Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Κι άλλο… έπος στο Κύπελλο Ισπανίας!!


Κι άλλο… έπος στο Κύπελλο Ισπανίας!

Μετά την Μπαρτσελόνα κι άλλο φαβορί έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς η Γκραν Κανάρια νίκησε 83-78 την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βαλένθια!

Απανωτές εκπλήξεις στο Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας!

Χάρη σε μία καταιγιστική τέταρτη περίοδο, η Γκραν Κανάρια νίκησε 83-78 την Βαλένθια και έτσι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το άλλο αουτσάιντερ, την Μπιλμπάο, η οποία είχε αποκλείσει νωρίτερα την Μπαρτσελόνα!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, καθώς το σκορ ήταν ισόπαλο 42-42. Στην τρίτη περίοδο οι «νυχτερίδες» έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, κλείνοντάς την με +8 (65-57). Όμως, στην τέταρτη, το σύνολο του Ρενέσες έκανε την αντεπίθεσή του και αφού ροκάνιζε συνεχώς τη διαφορά έφερε το ματς στα ίσα (69-69), περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τους νησιώτες να ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και να φτάνουν στη μεγάλη νίκη!

Πρώτος σκόρερ για την Γκραν Κανάρια ήταν ο Αγκιλάρ με 16 πόντους, ενώ ο Σίλι πρόσθεσε 14. Από τη Βαλένθια κορυφαίος ήταν ο Σαν Εμετέριο με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 42-42, 65-57, 78-83
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: