολογημένη, μετά από αποτίμηση όλων των σχετικών αθλητικών συνισταμένων.

Αν και ο Ολυμπιακός είναι στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία από τους αντιπάλους του και είχε κερδίσει όλα τα ματς του πρωταθλήματος ως τότε, αυτό φαίνεται ότι είχε υπολογιστεί στις εναρκτήριες στοιχηματικές πιθανότητες, με τον Ολυμπιακό να τοποθετείται στα πολύ ισχυρά φαβορί όπως αναμενόταν. Επιπλέον ο Ολυμπιακός επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες για αυτόν τον αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των δύο κορυφαίων σκόρερ του αυτήν την περίοδο, την ίδια στιγμή που μόνο σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού επετεύχθησαν συνολικά περισσότερα από τρία γκολ. Συνολικά, και ενώ το BFDS δεν μπορεί να εξηγήσει τα στοιχηματικά μοτίβα που παρατηρήθηκαν, είναι πιθανό οι παίκτες που στοιχημάτιζαν, να επιδείκνυαν την γνώση που είχαν εκ των προτέρων ότι τα Χανιά θα ηττηθούν με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ σε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ.

Παράλογα πεπεισμένοι

Περαιτέρω ύποπτος στοιχηματισμός πριν τον αγώνα για να χάσουν τα Χανιά με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ παρατηρήθηκε στις αγορές ζωντανού στοιχήματος. Επιπροσθέτως, υπήρξε ύποπτος στοιχηματισμός για το γεγονός ότι θα επιτευχθούν τουλάχιστον πέντε γκολ συνολικά, και με τις δύο ύποπτες προτιμήσεις να προκύπτουν στο τελευταίο τρίτο μέρος του παιχνιδιού, αν και τα πρώτα δύο τρίτα του παιχνιδιού κύλησαν με τον αναμενόμενο τρόπο. Λαμβανομένων υπόψιν των σημαντικών χρονικών περιορισμών για τη δημιουργία ευκαιρία για γκολ, σε αυτό το προχωρημένο στάδιο του αγώνα, είναι ευκρινές ότι στοιχηματίστηκαν μεγάλα ποσά για να αλλοιωθούν με αυτόν το τρόπο οι αγορές ζωντανού στοιχήματος. Πράγματι, όταν θεωρηθούν συνολικά, είναι ευκρινές ότι οι παίκτες του στοιχήματος ήταν παράλογα πεπεισμένοι ότι τα Χανιά θα δεχτούν τουλάχιστον δύο συναπτά γκολ στα τελευταία λεπτά και η δύναμη του παρόντος στοιχήματος μπορεί μόνο να αντιμετωπιστεί με σοβαρή ανησυχία. Οταν τα μη φυσικά στοιχηματικά μοτίβα σε όλες τις στοιχηματικές αγορές παρατηρηθούν συνολικά, μπορεί εύκολα να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι οι παίκτες στοιχήματος περίμεναν ότι τα Χανιά θα δεχθούν τουλάχιστον συναπτά γκολ στα τελευταία λεπτά και αναζητούσαν παράνομα κέρδη σε όλες τις διαφορετικές αγορές ως επακόλουθο.

Τελικά, το ύποπτο ιστορικό των Χανιών θα πρέπει να τεκμηριωθεί. Αγωνίστηκαν ήδη σε τρεις αγώνες αυτήν την χρονιά, οι οποίοι επισημάνθηκαν από την BFDS, συμπεριλαμβανομένου του προηγουμένου τους αγώνα στην κατηγορία. Το γεγονός ότι παρατηρήθηκαν παρόμοια στοιχηματικά μοτίβα από την ίδια ομάδα είναι παράγων σοβαρής ανησυχίας από άποψη ακεραιότητας.

Ιστορικό

Τα Χανιά έχουν παρουσιαστεί σε μία σειρά αγώνων που κλιμακώθηκαν στο παρελθόν από την BFDS, συμπεριλαμβανομένης ήδη τρεις φορές αυτής της σεζόν, με την πιο πρόσφατη κλιμάκωση τους να είναι το τελευταίο ματς της Λίγκας εναντίον του Πανελευσινιακού στις 21 Δεκεμβρίου 2015. Αυτός ο αγώνας περιελάμβανε ύποπτο στοιχηματισμό για τα Χανιά για να μην κερδίσουν και να χάσουν τον αγώνα, πράγμα το οποίο όντως έγινε (ηττήθηκαν 3-1). Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός επίσης παρουσιάστηκε από την BFDS σε πληθώρα αγώνων, με τον πιο πρόσφατο να είναι εναντίον της Κασσιόπης στις 22 Μαρτίου 2015.

Τα νέα των ομάδων παρουσίαζαν ως ευνοημένη την ομάδα των Χανίων καθώς από τον Ολυμπιακό έλειπε σημαντικός αριθμός παικτών από την πρώτη ομάδα σε αυτόν τον πρώτο αγώνα. Τα Χανιά έκαναν τρεις αλλαγές από το πιο πρόσφατο ματς της Λίγκας εναντίον του Πανελευσινιακού, με τους Δημήτρη Πρίφτη, Τάσο Παγώνη και Νικομανώλη Νύκταρη να αντικαθιστούν τους Μπλάζιτς, Σαϊνέ και Διαμαντόπουλο. Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός έκανε εννέα αλλαγές από το τελευταίο του ματς της λίγκας εναντίον του Πανιωνίου, με τον Σαλίνο και Σιόβα να είναι οι μόνοι παίκτες που διατήρησαν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα, με τους δύο επικεφαλής σκόρερ του, Ιντέγιε και Φορτούνη να είναι μεταξύ των παικτών που έμειναν έξω>.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ό,τι χειρότερο για «Καβς» και Γιάννη!!

Κάκιστο ντεμπούτο, με εντός έδρας ήττα από τους Μπουλς, έκανε στον πάγκο των Καβαλίερς ο Τάιρον Λιού. Έχασαν στην «καταραμένη» Νέα Ορλεάνη οι Μπακς, αποβλήθηκε ο Giannis.

Ό,τι χειρότερο για «Καβς» και ΓιάννηΜε το αριστερό άρχισε τη θητεία του ως πρώτος προπονητής των Καβαλίερς ο Τάιρον Λιού. Η ομάδα του έχασε στο Κλίβελαντ με 96-83 από τους Μπουλς, που είχαν σε μεγάλα κέφια τον Πάου Γκασόλ, με 25 πόντους (11/16 σουτ), 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και πολύτιμη βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Ο Λεμπρόν Τζέιμς άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά ήταν άστοχος (11/27 σουτ, με 0/5 τρίποντα).

Σε… στοιχειωμένη περιοχή έχει μετατραπεί η Νέα Ορλεάνη για τους Μπακς. Οι Πέλικανς επικράτησαν 116-99 των «ελαφιών», που έχουν να κερδίσουν εκεί από τις 7 Ιανουαρίου του 2003. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα, καθώς αποβλήθηκε με έξι φάουλ μετά από μόλις 28:25 στο παρκέ έχοντας 10 πόντους (2/4 βολές, 4/8 δίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 4 λάθη. Ο Ράιαν Άντερσον είχε 23 πόντους με 6/11 τρίποντα και ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε άλλους 22 για τους γηπεδούχους.

Σε ανοδική τροχιά οι Χόρνετς, κέρδισαν για τρίτη φορά σε τέσσερα ματς, αυτή τη φορά με 97-84 τους Νικς, με τους Κέμπα Γουόκερ και Τζέρεμι Λιν να έχουν από 26 πόντους.

Οι Τίμπεργουλβς σταμάτησαν το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων των Γκρίζλις με 106-101 με 25 πόντους του Σαμπάζ Μουχάμαντ.

Ένα τρίποντο του Άρτσι Γκούντγουιν 0,1’’ πριν το τέλος χάρισε στους Σανς τη νίκη με 98-95 απέναντι στους Χοκς, που ήταν η μόλις δεύτερη στα τελευταία 17 παιχνίδια τους. Ο Τάισον Τσάντλερ «κατέβασε» 27 ριμπάουντ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Το δίδυμο των Ντέμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πέτυχε 64 πόντους και οι Μπλέιζερς έφτασαν εύκολα στο 121-103 απέναντι στους Λέικερς. Ο Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία του επίσκεψη στο Πόρτλαντ είχε 10 πόντους (5/9 σουτ).

O NτεΜάρκους Κάζινς έκανε ρεκόρ καριέρας με 48 πόντους (17/29 σουτ) και οι Κινγκς έφτασαν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στο 108-97 επί των Πέισερς. Ο Κώστας Κουφός είχε καλή παρουσία με 9 πόντους (3/4 βολές, 3/7 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 20:49.

Αναλυτικά:

Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Μιλγουόκι Μπακς 116-99 Άντερσον 23, Ντέιβις 22, Ντάγκλας 14, Χόλιντεϊ 13, Γκι 12, Κόουλ 11, Έβανς 10-Μονρό 22 (11 ριμπ.), Μίντλετον 22, Κάρτερ-Γουίλιαμς 19, Πάρκερ 10, Αντετοκούνμπο 10.

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σικάγο Μπουλς 83-96 Τζέιμς 26 (13 ριμπ., 9 ασίστ), Σμιθ 18 (11 ριμπ.), Λοβ 14, Ίρβινγκ 11-Γκασόλ 25 (10 ριμπ.), Μπάτλερ 20, Μίροτιτς 17, Γκίμπσον 15, Ρόουζ 12.

Σάρλοτ Χόρνετς-Νιου Γιορκ Νικς 97-84 Λιν 26, Γουόκερ 26, Χέρστον 20 (10 ριμπ.), Γουίλιαμς 4 (12 ριμπ.), Χόους 2 (10 ριμπ.)-Γουίλιαμς 19 (14 ριμπ.), Πορζίνγκις 13, Λόπεζ 10, Αφλάλο 10, Άντονι 9.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μέμφις Γκρίζλις 106-101 Μουχάμαντ 25, Γουίγκινς 19, Ρούμπιο 15 (12 ασίστ), Τάουνς 14, Μάρτιν 11-Τσάλμερς 19, Γκασόλ 17, Μπαρνς 13, Τζεφ Γκριν 11.

Φίνιξ Σανς-Ατλάντα Χοκς 98-95 Γκούντγουιν 24, Λεν 16 (12 ριμπ.), Τάκερ 16, Μπούκερ 15, Τσάντλερ 13 (27 ριμπ.)-Μπέιζμορ 21, Σρέντερ 19, Σκοτ 16, Κόρβερ 11, Χόρφορντ 9 (16 ριμπ.).

Ντένβερ Νάγκετς-Ντιτρόιτ Πίστονς 104-101 Γκαλινάρι 30, Μουντιάι 18, Γιόκιτς 17, Χάρις 13-Μόρις 20, Κάλντγουελ-Πόουπ 16, Μπέινς 13 (10 ριμπ.), Τζόνσον 12, Τζάκσον 11, Τζένινγκς 5 (10 ριμπ.).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Λος Άντζελες Λέικερς 121-103
Λίλαρντ 36, ΜακΚόλουμ 28, Πλάμλι 13, Φόνλε 11, Χέντερσον 10-Ράσελ 21, Γουίλιαμς 16, Ραντλ 11, Μπράιαντ 10, Κλάρκσον 10, Μπράουν 10.

Σακραμέντο Κινγκς-Ιντιάνα Πέισερς 108-97
Κάζινς 48 (13 ριμπ.), Ρόντο 11 (10 ριμπ., 10 ασίστ), Κόλισον 11, Κόλεϊ-Στάιν 6 (12 ριμπ.)-Τζορτζ 34, Τζόρνταν Χιλ 17 (13 ριμπ.), Έλις 16, Τέρνερ 11. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ζντιέλαρ: «Περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή»


Ζντιέλαρ: «Περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή»

Σε ακόμη περισσότερες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό ελπίζει ο Σάσα Ζντιέλαρ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρούμενος που πραγματοποίησε ιδανικά το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε (1-0) την Ξάνθη, δήλωσε ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ζντιέλαρ:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μία πολύ δύσκολη νίκη για εμάς και είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να κερδίσουμε ξανά».

Για την πρώτη του παρουσία σε αγώνα πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος και ελπίζω να παίξω σε περισσότερα».

Για τους στόχους του στη συνέχεια της περιόδου: «Εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Δικαίως αποδοκιμάζει ο κόσμος»


Φαν Χάαλ: «Δικαίως αποδοκιμάζει ο κόσμος»

Ο Λουίς φαν Χάαλ παραδέχθηκε την κακή εικόνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σαουθάμπτον και έδωσε δίκιο στον κόσμο της ομάδας που αποδοκίμασε, φεύγοντας για ακόμα μια φορά πικραμένος απ' το Ολντ Τράφορντ.

Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς... Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα φέτος, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σαουθάμπτον και ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχθηκε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Εξ' ου και δικαιολόγησε τους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων που αποδοκίμασαν τον ίδιο και τους παίκτες για την εμφάνισή τους.

«Επειδή πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες, κι επειδή αυτές είναι πολύ υψηλές, οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Ο κόσμος έχει δίκαιο που αποδοκιμάζει. Δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Είδα κι εγώ το ματς. Πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι σε κάθε περίπτωση, καλώς ή κακώς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αυτό δεν αλλάζει. Πίστευα ότι αν δεχόμασταν γκολ, θα το δεχόμασταν μόνο από στημένο. Η άμυνά μας έγινε πιο ευάλωτη εκεί γιατί έβγαλα τον Φελαϊνί και έπρεπε να βγάλω και τον Νταρμιάν. Κάθε αλλαγή φέρνει και μια αδυναμία στην άμυνα. Ήθελα να κερδίσουμε και γι' αυτό έβαλα τον Γιανουζάι αντί του Μπόρθγουϊκ-Τζάκσον. Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω. Κάναμε κακό παιχνίδι, δεν δημιουργήσαμε αρκετά, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας», είπε ο Ολλανδός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ!!


Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής παρατάσσει την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30) ο Γκουστάβο Πογέτ!

Με αναμενόμενα πρόσωπα και δίχως εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής θα υποδειχθεί τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ (19:30).

Κάτω από την εστία θα είναι ο Ανέστης, δεξί μπακ ο Γκάλο, αριστερό ο Ντίντακ, ενώ δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ο Πογέτ έχει τοποθετήσει τους Κολοβέτσιο-Άρθρο.

Ο Σιμόες θα ‘χει ρόλο «εξαριού», με εσωτερικούς μέσους τους τους Γιόχανσον και Μάνταλο.

Μπαρμπόσα στο ένα «φτερό» της επίθεσης, Βάργκας στο άλλο και μοναδικός προωθημένος ο Αραβίδης.


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!!


Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Με τον Βελλίδη βασικό κάτω από την εστία και τους Μακ-Βίτορ-Ροντρίγκεζ να παίρνουν κανονικά θέση στην ενδεκάδα παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ (19:30).

Όπως αναμενόταν, ο Βελλίδης ξεκινά βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κάνει την παρθενική του εμφάνιση ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου, αριστερό ο Κοροβέσης και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Τζαβέλλας-Βίτορ.

Στον άξονα θα παίξουν οι Τζιόλης (που ήταν στόπερ στα Πηγάδια), Τσίμιροτ και Χαρίσης, με τον Μακ στο δεξί «φτερό» της επίθεσης (που επανέρχεται), τον Ροντρίγκεζ στο άλλο και μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη.


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το back to back του Βελλίδη!


Το back to back του Βελλίδη

Άλλη ομάδα για τον Βελλίδη, η ίδια απέναντι του. Ο Έλληνας πορτιέρο θα αντιμετωπίσει για δεύτερη σερί Κυριακή την ΑΕΚ, αυτήν τη φορά ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ την προηγούμενη ήταν στον ΠΑΣ.

Μια απ’ τα… ίδια για Βελλίδη. Ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», μόλις την περασμένη Πέμπτη, θα βρει μπροστά του την ΑΕΚ για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα και πάλι για το πρωτάθλημα.

Αυτό το ασυνήθιστο (αλλά όχι πρωτόγνωρο) φαινόμενο συμβαίνει, καθώς ο 28χρονος γκολκίπερ αντιμετώπισε την περασμένη Κυριακή την Ένωση στους «Ζωσιμάδες», ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Μένει να δούμε αν θα του αφήσει γλυκιά γεύση το ματς αυτήν τη φορά, καθώς οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν με 2-0.

Τα τέρματα είχαν σημειώσει οι Βάργκας, Μπαρμπόσα, που επιλέχθησαν στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στο ματς του ΟΑΚΑ. Στην προηγούμενη παρουσία του στο ίδιο γήπεδο, γνώρισε την ήττα με 3-1 από τους «κιτρινόμαυρους», αν και ο ΠΑΣ προηγήθηκε στην αναμέτρηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*