Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται για ΑΕΚ ο Μπράουν!!


Έρχεται για ΑΕΚ ο Μπράουν

Την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

Τον προανήγγειλε ο Ζντβοτς, το επιβεβαίωσε και η ομάδα. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα (20:35 το βράδυ) με πτήση απ' το Χιούστον και μέσω Κωνσταντινούπολης θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, που αναμένεται να αποτελέσει το νέο γκαρντ της Ένωσης.

Όπως έγινε γνωστό, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κι εφόσον υπάρξει deal στους όρους της συμφωνίας, τότε θα πέσουν οι υπογραφές και θα ντυθεί επισήμως στα κιτρινόμαυρα.

Το γεγονός βέβαια πως έρχεται στην χώρα μας, προμηνύει πως οι συζητήσεις που υπάρχουν είναι ήδη σε πολύ καλό σημείο και δεν απέχει ο «γάμος».

Στο παρελθόν, ο 25χρονος γκαρντ έχει περάσει από το Ρέθυμνο (9.3π. μ.ο. σε έξι αγώνες), τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον ΚΑΟΔ με τον οποίο αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17.2 πόντους, ενώ μέχρι πρότινος μετρούσε 15 πόντους ανά ματς στην Τουρκία και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζντβοτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: