Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Φλεβαράκης: «Τα έδωσαν όλα τα Τρίκαλα»


Φλεβαράκης: «Τα έδωσαν όλα τα Τρίκαλα»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες των Τρικάλων εξέφρασε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα απ’ την Καβάλα, τονίζοντας πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα των Τρικάλων απ’ την Καβάλα ο Κώστας Φλεβαράκης, τονίζοντας, όμως, την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας, ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς και το κέρδισαν δίκαια», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των Τρικάλων και συνέχισε: «Αλλά θεωρώ πως αξίζουν συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδας, που τα έχει ζήσει και τα έχει δει όλα. Δε θέλω να πω πολλά, θέλει υπομονή και να ξεπερνάμε καταστάσεις που ώρες-ώρες φτάνουν στα όρια του ανυπόφορου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως θα τελειώσουμε τη χρονιά με τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και μπράβο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο».

Εκ μέρους των παικτών των Τρικάλων ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης ανέφερε:«Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα αφού αναγκαστήκαμε να βρεθούμε χωρίς το βασικό μας πεντάρι. Αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε τους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, όπως να παίξει ο Μπράουν πιο πολύ στο “5”, να παίξει ο Κόγκερ πιο πολύ στο “4”. Είχαμε μία κακή μέρα, ένα κακό αποτέλεσμα κάναμε πολλά λάθη, από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα μας, προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: