Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Μίτσελ και Αναστασίου κάνουν καλή δουλειά»

Τη δουλειά που κάνουν Μίτσελ και Γιάννης Αναστασίου σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, εκθείασε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM Fm 94,6 ο προπονητής της Καβάλας, Μιχάλης Ιορδανίδης.

«Μίτσελ και Αναστασίου κάνουν καλή δουλειά»
Οι Μίτσελ και Γιάννης Αναστασίου κάνουν πολύ καλή δουλειά και εκμεταλλεύονται άριστα το ρόστερ που έχουν στη διάθεσή τους, βάσει όσων δήλωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συν τοις άλλοις, ο προπονητής της Καβάλας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, αλλά και για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου την Κυριακή.

Συνέντευξη στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τους Μίτσελ και Αναστασίου:

«Ο Μίτσελ κάνει πολύ καλή δουλειά. Χρησιμοποιεί όλο το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και διαχειρίζεται όπως πρέπει το υλικό του, όπως και ο Γιάννης Αναστασίου που δουλεύει με νεαρούς παίκτες και δείχνει έργο.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος με τον Μάκη Χάβο κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά. Οι άλλες οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν σταθερή απόδοση διότι αλλάζουν συνεχώς προπονητές κα αυτό είναι κάτι που πάντα αποσυντονίζει»
.

Για τον Άρη:

«Αν είχε δύο νίκες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα γι’ αυτόν. Όσο και να βοηθάει ο κόσμος όταν υπάρχουν διοικητικά προβλήματα δεν μπορεί να γίνουν και πολλά πραγματα. Ο ποδοσφαιριστής δεν γίνεται να παίζει συνέχεια με το μαχαίρι στο λαιμό».

Για τον Παναθηναϊκό:


«Ο Παναθηναϊκός αν είχε σταθερή απόδοση θα ήταν σίγουρα πολύ πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά έχει καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σταθερά και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για τον ΠΑΟΚ:


«Έχει πολύ καλό ρόστερ αλλά παίζει πολύ προβλέψιμο ποδόσφαιρό και δεν δείχνει την εικόνα που πρέπει στα ντέρμπι. Στα μπαράζ θα κριθούν όλα».

Για την Καβάλα:

«Είναι η πόλη μου. Με τη διοίκηση και με τους παίκτες τα πάω μια χαρά και θέλουμε να σώσουμε την ομάδα για να έχουμε την επόμενη χρονιά πολύ καλύτερη πορεία. Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε»
.

Για το πρωτάθλημα της Football League:


«Τα ντέρμπι είναι αυτά που μονοπωλούν συνήθως αλλά υπάρχει και ενδιαφέρον και στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς υπάρχουν ομάδες που δίνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: