Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Φαν Χάαλ: «Δικαίως αποδοκιμάζει ο κόσμος»


Φαν Χάαλ: «Δικαίως αποδοκιμάζει ο κόσμος»

Ο Λουίς φαν Χάαλ παραδέχθηκε την κακή εικόνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σαουθάμπτον και έδωσε δίκιο στον κόσμο της ομάδας που αποδοκίμασε, φεύγοντας για ακόμα μια φορά πικραμένος απ' το Ολντ Τράφορντ.

Δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς... Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα φέτος, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σαουθάμπτον και ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχθηκε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Εξ' ου και δικαιολόγησε τους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων που αποδοκίμασαν τον ίδιο και τους παίκτες για την εμφάνισή τους.

«Επειδή πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες, κι επειδή αυτές είναι πολύ υψηλές, οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Ο κόσμος έχει δίκαιο που αποδοκιμάζει. Δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Είδα κι εγώ το ματς. Πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι σε κάθε περίπτωση, καλώς ή κακώς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αυτό δεν αλλάζει. Πίστευα ότι αν δεχόμασταν γκολ, θα το δεχόμασταν μόνο από στημένο. Η άμυνά μας έγινε πιο ευάλωτη εκεί γιατί έβγαλα τον Φελαϊνί και έπρεπε να βγάλω και τον Νταρμιάν. Κάθε αλλαγή φέρνει και μια αδυναμία στην άμυνα. Ήθελα να κερδίσουμε και γι' αυτό έβαλα τον Γιανουζάι αντί του Μπόρθγουϊκ-Τζάκσον. Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω. Κάναμε κακό παιχνίδι, δεν δημιουργήσαμε αρκετά, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας», είπε ο Ολλανδός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: