Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ένας… «πάνθηρας» αρκεί!!

Με τον Αντρέας Λάζνικ σε μεγάλα κέφια (δύο γκολ) ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή στη Ριζούπολη, πήρε τη νίκη 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα και έκανε ακόμη ένα μεγάλο βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Ένας… «πάνθηρας» αρκεί
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο, που επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Αντρέας Λάσνικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Ο Αυστριακός μέσος έφερε «τούμπα» το ματς καθώς μετά το τέρμα του Άμπροουζ (16'), πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο με υποδειγματικό πλασέ στο και το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38’ (παράβαση για την οποία διαμαρτύρονται οι παίκτες του Λόρι Σάντσεζ).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανιώνιο που απομακρύνθηκε έπειτα από αρκετό καιρό από την «επικίνδυνη» ζώνη. Σε μπλεξίματα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που την περιμένει δύσκολη σειρά αγώνων στη συνέχεια.

Το ματς:



Ιδιαίτερα ανοιχτό ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, ωστόσο, οι παίκτες του Απόλλωνα κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έφταναν με μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του Ανέστη. Η απειρία του νεαρού τερματοφύλακα έγινε η αιτία για το τέρμα που δέχτηκαν οι «κυανέρυθροι» στο 16ο λεπτό, καθώς ο Ντάρεν Άμπροουζ δεν συγχώρεσε την άστοχη έξοδό του και έκανε από νωρίς το 1-0 για την ομάδα του. Η αδυναμία των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου να ανακτήσουν την κατοχή τους δημιούργησε προβλήματα στα μετόπισθεν καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε να πιέζει μετά το πρώτο γκολ.

Τελικά, ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει το ματς αφού έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση ο Λάζνικ έστειλε με υποδειγματικό τρόπο την μπάλα στην εστία του Τζόρβα στο 31ο λεπτό. Το γκολ των φιλοξενούμενων βραχυκύκλωσε την ομάδα του Σάντσεζ, που έχασε την ηρεμία της και μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών (38’) βρέθηκε και πίσω στο σκορ όταν ο Λάζνικ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την «άσπρη βούλα». Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν με μακρινές σέντρες όμως το 2-1 υπέρ του Πανιώνιου δεν άλλαξε παρότι ο Άμπροουζ σημάδεψε το δοκάρι του Ανέστη στο 44΄.

Με σαφή πρόθεση να πιέσουν την άμυνα των «κυανέρυθρων» για το γκολ της ισοφάρισης μπήκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την είσοδο και του Τσιλιγκίρη στο ματς έγινε πιο επιθετική και με σέντρες απ’ τα άκρα έφερε τη μπάλα στην περιοχή του Ανέστη, όπου καραδοκούσαν οι υψηλόσωμοι Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος και Φαρινόλα. Η άμυνα του Πανιώνιου άντεξε στα συνεχή γεμίσματα των γηπεδούχων, όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου ήταν τελείως ακίνδυνοι επιθετικά.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι «κυανέρυρθοι» κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και πήραν σημαντικές «ανάσες» στα μετόπισθεν. Ντούνης και Κολοβός μετέφεραν με προσωπικές ενέργειες τη μπάλα μπροστά και παράλληλα αποσυντόνιζαν τον Απόλλωνα, που συνέχισε σε επιθετικό μοτίβο. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Αναστόπουλου οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη πίεση από τον Απόλλωνα, όμως το 2-1, δεν άλλαξε καθώς τόσο ο Ανέστης όσο και οι αμυντικοί του «καθάρισαν» τις φάσεις και έφυγαν με μια ακόμη σημαντική νίκη από τη Ριζούπολη.





Οι συνθέσεις:



Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (42’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Άμπροουζ (75’ Σόντερμπεργκ), Κανακούδης (46’ Τσιλιγκίρης), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ

Στον πάγκο: Γουμαγιάς, Χατζηζήσης, Κόρμπος, Γκουέλα

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης (90+3' Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85’ Ζαχαράκης)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κωτσαλάς, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Σταυροθανασόπουλος

Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης

Γήπεδο: Ριζούπολη Πηγή: sport-fm.gr

Άνετη κι ωραία η Ρεάλ!!

Στο τελευταίο ματς δίχως τον τιμωρημένο Κριστιάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στην Έλτσε και με το υπέρ της 3-0 ανέβηκε προσωρινά μόνη πρώτη!

Άνετη κι ωραία η Ρεάλ! (video)
Στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν –μέχρι νεωτέρας- ανέβηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ρίξουν στο... καναβάτσο την Έλτσε, της οποίας επικράτησαν 3-0 στο «Μπερναμπέου», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί για τελευταία φορά παιχνίδι της ομάδας του απ’ τις εξέδρες.

Στο 34’ ο Ιγιαραμέντι πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της «βασίλισσας» κι άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση. Στο 71’ ο Μπέιλ έβαλε... πλατιά την υπογραφή του καθώς με υπέροχο γκολ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ίσκο, δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι παίκτες του Αντσελότι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε κι ενώ θα παρακολουθήσουν άνετα από τον καναπέ τους τα παιχνίδια των Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο, περιμένοντας κάποιο «δώρο».

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Βαγιαδολίδ-Λεβάντε 1-1
(52' Γκέρα - 25' Κασαδέσους)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε 3-0
(34' Ιγιαραμέντι, 71' Μπέιλ, 81' Ίσκο)

Θέλτα-Χετάφε (19:00)
Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα (21:00)
Αλμερία-Μάλαγα (23:00)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Βαγεκάνο-Σεβίλλη (13:00)
Μπέτις-Μπιλμπάο (18:00)
Βαλένθια-Γρανάδα (20:00)
Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ (23:00)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μπιλμπάο-Γρανάδα (21:30)

Σάββατο 01 Μαρτίου 2014

Μάλαγα-Βαγιαδολίδ (17:00)
Λεβάντε-Οσασούνα (19:00)
Χετάφε-Εσπανιόλ (21:00)
Έλτσε-Θέλτα (23:00)

Κυριακή 02 Μαρτίου 2014

Βιγιαρεάλ-Μπέτις (13:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (18:00)
Σεβίλλη-Σοσιεδάδ (20:00)
Μπαρτσελόνα-Αλμερία (22:00)
Βαγεκάνο-Βαλένθια (22:00)Πηγή: sport-fm.gr

Την έπαθε από… Βίντρα ο Μήτρογλου!!

Ο Λουκάς είναι (και σκοράρει) στη Λεβάντε. Ένας συνονόματός του όμως -ο Ματέι Βίντρα- στέρησε απ’ τον Μήτρογλου ένα νικηφόρο ντεμπούτο με τη Φούλαμ! Σόου η Άρσεναλ, «με το στανιό» η Μάντσεστερ Σίτι.

Την έπαθε από… Βίντρα ο Μήτρογλου! (video)
Στην Εθνική είναι συμπαίκτες. Και πιθανότατα έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Το όνομα «Βίντρα» όμως -τις επόμενες μέρες τουλάχιστον- δεν θα ηχεί ωραία στ’ αυτιά του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στο 61’ του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ και παρόλο που δε σκόραρε, ήθελε λίγα λεπτά ακόμα για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την πρώτη νίκη της Φούλαμ απ’ την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο ο Τσέχος επιθετικός ισοφάρισε στο 86’ και με το τελικό 1-1, κράτησε τους «cottagers» στην τελευταία θέση της Premier League!
Στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση ωστόσο -την κορυφή- μπορεί να βλέπει ξανά η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» άφησαν πίσω την ήττα απ’ την Μπάγερν και τις πρόσφατες αποτυχίες στο πρωτάθλημα και με τον Ολιβιέ Ζιρού να επιστρέφει… έμπρακτα μετανιωμένος (δυο γκολ) σάρωσαν 4-1 τη Σάντερλαντ.

Ενώ όμως οι Λονδρέζοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Νάτσο Σκόκο (που πέρασε αλλαγή στο 70’), η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε μπαστούνια με τη Στόουκ στο «Etihad». Χρειάστηκε λοιπόν ένα γκολ του Τουρέ στο 70’ για να λυγίσει τη φιλότιμη αντίπαλό της (1-0) και να διατηρηθεί σε απόσταση βολής (συνυπολογίζοντας και το παιχνίδι λιγότερο) απ’ την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Κατά τ’ άλλα, η εκπληκτική Γουέστ Χαμ του Σαμ Αλαρντάις συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ρίχνοντας περιποιημένη τριάρα στη Σαουθάμπτον (3-1) και σημειώνοντας την τέταρτη σερί νίκη της. Κι όλα αυτά ενώ η (επίσης φορμαρισμένη) Χαλ έκανε παρέλαση στην Ουαλία και φεύγοντας από ‘κει με το επιβλητικό 4-0 επί της Κάρντιφ, την άφησε σφηνωμένη στο ισόγειο της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 22/2

Τσέλσι-Έβερτον 1-0
(90’+4’ Λάμπαρντ)

Άρσεναλ-Σάντερλαντ 4-1
(5’, 31’ Ζιρού, 42’ Ροσίτσκι, 57’ Κοσιελνί - 81’ Τζιακερίνι)

Κάρντιφ-Χαλ 0-4
(18’ Χάντλστοουν, 38’, 57’ Γέλαβιτς, 68’ Λίβερμορ)

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ 1-0
(70’ Τουρέ)

Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ 1-1
(86’ Βίντρα - 28’ Ντετζάγκα)

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον 3-1
(20’ Τζάρβις, 23’ Κόουλ, 71’ Νόλαν - 8’ Γιοσίντα)

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 23/2

Λίβερπουλ-Σουόνσι (15:30)
Νιούκαστλ-Άστον Βίλα (15:30)
Νόριτς-Τότεναμ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Σάββατο, 1/3 (17:00)

Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Φούλαμ-Τσέλσι
Χαλ-Νιούκαστλ
Στόουκ-Άρσεναλ
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 2/3 (18:30)

Άστον Βίλα-Νόριτς
Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ-Κάρντιφ

Τρίτη, 25/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (21:45) Πηγή: sport-fm.gr

Παικταράς ο Doctor!! (BINTEO)

«Σκυλίσια Μέρα» με την γέννηση σαν σήμερα ενός μεγάλου παικταρά. Δείτε περί τίνος πρόκειται. Ήταν 22 Φεβρουαρίου 1950 όταν ο Τζούλιους Έρβινγκ ερχόταν στην ζωή. Ο Doctor J, όπως ήταν το παρατσούκλι του. Ένας απίστευτα θεαματικός παίκτης με τρομερό άλμα.
Ο Έρβινγκ πρωταγωνίστησε δυο δεκαετίες στο ΝΒΑ και πήρε τρία πρωταθλήματα (σε ΝΒΑ και ΑΒΑ), αλλά και τέσσερα έπαθλα MVP. Είναι ο 5ος μεγαλύτερος σκόρερ του αμερικανικού πρωταθλήματος με 30.026 πόντους.
Έπαιξε, μάλιστα, και με την εθνική των ΗΠΑ για περισσότερα από δέκα χρόνια, από το 1976 και μετά.
Από το 1971–1973 αγωνίστηκε με τους Virginia Squires (ABA), την επόμενη τριετία με τους New York Nets (ABA) και από το 1976-1987 μεγαλούργησε με τους Philadelphia 76ers
Φυσικά ο περισσότερος κόσμος τον θυμάται για τα τρομερά καρφώματα που έκανε.
Μετά την καριέρα του έγινε επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης εργοστασίου εμφιαλώσεως αναψυκτικών στην Φιλαδέλφεια.
Ας τον απολαύσουμε:



Πηγή: sportdog.gr

Βασικός ο Ιμπαγάσα!

Βασικός ο ΙμπαγάσαΣτην 11άδα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν συμπεριέλαβε τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο Μίτσελ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι επιλογές του ισπανού τεχνικού: Ρομπέρτο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Σαλίνο, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Σαβιόλα.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από την εστία για άλλη μια φορά... Στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Παπαδόπουλος ενώ στα άκρα της οι Χολέβας και Σαλίνο. Ρόλο αμυντικών χαφ θα έχουν οι Σάμαρης και Μασάντο. Μπροστά τους ο Ιμπαγάσα με τους Κάμπελ και Φουστέρ στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σαβιόλα. Πηγή: sport-fm.gr

Υπάρχει ζωή στο Λιμάνι!! (video)

Η καρδιά του Αμβούργου χτυπάει ακόμη. Στο ντεμπούτο του Μίρκο Σλόμκα, η ομάδα του λιμανιού νίκησε 3-0 τη Ντόρτμουντ, που είχε το μυαλό της στο Champions League και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής.

Υπάρχει ζωή στο Λιμάνι! (video)
Είχε να νικήσει από τις 24 Νοεμβρίου του 2013. Στη συνέχεια, το κοντέρ έγραψε μια ισοπαλία, επτά σερί ήττες και την αίσθηση ότι μάλλον η χρονιά χάνεται. Όμως, το Αμβούργο φαίνεται ότι δεν θα παρατήσει έτσι εύκολα τα όπλα.

Με τον Μίρκο Σλόμκα να κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα του λιμανιού της βόρειας Γερμανίας, έφτασε σε μια τεράστια, από κάθε άποψη, νίκη 3-0 επί της Ντόρτμουντ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στη Μπουντεσλίγκα. Το σκορ άνοιξε στο 42ο λεπτό ο Γίρατσεκ, στο 58’ ο Λαζόγκα πέτυχε το δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις ο Καλχάνογλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπορούσια είχε την κατοχή, αρκετές ευκαιρίες, αλλά και έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να υποστεί την έκτη ήττα της τη φετινή σεζόν. Πιθανώς οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να είχαν το μυαλό τους στην προσεχή (25/02) αναμέτρηση με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για το Champions League.



Hamburger SV 3-0 Borussia Dortmund από Goals_Arena

Από εκεί και πέρα, σπουδαία νίκη στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη πέτυχε η Χέρτα Βερολίνου, που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Στουτγκάρδης, όπως και η Άουγκσμπουργκ, με το εμφατικό 4-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ, η οποία έχει τον ίδιο στόχο, έχασε έδαφος, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Χοφενχάιμ, σε ένα παιχνίδι, που προηγήθηκε 2-0.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής, εκτός από το Αμβούργο, νίκη-ανάσα πέτυχε και η Νυρεμβέργη, που επιβλήθηκε 2-1 της Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ με ανατροπή και παίζοντας με δέκα παίκτες για περίπου μια ώρα.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 21/2
Σάλκε – Μάιντς 0-0

Σάββατο 22/2
Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 2-2
(4’ Χέρμαν, 18’ Γιάντσκε - 57’ Φιρμίνο, 82’ πεν. Σαλίχοβιτς)

Στουτγκάρδη – Χέρτα Βερολίνου 1-2
(45’ Μποκά - 5’ Κομπιασβίλι, 87’ Βάγκνερ)

Νυρεμβέργη – Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 2-1
(46’ Κιγιοτάκε, 47’ Πέκχαρτ - 34’ Κουμπέλα)

Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-4
(18’ Σμιντ, 73’ Μεχμέντι - 7’ Βέρνερ, 78’ Φερχάεγκ, 85’ Άλτιντοπ, 90’+4 Χαν)

Αμβούργο – Ντόρτμουντ 3-0
(42’ Γίρατσεκ, 58’ Λαζόγκα, 90’+1 Καλχάνογλου)

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (19.30)

Κυριακή 23/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης (16.30)
Ανόβερο-Μπάγερν Μονάχου (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (23η):

Παρασκευή 28/2
Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ (21.30)

Σάββατο 1/3 (16.30)
Ντόρτμουντ – Νυρεμβέργη
Λεβερκούζεν – Μάιντς
Βέρντερ Βρέμης – Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ – Αννόβερο
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ – Γκλάντμπαχ
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε (19.30)

Κυριακή 2/3
Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ (16.30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγκάρδη (18:30) Πηγή: sport-fm.gr

Μπήκε ο Μήτρογλου!!

Πήρε το βάπτισμα του πυρός! Στο εν εξελίξει παιχνίδι της Φούλαμ με την Γουέστ Μπρομ ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε σαν αλλαγή και πήρε την πρώτη του... γεύση από Πρέμιερ Λιγκ.

Μπήκε ο Μήτρογλου!
Δεν αρκέστηκε απλά στην πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή της Φούλαμ! Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε και ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φέλιξ Μάγκατ έριξε στον αγωνιστικό χώρο του εν εξελίξει παιχνιδιού των «cottagers» με τη Γουέστ Μπρομ τον Έλληνα διεθνή, με τον τελευταίο να εμφανίζεται στο αγγλικό κοινό για πρώτη φορά.

Και μάλιστα μπήκε στον αγώνα στο 60’, έχοντας δηλαδή μπροστά του «γεμάτο» μισάωρο για να δείξει κάτι από την κλάση του κι ενδεχομένως να πετύχει και κάποιο τέρμα.
Πηγή: sport-fm.gr

Βγήκε βόλτα στο Θριάσιο!!

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Πανελευσινιακό ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 79-56 στα δυτικά προάστια για τη 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Ελευσίνα 79-56, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και παρέμεινε σίγουρα τέταρτος, ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, αφήνοντας τους γηπεδούχους κοντά στις τελευταίες θέσεις και στην αγωνία για την παραμονή τους.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου διατηρούσαν ένα σταθερό προβάδισμα και το έφτασαν στο +15 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Χαραλαμπίδης με 1 9 και Τσαϊρέλης με 11 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Τέρνερ με 15 πόντους.Πηγή: sport-fm.gr

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Γερμανός αθλητής στο Σότσι!

Αθλητής της γερμανικής αποστολής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Αναμένεται το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Γερμανός αθλητής στο Σότσι
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ένας αθλητής της γερμανικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το όνομα του αθλητή δεν έχει γίνει γνωστό και δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα πριν τον έλεγχο και του δεύτερου δείγματος.

Αν επιβεβαιωθεί η χρήση απαγορευμένης ουσίας –μέσω του δεύτερου δείγματος- θα είναι το πρώτο κρούσμα κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.

Η γερμανική αποστολή μέχρι τώρα μετρά 16 μετάλλια, οχτώ από τα οποία είναι χρυσά.Πηγή: sport-fm.gr

Αθώοι όλοι της Άρσης Βαρών για το σκάνδαλο ντόπινγκ!!

Αθωωτική ήταν και για τους 25 κατηγορούμενους της Άρσης Βαρών που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008 η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Αθώοι όλοι της Άρσης Βαρών για το σκάνδαλο ντόπινγκ
Αθώοι κρίθηκαν και οι 25 κατηγορούμενοι για την υπόθεση ντόπινγκ της Εθνικής ομάδας της άρσης βαρών για το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο Εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή του συνόλου, δεδομένου ότι δεν είχαν γνώση για τις παράνομες ουσίες.

«Η ζημιά έχει γίνει από την Κίνα. Από εκεί έγινε η παραγγελία και ήρθε στην Ελλάδα λάθος παρτίδα με παράνομα σκευάσματα. Το ερώτημα παραμένει. Ήταν λόγο σκοπιμότητας ή έτυχε;», είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός επισημαίνοντας πως «η ομάδα μας μπήκε στο μάτι του κυκλώνα».

Πριν την απόφαση της έδρας είχαν προηγηθεί οι απολογίες των 25 κατηγορούμενων.Πηγή: sport-fm.gr

Το ντέρμπι βάφτηκε… γαλανόλευκο!!

Το ντέρμπι βάφτηκε… γαλανόλευκο!Ο Απόλλων με 1-0 επί της ΑΕ Λεμεσού ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, το οποίο και άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος όμως πλέον βλέπουν τους διώκτες τους να έρχονται απειλητικά.

Αντίθετα η ΑΕ Λεμεσού γνώρισε της πρώτη της ήττα μετά από 16 αγώνες και επίσης την πρώτη φέτος στο γήπεδό της.

Στο παιχνίδι όλα κρίθηκαν πολύ νωρίς όταν μόλις στο 3ό λεπτό ο Μεριέμ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και με το τέρμα αυτό κατάφεραν και πήραν ένα μεγάλο τρίποντο για τη συνέχεια.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

ΑΕ Λεμεσού- Απόλλων Λεμεσού 0-1
(3΄Μεριέμ)

Εθνικός Άχνας- ΑΕ Κουκλιών (17:00)
ΑΠΟΕΛ- Δόξα Κατωκοπιάς (18:00)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

ΑΕ Κιτίου- Ανόρθωση (15:00)
Ένωση Παραλιμνίου- Αλκή (17:00)
Άρης Λεμεσού-Ομόνοια (18:00)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Νέα Σαλαμίνα- Ερμής (19:00)

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Αλκή - ΑΕ Λεμεσσού
Ερμής Αραδιππου - Aρης Λεμεσού
ΑΕ Κουκλιων - ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια Λευκωσίας - Εθνικός Άχνας
Δόξα Κατωκοπιάς - Ενωση Παραλιμνίου
Απόλλων Λεμεσσού - ΑΕΚ Λάρνακας
Ανόρθωση - Νέα ΣαλαμίναΠηγή: sport-fm.gr

Σπάει ρεκόρ και... νεύρα!!

Με την απόδοση της να μην πιάνει σε καμία περίπτωση υψηλά στάνταρ, η Σέλτικ ξεκόλλησε από το ένα τέρμα στο τέλος και νίκησε την Χάρτς με 2-0. Ρεκόρ οι 13 αγώνες με «μηδέν» παθητικό για τους «κέλτες».

Σπάει ρεκόρ και... νεύρα
Τι κι αν είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Σκωτία, ειδικά μετά την απουσία από την μεγάλη κατηγορία της Ρέιντζερς.

Η Σέλτικ μπορεί να είναι στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας με «συμπαντική» διαφορά από τον δεύτερο, ωστόσο, το ποδόσφαιρο που παίζει περνά απαρατήρητο και από τον πιο φανατικό οπαδό της.

Οι «Κέλτες» φιλοξενήθηκαν στην έδρα της τελευταίας στην Πρέμιερσιπ, Χάρτς και πραγματοποίησαν άλλη μια αδιάφορη εμφάνιση. Νίκησαν τους γηπεδούχους με σκορ 2-0 - το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα - χάρη στα γκολ του Γκρίφιθς στο 57’και το 90+3’.

Η απόδοση της ομάδας του Σαμαρά, που έμεινε στον πάγκο, σε καμία περίπτωση δεν ανέβασε στροφές και η ποιότητα και μόνο της Σέλτικ ήταν αυτή που χρειάστηκε για να συνεχίσει αήττητη στο φετινό μαραθώνιο.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει για την ομάδα του Νιλ Λένον είναι το ρεκόρ που πραγματοποίησε, καθώς πλέον είναι η μόνη που σε 13 αγώνες δεν έχει δεχτεί τέρμα, σπάζοντας τις 12 αγωνιστικές της Αμπερντίν την περίοδο 1970-1971.


Πρόγραμμα και αποτελέσματα 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 21/2

Νταντί- Μάδεργουελ 3-1
(Ντόου 22', Γκάνινγκ 42', 47'- Σάτον 57')

Σάββατο 22/2

Χαρτς-Σέλτικ 0-2
(57’, 90+3' Γκρίφιθς)

22/02 17:00 Κιλμάρνοκ-Χιμπέρνιαν
22/02 17:00 Πάρτικ Θιστλ-Αμπερντίν
22/02 17:00 Ρος Κάουντι-Σεντ Μίρεν
22/02 17:00 Σεντ Τζόνστον-Ινβερνές

Επόμενη 28η αγωνιστική

28/02 21:45 Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουν.
01/03 17:00 Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον
01/03 17:00 Μάδεργουελ-Χαρτς
01/03 17:00 Ρος Κάουντι-Πάρτικ Θιστλ
01/03 17:00 Σέλτικ-Ινβερνές
01/03 17:00 Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ Πηγή: sport-fm.gr

Ανάσανε!!

Με λιγότερο άγχος μπορεί να βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός που νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον το έργο του για την παραμονή στη Superleague γίνεται πιο απλό.

Ανάσανε
Την ένατη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός και έφτασε τους 30 βαθμούς, ύστερα από την επικράτηση με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου στο 37ο λεπτό. Σκόρερ οι Κονέ (7’), Μάντζιος (38’-πεν.) και Μιλοσάβλιεφ (82’) για τους γηπεδούχους, ενώ είχε μειώσει προσωρινά ο Ντε Μπλάσις (45+1’).

Δύο στα δύο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Βοιώτών, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε η ομάδα του με 1-0 τον Ατρόμητο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στους 45 βαθμούς έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει έναν πόντο μπροστά του τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται θα υποδεχθεί την Κυριακή (23/2) τον Εργοτέλη, ενώ ο Παναιτωλικός που παίζει τη Δευτέρα έχει 34 πόντους.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς καλύτερος και δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ένα τέρμα διαφορά με το οποίο προηγούταν, ύστερα από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι Βοιωτοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και από το 15ο μέχρι 45ο λεπτό έλεγχαν πλήρως το ματς και αν έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή στις φάσεις που δημιουργούσαν και ήταν πιο τυχεροί θα είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αναπτυσσόταν κυρίως με αντεπιθέσεις με τον Βαγέλλη Μάντζιο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα -λόγω τραυματισμού- να είναι ο εκτελεστής σε δύο φάσεις (16’, 17’), αλλά και ο δημιουργός σε αρκετές περιπτώσεις. Όπως στο 28ο λεπτό, όταν και έβγαλε τετ α τετ τον Κονέ, αλλά ο 27χρονος μέσος, δεν έκανε σωστό κοντρόλ και το έργο του έγινε δύσκολο, απέναντι στον Μπαντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε… φουριόζος αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 55’ και το 59’ με τον Εντό και τον Μπαράλες. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη συνέχισε να πιέζει από εκεί και πέρα, αλλά όσο πέρναγε η ώρα οι Αρκάδες ξέμεναν από δυνάμεις, λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν κενά στην άμυνα του Αστέρα, ενώ οι γηπεδούχοι γινόντουσαν και πάλι απειλητικοί κυρίως με κόντρα επιθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το γκολ του Μιλοσάβλιεφ στο 82’ που έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για ισοφάριση στο ματς.



Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (60’ Ροζέριο), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (90’ Μάγκας), Μάντζιος
(46’Καπό)

Στον πάγκο οι: Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Νικολακάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Σέτι (74’ Βάλντο), Τσαμπούρης, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο (25’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40’ Κουρμπέλης), Μπαράλες.

Στον πάγκο οι: Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Κάφα, Γκρατσίνι.

Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Αθανάσιος Ταρανάς, Στυλιανός Τσολάκης. Πηγή: sport-fm.gr

Όταν ο Σα Πίντο νίκησε τον Μίτσελ!! (video)

Πριν από είκοσι χρόνια ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σκοράρει στη νίκη (2-1) της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί της Ρεάλ Μαδρίτης του Μίτσελ!

Όταν ο Σα Πίντο νίκησε τον Μίτσελ (video)
Από τη σεζόν 2005/06 (με γκολ του Μαχλά) έχει να νικήσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η παράδοση του Ρικάρντο Σα Πίντο κόντρα στον Μίτσελ είναι καλύτερη!

Συγκεκριμένα, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, ο σημερινός προπονητής των Κρητικών αγωνιζόταν ως επιθετικός στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας κι είχε πετύχει ένα γκολ, στη νίκη των «λιονταριών» επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1!

Οι Πορτογάλοι, όμως, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, χάρη στη νίκη των Ισπανών με 1-0 του «Μπερναμπέου».

Ο Σα Πίντο θα θυμάται ακόμα εκείνο το παιχνίδι της 27ης Σεπτεμβρίου 1994, αφού ήταν το πρώτο το πρώτο γκολ της Σπόρτιγκ σε εκείνο το ματς και το παρθενικό της καριέρας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο 20χρονος τότε επιθετικός που είχε αποκτηθεί μόλις λίγους μήνες νωρίτερα από τη Σαλγκέιρος, εκμεταλλεύθηκε μία... αναμπουμπούλα στην άμυνα της «βασίλισσας» και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ!

Δείτε στιγμιότυπα από εκείνη την αναμέτρηση


Πηγή: sport-fm.gr

Παγκίτης ο Μήτρογλου! (pic)

Θα κάνει ντεμπούτο ή όχι; Για πρώτη φορά απ’ όταν μετακόμισε στην Αγγλία, ο Κώστας Μήτρογλου είναι στην αποστολή της Φούλαμ (ενόψει Γουέστ Μπρομ), αλλά μένει στον πάγκο!

Παγκίτης ο Μήτρογλου! (pic)
Το... πρώτο βήμα έγινε!

Ο Κώστας Μήτρογλου για πρώτη φορά απ’ όταν πήγε στη Φούλαμ βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του. Ο Φέλιξ Μάγκατ (που κάνει ντεμπούτο στο... τιμόνι) αποφάσισε να αφήσει τον διεθνή φορ στον πάγκο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ (17:00)!

Μένει να δούμε λοιπόν κατά πόσο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, εφόσον ο Γερμανός τεχνικός κρίνει πως επιβάλλεται να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ εμφανίζονταν βέβαια πως ο Μήτρογλου θα ξεκινήσει βασικός, ωστόσο διαψεύστηκαν. Υπενθυμίζεται πως έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια με τις ρεζέρβες των «cottagers» όπου στο ένα εξ’ αυτών είχε εντυπωσιάσει με δύο γκολ και ένα δοκάρι!

Όσον αφορά τον έτερο Έλληνα του λονδρέζικου συλλόγου, τον Γιώργο Καραγκούνη, βρίσκεται εκτός αποστολής.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Λύτρωση στις καθυστερήσεις...!!

Λύτρωση στις καθυστερήσεις...
Μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έπρεπε να περιμένει η Τσέλσι με ένα γκολ του Λάμπαρντ για να πάρει τους τρεις πόντους στο παιχνίδι με την Έβερτον το οποίο και άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο άσος των «μπλε» εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Έβερτον ο Τέρι προσπάθησε να πιάσει την προβολή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μπερδέψει τον Χάουαρντ και να μπορέσουν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν!

Μέχρι τότε, ό,τι και να είχαν δοκιμάσει είχαν «πέσει» επάνω στον καταπληκτικό τερματοφύλακα της Έβερτον. Ο Τιμ Χάουαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας επτά αποκρούσεις και αποτέλεσε το μεγάλο εμπόδιο της Τσέλσι προς την κατάκτησης της νίκης.

Με τους τρεις βαθμούς τους οποίους και κατέκτησε με τα… χίλια ζόρια, η Τσέλσι παρέμεινε στην κορυφή διατηρώντας –μάλιστα- και τη διαφορά του ενός πόντου από την Άρσεναλ, εφόσον –φυσικά- οι «κανονιέρηδες» νικήσουν την Σάντερλαντ (17:00).






Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 22/02

Τσέλσι – Έβερτον 1-0
(90’+4’ Λάμπαρντ)

Άρσεναλ – Σάντερλαντ (17:00)
Κάρντιφ – Χαλ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ (17:00)
Γουέστ Μπρομ – Φούλαμ (17:00)
Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (17:00)
Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 23/02

Λίβερπουλ – Σουόνσι (15:30)
Νιούκαστλ – Άστον Βίλα (15:30)
Νόριτς – Τότεναμ (18:00)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική


Σάββατο, 01/03

Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Φούλαμ – Τσέλσι
Χαλ – Νιούκαστλ
Στόουκ – Άρσεναλ
Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ

Κυριακή, 02/03

Άστον Βίλα – Νόριτς
Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ – Κάρντιφ

Τρίτη, 25/03

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι
Πηγή: sport-fm.gr

«Είσαι ΠΑΟΚ; Απόδειξη»!!

stavropoulos-nikos1-610x350 (1)
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος. Αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του “Δικεφάλου” και δήλωσε χαρακτηριστικά πως παρά τις όποιες δυσκολίες η ομάδα θα κάνει όσες προσπάθειες μπορεί για να διατηρήσει τους παίκτες της μέχρι το τέλος της σεζόν.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να αγοραστούν 5.000 εισιτήρια στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα φανούν και θα βοηθήσουν τον σύλλογο ξοδεύοντας το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι στην Ελευσίνα:
“Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Όλα τα παιδιά είναι εντάξει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
Για τις εντυπώσεις που άφησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις τάξεις της ομάδας:
“Μας άφησε θετική εντύπωση το παιχνίδι αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι που κανονικά μπορούσαμε να το πάρουμε. Αγωνιστικά ήταν δικό μας και οι παίκτες είδαν πως μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά και με μεγάλες ομάδες”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό:
“Δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες στην έδρα τους είναι καλές με τους Αμερικανούς παίκτες στο ρόστερ τους και δύσκολα χάνουν”.
Για την ανάγκη να αγοράσει ο κόσμος 5.000 χιλ. εισιτήρια στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα:
“Όταν έχουμε τιμωρία με τον Ολυμπιακό και αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς φιλάθλους καταλαβαίνουμε πως η μόνη σωτηρία είναι ο κόσμος. Ο λαός του ΠΑΟΚ υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον υγιή φίλαθλο για να ξεπεραστούν τα εμπόδια”.
Για το πόσο εύκολο είναι ο κόσμος να αγοράσει τόσα εισιτήρια:
“Είναι δύσκολο και οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα φανούν στην πορεία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχουμε παρουσιάσει μια καλή ομάδα. Ξέρουμε την κρίση του ελληνικού λαού, αλλά ο καθένας με ένα μικρό συμβολικό ποσό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τα εισιτήρια πωλούνται και ηλεκτρονικά και μπορούν όλοι να τα αγοράσουν”.
Για το αν η τιμωρία του ΠΑΟΚ ήταν αυστηρή:
“Η τιμωρία ήταν βάση αθλητικού νόμου και ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Εμείς θέλουμε όλοι να βοηθάνε την ομάδα στηρίζοντας της, φωνάζοντας ωραία συνθήματα και όχι πνίγοντάς την στα χρέη. Ψάχνουμε τρόπους να σωθούμε και η αγορά εισιτηρίων από τον κόσμο είναι ένας από αυτούς τους τρόπους”.
Για τον ανεγκέφαλο που πέταξε κροτίδα στο παιχνίδι με τον Άρη:
“Ο ανεγκέφαλος πιάστηκε από τους φορείς της αστυνομίας. Μια καλή ποινή θα είναι ένας τέτοιος άνθρωπος να δουλεύει για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να πληρώνεται, για έναν χρόνο. Να καθαρίζει τα πάντα. Αλλιώς εθελοντική, υποχρεωτική εργασία για δύο χρόνια. Κάποιοι πρέπει να δούν πόσο εύκολο είναι να καταστρέψεις μια ομάδα. Δυστυχώς δεν είναι δύσκολο να καταστρέψει κάποιος ένα παιχνίδι.  Όταν εγώ αναγκάστηκα και είπα στον κόσμο να βγει έξω από το γήπεδο ενώ έχουν πληρώσει. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχουν οπαδοί που έχουν πληρώσει για να πάρουν ένα εισιτήριο. Ο κόσμος φώναζε αλλά δεν πειράζει. Εμείς προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το καλό του συλλόγου. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει”.
Για τους παίκτες που θα μπορούσε να πουλήσει η ομάδα:
“Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες είναι. Μας έχουν χτυπήσει την πόρτα ομάδες όμως εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε μέχρι τέλος. Ξέρουν όλοι λίγο πολύ ποιοι είναι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους κρατήσει και με την συμβολή του κόσμου.  Μας ενδιαφέρει η εξέλιξη στο πρωτάθλημα και έχουμε χρόνο για την επόμενη χρονιά. Φέτος μας νοιάζει να σωθεί η ομάδα (σ.σ. οικονομικά)”.
Για την επιλογή του Κούπερ:
“Στον ΠΑΟΚ γίνεται μια συλλογική δουλειά. Οι επιλογές παικτών γίνονται από μια διαδικασία. Η συμβολή μου είναι να μην κάνουμε λάθη στις επιλογές παικτών και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε άλλους στην μέση της χρονιάς. Κάθε χρόνο δεν μπορεί να βγαίνει ένας Κούπερ. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κούπερ στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να του κάνουμε μια καλή πρόταση. Αν φύγει, δεν θα έρθει καινούριος Κούπερ, αλλά κάτι διαφορετικό”.
Για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των βετεράνων:
“Την Δευτέρα έχουμε την κοπή πίτας βετεράνων του ΠΑΟΚ, που είναι γιορτή του ΠΑΟΚ. Βραβεύουμε κάποιες προσωπικότητες και φέτος είναι η χρονιά του πρωταθλήματος του 1992 και των στιγμών της Γενεύης. Θα προβληθεί υλικό και θα δείξει στιγμές από εκείνη την εποχή. Είναι στις 19:00 στους Λαζαριστές, μια εκδήλωση ανοιχτή για τον κόσμο για να έρθει να την παρακολουθήσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Παίρνει φανέλα βασικού ο Μήτρογλου!!

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Φούλαμ είναι πιθανό να πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Μήτρογλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Παίρνει φανέλα βασικού ο Μήτρογλου
Έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα της Φούλαμ στο σημερινό (17:00) παιχνίδι στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League, παρουσιάζεται ο Φέλιξ Μάγκατ.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον διεθνή φορ πριν από μερικές μέρες και έδειξε ότι τον προορίζει για βασικό για το παιχνίδι στο «Hawthorns».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο 61χρονος προπονητής θα εμπιστευτεί από την αρχή της αναμέτρησης τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Νησί.

Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό ο «πιστολέρο» είχε πετύχει δύο γκολ και είχε ένα δοκάρι με τις ρεζέρβες της Φούλαμ με την αντίστοιχη ομάδα της Άστον Βίλα. Πηγή: sport-fm.gr

Οι «αιώνιοι» και η φάση της χρονιάς!! (video)

Τρεις φάσεις από το ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά και στην πρώτη θέση ίσως την καλύτερη φάση της φετινής Ευρωλίγκας περιλαμβάνει το Top 10 αυτής της αγωνιστικής.

Οι «αιώνιοι» και η φάση της χρονιάς (video)
Ο Μεϊρί της Ρεάλ Μαδρίτης κόβει και ολοκληρώνει έναν απίθανο αιφνιδιασμό στη νίκη επί της Ζαλγκίρις καταλαμβάνοντας δικαιωματικά την πρώτη θέση στο Top 10 της έβδομης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό υπάρχουν και τρεις φάσεις από το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Στο «9» η ασίστ του Κάρι και το δυναμικό τελείωμα του Γκιστ, στο «7» η baseball πάσα του Μάντζαρη στον Πρίντεζη και στο «4» το φοβερό κάρφωμα του Λοτζέσκι.




Πηγή: sport-fm.gr

«Ο κόουτς ξέρει…»

Τα εύσημα στον Αργύρη Πεδουλάκη απένειμε ο εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού για το TOP-16 της Ευρωλίγκας, Στεφάν Λάσμε, μιλώντας στη SportDay.

«Ο κόουτς ξέρει…»
Με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε ο Στεφάν Λάσμε στη SportDay.

O Γκαμπονέζο πάουερ-φόργουορντ τόνισε ότι ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίζει πως πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε αθλητή του ανάλογα την περίσταση.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Λασμέ στη SportDay

Για τον λόγο που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Ηθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας με τον τρόπο μου. Ξέσπασα με τα συναισθήματά μου. Ηταν τεράστια νίκη και μας βοήθησε ο κόσμος για άλλη μία φορά. Είναι ωραίο να τους ακούς. Δίνουν ενέργεια. Μας πιστεύουν ακόμα και όταν είμαστε πίσω στο σκορ και αυτό μας δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση ως σύνολο».

Για το πώς αισθάνονται στον Παναθηναϊκό, όταν αντιμετωπίζουν τους Πειραιώτες:

«Δεν νιώθω ότι είμαστε το αφεντικό, αλλά νιώθω ότι αυτά τα παιχνίδια τα θέλουμε όσο τίποτε άλλο. Να πέφτουμε στη μάχη, να διεκδικούμε την κάθε μπάλα και να έχουμε τεράστια θέληση. Ημασταν συγκεντρωμένοι και στα τρία παιχνίδια, που νικήσαμε φέτος τον Ολυμπιακό».

Για την άμυνα του «τριφυλλιού»:

«Πάντα η άμυνα είναι το μεγάλο μας όπλο. Δίνει δύναμη και ξέρετε δεν έχουμε τον Καρμέλο Αντονι ή τον ΛεΜπρον Τζέιμς στην ομάδα, αλλά παίκτες που διψούν και πέφτουν στο παρκέ για να πάρουν την μπάλα. Οσον αφορά τον κόουτς, πάντα ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Ακόμα και στις μις ματς καταστάσεις, ώστε να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το τι έγινε και οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, παρότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 55-59 στην τελική ευθεία του παιχνιδιού:

«Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στην άμυνα. Το πλάνο μας δεν άλλαξε. Δεν νιώσαμε άγχος, πιστεύαμε ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση γιατί ως ομάδα έχουμε αυτοπεποίθηση και ειδικά στο γήπεδό μας με τόσο σπουδαίο κόσμο. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και με την αλληλοκάλυψη και την ενέργεια κερδίσαμε το παιχνίδι ενώ καλύψαμε τα όποια λάθη κάναμε».

Για το αν αλλάζει κάτι μετά από αυτή τη νίκη:

«Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός όπως και εμείς είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πάντα αυτές οι νίκες βοηθούν και για το βαθμολογικό κομμάτι αλλά και για το πρεστίζ. Ωστόσο έχουμε δρόμο ακόμα. Υπάρχει ο δεύτερος γύρος. Κάναμε το πρώτο βήμα και μένει άλλο ένα».

Για το ματς που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα με το Μιλάνο:

«Ο αντίπαλός μας έχει φοβερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Εχει κάνει καλές νίκες και είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα. Εμείς έχουμε πολύ καλή συμπεριφορά στην άμυνα και θα γίνει μάχη. Και σε αυτό το ματς η νίκη είναι μονόδρομος».

Άπιαστη η Mercedes!!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο ταχύτερος πιλότος στις πρωινές δοκιμές στην πίστα Sakhir του Μπαχρέιν, κάνοντας μάλιστα τον ταχύτερο χρόνο όλων των ημερών.

Άπιαστη η Mercedes!
Τον ταχύτερο χρόνο στις πρωινές δοκιμές της τελευταίας ημέρας της περιόδου στην πίστα Sakhir του Μπαχρέιν έκανε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Γερμανός πιλότος «έγραψε» τον ταχύτερο χρόνο της εβδομάδας, φορώντας τη μαλακή γόμα της Pirelli, με την W05 να δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη δεύτερη περίοδο των χειμερινών δοκιμών.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Τζένσον Μπάτον με την McLaren να διανύει 39 γύρους στην πρωινή περίοδο.

Τον τρίτο χρόνο έκανε ο Κίμι Ραϊκόνεν με τον Φινλανδό πιλότο να κάνει 42 γύρους, αφήνοντας πίσω τα χθεσινά προβλήματα στην τηλεμετρία που αντιμετώπιζε η σκουντερία.

inner

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Williams ο Φελίπε Νασρ πήρε θέση πίσω από το τιμόνι της FW36. Προβλήματα αντιμετώπισαν οι Marussia και Sauber με τον Άντριαν Σούτιλ να μην καταφέρνει να πάρει χρόνο.

inner

Με καθυστέρηση βγήκε στην πίστα Sakhir του Μπαχρέιν η Lotus, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων με τον Παστόρ Μαλδονάδο να κάνει μόλις 16 γύρους.

Αναλυτικά οι χρόνοι :

1. Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1m33.283s, 27
2. Μπάτον, McLaren-Mercedes, +1.674s, 39
3. Ραϊκόνεν, Ferrari, +3.435s, 42
4. Νασρ, Williams-Mercedes, +5.753s, 47
5. Πέρες, Force India-Mercedes, +5.975s, 19
6. Ρικιάρντο, Red Bull-Renault, +6.554s, 13
7. Βερνιέ, Toro Rosso-Renault, +8.501s, 6
8. Μαλδονάδο, Lotus-Renault, +8.597s, 16
9. Έρικσον, Caterham-Renault, +11.811, 4
10. Μπιανκί, Marussia-Ferrari, -, 2Πηγή: sport-fm.gr

Εξαιρετικός ο Θανάσης στο NBDL!!

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Θανάσης Αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του σε νίκη στο NBDL.

Εξαιρετικός ο Θανάσης στο NBDL
Οι Ντέλαγουερ 87ερς επικράτησαν 121-117 των Τέξας Λέτζεντς για το NBDL έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη, που παίζει στους Μπακς, είχε 17 πόντους (2/2 βολές, 3/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα σε 26:53.
Πηγή: sport-fm.gr

Κάταγμα στη μύτη ο Λεμπρόν!

Οι εξετάσεις στον Λεμπρόν Τζέιμς έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στη μύτη στον αγώνα του Μαϊάμι με τη Θάντερ.

Κάταγμα στη μύτη ο Λεμπρόν
Άτυχος στάθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς ο τραυματισμός του στη μύτη στον αγώνα του Μαϊάμι με τη Θάντερ αποδείχτηκε σοβαρός.

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών δέχτηκε χτύπημα από τον Σερζ Ιμπάκα έξι λεπτά πριν το τέλος, αιμορράγησε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ακόμη δεν είναι σαφές αν θα λείψει για κάποιες μέρες από τις υποχρεώσεις του Μαϊάμι ή θα αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα.Πηγή: sport-fm.gr

Νικητές στο ντέρμπι της… παρακμής!!

Οι Λέικερς επικράτησαν των ανάλογα παρηκμασμένων Σέλτικς 101-92. Ήττα παρά τους 44π. του Καρμέλο για τους Νικς στο Ορλάντο. Νίκη χωρίς ιδιαίτερη ελληνική βοήθεια για Γκρίζλις απέναντι σε Κλίπερς.

Νικητές στο ντέρμπι της… παρακμής
Λέικερς και Σέλτικς έχουν συνηθίσει το κοινό να διεκδικούν τίτλους. Φέτος παραπαίουν, αλλά κάθε αγώνας τους πάντα είναι ξεχωριστός. Οι «λιμνάνθρωποι» επικράτησαν 101-92 με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο (38-18) βάζοντας τέλος σε ένα σερί οκτώ ηττών στο «Staples Center», που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους. Ο Πάου Γκασόλ και ο Κρις Κέιμαν είχαν από 16 πόντους στη 19η νίκη της ομάδας τους σε 55 ματς, ενώ ο Τζεφ Γκριν με 21 πόντους δεν μπορούσε να αποτρέψει την 37η ήττα των Σέλτικς σε 56 παιχνίδια.

Οι 44 πόντοι του Καρμέλο Άντονι δεν έφταναν στους Νικς, που έχασαν 129-121 στο Ορλάντο μετά από δύο παρατάσεις. Ο ρούκι Βίκτορ Ολαντίπο είχε 30 πόντους, 14 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Οι Γκρίζλις δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερη βοήθεια από τους δυο Έλληνες για να κερδίσουν 102-96 τους Κλίπερς. Ο μεν Κώστας Κουφός σε 12:34 είχε 6 πόντους (3/6 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ο δε Νικ Καλάθης σε 12:33 είχε 0/3 τρίποντα, 2 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 τάπα.

Οι Σανς επικράτησαν των Σπερς με το επιβλητικό 106-85 εκμεταλλευόμενοι και την κόπωση των Τεξανών στο τελευταίο από μία σειρά εννιά παιχνιδιών εκτός Σαν Αντόνιο.

Με 25 πόντους του αγέραστου Ντιρκ Νοβίτσκι οι Μάβερικς πέρασαν με 124-112 από τη Φιλαδέλφεια υποχρεώνοντας τους Σίξερς στη δέκατη σερί ήττα τους.

Οι Μπουλς έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες συντρίβοντας 117-89 τους Νάγκετς με τον ρούκι Τόνι Σνελ να κάνει ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους.

Αναλυτικά:

Σάρλοτ Μπόμπκατς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 90-87 Τζέφερσον 33 (10 ριμπ.), Γουόκερ 13, Ζέλερ 13-Ρόμπερτς 20, Ντέιβις 18 (13 ριμπ.), Γκόρντον 14.

Ορλάντο Μάτζικ-Νιου Γιορκ Νικς 129-121 (106-106, 113-113) Αφλάλο 32, Ολαντίπο 30 (14 ασίστ), Χάρις 22, Βούτσεβιτς 14 (15 ριμπ.), Μουρ 10, Χάρκλες 10-Άντονι 44 (11 ριμπ.), Φέλτον 15, Χάρνταγουεϊ 15, Τσάντλερ 14 (10 ριμπ.), Σμιθ 10, Στούντεμαϊρ 10.

Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντάλας Μάβερικς 112-124 Γιανγκ 30 (13 ριμπ.), Κάρτερ-Ουίλιαμς 25, Ρότεν 21, Ουίλιαμς 10-Νοβίτσκι 25, Μάριον 22, Μπλερ 18, Έλις 11, Καλντερόν 8 (10 ασίστ).

Τορόντο Ράπτορς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 98-91 Ρος 20, Βαλαντσιούνας 18, ΝτεΡόζαν 14, Λάουρι 14-Ντενγκ 21 (11 ριμπ.), Ίρβινγκ 17, Τόμπσον 13, Χόους 7 (10 ριμπ.).

Ντιτρόιτ Πίστονς-Ατλάντα Χοκς 115-107 Μονρό 22 (15 ριμπ.), Ντράμοντ 20 (11 ριμπ.), Σίνγκλερ 20, Σμιθ 17 (10 ριμπ.), Τζένινγκς 12 (14 ασίστ), Στάκεϊ 12-Μίλσαπ 23, Μακ 21, Σκοτ 20, Ουίλιαμς 15, Κόρβερ 11.

Σικάγο Μπουλς-Ντένβερ Νάγκετς 117-89 Όγκουστιν 22, Σνελ 20, Γκίμπσον 15 (10 ριμπ.), Νοά 14 (11 ριμπ.), Χάινριχ 10, Ντανλίβι 10, Μπούζερ 10-Φόι 23, Μπρουκς 17, Μοζγκόφ 9, Φουρνιέ 9.

Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Κλίπερς 102-96 Ράντολφ 21 (11 ριμπ.), Γκασόλ 17 (10 ριμπ.), Τζόνσον 15, Μίλερ 13, Λι 10-Γκρίφιν 28 (13 ριμπ.), Κρόφορντ 23, Πολ 18 (14 ασίστ), Μπαρνς 15, Τζόρνταν 5 (12 ριμπ.).

Φίνιξ Σανς-Σαν Αντόνιο Σπερς 106-85 Μαρκίφ Μόρις 21, Σμιθ 15, Φράι 17, Μάρκους Μόρις 13, Γκριν 13-Γκριν 15, Ντάνκαν 13, Τζόζεφ 11, Μπελινέλι 10, Μπόνερ 10.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Γιούτα Τζαζ 102-94 Λίλαρντ 28, Μάθιους 24, Ουίλιαμς 13, Λόπεζ 12 (18 ριμπ.)-Καντέρ 25 (10 ριμπ.), Μπερκ 21, Χέιγουορντ 17, Μπερκς 12.

Λος Άντζελες Λέικερς-Μπόστον Σέλτικς 101-92 Κέιμαν 16, Γκασόλ 16, Μικς 16, Μπέιζμορ 15, Μπρουκς 14, Χιλ 10 (12 ριμπ.)-Γκριν 21, Μπας 20, Σάλιντζερ 12 (12 ριμπ.), Ουάλας 12, Ρόντο 6 (11 ασίστ).

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Σπανού!!

Με θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η τρίωρη απολογία του Γιώργου Σπανού στον 7ο ανακριτή Πειραιά για την γνωστή υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Σπανού
Αισιοδοξία επικρατεί για την απόφαση του Εισαγγελέα για τον Γιώργο Σπανό, ύστερα από την απολογία του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου για γνωστή υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Η απολογία του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ κράτησε περίπου 3 ώρες, με τον ίδιο να πηγαίνει με υπόμνημα και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον 7ο ανακριτή Πειραιά.

Μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι είχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υποστήριξαν ότι υπάρχουν και μάρτυρες που μπορούν να αποδείξουν την αθωότητα του πελάτη τους.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του κ. Σπανού, στο κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ανακριτής το ποσό των διαφυγόντων δασμών και φόρων κατ' εκτίμηση δεν είναι 3,5 εκατ. ευρώ όπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ΕΛ.ΑΣ, αλλά 662.800 ευρώ.

Παράλληλα, οι συνήγοροι υπερασπιστής αναφέρουν το λεγόμενο λαθρεμπόρευμα δεν είναι τα περίπου 4,5 εκατ.λίτρα πετρελαίου ναυτιλίας που έχει αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, αλλά 8,5 χιλιάδες λίτρα.

Πλέον ο Γιώργος Σπανός περιμένει την απόφαση του Εισαγγελέα, στον οποίο θα πάει μετά τις 18:30, για το αν θα αφεθεί ελεύθερος ή όχι.Πηγή: sport-fm.gr

Μουλόπουλος: «Δυνατοί στην έδρα μας»

Την άποψη ότι αν μπουν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Μουλόπουλος: «Δυνατοί στην έδρα μας»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Ωστόσο, ο αμυντικός της ομάδας της Λιβαδειάς τόνισε πως στην έδρα τους είναι δυνατοί και διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, ο Μουλόπουλος δήλωσε πως το κλειδί της εν λόγω αναμέτρησης θα είναι οι προσωπικές μονομαχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Η νίκη με τον Ατρόμητο μας βοήθησε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Πήραμε μια ανάσα και απελευθερωθήκαμε. Παίζουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά και εμείς μέσα στην έδρα μας μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για το ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές, διαθέτει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα σκοράρουμε».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Το ματς θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Το παιχνίδι το θέλουμε εμείς πιο πολύ, θα πάει στη δύναμη και τις μονομαχίες και πιστεύω να βγούμε εμείς νικητές».

«Δεν έχω κάνει κάτι επιλήψιμο»

Τη δική του θέση στις υποψίες που υπάρχουν για το πρόσωπό του, μετά τις αποκαλύψεις πως το κύκλωμα του λαθραίου πετρελαίου έπαιρνε αποφάσεις για ματς του στοιχήματος, δίνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

«Δεν έχω κάνει κάτι επιλήψιμο»
Τις πρώτες του δηλώσεις, ύστερα από την γνωστοποίηση ότι το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων δρούσε και στον χώρο του ποδοσφαίρου, έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους εμπλεκομένους στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Δεν έχω κάνει οτιδήποτε επιλήψιμο. Με τον άνθρωπο αυτό είχα μια γενική κουβέντα και έδειχνε ότι ήθελε να μου ζητήσει κάτι περίεργο. Είμαι 23χρόνων και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συνδεθώ με κάποια ύποπτη συναλλαγή...», τόνισε ο Έλληνας παίκτης στο «Βήμα».

Το όνομα του 23χρονου άσου ακούγεται στις συνομιλίες που υπέκλεψε η ΕΥΠ, με τον ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης να τον ρωτά «τι θα μπορούσε να κάνει προκειμένου ο ίδιος να κερδίσει στο "Στοίχημα". Προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καλυφθεί χρέος που είχε ο ποδοσφαιριστής».

Επίσης, υπάρχει νύξη και για μειωμένη απόδοση που θα μπορούσε να έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σε συγκεκριμένο αγώνα.

Από την πλευρά του, ο παίκτης υποστηρίζει πως έχει δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες Αρχές για το συγκεκριμένο περιστατικό, τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον βενζινοπώλη και τις συναλλαγές του με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των καυσίμων. Πηγή: sport-fm.gr

«Είμαστε πιο ποιοτικοί από τον Λεβαδειακό»

Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Λεβαδειακού εξέφρασε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

«Είμαστε πιο ποιοτικοί από τον Λεβαδειακό»
Περισσότερο ποιοτική ως σύνολο είναι η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα του Λεβαδειακού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο πιο νέος ποδοσφαιριστής στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (είναι γεννημένος το ’96) τόνισε ότι στόχος των Αρκάδων είναι να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος των «κυανοκίτρινων» στο Novasports

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

«Πάμε στη Λιβαδειά σε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που βασίζεται στην έδρα του αλλά είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και πάμε για τη νίκη».

Για το αν υπάρχει προβληματισμός για τις εντός έδρας επιδόσεις του Λεβαδειακού:

«Εμείς πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, πάμε για τη νίκη για να ανεβούμε βαθμολογικά».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη απ' τους αντιπάλους:

«Ο Μάντζιος διαθέτει εκτελεστική δεινότητα όπως και ο Ορτέγκα και ο Ροζέριο που είναι ο κινητήριος μοχλός και θα δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτούς τους παίκτες».

Νέα επαφή Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου!!

Νέα επικοινωνία αναμένεται να έχουν οι δυο άνδρες, μέσα στον Μάρτιο, ενόψει άδειας, σύμφωνα με τη SportDay.

Νέα επαφή Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου
Μετά τη… λήξη συναγερμού και την κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της οποίας έγινε γνωστό ότι η όποια παρεξήγηση ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο λύθηκε, ενώ ο πρώτος θα βοηθήσει οικονομικά το ποδοσφαιρικό τμήμα το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται οι δυο τους να έχουν επαφή μέσα στον Μάρτιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βοηθήσει και ενόψει άδειας, αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Οποιοδήποτε ποσό μπει, θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 31 Μαρτίου, είτε κι αν είναι εγγυητική επιστολή που θα σιγουρεύει την εισροή χρημάτων. Να σημειωθεί, επίσης, ότι είναι πολύ πιθανό ο Αλαφούζος να βρεθεί δίπλα στον Γιαννακόπουλο στο επόμενο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.Πηγή: sport-fm.gr

Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ στον Άρη!!

Νέο βάρος για την ΠΑΕ Άρης, αφού το ΣΔΟΕ ανακάλυψε φορολογικές παραβιάσεις από τους Θεσσαλονικείς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιβληθεί τεράστιο οικονομικό πρόστιμο στον σύλλογο.

Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ στον Άρη!
Νέο πρόβλημα προκύπτει για τον Άρη, ύστερα από σχετική έρευνα που έχει πραγματοποιήσει το ΣΔΟΕ στην «κίτρινη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με αναφορά της Υπηρεσίας, από τον Αύγουστο του 2010 «έχουν υποβληθεί ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ, το δε ύψος της διαφοράς μαζί με τους παρακρατούμενους φόρους εισοδήματος ανέρχεται στο ποσό του 1.052.000 ευρώ».

Η υπηρεσία συνέταξε πληροφοριακή έκθεση ελέγχου με ημερομηνία σύνταξης 21/04/11 προς την αρμόδια ΔΟΕ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, έδωσε εντολή για το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του Γιάννη Κόντη, ο οποίος έχει την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, ενώ εμφανιζόταν να έχει μεσολαβήσει σε αρκετές μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.Πηγή: sport-fm.gr

«Ντόπες» από τον πρόεδρο!

Συνάντηση με τους παίκτες της Βέροιας είχε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αρβανιτίδης, με σκοπό να τους… ντοπάρει ενόψει του… τελικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ντόπες» από τον πρόεδρο
Στην προπόνηση της Βέροιας βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να… ντοπάρει τους παίκτες του ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του βορρά» μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη έχουν καλή ψυχολογία, ενώ το ηθικό τους τόνωσε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου όταν κατά την επίσκεψή του τους εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, ελάχιστα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ράτκο Ντόστανιτς, μετά και την επιστροφή του Ζεζίνιο. Ο Σέρβος τεχνικός έχει αν αντιμετωπίσει μόνο μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Σιόντη.
Πηγή: sport-fm.gr

Αυτό είναι το πλάνο!!

Προσπάθεια να έρθει κοντά στην UEFA ο ΠΑΟΚ κατέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης και οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην διπλή συνάντηση που είχαν με τον Μισέλ Πλατινί.

Αυτό είναι το πλάνο
Με το σκεπτικό ότι δεν είναι κακό ένας σύλλογος να έχει καλές σχέσεις με την UEFA υποδέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και όλοι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ τον Μισέλ Πλατινί στην Τούμπα.

Στη δική συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, επέμεινε αρκετά στην επένδυση που κάνει με τις ακαδημίες αλλά και στο νέο προπονητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει.

Η κουβέντα άνοιξε στην Τούμπα και η συνέχεια δόθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» όπου ο Πλατινί δείπνησε με τους κ.κ. Σαββίδη, Βρύζα, Ζαγοράκη και Τσιστιακόφ.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, και τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα. «Η φωνή κι ο παλμός του κόσμου ήταν καταπληκτικός. Ηταν μια πραγματικά συγκλονιστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα». Πηγή: sport-fm.gr

Το δίλημμα του Αναστασίου!!

Εκτός από την άμυνα, ο Αναστασίου φαίνεται πως προβληματίζεται για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει μπροστά από τον Λαγό στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Το δίλημμα του Αναστασίου
Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και στη χθεσινή προπόνηση ανακάτεψε την τράπουλα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος προπονητής μπέρδεψε λίγο τους παίκτες, για να μη φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του, χρησιμοποιώντας στη μεσαία γραμμή τους Λαγό, Ζέκα, Αμπέντ και Ατζαγκούν. Στη συνέχεια, όμως, έπαιξε στο διπλό ο Πράνιτς.

Επί της ουσίας μία θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Πράνιτς και ο Αμπέντ. Ο δεύτερος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δημιούργησε και τα δύο γκολ στην Κομοτηνή, αλλά από την άλλη ο Κροάτης είναι έμπειρος παίκτης επέστρεψε κόντρα στον Πανθρακικό μετά τον τραυματισμό του και θέλει παιχνίδια στα πόδια του.

Όσον αφορά τώρα την άμυνα, το γεγονός ότι ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να παίξει δεξιά στην άμυνα ή στόπερ, δίνει τη δυνατότητα στον Ρισβάνη και τον Σπυρόπουλο να διεκδικούν μία θέση για την ενδεκάδα.

Στην επίθεση, τώρα, η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, που εξέτισε την ποινή του, δεν θα βγάλει εκτός τον σκόρερ του ενός γκολ στην Κομοτηνή, τον Νίκο Καρέλη, αλλά θα παίξουν οι δυο τους μαζί στην επίθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Ο «Σάλπι» δεν είναι καλά...!

Στα όριά του φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, με αφορμή το προχθεσινό ξέσπασμα του διεθνούς στράικερ στον Κίτσιου.

Ο «Σάλπι» δεν είναι καλά...
Ποιος βλέπει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη το τελευταίο διάστημα και δεν τον φοβάται!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δείχνει να είναι στα όριά του, αφού δείχνει επηρεασμένος από τα πράγματα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Μάλιστα, όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, αν πιάσει κανείς από τη μύτη τον διεθνή επιθετικό, θα σκάσει!

Έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που για τον ίδιο δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει νεύρα, κάτι που φάνηκε στο προχθεσινό ματς με την Μπενφίκα, όταν έβαλε τις φωνές στον Στέλιο Κίτσιου μετά από ένα λάθος του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι περιμένουν το ξέσπασμα του «Σάλπι», που είναι θέμα χρόνο να ’ρθει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν ξεχνούν το αήττητο!

Χωρίς αμφιβολία το προσεχές ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν κόντρα στον ΟΦΗ να διευρύνουν το αήττητό τους σερί στο πρωτάθλημα.

Δεν ξεχνούν το αήττητο
Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την πρώτη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Πριν από αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, όμως, υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες έχουν ξεφύγει στο πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και βρίσκονται αγκαλιά με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μπορεί ο αποψινός αγώνας να μην έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όμως για τους παίκτες του Μίτσελ αποτελεί κίνητρο η διατήρηση του αήττητου σερί που έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό η ομάδα.

Επίσης, πολλοί από αυτούς θέλουν να αποδείξουν στον Ισπανό τεχνικό πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης.

Από την πλευρά του, και ο 51χρονος προπονητής έδειξε να έχει στο μυαλό του το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», κάτι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής τους Μαρκάνο, Μανιάτης, Ντινγκά, Τσόρι και Ολαϊτάν.

Όλα δείχνουν ότι αυτοί θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ.

Στο σημερινό ματς, τώρα, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Σάμαρης. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέρεζ (ή Κάμπελ), Σαβιόλα, Φουστέρ και Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Βαλντές και Τόρες.

Προϊστορία

Η έδρα του ΟΦΗ δυσκόλευε παλιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει αλλάξει. Σε σύνολο 38 αγώνων στην Α' Εθνική, ο ΟΦΗ έχει 10 νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» 13 και οι ισοπαλίες είναι 15.

Στα τελευταία 4 ματς στην Κρήτη
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

02/03/13 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-4 (9', 78' Τζεμπούρ, 69' Βλαχοδήμος, 86' Παπαζογλου)
04/03/12 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-2 (45' Χολέμπας, 54' Καζίμ)
28/09/08 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-0
20/01/08 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-1 (16' Νούνιες) Πηγή: sport-fm.gr

Σύνθημα νίκης από τον Λούι!!

Με στόχο το «διπλό» θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 κόντρα στον Λεβαδειακό η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Μπράιαν Λούι.

Σύνθημα νίκης από τον Λούι
Στις δηλώσεις του στη Nova, ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε ότι οι Αρκάδες θα πρέπει να αξιοποιήσουν τους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν, περιορίζοντας τα ατού των Βοιωτών, όπως τους Μάντζιο, Ροζέριο και Καπό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα φροντίσουν να τους αξιοποιήσουν στο μεγαλύτερο βαθμό».

Για την απόδοση του Λεβαδειακού εντός έδρας:

«Είναι δύσκολο όταν ένας αντίπαλος είναι δυνατός στην έδρα του. Ο Αστέρας θα κάνει το δικό του παιχνίδι και θα πάει εκεί για να πάει τη νίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:

«Το γεγονός ότι θα αναζητήσουν τη νίκη μας διευκολύνει γιατί θα μας αφήσουν κενούς χώρους και θα μας κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά μας».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες απ' την αντίπαλη ομάδα:

«Οι Καπό, Ροζέριο, Μάντζιος είναι παίκτες με αρκετά μεγάλη ποιότητα και αν τους δώσεις χώρο μπορούν να δημιουργήσουν πολλές δυσκολίες».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια φόρμα, να παίζουμε καλή άμυνα και να βγαίνουμε σωστά στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει κοντά στα πλέι οφ».

Γεμάτο «Γεντί Κουλέ»

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση.

Γεμάτο «Γεντί Κουλέ»
Η ανοδική πορεία του ΟΦΗ σε συνδυασμό με τη δυναμική του αντιπάλου κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημερώνει ότι έχουν μείνει ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια», τα οποία θα διατεθούν στους φιλάθλους μέχρι την έναρξη του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα ότι στις θύρες 3 και 7 τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«H ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός (22/2, 19:30) έχουν εξαντληθεί για τις θύρες 3 και 7.

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις θύρες 1 και 4 τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι σήμερα το βράδυ και έως τις 20:00 που είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ¨Θ. Βαρδινογιάννης¨.

Το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 09:00 έως τις 16:00. Σε περίπτωση που μετά τις 16:00 υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται στα εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν ΜΌΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν προμηθευτεί με εισιτήρια ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου προσέλευσης.

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τα παιδιά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ για διευκόλυνση των θεατών τους καλεί να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, με τις θύρες των γηπέδων να ανοίγουν δύο ώρες νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα».

Το μήνυμα του Στέφενς!

Τη διατήρηση της καλής οργάνωσης που έδειξαν με την Μπενφίκα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Χουμπ Στέφενς εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Το μήνυμα του Στέφενς
Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την αγωνιστική εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο τον Πανθρακικό.

«Ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, είχαμε οργάνωση και χάσαμε με ένα γκολ οφσάιντ. Τελικά χάσαμε και αυτό είναι που μένει. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ματς με τον Πανθρακικό είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο με την ίδια οργάνωση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Ολλανδός προπονητής. Πηγή: sport-fm.gr

Τα είπαν Σπανός και Παράσχος!

Επικοινωνία του μεγαλομετόχου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο με σκοπό να καθησυχάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα εν όψει του ματς με την SKODA Ξάνθη.

Τα είπαν Σπανός και Παράσχος
Τα τελευταία 24ωρα, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου κρατείται στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων. Στην προσπάθειά του να αποφορτίσει το κλίμα στην ομάδα επικοινώνησε με τον Γιώργο Παράσχο προκειμένου να καθησυχάσει τον ίδιο και τους παίκτες.

«Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά και θα τακτοποιηθούν. Το ίδιο θέλω να ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Σπανού με αποδέκτη τον έμπειρο τεχνικό του Ατρόμητου. Πηγή: sport-fm.gr

Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια!

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το Σάββατο θα συνεχιστεί η διάθεσή τους από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενημερώνοντας ότι η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και το Σάββατο (22/02) από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου έξω από τη Θύρα 25. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή πουλήθηκαν περίπου 2.500 «μαγικά» χαρτάκια για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 02/03/2014 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα συνεχίζεται το Σάββατο 22/02 (10.00 - 15.00) και καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 18.00), από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60 & 150 (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την "Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού" που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την "Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού" από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων. Για πληροφορίες σχετικά με την "Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού" μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την "Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού". Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

«Μενού» για κάθε γούστο!

Το ματς του Ολυμπιακού στον ΟΦΗ, το ντέρμπι της Σμύρνης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο και το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης είναι τα τρία ματς του σημερινού προγράμματος.

«Μενού» για κάθε γούστο
Με τρεις αγώνες ανοίγει και σήμερα η αυλαία της (26ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Και τα τρία παιχνίδια έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, αφού οι σημερινοί μονομάχοι έχουν ο καθένας τον δικό του στόχο. Στην Λειβαδιά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγο αργότερα υπάρχει το ντέρμπι της Σμύρνης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος, ο Ολυμπιακός – λίγες μέρες πριν από τον σπουδαίο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «δοκιμάζεται» στην έδρα του ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση του αήττητου σερί του.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ15:00 NS2
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ17:15 NS1
Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30 NS2

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ15:00 NS2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ17:15 NS2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ17:15 NS7
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΡΗΣ17:15 NS3
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ19:30 NS1

Η επόμενη (27η) αγωνιστική

Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ15:00 NS2
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ17:15 NS1
ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.19:30 NS2

Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.15:00 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ17:15 NS3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.17:15 NS2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ17:15 NS4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ19:30 NS1 Πηγή: sport-fm.gr

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ»

Τις επαφές που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τη πιθανή συνεργασία της ΑΕΚ με την Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε ο Μίχαελ Ρέσκε, μιλώντας στη SportDay.

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ»
Πριν από λίγο καιρό η SportDay είχε αποκαλύψει την επικοινωνία που είχε για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σήμερα, η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Μίχαελ Ρέσκε, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωση».

«Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα με την ΑΕΚ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η παρουσία του στη Γερμανία και την Αϊντραχτ, τον κάνει να γνωρίζει πώς λειτουργούν συνολικά οι γερμανικοί σύλλογοι κι αυτό βοηθάει πολύ στο όποιο σχέδιο συνεργασίας», ήταν τα πρώτα λόγια του παράγοντα των «ασπιρίνων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπήκαμε σε πολλές λεπτομέρειες στις πρώτες επαφές μας, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να ξεκινήσει μία συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα περιλαμβάνει και τον δανεισμό κάποιων παικτών».

Ο κ. Ρέσκε, όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει αν υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για κάποια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή: «Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ και τότε θα έχουμε να πούμε κάποια παραπάνω πράγματα». Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ, μη σταματάς!!

Συνέχεια στο επιθετικό της κρεσέντο θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Μενιδίου τη Θύελλα Ραφήνας.

ΑΕΚ, μη σταματάς!
Με στόχο να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τα 21 γκολ στα τρία τελευταία ματς, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (14:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το παιχνίδι, ύστερα από δύο συνεχόμενα κεκλεισμένων των θυρών, θα γίνει με την παρουσία του κόσμου, ένα στοιχείο που δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους «κιτρινόμαυρους» να πιάσουν ανάλογα στάνταρ απόδοσης με τους προηγούμενους αγώνες του ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, εκείνο που θέλουν ο Δέλλας και οι παίκτες του μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς της «Ένωσης».

Από την πλευρά του, ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει να δοκιμάζει την πιο... δυνατή ενδεκάδα, αφήνοντας στην άκρη τους «πειραματισμούς» (κάτι που θα γίνει στα επόμενα ματς).

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Βούρας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τσουκαλά, Ρόβα, Σταθάκη και Πεταυράκη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πλατέλλας και ο Γρόντης, με τον Ντακόλ πίσω από τον προωθημένο Μπρέσεβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Αργυρίου, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ράμα, Τσούπρος, Παληαρούτας και Τσεβάς. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Τσουμάγκας και πριν από την έναρξη του ματς θα κοπεί ένας εκ των ξένων.Πηγή: sport-fm.gr

Πήρε Πέτροβιτς ο Ηλυσιακός!

Τον Αλεξάνταρ Πέτροβιτς απέκτησε ο Ηλυσιακός και μάλιστα είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς με τη Νέα Κηφισιά.

Πήρε Πέτροβιτς ο Ηλυσιακός
Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Ηλυσιακό, που πήρε τον Αλεξάνταρ Πέτροβιτς και μάλιστα θα είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς με τη Νέα Κηφισιά.

Ο 27χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ (2,04μ.) μετά από σειρά ετών στην πατρίδα του έπαιζε φέτος στην τουρκική Νταρουσάφακα έχοντας 14,3 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Πάμε Πλατεία;

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α1.

Πάμε Πλατεία;
Ο πρώτος και ο τρίτος της βαθμολογίας συγκρούονται στη 19η αγωνιστική της Α1. Ο Πανιώνιος έχοντας ολοκληρώσει την πορεία του στην Ευρώπη επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Top 16. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκορδίλη για τους γηπεδούχους, εκτός για ένα μήνα τέθηκε ο Κάρι, ενώ Γκιστ και Ούκιτς πιθανώς να προφυλαχθούν από τους «πράσινους» που θα κοιτάξουν να δώσουν ανάσες σε βασικούς παίκτες εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο νεοαποκτηθείς Ράιτ ήδη πήρε τη θέση του Μπατίστ στην Α1 και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει πέρσι στην κανονική περίοδο, αλλά το «σκορ» από τη σεζόν 1992/93 είναι 10-62.

Ο ΚΑΟΔ μετά τη σημαντική νίκη επί του Ηλυσιακού φιλοξενεί τον Ίκαρο, που επίσης ανάσανε κερδίζοντας τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί με τη σειρά τους υποδέχονται στη δυνατή έδρα τους (6-3) τον Κολοσσό, που προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού. Η ομάδα της Ελευσίνας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που έχασε στο νήμα από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στο κατόπι του Πανιωνίου για την τρίτη θέση. Η Νέα Κηφισιά, που στην τελευταία δεκάδα αγώνων έχει χάσει μόνο από τους «αιώνιους» εκτός έδρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό που βρίσκεται σε δεινή θέση.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Ρέθυμνο χωρίς τον Πέτγουεϊ και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει rotation εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Άρη να στοχεύει στο τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα μετά τη σπουδαία νίκη του στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών που προέρχεται από δύο σερί νίκες κι ακόμη δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής.

Αναλυτικά, η 19η αγωνιστική της Α1:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

16.00 ΚΑΟΔ-Ίκαρος Χαλκίδας
16.00 Τρίκαλα-Κολοσσός Ρόδου
16.00 Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ
16.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ηλυσιακός

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

19.00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (Novasports 4)
19.15 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (Δημόσια Τηλεόραση)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

17.00 Άρης-Απόλλων Πάτρας (Novasports 1)

Η επόμενη αγωνιστική (20η):

Σάββατο 1 Μαρτίου

16.00 Ίκαρος Χαλκίδας-ΑΕ Ν. Κηφισιάς
16.00 Ηλυσιακός-Πανιώνιος
16.00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα (Novasports 3)
16.00 Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός

Κυριακή 2 Μαρτίου

16.00 Κολοσσός-ΚΑΟΔ
19.00 Παναθηναϊκός-Άρης (Δημόσια Τηλεόραση)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

17.00 Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός (Novasports 1)Πηγή: sport-fm.gr

Δαγκώνει ο όφις κι οι Σα Πίντο και Ντουντού έχουν βλέψεις…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, που ποτέ δεν ήταν γι΄αυτόν φιλικό…

Δαγκώνει ο όφις κι οι Σα Πίντο και Ντουντού έχουν βλέψεις…
*** Ο ΟΦΗ δεν είναι κανένα θηρίο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά είναι μία ομάδα με «φανέλα», έδρα και μεγάλη δίψα, όπως αυτή αποτυπώνεται στην προσπάθειά της σε κάθε παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό.

*** Την 11η αγωνιστική της Λίγκας ο ΟΦΗ ήταν ένα μόλις πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με το φινάλε του α΄γύρου ήταν εφτά πόντους μακριά. Τώρα, στην 25η αγωνιστική είναι 11 πόντους η απόστασή του από την τριάδα των ουραγών και διεκδικεί στα ίσα την 6η θέση, που μπορεί να οδηγήσει στα μπαράζ!

*** Μέσα στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ είναι αξιόπιστος σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια του. Έχει φέρει ισοπαλίες και με ΠΑΟΚ και με ΠΑΟ και με Αστέρα Τρίπολης, ενώ νίκησε Παναιτωλικό και Πανθρακικό-μιλάμε για τις ομάδες της πρώτης 7άδας της βαθμολογίας…

*** Ο Σα Πίντο είναι πολύ φιλόδοξος προπονητής και 100% έχει βλέψεις κάποια στιγμή να μπει στο κάδρο του Ολυμπιακού. Έχει δουλέψει σε ολόκληρη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μην τον υποτιμάτε. Και μου λένε κιόλας από το Ηράκλειο ότι είναι καλός προπονητής. Και μόλις 41 ετών.

*** Όπως βλέψεις έχει κι ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και βλέπει σαν μία ευκαιρία να κάνει νέα καλή μεταγραφή αυτή την αναγέννηση της καριέρας του στην Κρήτη.

*** Κι έχει κι άλλους καλούς παίκτες ο ΟΦΗ.

*** Ο σέντερ φορ Παπάζογλου (7 γκολ φέτος) είναι ίσως ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής του πρωταθλήματος!

*** Ο πανύψηλος γκολκίπερ Φερνάντεζ έχει κάνει μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού. Όπως ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 και ένα Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-0!

*** Ο στόπερ Ζορό έχει περάσει από την Μπενφίκα κι έχει παίξει 80 παιχνίδια βασικός στο Καμπιονάτο.

*** Ο Ζε Εντουάρντο έχει παίξει στην Πάρμα, ο Περογαμβράκης (4 γκολ φέτος) χώνεται σε όλες τις φάσεις κι ο Κουτσιανικούλης με την ταχύτητά του πάντοτε ήταν μπελάς για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει και καλή παράδοση να σκοράρει.

*** Οι Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Σίσιτς είναι έμπειροι παίκτες. Όχι την πλάκας. Και δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση είναι ο Νούνιες.

*** Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού «πηδάνε εφημερίδες» και δεν βάλουν τα πόδια στη φωτιά, το αήττητο θα κινδυνεύσει όχι στην Τούμπα, αλλά στο Γεντί Κουλέ…Πηγή: sport-fm.gr