Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ράιτ και με… πράσινη βούλα!

Ο Ζακ Ράιτ ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. «Συναρπαστική εμπειρία που ανοίγεται μπροστά μου», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ράιτ και με… πράσινη βούλα
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι οριστικά και… τυπικά ο Ζακ Ράιτ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του, που θα ολοκληρωθεί και με τα ιατρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί μετά την άφιξή του το μεσημέρι (14:00) από τη Γερμανία.

Ο πρώην-πλέον-γκαρντ της Μπάμπεργκ δεν έκρυψε μέσω της ιστοσελίδας των «πράσινων» τη χαρά του για τη συμφωνία του και την ανυπομονησία του.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Άλλωστε το ότι αποτελώ πλέον μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας τα λέει όλα. Αντιλαμβάνομαι ταυτόχρονα ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ και είμαι έτοιμος για τη συναρπαστική εμπειρία που ανοίγεται μπροστά μου. Βεβαίως και γνωρίζω πολλά για τον Παναθηναϊκό και δεν τα έμαθα όταν αγωνίστηκα στο Ρέθυμνο. Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν ήταν μέσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και κυριαρχεί επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια τεράστια ομάδα κι ένας πολύ μεγάλος οργανισμός. Είναι ξεκάθαρο τι θα επιφέρει η δική μου παρουσία: Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη σπουδαία ομάδα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορώ βεβαίως να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι για μένα το ότι θα παίξω δίπλα σε κορυφαίους γκαρντ, όπως ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς, από τους οποίους θα μάθω πολλά. Πραγματικά, ζω κάτι το εκπληκτικό», τόνισε ο άλλοτε άσος του Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: