Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Οι «big four» για τον Στόουνς!


Οι «big four» για τον Στόουνς

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι φέρονται να έχουν μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του Τζον Στόουνς της Έβερτον

Τέσσερις μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Τζον Στόους της Έβερτον, αν και η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου δεν δείχνει να προτίθεται να πουλήσει τον διεθνή στόπερ.

Το περασμένο καλοκαίρι τα «ζαχαρωτά» απέρριψαν πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βρετανού αμυντικού, όμως τώρα αυξήθηκαν οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 22χρονο άσο. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Σίτι που τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να του δώσει επιπλέον «όπλα» και ο Βρετανός στόπερ είναι ένα τέτοιο.

Το πρόβλημα για την Τσέλσι είναι πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ένα κίνητρο σημαντικό για έναν παίκτη που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: