Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Υπουργείο: «ΕΜΕΙΣ περιμένουμε την ΑΕΚ»!


Υπουργείο: «ΕΜΕΙΣ περιμένουμε την ΑΕΚ»

Στις διαρροές της ΑΕΚ περί δυσαρέσκειας για καθυστερήσεις στην έκδοση της άδειας για το νέο γήπεδο της ομάδας, το αρμόδιο Υπουργείο απάντησε αναφέροντας πως εκείνο αναμένει την πλευρά της «Ένωσης».

Τις απόψεις της πλευράς της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου περιμένει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στη δυσαρέσκεια που έβγαινε από πλευράς «Ένωσης» για την καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγια-Σοφιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διευκρινίσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόοδο που έχει σημειώσει η υπόθεση του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημαίνει τα εξής:

· Η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και εστάλη στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του υπουργείου για την αξιολόγησή της.

· Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του ΥΠΕΝ αναμένει, από τον Νοέμβριο του 2015, τις απόψεις της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» επί των θεμάτων που θίχτηκαν με τις γνωμοδοτήσεις και τις απόψεις οι οποίες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ). Το σχετικό έγγραφο με το αίτημα προς την εταιρεία για συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στοιχεία επί της ΜΠΕ, έχει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2015 και ΑΠ: οικ. 153806.

Αυτά προς απάντηση δηλώσεων, οι οποίες δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα ως προς το σημείο που βρίσκεται το έργο, προφανώς λόγω ελλιπούς ενημέρωσης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: