Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Σφάξιμο με το βαμβάκι και μία φορά χωρίς αναισθητικό!!


Σφάξιμο με το βαμβάκι και μία φορά χωρίς αναισθητικό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει από τη δική του σκοπιά το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός μέσα από το sport-fm.gr

***Για το διαιτητή τα είχα γράψει εδώ, στο sport-fm.gr, μία ημέρα ΠΡΙΝ το ματς. Ότι πανηγύριζαν οι εφημερίδες στο Βέλγιο με τον ορισμό του.

***Δεν χρειάζεται ευφυία, είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η Άντερλεχτ τον ήθελε (όπως το διαβάζετε, τον ήθελε) το συγκεκριμένο διαιτητή κι η ΟΥΕΦΑ, η…δική μας ντε ΟΥΕΦΑ, της τον έδωσε.

***Για να συνεχίσει ο Κροάτης Μπέμπεκ ό,τι είχε κάνει στο Άντερλεχτ-Λοκομοτίβ Μόσχας 5-3, αλλά και στο Άντερλεχτ-Γαλατασαράϊ 2-0, με αποβολές και Ρώσου και Τούρκου.

***Και δεν ασχολούμαι με το χέρι-πέναλτι, εκεί δηλαδή που δεν έβαλε καν αναισθητικό. Εγώ βλέπω όλη τη διαιτησία. Και τους επόπτες πακέτο. Σφάξιμο με το βαμβάκι από το 1ο λεπτό. Στις κάρτες, στα φάουλ, στα κόρνερ, στα οφσάϊντ. Εκεί βλέπεις μία διαιτησία, όχι σε μία μεμονωμένη φάση.

***Μόνο σε…εμένα δεν έβγαλε χθες κάρτα ο σιχαμένος Κροάτης. Με 13 φάουλ του Ολυμπιακού, κιτρίνισε πέντε παίκτες του!!! Κάρτα στο Σαλίνο για θέατρο στη σέντρα, αλλά όχι κάρτα στους παίκτες της Άντερλεχτ όταν έκαναν θέατρο μέσα και έξω από την περιοχή του Ρομπέρτο! Έριχναν κάτω τον Φορτούνη, τίποτα. Κέρδιζε κόρνερ ο Ντουρμάζ, έδειχνε άουτ ο διαιτητής.

***Οι επόπτες; Στοπ στο Σαλίνο ο ένας, στοπ στον Φορτούνη ο άλλος. Κι άσε και τον Πράετ να κάνει φάση από καθαρή θέση οφσάϊντ στο 28’.

***Και πάλι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε όχι μόνο να μην χάσει, αλλά και να πάρει από χθες την πρόκριση! Αν ο Ρομπέρτο έκανε έστω για πρώτη φορά φέτος ένα ολοκληρωμένο καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, έστω ένα παιχνίδι χωρίς λάθος. Ένα!

***Γιατί δεν είναι μόνο το γκολ που τρως. Είναι ότι ένα τέτοιο γκολ, την στιγμή που επί 20 λεπτά (46’-66’) την έχεις πατήσει την γηπεδούχο Άντερλεχτ, σου κόβει τα πόδια, σου κάνει σμπαράλια την ψυχολογία.

***Αυτά ήταν όλο το ματς χθες. Αυτά κι οι χαμένες ευκαιρίες. Και τώρα τρέχουμε…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: