Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Ασπρόμαυρο» κρας-τεστ!!


«Ασπρόμαυρο» κρας-τεστ

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας να επιστρέψει εκ νέου στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη. Στο περιθώριο του ντέρμπι σύσκεψη κορυφής.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ιβάν Σαββίδης που θα βρεθεί σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, καλεσμένος του Δημήτρη Μελισσανίδη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο επιχειρηματίες διατηρούν άριστες σχέση και ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ανταποδίδει το κάλεσμα του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων.

Ο Σαββίδης περιμένει σήμερα η ομάδα να αντιδράσει μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια με την Ξάνθη και να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί, αφού ο «Δικέφαλος» έχασε μετά από τρεις σερί νίκες.

Άλλωστε, επί αθηναϊκού εδάφους και στο περιθώριο του αποψινού ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη κορυφής που συγκάλεσε ο ομογενής επιχειρηματίας και θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά ζητήματα μαζί με τους κ.κ. Αγγελίδη, Άρνεσεν και Βεζυρτζή.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βελλίδης φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη για να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ έναντι του Όλσεν. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας και Κοροβέσης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Χαρίδης, με τους Ροντρίγκες και Μυστακίδης στα πλάγια. Στην επίθεση θα είναι οι Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης.

Τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: