Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Με τα χίλια ζόρια ο Τζόκοβιτς!!


Με τα χίλια ζόρια ο Τζόκοβιτς

Πέντε σετ χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να «λυγίσει» τον Ζιλ Σιμόν και να κλείσει ραντεβού στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open με τον Κέι Νισικόρι. Σερένα με Σαράποβα στην οκτάδα των Γυναικών.

Στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open, έστω κι αν κατέβαλε πολλές περισσότερες δυνάμεις από όσες υπολόγιζε, προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε πέντε σετ για να αποκλείσει τον Γάλλο Ζιλ Σιμόν (Νο 15).

Ο «Νόλε» πήρε το πρώτο (6-3) και το τρίτο (6-4) σετ, αλλά έχασε το δεύτερο (6-7) και τέταρτο (4-6), προτού «καθαρίσει» το ματς με 6-3, μετά από 4,5 ώρες!

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα προημιτελικά θα είναι ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι (Νο 7), που απέκλεισε τον Γάλλο Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά (Νο 10) εύκολα με 3-0, 6-4, 6-2 και 6-4.

Μεγάλο παιχνίδι βγήκε στα προημιτελικά των Γυναικών. Η Σερένα Γουίλιαμς (ΗΠΑ, Νο 1) δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν (Ρωσία, Νο 57) με 2-0, 6-2 και 6-1. Στο δρόμο της θα βρει τη Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 5), που δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία, Νο 13) προτού επικρατήσει με 2-0, 7-5 και 7-5.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: