Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Άμυνα… Γιούρε η ΑΕΚ!!


Άμυνα… Γιούρε η ΑΕΚ

Εντυπωσιακή είναι η βελτίωση της ΑΕΚ στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία παιχνίδια. Το δείχνουν και αριθμοί.

Ο Γιούρε Ζντοβτς ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης ως παίκτης και δεν θα μπορούσε η φιλοσοφία του να διαφέρει πολύ ως προπονητής.

Η βελτίωση της ΑΕΚ σε αυτό το κομμάτι, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη αδυναμία της από την αρχή της περιόδου, είναι εσχάτως εντυπωσιακή.

Η «Ένωση» δέχτηκε 65 πόντους από τα Τρίκαλα (65-70), 49 από τον Κόροιβο (70-49), 55 από την Καβάλα (55-65) και 63 από τον Απόλλωνα Πάτρας (63-82) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.

Ο μέσος όρος παθητικού των «κιτρινόμαυρων» σε αυτά τα τέσσερα ματς ήταν μόλις 58 πόντοι.

Βέβαια οι πιο δύσκολες εξετάσεις για την ΑΕΚ είναι μπροστά της...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για Σκουρλέτη, ετοιμάζει απάντηση!!


Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για Σκουρλέτη, ετοιμάζει απάντηση

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει»,ήταν το πρώτο σχόλιο της ΑΕΚ στη θέση του Υπουργείο που της πετά το μπαλάκι για τις καθυστερήσεις στο γήπεδο.Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες στην ΑΕΚ για τις καθυστερήσεις στο θέμα του γηπέδου αναφέροντας πως περιμένει κάποιες θέσεις της επί συγκεκριμένων ζητημάτων εδώ και μήνες, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων».

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει», ήταν το πρώτο ανεπίσημο σχόλιο της «Ένωσης», ενώ αναμένεται κι επίσημη απάντηση.

Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το ενημερώθηκε για την ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, επικοινώνησε με τους συνεργάτες του που «τρέχουν» το θέμα του γηπέδου και θα υπάρξει επίσημη θέση, που θα απαντά στον Πάνο Σκουρλέτη και παράλληλα θα ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά στο «τραπέζι» η χειμερινή διακοπή στην Αγγλία!!


Ξανά στο «τραπέζι» η χειμερινή διακοπή στην Αγγλία

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα ξαναπέσει το θέμα της πιθανής χειμερινής διακοπής στην Premier League, αφού η FA και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι έτοιμες να το θίξουν ξανά.

Έπειτα από τις αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών στο ενδεχόμενο αλλαγής των κανονισμών του Κυπέλλου Αγγλίας και τη μη πραγματοποίηση επαναληπτικών αγώνων ώστε να υπάρχει κενός χώρος στο καλεντάρι κάθε χρονιάς, η FA και η Premier League σκέφτονται ξανά το σενάριο της διακοπής την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αν και παραδοσιακά η εορταστική περίοδος του Δεκεμβρίου είναι... φουλ στη δράση, αυτό ίσως και ν' αλλάξει έπειτα από τις συζητήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι των αρμόδιων οργάνων.

Πηγή: England365.gr

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ντόπινγκ η Χαλκιά!!!


Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ντόπινγκ η Χαλκιά!

Αθώα για κάθε κατηγορία χρήσης απαγορευμένων ουσιών έκρινε τη Φανή Χαλκιά ομόφωνα το Εφετείο.

Μια ιστορία πολλών ετών έλαβε αίσιο τέλος για τη Φανή Χαλκιά. Η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 στα 400μ. εμπόδια απαλλάχθηκε ομόφωνα από κάθε κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το Εφετείο έκρινε πως η 37χρονη (σήμερα) πρώην πρωταθλήτρια είχε πέσει θύμα κυκλώματος νοθευμένων σκευασμάτων, όπως και τον προπονητή της (κι άλλοτε πρωταθλητή των 200μ.) Γιώργο Παναγιωτόπουλο, που αντιμετώπιζε την κατηγορία τα ης προμήθειας των συγκεκριμένων ουσιών.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά στα αποτελέσματα των αιφνιδιαστικών ελέγχων του παγκόσμιου οργανισμού αντιντόπινγκ (WADA) το 2008. Η Φανή Χαλκιά είχε βρεθεί λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη, αλλά έκανε αγώνα με το δικηγόρο της, Γιάννη Μαρακάκη, να αποδείξει πως είναι αθώα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε Βέλλιο και Μπαρμπόσα τα βραβεία!!


Σε Βέλλιο και Μπαρμπόσα τα βραβεία

O επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος (MVP) και ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα (Best Goal), πήραν τα βραβεία της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Σε Βέλλιο και Μπαρμπόσα κατέληξαν τα βραβεία της 16ης αγωνιστικής της Super League, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, Λεβαδειακός-Ατρόμητος που είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο φορ του Ηρακλή αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ύστερα από την απόδοσή του στο ματς (3-0) με την Καλλονή στο Καυτανζόγλειο και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ για το πρώτο τέρμα που σημείωσε εις βάρος του Πλατανιά στα Χανιά.



Αναλυτικά:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής) 30,58%
Έλντερ Μπαρμπόσα (ΑΕΚ) 23,12%
Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός) 15,62%
Απόστολος Γιάννου (Αστέρας Τρίπολης)13%
Μεχντί Αμπέντ (Παναθηναϊκός) 6,96%
Μιχάλης Μανιάς (ΠΑΣ Γιάννινα) 4,51%
Σιαρχει Βερέμκο (Λεβαδειακός) 3,53%
Πάτρικ Όλσεν (ΠΑΟΚ) 2,68%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Έλντερ Μπαρμπόσα (ΑΕΚ) 19,63%
Λούκας Βιγιαφάνες (Παναιτωλικός) 17,69%
Ταξιάρχης Φούντας (Αστέρας Τρίπολης) 14,79%
Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής) 10,82%
Μπράουν Ιντέγε (Ολυμπιακός) 9,25%
Απόστολος Γιάννου (Αστέρας Τρίπολης) 8,17%
Μιχάλης Μανιάς (ΠΑΣ Γιάννινα) 5,22%
Γιάννης Μυστακίδης (ΠΑΟΚ) 4,16%
Μεχντί Αμπέντ (Παναθηναϊκός) 3,86%
Απόστολος Γιάννου (Αστέρας Τρίπολης) 3,61%
Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος) 2,81%
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κράξιμο» για το Tweet των Κλίπερς!!


«Κράξιμο» για το Tweet των Κλίπερς

Τι ήθελαν οι Κλίπερς να μιλήσουν για «οικογένεια» ποστάροντας φωτογραφία του Γκρίφιν με τον φροντιστή που πλάκωσε προ ημερών;


Τουλάχιστον ατυχές ήταν το tweet των Κλίπερς λίγη ώρα πριν τον αγώνα τους με τους Σπερς.

Η ομάδα του LA πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό της μια φωτογραφία του Μπλέικ Γκρίφιν να δίνει το χέρι στον φροντιστή της ομάδας, Ματίας Τέστι, με το σχόλιο «Οικογένεια».

Υπενθυμίζεται πως ο Γκρίφιν γρονθοκόπησε πρόσφατα σε εστιατόριο τον συγκεκριμένο άνδρα, με τον οποίο (κατά τα άλλα) είχε φιλικές σχέσεις, με συνέπεια να τραυματιστεί, αλλά και να τιμωρηθεί τόσο από την ομάδα του, όσο και από το ΝΒΑ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Κηφισιά ο Καλογέρης!!


Στην Κηφισιά ο Καλογέρης

Την απόκτηση του Αινεία Καλογέρη, που είχε περάσει από την ΑΕΚ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Κηφισιάς.

Στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της Κηφισιάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αινείας Καλογέρης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει περάσει και από την ΑΕΚ ενώ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, έμεινε ελεύθερος από τη Σπάρτη και υπέγραψε ως το τέλος της περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αινεία Καλογέρη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τσαμπουκάς» μεταξύ Σεσκ και Ζλάταν!!


«Τσαμπουκάς» μεταξύ Σεσκ και Ζλάταν

Ο Σεσκ Φάμπρεγας φέρεται να τα έβαλε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπειτα από την ήττα (2-1) της Τσέλσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα έβαλε ο Σεσκ Φάμπρεγκας δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα για τους «16» του Champions League ανάμεσα σε Παρί και Τσέλσι (2-1).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο twitter η ρεπόρτερ πάγκου, Σουσάνα Γκουάς, που εργάζεται για το τηλεοπτικό δίκτυο Antena3, ο Ισπανός χαφ των «μπλε» φώναξε «Άντε γιατί πολύ γλώσσα έβγαλες στο γήπεδο...» με τον Ζλάταν να μην αντιδρά και τους ανθρώπους της Τσέλσι να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι Λονδρέζοι είχαν παράπονα από τη συμπεριφορά του Σουηδού φορ της Παρί για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης και του ύφους που είχε απέναντί τους
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπέτσης: «Αουτσάιντερ ο Ατρόμητος με ΑΕΚ, αλλά...»


Μπέτσης: «Αουτσάιντερ ο Ατρόμητος με ΑΕΚ, αλλά...»

Ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης, παραδέχθηκε μετά το «ζευγάρωμα» με την ΑΕΚ ότι η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ και θεωρεί πως είναι σημαντικό ότι το δεύτερο ματς θα γίνει στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος αναμένεται αν έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ΑΕΚ (όπως θα έχει αν έπεφτε πάνω σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ) στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά ο εκπρόσωπος του στη σημερινή κλήρωση, Βασίλης Μπέτσης τόνισε ότι στόχος των «μπλε» είναι η κατάτκηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι.

«Είμαστε το αουτσάιντερ, όλοι εμάς θέλανε σήμερα. Για εμάς στόχος είναι το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνουν δυο καλά παιχνίδια. Είναι σημαντικό που η ρεβάνς γίνεται στο Περιστέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ασλανίδης: «Κύπελλο και… διαφάνεια»


Ασλανίδης: «Κύπελλο και… διαφάνεια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, δήλωσε μετά την κλήρωση με τον Ατρόμητο στα ημιτελικά πως στόχος της ομάδας του είναι ο τίτλος, ενώ μίλησε για τη διαδικασία της κλήρωσης.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο της ΑΕΚ κι αυτό επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Ασλανίδης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη στα ημιτελικά με τον Ατρόμητο.

«Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Πιστεύω πως θα γίνουν δύο καλοί αγώνες», τόνισε.

Όσο για το αίτημά του να γίνει η κλήρωση από τους εκπροσώπους των ομάδων, ανέφερε: «Θεωρώ πως είναι σωστό ότι έγινε η κλήρωση από τους εκπροσώπους των ομάδων. Καλό είναι να υπάρχει διαφάνεια και να προσέχουμε όλοι τις κινήσεις μας».

«Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά…»


«Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά…»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να «είναι συνεπής στο ραντεβού στον τελικό», όπως τόνισε, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλώντας μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν είχαμε ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Θα πάμε συσπειρωμένοι στο πρώτο ματς στην Τούμπα, όπου θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούμε να διαχειριστούμε στον επαναληπτικό. Το κύπελλο είναι μεγάλος στόχος και του μεγαλομετόχου της ομάδας και του κόσμου», τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, απάντησε: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Άλλωστε κάποια παιχνίδια που έπρεπε να χάσει φέτος, δεν τα έχασε. Πιστεύω θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας στον τελικό».

Τέλος από την Αλ Ραέντ ο Λεμονής!!


Τέλος από την Αλ Ραέντ ο Λεμονής

Λύθηκε η συνεργασία του Τάκη Λεμονή με την Αλ Ραέντ μετά από πέντε μήνες παραμονής στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ραέντ αποτελεί ο Τάκης Λεμονής. Η λύση της συνεργασίας με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας μετά από πέντε μήνες αποτελεί μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη μετά τη διοικητική αλλαγή στην ομάδα.

Ο 56χρονος προπονητής, πάντως, έφερε εις πέρας την αποστολή του, καθώς στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί. Αντικαταστάτης του είναι ο Σέρβος Αλεξάνταρ Ίλιτς, ενώ ο ίδιος αναμένεται να αναζητήσει σε αραβικό σύλλογο τη συνέχεια της καριέρας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλ προκρίσεις η ΑΕΚ με Ατρόμητο!!


Φουλ προκρίσεις η ΑΕΚ με Ατρόμητο

«Κιτρινόμαυρο» έχει βαφτεί το παρελθόν στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μόνο καλές αναμνήσεις ξυπνάνε στην ΑΕΚ τα ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος και ενώ οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ένωση μετράει μόνο προκρίσεις στις «μάχες» με τους «μπλε», στις έξι φορές που έχουν διασταυρωθεί οι δύο ομάδες και ενώ η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν το μακρινό 1932 και τη τελευταία την περυσινή σεζόν, όταν στον πάγκο της της ΑΕΚ ήταν ο νυν τεχνικός του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας. Ωστόσο, μόνο η μια απ’ αυτές ήταν διπλή αναμέτρηση (όπως φέτος) και οι υπόλοιπες μονές.

Επιπλέον, η ΑΕΚ κατέκτησε το τελευταίο της Κύπελλο εις βάρος του Ατρόμητου, στον επεισοδιακό τελικό του 2011 που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:


1932-33 Φάση των 32
30/10/32 AEK-Ατρόμητος 3-1

1959-60 Φάση των 32
2/3/60 ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

1962-63 Προημιτελικά
5/6/63 Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3

1973-74 Φάση των 32
23/1/74 ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0 (4-3 πεν.)

1992-93 Φάση των 16
13/1/93 Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1
27/1/93 ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1 (παρ.)

1994-95 Φάση ομίλων
21/9/94 ΑΕΚ-Ατρόμητος 4-0

2010-11 ΤΕΛΙΚΟΣ
30/4/11 ΑΕΚ- Ατρόμητος 3-0

2014-15 Φάση ομίλων
8/1/15 ΑΕΚ- Ατρόμητος 3-0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσα και ο Πράνιτς!!


Μέσα και ο Πράνιτς

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τέθηκε και ο Ντάνιελ Πράνιτς, που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ένα επιπλέον «όπλο» θα έχει στη… φαρέτρα του ο Αντρέα Στραματσόνι για το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (21/02, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει την σύσπαση προσαγωγού, που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είναι στο χέρι του Ιταλού τεχνικού για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Επίσης, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ο Εβαντζελίτσα έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και τακτική. Πέτριτς και Σάντσεθ απουσίασαν με άδεια, ενώ ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του και ο Μπουμάλ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με προπόνηση στις 16:30 το απόγευμα. Μετά το πέρας αυτής, ο Αντρέα Στραματσόνι θα ανακοινώσει την αποστολή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέταρτη φορά στα ημιτελικά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!!


Τέταρτη φορά στα ημιτελικά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα συναντηθούν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικά Κυπέλλου. Προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι», τελευταίοι χαμογέλασαν οι Θεσσαλονικείς.

Ζευγάρι με μακρά ιστορία είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο Κύπελλο, ωστόσο στα ημιτελικά συναντώνται για μόλις τέταρτη φορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χαμογελάσει στις δύο πρώτες περιπτώσεις, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πανηγυρίσει τελευταίος, στα επεισοδιακά ημιτελικά της προπέρσινης περιόδου.

Αναλυτικά οι μεταξύ τους μονομαχίες στο Κύπελλο:

1950-51 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0
(27' Μουράτης, 66' Δαρίβας, 75', 80' Δρόσος)

1970-71 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1
(19' Αγγελής, 43' Γιούτσος, 81' Παμπουλής - 46' Σαράφης)

1972-73 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0
(46' Αγγελής)

1973-74 - ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-2
(50' Παρίδης, 72' Ασλανίδης - 19' Τριαντάφυλλος, 79' Κρητικόπουλος), 4-3 στα πέναλτι.

1974-75 - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0
(13' Περσίδης, 68', 88' Κρητικόπουλος, 71' Λοσάντα)

1975-76 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1
(42' Καραβίτης - 52' Γκουερίνο), 6-5 στα πέναλτι.

1978-79 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-2
(17' Κρητικόπουλος, 61' Ρόρμπαχ - 7' Γκουερίνο, 53' Κερμανίδης), 6-5 στα πέναλτι.

1979-80 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2
(14' Γαλάκος - 12' Ορφανός, 25' Βασιλάκος)

1980-81 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1
(18' αυτογκόλ Δαμανάκης, 61' Ορφανός, 89' Κουσουλάκης - 62' Δαμανάκης)

1985-86 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “64”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0 (4-3 πέναλτι)

1989-90 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0
(12' Λαγωνίδης)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0
(67' Μουστακίδης), 5-3 στα πέναλτι

1990-91 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0
(15' Τσιαντάκης, 80' Προτάσοφ)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-0
(6' Τουρσουνίδης, 43' Στ. Μπορμπόκης, 52' Χοσάμ Χασάν)

1991-92 - ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1
(52' Σκαρτάδος - 63' Τσαλουχίδης)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0
(21' Λιτόφτσενκο, 62' Τσαλουχίδης)

1996-97 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2
(20' Ζουμπούλης - 48' Αλεξανδρής, 71' Τζόρτζεβιτς)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1
(40', 58' Αλεξανδρής - 41' Τασιόπουλος)

1999-00 – ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1
(3' Αλεξανδρής, 54' Γιαννακόπουλος - 19' Φρούσος)

2000-01 - ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-2
(4' Εγκωμίτης, 31' Β. Μπορμπόκης, 46' Γεωργιάδης, 85' Ναλιτζής - 77' Τζόρτζεβιτς, 89' Χούτος)

2002-03 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1
(10' Γεωργιάδης, 31' Μάρκος, 86' Οκκάς - 44' πέναλτι Γιαννακόπουλος)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (76' Χούτος - 30' Γεωργιάδης, 32' Οκκάς)

2008-09 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0
(30' Κονσεϊσάο)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 (2-0 παρ.)
(46' Ντιόγκο, 110' Ντάρμπισαϊρ)

2010-11 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1
(45+ Μοδέστο-83’ Βιεϊρίνια)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0
(57’ Σαλπιγγίδης)

2013-14 - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
(8’ Ντομίνγκες, 11’ Φουστέρ-31’ Αθανασιάδης)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0
(47’ Αθανασιάδης)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάντερ με... πράσινη βούλα!!


Χάντερ με... πράσινη βούλα

Ο Βινς Χάντερ είναι κι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου ψηλού, που ενεργοποιείται άμεσα εν όψει Top 16.

Ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Μετά τον Μαρκίζ Χέινς και τον Έλιοτ Γουίλιαμς, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Βινς Χάντερ, όπως είχε ενημερώσει πρώτος ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,03μ.), που έδειξε ενθουσιασμένος για το deal, είναι πολύ αθλητικός, προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις στο NBDL, αλλά δεν διαθέτει μεγάλη πείρα μιας και δεν έχει παίξει στην Ευρώπη ή στο ΝΒΑ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα είναι διαθέσιμος από το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου στο Top 16. Πάντως από το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις, καθώς Πάβλοβιτς και Κούζμιτς παραμένουν κανονικά στην ομάδα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βίνσεντ Χάντερ!

Ο Χάντερ γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1994 στο Detroit, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Στα μαθητικά του χρόνια ήταν μέλος του High School Consortium College Prep στο Detroit όπου και χρίστηκε MVP έχοντας 26.5 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 τάπες και ισάριθμα κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ακολούθησε το κολέγιο UTEP με το οποίο σε 67 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στο Summer League των Philadelphia 76ers και τον Σεπτέμβριο έλαβε μέρος στο training camp των Sacramento Kings αγωνιζόμενος και σε ένα παίχνίδι προετοιμασίας. Το Νοέμβριο του 2015 συμφώνησε με τους Reno Bighorns του NBA Development League κάνοντας εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, σε 32 αγώνες είχε 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 1.5 κόψιμο ανά αγώνα ενώ μέτρησε περισσότερα από 20 νταμπλ-νταμπλ!

«Φωτιά» στα ημιτελικά!!


«Φωτιά» στα ημιτελικά!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Ατρόμητος είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών Κυπέλλου όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση. Στις 2-3 Μαρτίου τα πρώτα ματς, 6-7 Απριλίου οι ρεβάνς. Ο τελικός το Σάββατο 23 Απριλίου.

Αυτήν τη φορά, τα ντέρμπι ήταν αναπόφευκτα…

Η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανέδειξε δύο μεγάλα ζευγάρια, καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ τον Ατρόμητο.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν 2 και 3 Μαρτίου σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν έναν μήνα μετά, στις 6 και 7 Απριλίου σε «Καραϊσκάκη» και Περιστέρι.

Παράλληλα, ορίστηκε και ο τελικός του θεσμού, που θα γίνει στις 23 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα.

Λίγο αργότερα, δε, η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις μέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια.

Έτσι, το μεγάλο ντέρμπι του «δικεφάλου» με τους ερυθρόλευκους» στην Τούμπα θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει το ματς των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα του Περιστερίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η σέντρα και στις δύο αναμετρήσεις ορίστηκε για τις 19:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παγκόσμια πρωτιά για Ελλάδα στα ύποπτα παιχνίδια!!


Παγκόσμια πρωτιά για Ελλάδα στα ύποπτα παιχνίδια

Πρώτη στον κόσμο στα ύποπτα για χειραγώγηση παιχνίδια είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού ESSA.

Μια ξεχωριστή πρωτιά κατέκτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την έκθεση του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού φορέα ESSA που εδρεύει στις Βρυξέλλες να κατατάσσει τη χώρα μας στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια.

Πρόκειται για έρευνα ενός οργανισμού που ιδρύθηκε το 2007 προκειμένου να καταπολεμήσει τον παράνομο στοιχηματισμό.

Κάθε τρεις μήνες δίνει στοιχεία που αφορούν ύποπτα παιχνίδια προς χειραγώγηση, με τη φετινή να περιλαμβάνει 100 παιχνίδια διαφόρων αθλημάτων, εκ των οποίων τα 73 είναι από το τένις.

Οι 19 αγώνες της λίστας είναι από το ποδόσφαιρο, τα τρία εκ των οποίων είναι από την Ελλάδα, τα περισσότερα δηλαδή από κάθε άλλη χώρα.

Αναλυτικά η κατάταξη για το 2015

Ελλάδα 3
Τουρκία 2
Ουκρανία 2
Αζερμπαϊτζάν 1
Λευκορωσία 1
Βέλγιο 1
Κύπρος 1
Ιρλανδία 1
Μολδαβία 1
Σερβία 1
Σλοβενία 1
Σουηδία 1
Ουνδούρα 1
Νικαράγουα 1
*Πηγή: sport-fm.gr*

Sold out με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!!


Sold out με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν τεθεί στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

Τελείωσαν τα εισιτήρια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (19:30).

Ούτως ή άλλως μετά το κλείσιμο της «Θύρας 13» η χωρητικότητα του γηπέδου μειώθηκε κατά περίπου 4.000, ενώ προσθέτοντας και τα διαρκείας, τα εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση στο κοινό δεν ήταν πολλά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων ενημερώνει τους φιλάθλους πως ολοκληρώθηκε η διάθεση για τον αγώνα της Κυριακής (21/2, 19:30)

με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και τους ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση και τη στήριξη στην ομάδα. Από σήμερα το πρωί, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων ούτε ηλεκτρονικά, ούτε από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. Ευχόμαστε έναν όμορφο αγώνα, μέσα σε φίλαθλη ατμόσφαιρα και τη νίκη για τον Παναθηναϊκό μας
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενθουσιασμένος ο Χάντερ για Παναθηναϊκό!!


Ενθουσιασμένος ο Χάντερ για Παναθηναϊκό

Ο Βινς Χάντερ επιβεβαίωσε (εμμέσως) τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό κάνοντας αναδημοσίευση ενός tweet φιλάθλου.

Για τον Βινς Χάντερ η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (που θα επισημοποιηθεί πιθανότατα μέσα στη μέρα) αποτελεί ευκαιρία ζωής. Ο 22χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή.

Αναδημοσίευσε ένα tweet που του έστειλαν: «Καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Πρόσθεσε, δε, «Είναι το όνειρο ενός Θεού».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Καμπερίδης στο «σπίτι» του Αντετοκούνμπο!!


Ο Καμπερίδης στο «σπίτι» του Αντετοκούνμπο

Ο Μιχάλης Καμπερίδης, που είναι τραυματίας, επισκέφτηκε τον καλό του φίλο Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις των Μπακς.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στην αρχή της σεζόν δεν επέτρεψε στον Μιχάλη Καμπερίδη να εξελίξει το ταλέντο του μέσω του Ρεθύμνου. Ο 21χρονος φόργουορντ, που είχε δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε την απραξία του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δυο τους είναι κολλητοί από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στον Φιλαθλητικό και έχουν κρατήσει επαφή. Ο Καμπερίδης φιλοξενήθηκε, μάλιστα, στις εγκαταστάσεις των Μπακς, όπου έκανε κάποια σουτ και συνέχισε το πρόγραμμά του.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης michalis kamperidis (@mikekmd21) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς τους δυο στη Λιβαδειά η Καλλονή!


Χωρίς τους δυο στη Λιβαδειά η Καλλονή

Δεν προλαβαίνουν οι Βαλιός και Στρατηλάτης την αναμέτρηση της Καλλονής κόντρα στον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική της Super League.

Δίχως τον Βαλιό και τον Στρατηλάτη θα παρουσιαστεί τελικά η Καλλονή στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (22/02, 15:00) απέναντι στον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και αποκόμισε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο, ενώ ο Έλληνας πορτιέρο έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι ο Μπλάζιτς.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις ταχύτητας, στημένες φάσεις και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Η αποστολή: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Φαβάλι, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρτζώκας: «Αν δεν αντιδρούσαν οι οπαδοί, θα είχα μείνει στον Ολυμπιακό»


Μπαρτζώκας: «Αν δεν αντιδρούσαν οι οπαδοί, θα είχα μείνει στον Ολυμπιακό»

Θέμα αξιοπρέπειας χαρακτήρισε την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Αν δεν αντιδρούσαν οι οπαδοί θα είχα μείνει», τόνισε. Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Κάτι που δεν ήθελε, αλλά ήταν αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να κάνει μετά τις αντιδράσεις του κόσμου κατά του ιδίου και της ομάδας χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2014. Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα (championat.com) υποστήριξε, μάλιστα, πως αν δεν υπήρχε αυτό το περιστατικό θα είχε παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν απάντησε σε όσους θεωρούν πως κατάκτησε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα με την ομάδα του Ίβκοβιτς, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τη δημόσια κριτική του Πέρο Άντιτς. Επίσης αναφέρθηκε στον Σπανούλη, αλλά και τον Παπανικολάου.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για:

-την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν εύκολο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με αντίστοιχες φιλοδοξίες. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, σε μια χρονιά που ήμασταν και πάλι αουτσάιντερ. Οι απαιτήσεις από τη διοίκηση και τους φιλάθλους ήταν πολύ μεγάλες. Όλοι περίμεναν ούτε λίγο ούτε πολύ τη δεύτερη συνεχή Ευρωλίγκα. Μέσα στη σεζόν είχαμε προβλήματα, αλλά φτάσαμε στο Final Four σε ιδανική κατάσταση. Ήταν κάτι φανταστικό να πάρουμε τον τίτλο και να βγω κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης, γιατί είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού από παιδί».

-τις «κατηγορίες» πως πήρε την Ευρωλίγκα με την ομάδα του Ίβκοβιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ξέρω πως ό,τι κι αν πεις σε κάποιον, δεν μπορείς να τον πείσεις. Αν κάποιος πιστεύει πως είναι εύκολο να πάρεις την Ευρωλίγκα επειδή έχεις πάρει μια έτοιμη ομάδα από άλλον, ας με αφήσουν να το ξανακάνω. Αν ήταν έτσι, με αυτή τη λογική ας έπαιρναν προπονητή τη μάνα μου. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όσους δεν ξέρουν. Όσοι ξέρουν μπάσκετ αντιλαμβάνονται πλήρως πως δεν κατακτάς από τύχη την Ευρωλίγκα».

-τη δημόσια κριτική από τον Πέρο Άντιτς: «Σέβομαι όσους φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν θα απαντήσω. Σίγουρα ήταν εκνευρισμένος επειδή δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. Ξέρω καλά πως έναν προπονητή δεν είναι εύκολο να τον συμπαθούν όλοι μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες σκέφτονται πρωτίστως για τον εαυτό τους, ενώ ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τη γενική εικόνα και μπορεί κάποιες αποφάσεις τους να αμφισβητηθούν».

-την παραίτησή του μετά τον προπηλακισμό στο ΣΕΦ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο: «Ό,τι έγινε… έγινε. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Στο τέλος της ημέρας, ήταν θέμα τιμής. Χάσαμε ένα ματς στο οποίο ήμασταν φαβορί, στο τέλος. Για οτιδήποτε συμβαίνει ο πρώτος που φέρει την ευθύνη είναι ο προπονητής. Επιστρέψαμε στο ΣΕΦ και μας περίμεναν εξαγριωμένοι οπαδοί. Μας έβριζαν, τόσο εμένα όσο και τα παιδιά. Έπρεπε να σηκώσω το βάρος και να παραιτηθώ. Πρέπει να κρατάς την αξιοπρέπειά σου. Εξακολουθώ να πιστεύω πως εκείνη η ομάδα μπορούσε να κάνει πολλά. Αν δεν υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις θα παρέμενα στη θέση μου. Ποιος δεν θα το έκανε; Όμως στη ζωή συχνά πρέπει να πας κόντρα στις επιθυμίες σου».

-τη συμβολή του Σπανούλη στις επιτυχίες του Ολυμπιακού: «Είναι ομαδικό άθλημα το μπάσκετ. Κάθε ομάδα έχει παίκτες, διοίκηση, προπονητικό τιμ και σταφ. Όλοι νικάνε μαζί. Ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά οι τριγύρω του τον βοήθησαν πολύ. Στο άθλημά μας μετρά η συνολική λειτουργία. Μόνο έτσι έρχονται τα αποτελέσματα».

-την αποχώρηση του Παπανικολάου για Μπαρτσελόνα και μετά ΝΒΑ: «Είχε κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, τα κατάφερε και στην Μπαρτσελόνα και από τη στιγμή που οι Ρόκετς τού πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ακολούθησε το όνειρό του. Το ΝΒΑ είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα όσους παίκτες παίρνουν το ρίσκο να παίξουν εκεί. Με όλο το σεβασμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαστε ένα βήμα πίσω σε όλα σε σχέση με το ΝΒΑ».

-την οκτάμηνη αποχή από τους πάγκους πριν αναλάβει τη Λοκομοτίβ: «Δεν είχα αρνητικά συναισθήματα. Ήθελα ξεκούραση. Η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό είναι μια από τις πιο απαιτητικές στην Ευρώπη. Πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, αλλά ήξερα πως σύντομα θα επέστρεφα στη δουλειά γιατί την αγαπώ πολύ. Είχα μια πρόταση από την Τουρκία, αλλά την απέρριψα. Πήγα στις ΗΠΑ, είδα αγώνες του ΝΒΑ, επισκέφτηκα την Ισπανία, βελτίωσα τα αγγλικά μου και ήμουν έτοιμος όταν ήρθε η πρόταση της Λοκομοτίβ».

-την πορεία της Λοκομοτίβ: «Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην πρώτη φάση και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας ως τώρα στο Top 16. Αφήσαμε πίσω μας ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός, οπότε για ποια τύχη μιλάμε; Δεν κοιτάμε τόσο μακριά όσο στο Final Four, γιατί τότε θα χάσουμε το δρόμο μας. Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Στόχος μου είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, με χημεία, κατανόηση, ρόλους και αν τα καταφέρουμε ή όχι θα φανεί».

-τις εντυπώσεις του από το Κράσνονταρ: «Μου αρέσει το Κράσνονταρ. Το κλίμα είναι πιο ήπιο από άλλες περιοχές στη Ρωσία και από μπασκετικής πλευράς είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα, γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε σχολείο για την κόρη μου».

-τις έντονες αντιδράσεις του στον πάγκο: «Μπορεί πολλές φορές να είμαι πολύ εκδηλωτικός, αλλά δεν λυπάμαι γι’ αυτό. Το χρειάζομαι και θεωρώ πως είναι χρήσιμο και για τους παίκτες μου (γέλια)».

Σφάξιμο με το βαμβάκι και μία φορά χωρίς αναισθητικό!!


Σφάξιμο με το βαμβάκι και μία φορά χωρίς αναισθητικό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει από τη δική του σκοπιά το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός μέσα από το sport-fm.gr

***Για το διαιτητή τα είχα γράψει εδώ, στο sport-fm.gr, μία ημέρα ΠΡΙΝ το ματς. Ότι πανηγύριζαν οι εφημερίδες στο Βέλγιο με τον ορισμό του.

***Δεν χρειάζεται ευφυία, είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η Άντερλεχτ τον ήθελε (όπως το διαβάζετε, τον ήθελε) το συγκεκριμένο διαιτητή κι η ΟΥΕΦΑ, η…δική μας ντε ΟΥΕΦΑ, της τον έδωσε.

***Για να συνεχίσει ο Κροάτης Μπέμπεκ ό,τι είχε κάνει στο Άντερλεχτ-Λοκομοτίβ Μόσχας 5-3, αλλά και στο Άντερλεχτ-Γαλατασαράϊ 2-0, με αποβολές και Ρώσου και Τούρκου.

***Και δεν ασχολούμαι με το χέρι-πέναλτι, εκεί δηλαδή που δεν έβαλε καν αναισθητικό. Εγώ βλέπω όλη τη διαιτησία. Και τους επόπτες πακέτο. Σφάξιμο με το βαμβάκι από το 1ο λεπτό. Στις κάρτες, στα φάουλ, στα κόρνερ, στα οφσάϊντ. Εκεί βλέπεις μία διαιτησία, όχι σε μία μεμονωμένη φάση.

***Μόνο σε…εμένα δεν έβγαλε χθες κάρτα ο σιχαμένος Κροάτης. Με 13 φάουλ του Ολυμπιακού, κιτρίνισε πέντε παίκτες του!!! Κάρτα στο Σαλίνο για θέατρο στη σέντρα, αλλά όχι κάρτα στους παίκτες της Άντερλεχτ όταν έκαναν θέατρο μέσα και έξω από την περιοχή του Ρομπέρτο! Έριχναν κάτω τον Φορτούνη, τίποτα. Κέρδιζε κόρνερ ο Ντουρμάζ, έδειχνε άουτ ο διαιτητής.

***Οι επόπτες; Στοπ στο Σαλίνο ο ένας, στοπ στον Φορτούνη ο άλλος. Κι άσε και τον Πράετ να κάνει φάση από καθαρή θέση οφσάϊντ στο 28’.

***Και πάλι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε όχι μόνο να μην χάσει, αλλά και να πάρει από χθες την πρόκριση! Αν ο Ρομπέρτο έκανε έστω για πρώτη φορά φέτος ένα ολοκληρωμένο καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, έστω ένα παιχνίδι χωρίς λάθος. Ένα!

***Γιατί δεν είναι μόνο το γκολ που τρως. Είναι ότι ένα τέτοιο γκολ, την στιγμή που επί 20 λεπτά (46’-66’) την έχεις πατήσει την γηπεδούχο Άντερλεχτ, σου κόβει τα πόδια, σου κάνει σμπαράλια την ψυχολογία.

***Αυτά ήταν όλο το ματς χθες. Αυτά κι οι χαμένες ευκαιρίες. Και τώρα τρέχουμε…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ζιντάν αγκάλιασε έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές του μετά τη Ρόμα!! (video)


Ο Ζιντάν αγκάλιασε έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές του μετά τη Ρόμα (video)

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να προσπαθεί να κάνει την ομάδα, οικογένεια. Μάλιστα μετά τη νίκη με Ρόμα, ο Γάλλος αγκάλιασε όλους του παίκτες του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται καιρό με τον καιρό να το πετυχαίνει.

Μάλιστα το γεγονός πως επικρατεί πολύ καλό κλίμα μεταξύ παικτών και προπονητή, φάνηκε μετά τη νίκη των «μερένχες» στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα, όταν χαιρέτησε και αγκάλιασε έναν προς έναν τους παίκτες του.

Ο Ζιντάν μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η ομάδα του έχει πετύχει 25 γκολ και έχει δεχθεί 5.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «άκουσε» τώρα για την... ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα!


Τα «άκουσε» τώρα για την... ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα

Χρειάστηκε να συμβεί κάτι που γίνεται μια φορά το χρόνο, να κάνει δυο σερί ήττες ο Ολυμπιακός δηλαδή, για να τ' ακούσει ο μόνος -μέχρι χθες- προπονητής που δούλευε με δίχτυ ασφαλείας.

Παράπονα και πολλή γκρίνια είχε η προσέγγιση του χθεσινού 1-0 υπέρ της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Αν κάποιος έκανε τον κόπο να συντονιστεί στον ΣΠΟΡ FM από τις 22:00 όταν τοποθετήθηκαν οι επαγγελματίες σχολιαστές, δηλαδή οι δημοσιογράφοι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που η σκυτάλη πέρασε στους ακροατές, θα διαπίστωνε ότι κύριος αποδέκτης των «παραπόνων» ήταν ο Μάρκο Σίλβα.

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Μέχρι χθες ο Πορτογάλος ήταν μάλλον ο μοναδικός προπονητής στην Ελλάδα που βρισκόταν στο απυρόβλητο. Ο μόνος που με βάση τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού στους αγωνιστικούς χώρους δεν είχε αναγκαστεί να αμυνθεί ή να υπερασπιστεί τις επιλογές του.

Αν ψάξει κανείς να βρει τη συνισταμένη πάνω στην οποία υπήρξε σύγκλιση απόψεων σχετικά με τα λάθη του Σίλβα, θα κατέληγε πως αυτή σχετίζεται με τη διαχείριση του ρόστερ της ομάδας. Η εμφάνιση του «μετρίως μέτριου» Σεμπά, του ντεφορμέ Ιντέγε ή η προτίμηση του «άγουρου» Ζντιέλαρ αντί του Κασάμι έφερε στην επιφάνεια «αγκάθια» που μέχρι πριν μερικές μέρες δεν αντιμετωπίζονταν ως τέτοια.

Γιατί δόθηκε δανεικός ο Γιαννιώτας; Γιατί δεν παίζει ο Πουλίδο; Γιατί αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο Φινμπόγκασον; Γιατί ακυρώθηκε ο Καμπιάσο; Γιατί δεν παίζουν περισσότεροι Έλληνες; Λίγο-πολύ στη διατύπωση αυτών των ερωτημάτων στηρίχθηκε η επιχειρηματολογία σε «βάρος» του νεαρού προπονητή του Ολυμπιακού που σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμούσε να δουλέψει με έναν αριθμό που παικτών που θα του επέτρεπε να κρατήσει τον εαυτό του μακριά από γκρίνιες σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του καθενός.

Μετά τις αποχωρήσεις και τις μη προσθήκες του Ιανουαρίου, σε μεγάλο βαθμό πέτυχε το στόχο του. Είναι, επομένως, μάλλον λογικό να τ' ακούει τώρα. Άλλωστε η θέση του τεχνικού στον Ολυμπιακό μπορεί να έχει μια σειρά από αβάντες που δεν συναντά κανείς σε καμιά άλλη ομάδα (ξεκινώντας από τα ταμειακά διαθέσιμα και καταλήγοντας όπου θέλει ο καθένας) αλλά όταν συμβαίνει κάτι που γίνεται το πολύ μια φορά το χρόνο, να κάνει δύο κολλητές ήττες δηλαδή, έρχονται τα ζόρια.

Η ιστορία δείχνει πως για να φύγουν δύο συνεχόμενες φορές οι ερυθρόλευκοι από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι χρειάζεται να «κάτσει» στο πρόγραμμα συνδυασμός εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα με εγχώριο ντέρμπι. Όπως έγινε πέρυσι τέτοια εποχή με Ντνίπρο (2-0) και Παναθηναϊκό (2-1). Όπως έγινε εφέτος με τα δύο σερί 1-0 από Άντερλεχτ και ΑΕΚ.

Σε αυτό το τελευταίο, στην ΑΕΚ δηλαδή, οφείλεται μάλλον και η γκρίνια προς το πρόσωπο του Πορτογάλου. Όσα ακούστηκαν τις ώρες που ακολούθησαν το χαμένο ματς των Βρυξελλών δεν αποκλείεται να ήταν ο απόηχος της ήττας στο ΟΑΚΑ. Εκεί, όμως, οι δύο αποβολές και το πέναλτι κατά των Πειραιωτών έμοιαζαν επαρκείς δικαιολογίες. Έχω την εντύπωση ότι ήταν ελάχιστοι εκείνοι που στάθηκαν στην εικόνα και την επιθετική αδυναμία του Ολυμπιακού επειδή περίμεναν μια ρελάνς στο Europa League. Μια νίκη ευρωπαϊκού χαρακτήρα που απλά θα επιβεβαίωνε τη ρητορική της (δεδομένης) ανωτερότητας των «ερυθρολεύκων». Όταν αυτή δεν ήρθε -απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε πολύ περισσότερο με την Άρσεναλ που την είχε βάλει από κάτω Σεπτέμβρη μήνα- ήρθαν τα παράπονα.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως ο Ολυμπιακός περνάει στο Καραϊσκάκη και πως ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας καλός προπονητής. Όμως και οι δύο, τόσο ο σύλλογος όσο και ο ίδιος προσωπικά, έπεσαν στην παγίδα αυτού του αστείου ελληνικού πρωταθλήματος που εύκολα δημιουργεί στο απόλυτο αφεντικό του την αίσθηση του άτρωτου και του αλεξίσφαιρου. Και εξαιτίας αυτής της φύσης της Superleague δικαιολογείται και η όποια γκρίνια για τη διαχείριση του ρόστερ. Σε μια διοργάνωση που εκείνο που διακυβεύεται δεν είναι το ποιος θα είναι πρωταθλητής, αλλά εάν αυτός θα τερματίσει αήττητος, ο Πορτογάλος σίγουρα θα μπορούσε να κάνει τέτοιο ροτέισον που από τη μία πλευρά θα διατηρούσε περισσότερους παίκτες ευτυχισμένους στην ομάδα και από την άλλη θα στερούσε τώρα από τους επικριτές του κάθε επιχείρημα για δυσμενή σχόλια εναντίον του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Από τον ΠΑΟΚ στη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Από τον ΠΑΟΚ στη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βρετανικό δημοσίευμα θέλει την ιδιοκτήτρια οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλέιζερ, να εξετάζει το ενδεχόμενο επαναφοράς του Φρανκ Άρνεσεν στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο 59χρονος, αποτελεί παρελθόν από τον «δικέφαλο του βορρά» και σύμφωνα με τη «Daily Mail», τ' όνομά του υπάρχει σε μια λίστα που έχουν φτιάξει οι Γκλέιζερς στη Γιουνάιτεντ, ενόψει της... αναδιάρθρωσης που σχεδιάζουν από το καλοκαίρι στον σύλλογο.

Η τελευταία παρουσία του Άρνεσεν επί αγγλικού εδάφους ήταν στο Λονδίνο και την Τσέλσι, από την οποία αποχώρησε το 2010.

Βέβαια, οι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν ήταν καλές και δεν έχουν γεφυρωθεί, οπότε, σε περίπτωση πρόσληψης του Πορτογάλου από τους «κόκκινους διαβόλους», πιθανότατα δεν θα περάσει στην πράξη το θέμα του Φρανκ Άρνεσεν.

Πηγή: england365.gr

Υπουργείο: «ΕΜΕΙΣ περιμένουμε την ΑΕΚ»!


Υπουργείο: «ΕΜΕΙΣ περιμένουμε την ΑΕΚ»

Στις διαρροές της ΑΕΚ περί δυσαρέσκειας για καθυστερήσεις στην έκδοση της άδειας για το νέο γήπεδο της ομάδας, το αρμόδιο Υπουργείο απάντησε αναφέροντας πως εκείνο αναμένει την πλευρά της «Ένωσης».

Τις απόψεις της πλευράς της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου περιμένει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στη δυσαρέσκεια που έβγαινε από πλευράς «Ένωσης» για την καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγια-Σοφιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διευκρινίσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόοδο που έχει σημειώσει η υπόθεση του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημαίνει τα εξής:

· Η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και εστάλη στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου για την αξιολόγησή της.

· Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του ΥΠΕΝ αναμένει, από τον Νοέμβριο του 2015, τις απόψεις της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επί των θεμάτων που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Το σχετικό έγγραφο με το αίτημα προς την εταιρεία για συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στοιχεία επί της ΜΠΕ, έχει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2015 και ΑΠ: οικ. 153806.

Αυτά προς απάντηση δηλώσεων, οι οποίες δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα ως προς το σημείο που βρίσκεται το έργο, προφανώς λόγω ελλιπούς ενημέρωσης
».

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει επιταγή στον Τσάβες!!!


Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει επιταγή στον Τσάβες!

Από τον ΠΑΟΚ είχε πάρει την προκαταβολή ο Κριστιάν Τσάβες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά ο Αργεντινός άσος επέστρεψε την επιταγή, καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση με τον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που είχε δώσει επιταγή 50.000 ευρώ στον Κριστιάν Τσάβες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς οι δύο πλευρές τα είχαν βρει ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε την προκαταβολή, καθώς ακόμη εκκρεμεί η έκβαση της υπόθεσης με τους Ηπειρώτες. Ο Τσάβες κέρδισε τη «μάχη» πρωτόδικα, αλλά ο σύλλογος των Ιωαννίνων άσκησε έφεση, αλλά δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση. Γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν έχει μείνει ελεύθερος, έδωσε πίσω τα χρήματα που είχε πάρει από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Πάντως, είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά φαίνεται ότι δεν προχώρησε την υπόθεση όσο ο ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείνει» Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός!!


«Κλείνει» Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός

Όλα δείχνουν πως ο Βινς Χάντερ θα είναι ο αθλητικός ψηλός που έψαχνε ο Παναθηναϊκός. Τις επόμενες ώρες η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον 22χρονο άσο από το NBDL.

Ο Βινς Χάντερ θα είναι ο αθλητικός ψηλός που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του εν όψει του δεύτερου γύρου του Top 16. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέποντας τις επιλογές από την αγορά περιορισμένες και τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα να εκπνέει στις 23 Φεβρουαρίου, πήρε το ρίσκο με έναν παίκτη που έχει πολύ καλές προδιαγραφές, αλλά απειρία.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και δεν αναμένεται να υπάρξει καμία αποχώρηση παίκτη από την ομάδα, με τους Κούζμιτς και Πάβλοβιτς να παραμένουν στο ρόστερ.

Ο 22χρονος άσος έχει πρωτίστως αυτό που ψάχνουν οι «πράσινοι»: είναι τρομερά αθλητικός. Το ύψος του δεν ξεπερνά τα 2,03μ., ωστόσο όλα τα scouting reports από την εποχή που έπαιζε στο κολέγιο έκαναν λόγο για έναν παίκτη (πάουερ φόργουορντ κατά βάση) με φοβερά σωματικά προσόντα, γρήγορο, με μακριά άκρα, δυνατό, εκρηκτικό, με πολύ μεγάλο άλμα και ικανότατο αμυντικό.

Το επιθετικό του ταλέντο βρίσκεται σε... κατεργασία, γι' αυτό και ο απόφοιτος του UTEP δεν ξεχώρισε στο ντραφτ και δεν επελέγη το 2015 από καμία ομάδα. Δοκιμάστηκε από τους Κινγκς, έπαιξε σε ένα φιλικό, αλλά δεν κέρδισε συμβόλαιο μαζί τους και κατέληξε στο NBDL και τους Ρίνο Μπίγκχορνς, με τους οποίους φέτος έχει 21,7 πόντους και 11,3 ριμπάουντ (με 20 double-double), 1,5 τάπες, 1,4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,9 λάθη σε 31,9 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα με τις επιδόσεις αυτές συμμετείχε και στο All Star Game του NBDL.

















*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θα είναι εύκολο»


«Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θα είναι εύκολο»

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση παρά τη χθεσινή του ήττα από την Άντερλεχτ έχει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν θα είναι εύκολο», είπε ο φορ της Κόρτραϊκ.

Μάλλον άδικο, βάσει της εικόνας του αγώνα, θεωρεί το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Άντερλεχτ ο Θανάσης Παπάζογλου (1-0).

Ο φορ της Κόρτραϊκ εξακολουθεί να πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «16» του Europa League, ωστόσο προειδοποίησε πως οι Βέλγοι θα είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις στη ρεβάνς.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:

-το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο: «Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, στο δεύτερο κάτι παρόμοιο. Αν έπρεπε να υπήρχε ένα αποτέλεσμα, θα ήταν η ισοπαλία με περισσότερες πιθανότητες για νίκη από τον Ολυμπιακό».

-την εικόνα του Ολυμπιακού: «Μπορεί να μην τράβηξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά όταν παίζεις εκτός έδρας με μια καλή ομάδα κάποιος μπορεί να μην παίξει όσο καλά μπορεί. Έλειψαν και παίκτες όπως ο Πάρντο. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε κακό πρόσωπο, αλλά δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στα παιχνίδια του Champions League. Δεν αντέδρασε όπως περιμέναμε μετά το γκολ».

-την εικόνα της Άντερλεχτ: «Η Άντερλεχτ ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Όχι τόσο καλή αμυντικά, αλλά πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πήγε το παιχνίδι στις μονομαχίες και μετά το γκολ κλείστηκε».

-το αν χωρούσαν στην ίδια ενδεκάδα Τσόρι και Φορτούνης: «Όλοι ξέρουμε την κλάση του Τσόρι, ενώ ο Φορτούνης φέτος έχει δείξει πόσο καλός παίκτης είναι. Όταν έχεις δύο ποδοσφαιριστές τέτοιας ποιότητας, μπορείς να τους χωρέσεις μέσα στην ομάδα. Ίσως είναι λίγο ανορθόδοξο, αλλά μπορεί να πάρει πράγματα από αυτά ο προπονητής, ακόμη κι αν τους χρησιμοποιήσει σε διαφορετική θέση από τη φυσική τους».

-την εμφάνιση του Ιντέγε: «Ο Ιντέγε είχε πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν σε όλους περίοδοι που δεν είναι το ίδιο καλοί. Πάντως ακόμη κι όταν δεν είναι σε καλή μέρα, είναι ένας παίκτης-εργαλείο, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και χθες έτρεξε πάρα πολύ. Σίγουρα το γκολ είναι το πιο σημαντικό, αλλά γενικά βοηθά πολύ με την παρουσία του στη συνολική λειτουργία της ομάδας».

-τη ρεβάνς του Φαλήρου: «Ακόμη πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση. Πρέπει να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο γήπεδο. Στο Καραϊσκάκη είναι διαφορετική ομάδα, ο κόσμος βοηθά πολύ κι αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ θα είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Πάντως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο το έργο του. Η Άντερλεχτ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».

-το αν ο Ολυμπιακός έχει επηρεαστεί από την ευκολία με την οποία κατακτά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα: «Ίσως όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στην Ελλάδα, να προκύπτει πρόβλημα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

-την παρουσία του στην Κόρτραϊκ: «Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τόσο από την παρουσία μου εδώ, όσο και από το πρωτάθλημα. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο, αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Το καλό είναι πως είμαστε πολλοί Έλληνες εδώ κι αυτό μας βοηθά όλους. Για την ώρα δεν σκέφτομαι επιστροφή στο πρωτάθλημα».

Πλήρωσε 90 ευρώ για να δει το Μίντιλαντ – Γιουνάιτεντ πίσω από τα κάγκελα!! (pic)


Πλήρωσε 90 ευρώ για να δει το Μίντιλαντ – Γιουνάιτεντ πίσω από τα κάγκελα (pic)

Μη σου τύχει... Οπαδός της Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο «MCH Arena» για το παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ και πλήρωσε 90 ευρώ για να βλέπει το ματς πίσω από... τα κάγκελα.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χαμός στην Αγγλία για τις τιμές των εισιτηρίων, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να πρωτοστατούν και να ξεσηκώνονται και οι φίλοι των υπόλοιπων ομάδων.

Όμως το να πληρώσεις ακριβά ένα ματς και να μην το δεις καν είναι απαράδεκτο.

Δικαίως ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ που βρέθηκε στη Δανία και το «MCH Arena» για το ματς των «κόκκινων διαβόλων» με τη Μίντιλαντ, πλήρωσε 90 ευρώ για να κάτσει στη θέση της παρακάτω φωτογραφίας.

Δεν έχει και άδικο...





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο»


«Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο»

Ο Καρά Εμποτζί πέτυχε το νικητήριο γκολ της Άντερλεχτ κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο ξεκαθάρισε πως ήταν εντελώς καθαρό. «Ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο» λέει ο σκόρερ.

Την άποψη πως το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν καθόλα νόμιμο, εξέφρασε ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Άντερλεχτ, Καρά Εμποτζί.

Ο αμυντικός μέσος των Βέλγων σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, απόρησε για τους λόγους που σηκώθηκε η σημαία του βοηθού, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε φάουλ πάνω στον Ρομπέρτο, αλλά ούτε και οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση.

«Μόλις είδα τον τερματοφύλακα να χάνει τη μπάλα, θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο να βάλω το πόδι μου. Ο διαιτητής φάνηκε από την αρχή της φάσης να είναι σίγουρος για το γκολ. Δεν ξέρω γιατί ο βοηθός σήκωσε τη σημαία. Δεν ήταν ούτε οφσάιντ, ούτε υπήρχε φάουλ στον τερματοφύλακα» τόνισε ο Καρά.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του αντιπάλου θα είναι καυτή, αλλά εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη. Είναι θετικό που κρατήσαμε το μηδέν. Είναι πιο σημαντικό και από το γκολ που βάλαμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το έριξαν στον χορό οι παίκτες της Μίντιλαντ!!


Το έριξαν στον χορό οι παίκτες της Μίντιλαντ

Οι παίκτες της Μίντιλαντ πρώτα πέτυχαν μια ιστορική νίκη κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ και μετά – με το δίκιο τους – το έριξαν στον χορό για να το γιορτάσουν.

Τον βιβλικό μύθο του Δαυίδ με τον Γολιάθ επιβεβαίωσε χθες το βράδυ η Μίντιλαντ που πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στη Γιουνάιτεντ με 2-1 στο πρώτο ματς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες της δανέζικης ομάδας δεν το πίστευαν και φυσικά είχαν κάθε δικαίωμα να το γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Δείτε πως το έζησαν στα αποδυτήρια


 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Προτό: «Θα μας επιτίθεται για 90 λεπτά ο Ολυμπιακός»


Προτό: «Θα μας επιτίθεται για 90 λεπτά ο Ολυμπιακός»

Δύσκολο βράδυ στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη» περιμένει για την Άντερλεχτ απέναντι στον Ολυμπιακό ο Σίλβιο Προτό.

Ικανοποιημένος από το προβάδισμα της Άντερλεχτ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά διόλου εφησυχασμένος είναι ο Σίλβιο Προτό. Ο γκολκίπερ της βελγικής ομάδας γνωρίζει καλά πως την Πέμπτη θα έχει δύσκολο έργο στο Φάληρο.

«Για μένα οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Είναι καλό να έχεις 50% πιθανότητες να περάσεις. Το 1-0 είναι σίγουρα καλύτερο από το 0-0. Οι αμυντικοί μας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και όλη η ομάδα μας είχε καλή ανασταλτική λειτουργία. Το σκορ αυτό, πάντως, δεν μας παρέχει καμία ασφάλεια. Στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός θα μας επιτίθεται για 90 λεπτά και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Για μας το Europa League είναι ένα μπόνους, προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα», τόνισε ο Προτό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά την Ευρώπη… ντέρμπι!!


Μετά την Ευρώπη… ντέρμπι

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σεντ Ετιέν, που προέρχονται από τις υποχρεώσεις του Europa League, ξεχωρίζει στην 27η αγωνιστική του Championnat.

Ντέρμπι με άρωμα… Ευρώπης περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του Championnat. Η Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε στο «σπίτι» της με 1-0 από την Μπιλμπάο για τους «32» του Europa League, φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν που νίκησε με 3-2 τη Βασιλεία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην προσπάθεια που κάνει αφενός η ομάδα του Μίτσελ για να αγωνιστεί και του χρόνου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και για τους «πράσινους» που θέλουν να μείνουν σε τροχιά… Champions League.

Εύκολο θεωρητικά είναι το έργο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς θα βρει μπροστά της την 17η της βαθμολογίας, Ρεμς. Όλα αυτά τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι και μια εβδομάδα μετά την πρώτη απώλεια βαθμών ύστερα από δυόμιση μήνες.

Η φορμαρισμένη, Λιόν, θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, καθώς με τις τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή (19/02)
Μπορντό-Νις (21:30)

Σάββατο (20/02)

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεμς (18:00)
Ανζέ-Μονπελιέ (21:00)
Μονακό-Τρουά (21:00)
Λοριάν-Γκινγκάμπ (21:00)
Μπαστιά-Ναντ (21:00)
Τουλούζ-Γκαζελέκ Αζαξιό

Κυριακή (21/02)

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν (15:00)
Καέν-Ρεν (18:00)
Λιλ-Λιόν (22:00)

Η 28η αγωνιστική

Παρασκευή (26/02)
Νις-Μπαστιά (21:30)

Σάββατο (27/02)
Μονπελιέ-Λιλ (18:00)
Γκινγκάμπ-Ανζέ (21:00)
Τρουά-Λοριάν (21:00)
Ρεμς-Μπορντό (21:00)
Τουλούζ-Ρεν (21:00)

Κυριακή (28/02)
Ναντ-Μονακό (15:00)
Σεντ Ετιέν-Καέν (18:00)
Γκαζελέκ Αζαξιό-Μαρσέιγ (18:00)
Λιόν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πογέτ: «Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία»


Πογέτ: «Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία»

Την επιθυμία να εργαστεί ξανά στην Αγγλία εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξή του στο Sky Sports. «Μπορεί να μείνω, αλλά βασικός μου στόχος είναι η Premier League», είπε.

Αποκαλυπτικός όσον αφορά στις προθέσεις του για το μέλλον του ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ. Σε συνέντευξή του στο Sky Sports, που έκανε για το λόγο αυτό αποστολή στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τα Σπάτα αλλά και το ΟΑΚΑ, ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν ξεκάθαρος.

«Έχω αφοσιωθεί σε μια ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω πράγματα, αλλά έχω μικρή χρονική δέσμευση. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο», τόνισε και πρόσθεσε: «Το μέλλον είναι ανοιχτό, κανείς δεν ξέρει πού θα είμαι του χρόνου. Κάνω κάποια πράγματα με το σκεπτικό πως ίσως είμαι εδώ ξανά, αλλά την ίδια στιγμή σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην Premier League. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

Όσο για την απόφασή του να δουλέψει στην Ελλάδα, ήταν συνειδητή. «Ήθελα να βγω από την Αγγλία. Για πολλά χρόνια ήμουν συγκεντρωμένος σε όσα γίνονταν εκεί και ήθελα να ανοίξω τους ορίζοντές μου για να δω αν κάποια πράγματα για τα οποία είμαστε πεπεισμένοι στην Αγγλία μπορούν να λειτουργήσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και σε μια άλλη νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή. Μέχρι τώρα μπορώ να πω πως λειτουργούν», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με την απόλυσή του από τη Σάντερλαντ, είπε: «Είμαι ρεαλιστής και ξέρω το ρίσκο που υπάρχει για τους προπονητές και πώς λειτουργούν τα πράγματα. Το μόνο πράγμα από το οποίο απογοητεύτηκα από τον εαυτό μου, ήταν πως τη δεύτερη χρονιά δεν κατάφερα να κάνω την ομάδα να παίζει όπως ήθελα».

Στο ρεπορτάζ του Sky Sports φιλοξενούνται και γνώμες φίλων της ΑΕΚ για τον Πογέτ, που κρίνουν θετικά το έργο του στην ομάδα.

Δείτε σε αυτό το λινκ όλη τη συνέντευξη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντέρμπι στο Λεβερκούζεν!!


Ντέρμπι στο Λεβερκούζεν

Η αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Ντόρτμουντ τραβά τα βλέμματα στην 22η αγωνιστική της Bundesliga. Ενδιαφέρον και στο Χέρτα-Βόλφσμπουργκ.

Μεγάλο ματς στην «Μπάι Αρένα». Η τρίτη Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη δεύτερη Ντόρτμουντ για την 22η αγωνιστική. Ο Τσιτσαρίτο είναι η μεγάλη απουσία για τους γηπεδούχους που προέρχονται από ταξίδι στη Λισαβόνα για το ματς με τη Σπόρτινγκ, ενώ εκτός είναι και οι Μπέντερ, Κρούζε και Αρανγκίς. Η Μπορούσια μετά το 2-0 επί της Πόρτο θα παραταχθεί χωρίς σημαντικές απουσίες και με στόχο να συνεχίσει το κυνήγι της Μπάγερν.

Οι Βαυαροί, που βρίσκονται στο +8, φιλοξενούν τη Ντάρμσταντ και σε ένα ακόμη ματς θα έχουν απουσίες στην άμυνα (Μαρτίνεθ, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ). Η τέταρτη Χέρτα υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ που έχει ψυχολογία στα ουράνια μετά το 3-2 στο Βέλγιο επί της Γάνδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο (21.30)

Σάββατο 20/2 (16.30)
Χόφενχαϊμ-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Κολωνία
Ίνγκολσταντ-Βέρντερ Βρέμης
Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ
Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ (19:30)

Κυριακή 21/2
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ 16:30
Σάλκε-Στουτγκάρδη 18:30
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ 18:30

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Παρασκευή 26/2
Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου (21.30)

Σάββατο 27/2 (16.30)
Στουτγκάρδη-Ανόβερο
Αμβούργο-Ίνγκολσταντ
Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου
Βέρντερ Βρέμης-Ντάρμσταντ

Κυριακή 28/2
Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 16:30
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 18:30
Μάιντς-Λεβερκούζεν 18:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε 20:30
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το φοβερό τρίποντο παίκτη των Χάρλεμ Γκλόουμπτροτερς!! (video)


Το φοβερό τρίποντο παίκτη των Χάρλεμ Γκλόουμπτροτερς (video)

Τρίποντα δεν μπαίνουν μόνο μέσα στο Staples Center, αλλά ΚΑΙ έξω από αυτό. Δείτε από πόσο μακριά σκόραρε παίκτης των Χάρλεμ Γκλόουμπτροτερς.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Τώρα... κάνει παιχνίδι η Γιούβε!!

Η Γιουβέντους μετά τη νίκη επί της Νάπολι πάτησε κορυφή για πρώτη φορά φέτος και άντε τώρα να την κουνήσεις. Η «Μεγάλη Κυρία» αντιμετωπίζει τη Μπολόνια και φουλάρει για την 16η σερί νίκη.

Τώρα... κάνει παιχνίδι η ΓιούβεΠριν από τέσσερις μήνες η Γιουβέντους ήταν 11 (!) βαθμούς μακριά από την κορυφή και έμοιαζε χαμένη από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όταν όμως πρόκειται για τη «Μεγάλη Κυρία» δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά και προβλέψεις, αφού έχει τον τρόπο και ξέρει να επιβιώνει. Μετά τη νίκη της στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική «πάτησε» κορυφή φέτος και άντε τώρα να την κουνήσεις από εκεί.

Η Γιουβέντους που έχει ματς μεσοβδόμαδα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπολόνια, με τους «ροσομπλού» να έχουν να κερδίσουν την ομάδα του Τορίνο από το μακρινό 1999.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σάντρο και Κεντίρα και στους γνωστούς απόντες Κιελίνι, Μάτζουκιτς, Ασαμόα και Κάσερες. Χωρίς τον Ροσετίνι θα παραταχθεί η Μπολόνια, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Μιράντε που έχει χάσει τα δύο τελευταία μας.

Πάντως το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 26η στροφή της Serie A’, είναι αυτό ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν.

Οι «παρτενοπέι» έχασαν την κορυφή την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής με τη Γιούβε, ηττήθηκαν στο Europa από τη Βιγιαρεάλ και θέλουν να ρεφάρουν με μια νίκη ψυχολογίας κόντρα στη Μίλαν.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Καγεχόν, Άλμπιολ και Μέρτες, εκτός ο Γκράσι. Χωρίς Μεξές και Μάουρι θα παραχθούν οι «ροσονέρι», ενώ αμφίβολοι είναι οι Αμπάτε και Μοντολίβο.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου

Μπολόνια – Γιουβέντους (21:45)

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου

Βερόνα-Κιέβο (19:00)
Ίντερ-Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου

Τορίνο-Κάρπι (16:00)
Σασουόλο-Έμπολι (16:00)
Αταλάντα-Φιορεντίνα (16:00)
Τζένοα-Ουντινέζε (16:00)
Φροζινόνε-Λάτσιο (19:00)
Ρόμα-Παλέρμο (21:45)

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου

Νάπολι-Μίλαν (22.00)

Η επόμενη (27η) αγωνιστική

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου

Έμπολι – Ρόμα (19.00)
Μίλαν – Τορίνο (21.45)

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου

Παλέρμο – Μπολόνια (13.30)
Ουντινέζε – Βερόνα (16.00)
Σαμπντόρια – Φροζινόνε
Κίεβο – Τζένοα
Κάρπι – Αταλάντα
Γιουβέντους – Ίντερ (21.45)

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου

Λάτσιο – Σασουόλο (20.00)
Φιορεντίνα – Νάπολι (22.00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο MLS ο Νοτσερίνο!


Στο MLS ο Νοτσερίνο

Παίκτης της Ορλάντο Σίτι είναι πλέον ο Αντόνιο Νοτσερίνο, που αποχώρησε πρόσφατα από τη Μίλαν και το όνομα του είχε «παίξει» στο παρελθόν και για τον Παναθηναϊκό.

Μετακομίζει σε άλλες… πολιτείες. Ο Αντόνιο Νοτσερίνο, τρεις ημέρες μετά το «διαζύγιο» με τη Μίλαν, ανακοινώθηκε από την Ορλάντο Σίτι, όπου θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στους «ροσονέρι», Κακά.

Ο 30χρονος μέσος έκανε μόλις τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν στον ιταλικό σύλλογο και προτιμήθηκε να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

«Η εμπειρία του στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας με ομάδες υψηλού επιπέδου θα τον κάνουν ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομάδας μας και θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε μία θέση στα playoffs του MLS», δήλωσε ο πρόεδρος της Ορλάντο Σίτι, Φιλ Ρόουλινς.

Το όνομα του είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρέχουν και δεν τη φτάνουν!!


Τρέχουν και δεν τη φτάνουν

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Λας Πάλμας εκτός έδρας για την 25η αγωνιστική τη στιγμή που Ρεάλ και Ατλέτικο λίγο πριν τη μεταξύ τους μάχη έχουν δύσκολες αποστολές.

Τρεις μέρες πριν αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Άρσεναλ για την 25η αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα καλείται να βγάλει την… υποχρέωση απέναντι στη Λας Πάλμας. Ο Μπουσκέτς θα απουσιάσει λόγω καρτών, ενώ ο Λουίς Ενρίκε είναι πιθανό να προχωρήσει σε rotation, όπως έκανε και μεσοβδόμαδα απέναντι στη Χιχόν όταν έδωσε ανάσες σε Άλβες, Άλμπα και Μασεράνο.

Η Ρεάλ μετά τη νίκη της στη Ρώμη (0-2) έχει δύσκολο έργο στη Μάλαγα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα χωρίς τους τραυματίες Μπέιλ και Πέπε, ενώ η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία για το ματς με την Αϊντχόφεν για το Champions League. Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης δεν θέλουν επ ουδενί να αυξηθεί η διαφορά τους από την Μπαρτσελόνα, πριν αναμετρηθούν στο ντέρμπι της πρωτεύουσας το επόμενο Σάββατο στο «Μπερναμπέου».

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου
Λεβάντε – Χετάφε (21:30)

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου
Λας Πάλμας-Μπαρτσελόνα (17:00)
Εσπανιόλ-Λα Κορούνια (19:15)
Μπέτις-Σπόρτινγκ Χιχόν (21:30)
Θέλτα-Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου
Βαγεκάνο-Σεβίλλη (13:00)
Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ (19:15)
Γρανάδα-Βαλένθια (19:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ (21:30)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου
Εϊμπάρ-Λας Πάλμας (21:30)

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:00)
Χετάφε-Θέλτα Βίγκο (19:15)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Εσπανιόλ (19:15)
Μπέτις-Ράγιο Βαγεκάνο (21:30)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάλαγα (23:05)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου
Βιγιαρεάλ-Λεβάντε (13:00)
Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:00)
Λα Κορούνια-Γρανάδα (19:15)
Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το κορίτσι του Φαν Ντερ Βιλ είναι «φωτιά» (pics/video)


Το κορίτσι του Φαν Ντερ Βιλ είναι «φωτιά» (pics/video)

Έχει Βέλγο πατέρα και μητέρα με ρίζες από Σενεγάλη και Πορτογαλία. Το αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής μίξης είναι το κορίτσι του Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, η Ρόουζ Μπέρτραμ. Δείτε τη φωτογράφισή της.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*