Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Προβάδισμα για τη Σπάρτα Πράγας!! (video)


Προβάδισμα για τη Σπάρτα Πράγας (video)

Οι Τσέχοι επικράτησαν 1-0 της Κράσνονταρ στην έδρα τους, με γκολ του Γιούλις στο 64’ και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Οι δύο ομάδες, που είχαν τεθεί στη φάση των ομίλων αντίπαλοι του Αστέρα και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα, σε ένα κλειστό παιχνίδι, δεν είχαν πολλές φάσεις για γκολ. Οι Τσέχοι όμως ήταν εκείνοι που τελικά επικράτησαν με χάρη στο γκολ του Γιούλις στο 64ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντότσκαλ.

Στο πρώτο μέρος ο Φάται ήταν ο πρώτος που απείλησε με τον Φάταϊ στο 3ο λεπτό, για να έρθει άλλη μια καλή στιγμή για την γηπεδούχο στο 15’ με τον Ντίκαν να αποκρούει σουτ του Κρέιτσι, ενώ ο Ντίκαν σταμάτησε και τον Φάταϊ, στο 30.

Στο δεύτερο μέρος η Σπάρτα ήταν εκείνη που πίεσε, κέρδισε αρκετά «στημένα» και στο 64ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας, ο Ντότσκαλ, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι, πετάχτηκε ο Γιούλις για να γράψει το 1-0. Στο 86’ η Κράσνονταρ είχε την ευκαιρία της για την ισοφάριση, αλλά ο Μπίτσικ απέκρουσε για να κρατήσει τη νίκη για τους Τσέχους.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:



Σπάρτα Πράγας: Μπίτσικ, Μπάμπετς, Χόλεκ, Κόστα, Βάχα, Ντότσκαλ (80’ Ματεγιόφσκι), Μάρετσεκ, Ζάχουστελ, Κρέιτσι, Φάταϊ, Γιούλις (78’ Κονατέ)

Κράσνονταρ: Ντίκαν, Γκάνκβιστ, Καλέσιν, Σίγκουρτσον, Μαμάεφ, Αχμέντοφ, Ζοαζίνιο (82’ Μπιστρόφ), Περέιρα (66’ Γκαζίνσκι), Πετρόφ, Άρι, Σμολόφ (68’ Βάντερσον)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: