Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Δεν «καίγεται» (ακόμα) η περίπτωση Ματέι!!


Δεν «καίγεται» (ακόμα) η περίπτωση Ματέι

Στην ενεργοποίηση του «plan b» προχώρησε ο Ατρόμητος με την απόκτηση του Σουμπίνιο, ωστόσο το «plan a» δεν έχει εγκαταλειφθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα πιθανότητες –λιγοστές μεν- για τον Κοσμίν Ματέι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις προέχουν για τον Ατρόμητο, αλλά την ίδια ώρα και τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται στην καθημερινότητα των Περιστεριωτών.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η τυπική ολοκλήρωση της προσθήκης του Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που πιθανότατα θα είναι για 1,5 χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος, όμως, αποτελούσε απλά το «plan b» σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η μεταγραφή του Κοσμίν Ματέι που αποτελεί τον διακαή πόθο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Ο Ρουμάνος έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε στον Ατρόμητο σε θέμα οργάνωσης και εγκαταστάσεων, αλλά το πρόβλημα του συμβολαίου του εξακολουθεί να υφίσταται και γι’ αυτό το λόγο οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τον Βραζιλιάνο, ώστε να μην μείνουν «ξεκρέμαστοι».

Το «φλερτ», όμως, παραμένει και απλά το «μπαλάκι» έχει περάσει στην πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Ατρόμητο περιμένουν από τον Κοσμίν Ματέι να πιέσει και αυτός από την πλευρά του την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της, αφού αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα για το deal.

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες στη Ρουμανία, η Ντιναμό με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα θα αναγκαστεί ή να επανεργοποιήσει τον παίκτη ή να τον στείλει να προπονείται με τη β’ ομάδα, πληρώνοντας κανονικά το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Πρόκειται για δύο εκδοχές που οι Ρουμάνοι δεν επιθυμούν, γι’ αυτό ο Ατρόμητος μπορεί να ελπίζει ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του.

Οι απαιτήσεις των Ρουμάνων κυμαίνονται στις 150-200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ρόλο στην υπόθεση παίζει και το μέλλον του Μαρσελίνιο , καθώς αν ο Ατρόμητος με τον οποιοδήποτε τρόπο απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, τότε οι Περιστεριώτες θα μπορέσουν να κινηθούν πιο άνετα στους οικονομικούς όρους της υπόθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: