Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«Ό,τι πάρεις… δέκα ευρώ»

Γενική είσοδο 10 ευρώ θα έχει η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ό,τι πάρεις… δέκα ευρώ»
Το παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό για τον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες δεν θέλουν να σκέφτονται πως δεν θα πάρουν τη νίκη. Οι «κυανόλευκοι» έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο και για τον λόγο αυτό θέλουν και στην στήριξη του κόσμου τους.

Η ΠΑΕ, ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα υπάρξει γενική είσοδος στο παιχνίδι, με το εισιτήριο να κοστίζει δέκα ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Τετάρτη) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη.

Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (VVIP) που η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ.

Ο ...Βατανάρης και ο βασανιάρης!!

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog για Αναστασίου και Νταμπίζα. Ποιοι είναι προπονητές-πουκάμισα, ποιος καβάλησε άσπρο άλογο και σε ποια ομάδα θα γίνει πρόεδρος ο Άρι Βατάνεν; Στον Παναθηναϊκό έχουν χάσει την μπάλα, αυτό είναι δεδομένο. Το κατά πόσο χρειάζεται τεχνικούς διευθυντές, νέο προπονητή κ.λπ. η ομάδα, προσωπικά θεωρώ ότι είναι δευτερεύον αν θα πάνε ο Αναστασίου κι ο Νταμπίζας. Το σημαντικό είναι το ποδοσφαιρικό κουμάντο, όχι το διοικητικό. Τον Παναθηναϊκό και την πορεία του φέτος, τον συγκρίνω με τον Άρη. Γιατί και οι δύο έχουν παράλληλες, καταστροφικές πορείες.
Από Τσάκα και από κομμωτή...
Αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα ο Παναθηναϊκός, αστεία πράματα. Πριν 2-3 μέρες ανακοίνωσε τον Βονόρτα και σήμερα... περίπου ανακοίνωσαν τον Αναστασίου. Από πού ν΄ αρχίσεις; Αρχής γενομένης από τον Τσάκα και την ιστορία με τον πρίγκιπα, μετά με τον κομμωτή που είχε για προπονητή, που έδιωξε παίκτες, ένα χάλι. Και το πρόβλημα δεν είναι αν θα βγει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, αλλά πώς θα μπορεί να λειτουργεί η ομάδα στο μέλλον...

Στο τέλος θα τους λείψει ο Βαρδινογιάννης
Στο τέλος θα φωνάζουν πού είναι το Βαρδινογιαννέικο να τους σώσει! Στη μετά Βαρδινογιάννη εποχή, ο Παναθηναϊκός κάνει έναν κύκλο με πολυμετοχικούς, Μπενόπουλος, Βγενόπουλους, πρίγκιπες και βάλτε να πάνε. Και τώρα ο κύκλος κλείνει και αποδεικνύεται πως μόνο ο Βαρδινογιάννης μπορούσε να λειτουργήσει τον Παναθηναϊκό.
Καβάλα σε άσπρο άλογο ο... Μπάμπης!
Αν δεν βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα είναι καταστροφικό, γιατί θα χάσει 5-6 εκ. ευρώ, ενώ ο Άρης διαλύεται λόγω κακοδιαχείρισης από το 2004 μέχρι το 2013. Και, τώρα, κάποιοι προσπάθησαν να φέρουν καβάλα σε άσπρο άλογο τον ...Μπάμπη (σ.σ. Λάμπρο Σκόρδα)! Και ξαφνικά παραιτήθηκαν από την ΚΜΑ, παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ό,τι να ΄ναι...
Ο Βατανάρης και ο Άρι Βατάνεν...
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, ίσως υπάρξει λύση. Στον Άρη τι θα γίνει; Ψάχνουν ήδη να βρουν ΑΦΜ και διάφορα άλλα τέτοια. Θα πάρουν του Βατανιακού και πώς θα λέγονται μετά; Βατανάρης; Ή ...Βασανιάρης; Μεταξύ σοβαρού κι αστείου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα αστείο: ότι ίσως αναλάβει πρόεδρος ο παλιός ραλίστας, ο Άρι Βατάνεν. Και μη χειρότερα...
Μεγιστάνες και φτωχαδάκια
Ό,τι και να κάνουν τα διάφορα πρόσωπα, είτε είναι μεγιστάνες είτε φτωχοί, το αποτέλεσμα είναι ένα: οι ομάδες είναι ιδέες, όχι μαγαζιά. Και δεν μπορεί να τις καπηλεύεται οποιοσδήποτε... Είτε μεγιστάνας είναι είτε φτωχαδάκι, απαγορεύεται να καπηλεύεται ιστορία, ιδέες. Δυστυχώς σε Παναθηναϊκό και Άρη, αυτό έχει γίνει. Και δεν μιλάω για τώρα που η κατάσταση έφτασε στο μη παρέκει...
πηγή: sportdog.gr

Μητρόπουλος: «Αν πέσει ο Άρης θα πάει στη Γ' Εθνική και όχι στη Β'»

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την αιρετή διοίκηση του ΠΑΟΚ, αν αλλάζει σελίδα η ομάδα αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στον ?Άρη.


Για την αιρετή διοίκηση στον ΠΑΟΚ και αν πραγματικά αλλάζει η ομάδα σελίδα:

«Γι? αυτούς που ξέρουν νομικά και ποδοσφαιρικά είναι μια πολύ σημαντική αλλαγή. Το μυστικό όλων των διοικήσεων, είναι ότι οι διοικήσεις που γυρίζουν από Πρωτοδικείο δε φέρουν ευθύνη για τα χρέη που δημιουργούνται. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα έγιναν έτσι με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μπαίνει σε έναν πολύ καλό δρόμο και αν περάσει η πρόταση Σαββίδη να πληρώσει τοις μετρητοίς τα χρέη χωρίς προσαυξήσεις, ο ΠΑΟΚ θα είναι μια καθαρή ομάδα.»

Για το αν πρέπει να φοβούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ μην ξαναφορτωθεί ο σύλλογος με χρέη:

«Τα χρέη δημιουργούνται από λάθος πολιτική. Ο Σαββίδης είναι σοβαρός επαγγελματίας και δείχνει κάποια πράγματα που πρέπει να τα αντιληφθούν οι φίλαθλοι. Πρέπει να αφήσουν τα θέματα περί αποχής και να προχωρήσει το θέμα όπως πρέπει.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό:

«Δεν μπορεί ακόμα να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προόδους και αυτό το είδαμε μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά χρειάζεται να αποκτήσει μια σταθερότητα. Θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα εξάμηνο από τη νέα περίοδο για να καλύψει οποιοδήποτε κενό έχει. Αν στον πρώτο γύρο δε χάσει μεγάλο έδαφος από τον πρώτο, θα μπορέσει να τον «χτυπήσει» και του χρόνου. Όμως με την ποδοσφαιρική λογική που έχω εγώ, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο τέλος της άλλης χρονιάς.»

Για το αν η αντιπαράθεση Μαρινάκη- Σαββίδη, είναι ένα ενδιαφέρον θέμα για το ποδόσφαιρο και την επιχειρηματική ζωή της χώρας και αν ο Σαββίδης αρχίζει να έχει παρέμβαση στους θεσμούς του ποδοσφαίρου, λόγω της μείωσης ποινής του Σαλπιγγίδη :

«Επιχειρηματική κόντρα δε θα υπάρξει γιατί ασχολούνται με διαφορετικά αντικείμενα. Ποδοσφαιρική όμως θα υπάρξει σίγουρα, διότι και οι δύο θα θέλουν να διεκδικούν το Πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης είχε παρέμβαση στην υπόθεση Σαλπιγγίδη, αλλά για μένα, βλέποντας τελείως ποδοσφαιρικά το θέμα η ποινή του ήταν άδικη και καλά έκανε και μειώθηκε.»

Τέλος, για τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στον Άρη τις τελευταίες μέρες:

«Άποψή μου είναι πως ο Άρης τώρα θα δώσει τη «μάχη» του για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, αν όμως τη χάσει δε θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β? Εθνικής και θα υποβιβαστεί κατευθείαν στη Γ?. Αυτή η λύση θα είναι μονόδρομος για τον Άρη, γιατί δε θα μπορέσει να αντέξει τα χρέη στη Β? Εθνική. Οι φίλαθλοι θέλουν μεν να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ , αλλά σε περίπτωση που υποβιβαστεί θα πάει κατευθείαν στη Γ? για να σβηστούν τα χρέη και να ξεμπερδεύουν. Δε νομίζω πως θα υπάρξει διοίκηση που να μπορέσει να αναλάβει τα χρέη της ομάδας στη Β? Εθνική.»πηγή: metrosport.gr

Τσομίδης: «Δε θα παραδοθούμε σε κάποιους»

Με παρέμβασή του στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, τοποθετήθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι από πλευράς του κ. Ψηφίδη δεν υπάρχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στη χλεύη της ιστορίας του Άρη.


Για όλα αυτά που συζητιούνται τις τελευταίες ώρες και αν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι ο ΑΣ Άρης απέσυρε την εμπιστοσύνη του στην ΠΑΕ Άρης ή αν κατατέθηκε κάποιο έτοιμα στο Πρωτοδικείο:

«Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι μέχρι τις 13:40 δεν υπήρχε δικόγραφο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εναντίον της ΠΑΕ Άρης για αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Δεύτερων, ότι έχει σχέση με την ΚΜΑ δεν είμαι αρμόδιος. Δεν γνωρίζω ότι γίνεται μια προσπάθεια για τη ρύθμιση του διοικητικού κενού που προέκυψε μετά την παραίτηση των μελών.

Τρίτων, η αλλαγή διοικήσεως στην κοινωνία Άρη δε σημαίνει αυτομάτως κατάργηση της προσωρινής διοικήσεως η οποία ορίστηκε για την ΠΑΕ από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης».


Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα καθαίρεσης. Ο νόμος προβλέπει ρητά πως γίνονται αυτές οι διαδικασίες. Για να οριστεί δηλαδή προσωρινή διοίκηση στην ΚΜΑ, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσφύγει ή να παρέμβει στο να γίνει προσωρινή διοίκηση η οποία θα έχει συγκεκριμένους στόχους δηλαδή να οδηγήσει σε εκλογές την ΚΜΑ. Αν έγινε αυτό σήμερα δεν το γνωρίζω. Αν έγινε αυτό σήμερα, εντός 48 ωρών μπορεί να εκδοθεί μια προσωρινή διαταγή και να οριστεί προσωρινή διοίκηση».


Για το αν αντιπαρατεθούν δικαστικά ο κ. Ψηφίδης και οι συνεργάτες του σε αυτήν την ιστορία:

«Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο πριν από λίγη ώρα και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει από πλευράς του κ. Ψηφίδη καμία διάθεση να σπιλωθεί, να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στη χλεύη της ιστορίας του Άρη. Το ίδιο ισχύει και για μένα προσωπικά. Όπως εκ του νόμου έχουμε δικαίωμα, εμείς που είμαστε διοίκηση ακόμη, και υποχρέωση να υποστηρίξουμε την άποψή μας. Δεν μπορεί να εκδοθεί καμία προσωρινή διαταγή χωρίς να τη δούμε.

Όταν λοιπών κληθούμε ενώπιον του δικαστηρίου και αποδείξουμε ποιοι είναι αυτοί και γιατί θέλουν να αλλάξουν εμάς, εμείς θα αποδείξουμε ότι η βαθύτερη αιτία γιατί δε θέλουν τη διοίκηση Ψηφίδη είναι διότι βρίσκεται στο παρά πέντε η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ελέγχου.

Ο απλός φίλαθλος το θέλει διακαώς. Εγώ έχω κατακλυστεί από τηλεγραφήματα, τηλεφωνήματα ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζω, οι οποίοι μου λένε μην κάνετε πίσω, διότι αν κάνετε πίσω δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια».


Για το ότι επηρεάζεται και το αγωνιστικό κομμάτι από την όλη ιστορία:

«Το αγωνιστικό κομμάτι έχει άμεση συνάρτηση μ' αυτό που γίνεται γιατί η ψυχική ηρεμία των παικτών δεν μπορεί να διαφυλαχτεί όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα δυναμώσουμε και εμψυχώσουμε τους παίκτες, ασχολούμαστε με το ποιος διοικεί και το τι κάνει».
πηγή: metrosport.gr

Ανησυχία για Μπουγαΐδη!!

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στα πλευρά και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του. πηγή: metrosport.gr

Συνεχίζεται η κόντρα Μουρίνιο- Κασίγιας!!

Τι και αν ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πανέτοιμος το τελευταίο δεκαήμερο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει να τραβά το... σχοινί της κόντρας τους και τον άφησε για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής.

Ο Κασίγιας αν και προπονείται με την ομάδα δεν βρέθηκε στον πάγκο ούτε με την Σαραγόσα, αλλά ούτε θα βρεθεί και στο αυριανό με την Γαλατά. Βασικός παραμένει ο Λόπεθ και αναπληρωματικός ο Αδάν! Αντίθετα, Βαράν και Κοεντράο θα είναι στην αποστολή αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τους. πηγή: metrosport.gr

Πανηγυρική άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας!!

Την άνοδό της στην Football League πανηγύρισε μετά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε εντός έδρας με σκορ 6-1 του Τηλυκράτη.

Πανηγυρική άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας

Η άλλη ομάδα που θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην Football League, δηλαδή, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ήρθε εντός έδρας 1-1 με τον Πλαταμώνα. Σπουδαία νίκη με εννιά παίκτες κόντρα στη Ζάκυνθο με σκορ 1-0 πήρε ο Βατανιακός.

Σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 2-0 πήρε ο Τύρναβος, ενώ η Κασσιόπη επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Σιδηροκάστρου 1-0.

Στα άλλα ματς του Νοτίου ομίλου στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πανηλειακός επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου. Σημαντική νίκη πήρε και ο Αστέρας Μαγούλας κόντρα στον Φωστήρα με σκορ 2-1. Την δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Επισκοπή που επιβλήθηκε 3-1 της Καλαμάτας.

Σπουδαίο «τρίποντο» με σκορ 2-1 απέναντι στον Αχαρναϊκό πήρε η Προοδευτική, ενώ στο 1-1 «κόλλησε» η Γλυφάδα με την Κόρινθο.


Η 20η αγωνιστική (Νότιος όμιλος):
Προοδευτική- Αχαρναϊκός 2-1
Γλυφάδα- Κόρινθος 1-1
Αστέρας Μαγούλας- Φωστήρας 2-1
Πανηλειακός- Παναιγιάλειος 1-0
Επισκοπή- Καλαμάτα 3-1
Ρεπό: Ρούβας

** Τα Χανιά παίρνουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Η 19η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):


Βατανιακός- Ζάκυνθος 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Τηλυκράτης 6-1
Απόλλων Καλαμαριάς- Πλαταμώνας 1-1
Δόξα Κρανούλας- Τύρναβος 0-2
Κασσίοπη- Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

*Ο Οδυσσέας Κορδελιού παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα. πηγή: sport-fm.gr

«Όχι» από Παπαδόπουλο!!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου, να αναλάβει θέση στη νέα διοίκηση του Άρη, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

«Όχι» από Παπαδόπουλο
Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη σύσταση νέας διοίκησης στον Άρη υπό τον Λάμπρο Σκόρδα.

Στο συγκεκριμένο σχήμα δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος επικαλέστηκε αυξημένες υποχρεώσεις στον Ερασιτέχνη.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα προκύψει το μέλος που θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη στο νέο διοικητικό συμβούλιο των "κίτρινων".πηγή: sport-fm.gr

Οργανώνεται ο Παναθηναϊκός!!

Για την μακρά βιωσιμότητα της παλεύει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε έναρξη συνεργασίας με την SD Europe, εταιρεία που βοηθά αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες στην διοικητική και οικονομική τους λειτουργία

Οργανώνεται ο Παναθηναϊκός
Οργανώνεται ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία SD Europe με σκοπό μια πιο σταθερή και βιώσιμη βάση στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η Supporters Direct Europe (SD Europe) και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοίνωσαν σήμερα τη συμφωνία τους για ένα κοινό έργο το οποίο στοχεύει να τοποθετήσει τον Παναθηναϊκό σε μία πιο σταθερή και βιώσιμη βάση για το μέλλον. Το έργο θα περιλαμβάνει κοινές δράσεις σε τομείς όπως η Διοικητική και Οικονομική λειτουργία και η ανάπτυξη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όσων αφορά στα Μέλη της.

Η SD Europe είναι ένας οργανισμός, ο οποίος βοηθά ποδοσφαιρικούς ομίλους λαϊκής βάσης σε περισσότερες από 20 χώρες, στην επίτευξη υψηλής οργανωτικής δομής, αυξημένης συμμετοχής και περαιτέρω ανάπτυξης αυτών. Επιπροσθέτως, η SD Europe λειτουργεί συμβουλευτικά σε τομείς που αφορούν στη διακυβέρνηση των ποδοσφαιρικών ομίλων και συνεργάζεται με τις ποδοσφαιρικές ενώσεις, τη Λίγκα, την UEFA και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η SD Europe θα εργαστεί παράλληλα με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - η οποία κατά πλειοψηφία ελέγχεται από την «δημοκρατική» Παναθηναϊκή Συμμαχία. Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα.

Πιστεύουμε πως η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να βελτιωθεί με την αυξημένη συμμετοχή των φιλάθλων στην διακυβέρνηση και στη λήψη αποφάσεων και πως αυτή η διαδικασία μπορεί να αποφέρει ευρύτερα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Νοκ άουτ ο Μαυρίας!!

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε ο Χάρης Μαυρίας και για μία τουλάχιστον εβδομάδα θα απουσιάζει από τις προπονήσεις με αποτέλεσμα να είναι νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Νοκ άουτ ο Μαυρίας
Νοκ άουτ από το ματς με τον Πανιώνιο τέθηκε Χάρης Μαυρίας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και εγκατέλειψε την προπόνηση. Ο νεαρός άσος τους «τριφυλλιού» αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε μία εβδομάδα περίπου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2» και συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης και τελειώματα. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups που έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο εναλλάξ μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Πλην του Ταμπάκη που προπονήθηκε ατομικό, οι υπόλοποι «πράσινοι» ήταν στην διάθεση του Γιάννη Βονόρτα. πηγή: sport-fm.gr

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;

Μπορεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να αναφέρεται συχνά και η μεταγραφή να παρουσιάζεται «κλεισμένη», όμως μόνο έτσι δεν είναι.

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;
Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Φυτανίδης μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα, τις τελευταίες ημέρες, να παρουσιάζεται από τον Τύπου, έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, μόνο έτσι δεν είναι.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι όμως είναι δεδομένη η επιθυμία του Ατρόμητου να τον κρατήσει. Ο «Φύτα» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου, έφτασε στην Εθνική ομάδα, ενώ προσέλκυσε και το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε μια κουβέντα, πριν αρκετό καιρό με τον μάνατζέρ του, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πρόταση. Μάλιστα, από το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδεται και η πρόταση ύψους 150.000, που αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου.

Εξάλλου, από τον Ατρόμητο υπάρχει σαφής επιθυμία για ανανέωση και μάλιστα με πρόταση εξαιρετική, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει κατατεθεί. Συν τοις άλλοις ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει και ομάδες του εξωτερικού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα. Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει, αλλά η μεταγραφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, μοιάζει «χλωμή». πηγή: sport-fm.gr

Την «ψάχνει» για Κουλιμπαλί ο Αστέρας!!

Τον επιθετικό της Ντέμπρετσεν, Ανταμό Κουλιμπαλί έχει στο στόχαστρό του ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Ο 32χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ενδιαφέρει.

Την «ψάχνει» για Κουλιμπαλί ο Αστέρας
Πριν πεινάσει, φαίνεται πως μαγειρεύει ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι Αρκάδες έχουν αρχίσει ήδη να την… «ψάχνουν» για καλοκαιρινές μεταγραφές. Ένας από τους φερόμενους στόχους είναι ο Ανταμό Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντέμπρετσεν.

Ο 32χρονος Ιβοριανός επιθετικός, έχει έρθει σε «ρήξη» με την διοίκηση του συλλόγου και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο Κουλιμπαλί είναι επιθετικός έχει αγωνιστεί 99 φορές με την ουγγρική ομάδα και έχει σκοράρει 59 τέρματα.

Εξάλλου, είναι δεδομένο πως οι Αρκάδες θα κινηθούν για επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Περόνε και Μπακασέτα, αλλά και τον Λέντσε, ο οποίος είναι δανεικός, από την επίσης ουγγρική Βιντεότον. πηγή: sport-fm.gr

Ποιον ΝΒΑερ θαυμάζει ο Γιάγκο;

Ο Γιάγκο Φερνάντες αποδεικνύεται πως είναι φίλος του ΝΒΑ και έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε έναν παίκτη.

Ποιον ΝΒΑερ θαυμάζει ο Γιάγκο;
Ψηλό παιδί είναι, οπότε λογικό να του αρέσει το μπάσκετ. Και τραυματίας ων, έχει το χρόνο να βλέπει πολύ ΝΒΑ ο Γιάγκο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος αμυντικός της ΑΕΚ με ένα tweet έδειξε πως έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον γκαρντ των Καβαλίερς, Κάιρι Ίρβινγκ. Μάλιστα έχει προμηθευτεί και τη φανέλα του.

«Όσοι τους αρέσει να βλέπουν ΝΒΑ ξέρουν πως αυτός ο τύπος είναι ΘΕΟΣ. Έχω και τη φανέλα του», έγραψε ο Γιάγκο για τον 21χρονο άσο, που φέτος έχει 23,2 πόντους, 5,7 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερους ελέγχους ζητάει ο Αστέρας!!

Την εντατικοποίηση των ελέγχων ντόπινγκ εν όψει των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και των πλέι οφ του πρωταθλήματος ζήτησε από την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης.

Περισσότερους ελέγχους ζητάει ο Αστέρας
Να αυξηθούν οι έλεγχοι ντόπινγκ θέλουν στο «στρατόπεδο» του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, οι Αρκάδες έστειλαν έγγραφο τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Σούπερ Λίγκα όπου και ζητάνε από τις δύο αρχές περισσότερα μέτρα για ντόπινγκ, εν όψει των αναμετρήσεων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και των πλέι οφ του πρωταθλήματος.πηγή: sport-fm.gr

«Δεν είναι στα πλάνα μας ο Τζεμπούρ»

Δεν έχουν βάση οι πληροφορίες που προέρχονται από την Γαλλία και αφορούν το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως δήλωσε ο Χοσέ Ανιγκό.

«Δεν είναι στα πλάνα μας ο Τζεμπούρ»
Στη διάψευση των γαλλικών δημοσιευμάτων που θέλουν την Μαρσέιγ να εξετάζει την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ προχώρησε ο Χοσέ Ανιγκό, μιλώντας στην ιστοσελίδα «lexpressiondz.com».

Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας τόνισε ότι η Ολιμπικ δεν ενδιαφέρεται για τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, παρότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός.

«Η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρεται για τον Τζεμπούρ και το επαναλαμβάνω. Δεν πρόκειται να πραγματοποιήσω ταξίδι για εκείνον. Δεν λέω πως δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αντιθέτως, είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας της Μαρσέιγ και πρόσθεσε:

«Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι άνοιξε το θέμα για την μεταγραφή του στην Μαρσέιγ. Η Ολιμπίκ παραμένει σπουδαίος σύλλογος, παρότι τη φετινή σεζόν δεν έχει καλά αποτελέσματα. Αποτελεί τιμή για εμάς να βρισκόμαστε στη λίστα κάποιων επιθετικών».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Τζεμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον Ολυμπιακό και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει πετύχει περισσότερα από 20 γκολ τη φετινή σεζόν. «Η απάντηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ θα δοθεί το καλοκαίρι», καταλήγει το κείμενο του εν λόγω σάιτ. πηγή: sport-fm.gr

Βαζέχα: «Κουράστηκα, για αυτό δεν πανηγύρισα»!

Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Βαζέχα είπε πως δεν πανηγύρισε το γκολ στο Άμστερνταμ επειδή είχε κουραστεί από την κούρσα. «Δεν κάνει ο Μπαρμπαρούσης, σωστή κίνηση οι Αναστασίου-Νταμπίζας».

Βαζέχα: «Κουράστηκα, για αυτό δεν πανηγύρισα»!
Για πολλά και ενδιαφέροντα μίλησε ο Κρίστο Bαζέχα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο ιστορικό γκολ που πέτυχε στο Άμστερνταμ και απλά σήκωσε τα χέρια, είπε πως ήταν κουρασμένος από την κούρσα και δεν είχε κουράγιο ούτε να τρέξει, ενώ αναφερόμενος στον τωρινό Παναθηναϊκό, δήλωσε πως έχουν γίνει πολλές λάθος επιλογές και πως η κρίση οδηγεί σε λύσεις τύπου Αναστασίου-Νταμπίζα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κρίστο Βαζέχα στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

-Σαν σήμερα πέτυχες το γκολ στο Άμστερνταμ. Πόσες φορές το έχεις δει από τότε;
«Αρκετές. Αλλά είναι ωραίο. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για την ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω οτί μπορούμε να συγκρίνουμε την Μπαρτσελόνα του τώρα με τον Άγιαξ του τότε. Οι Ολλανδοί δεν έκαναν τόσες πάσες. Ξέρετε, είδα πριν λίγες μέρες ξανά το παιχνίδι και αν και νόμιζα ότι δεχθήκαμε τρομερή πίεση, τελικά ανακάλυψα οτί το δεύτερο ημίχρονο μια χαρά το πήγαμε. Στο γκολ που έβαλα έκανε καλή κίνηση και ο Μάρκος, που άνοιξε την άμυνα. Εγώ δεν πανηγύρισα, επειδή κουράστηκα από την κούρσα αφού έτρεχα να προλάβω τον Δώνη»!

Ο Βαζέχα μίλησε και για τον Παναθηναϊκό του σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά.
«Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές. Εμείς είχαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, η Ευρώπη τώρα δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Επειδή διαβάζω διάφορα, έχω να πω πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει χειρότερους παίκτες από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του στην βαθμολογία. Ούτε από τα Γιάννενα, ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από τον Ατρόμητο. Απλά, έχουν γίνει αρκετές λάθος επιλογές στις μεταγραφές. Δεν μπορεί να στηρίζεται ολόκληρος Παναθηναϊκός στον Βαρέλα.

Χρειάζονται Έλληνες παίκτες για να αλλάξουν την κατάσταση. Κι εμείς τότε, 3 ξένοι ήμασταν μόνο. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τύπου Σισέ, ας πάρει Έλληνες. Και η κρίση, εκεί πρέπει να μας οδηγεί. Συμφωνώ με την επιλογή Αναστασίου-Νταμπίζα».

Δεν υπάρχει ρίσκο σε μια τέτοια κίνηση; Να δοθεί αυτή η θέση σε άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία;
«Σε όλα υπάρχει ρίσκο. Σε οποιαδήποτε μεταγραφή. Αλλά οι εποχές εκεί οδηγούν. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να στηριχθεί σε Έλληνες. Για να υπάρξει περισσότερο πάθος. Δεν μπορεί να στηρίζεται στον Βαρέλα μόνο. Δεν είναι επιλογές αυτές που έκανε. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίρνει παίκτες σαν τον Μπαρμπαρούση. Δεν έχω τίποτα με το παιδί, αλλά τι να λέμε τώρα. Δεν τα ξέρω από “μέσα” τα πράγματα αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να έρχονται 15 ξένοι και πρέπει να δοθεί το βάρος σε παίκτες από την χώρα».

Σισέ: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

Για ακόμη μία φορά σε συνέντευξή του ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλά για την αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Σισέ: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αλ Γκαράφα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και αφού αναφέρθηκε στην επαγγελματική του σχέση αλλά και την αγάπη του για τη μόδα και τη μουσική, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Στην ερώτηση για το αν έχει στην καρδιά του το «τριφύλλι», η απάντηση ήρθε αυθόρμητα: «Πάντα! Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και την αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους του», τόνισε ο Σισέ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη χώρα μας γενικότερα:

«Οι άνθρωποι ήταν πολύ ζεστοί και καλοί μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και μου έδειξαν αγάπη, με αποτέλεσμα να νιώσω γρήγορα οικεία στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ που οι Έλληνες είναι ένας λαός με πάθος. Είμαι αισιόδοξος για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Η χώρα είναι πολύ όμορφη και πλούσια και οι άνθρωποι της είναι πολύ καλοί, για αυτό και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεθεί λύση». πηγή: sport-fm.gr

Ίλιτς: «Είμαστε καλύτεροί από τους αντιπάλους μας»

«Είμαστε πολύ κοντά, πρέπει να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ίλιτς: «Είμαστε καλύτεροί από τους αντιπάλους μας»
Την άποψη ότι τίποτα δεν έχει χαριστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Μπράνα Ίλιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday”.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννη Χριστόπουλο, τόνισε πως τα τρία τελευταία ματς είναι πολύ δύσκολα, ωστόσο επισήμανε πως είναι καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, υπονοώντας τον Παναθηναϊκό που είναι ο κυριότερος ανταγωνιστής τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Sportday”:

Μπράνα, είστε μια ανάσα από τα πλέι οφ, αλλά πόσο εύκολο είναι να τα καταφέρετε;
«Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο. Μέχρι τώρα τίποτα δεν μας χαρίστηκε, ούτε ήταν εύκολο. Σε κάθε παιχνίδι τα δίναμε όλα. Τα τρία ματς που απομένουν θα είναι δύσκολα, θα χρειαστεί κι άλλη δουλειά από την πλευρά μας, αλλά από τη στιγμή που είμαστε τόσο κοντά, πρέπει να τα καταφέρουμε».

Πότε συνειδητοποίησες ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει έναν τόσο υψηλό στόχο όπως αυτός που κυνηγάτε;
«Όταν ήρθα το καλοκαίρι, στις συζητήσεις που είχα με τον κόουτς για τη μεταγραφή μου, ειπώθηκε ότι με τη δική μου προσθήκη η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Αυτός ήταν ένας λόγος για τον οποίο ήρθα. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσε η ομάδα να τα καταφέρει για έναν τόσο υψηλό στόχο, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι και βλέποντας την ομάδα πώς απέδιδε, άλλαξε η πεποίθησή μου. Εδώ και 1-2 μήνες πιστεύω ότι η συμμετοχή μας στα πλέι οφ είναι κάτι απόλυτα εφικτό».

Ποια στοιχεία σας οδήγησαν στον προθάλαμο της Ευρώπης;
«Το πιο βασικό στοιχείο είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Από εκεί και πέρα είναι ότι μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα, παλεύουμε κάθε ματς και σίγουρα προσπαθούμε να παίξουμε μοντέρνο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα, καλή μετάβαση στην επίθεση και γενικά προσπαθούμε να περάσουμε ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Στην κούρσα των τελευταίων αγωνιστικών ποιο θεωρείς ότι είναι το βασικό σας πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο;
«Αυτή τη στιγμή είναι το κίνητρο που έχουμε για την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή, που θα είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, βάσει απόδοσης όλη τη χρονιά, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους μας. Είμαστε μπροστά 3 βαθμούς και έχουμε λίγο πιο εύκολα παιχνίδια, με την έννοια ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλούς βαθμούς».

Εν όψει και των δύο αγώνων που ακολουθούν στην έδρα σας, σε αγχώνει το γεγονός ότι αυξήθηκαν ξανά οι απαιτήσεις;
«Είναι πιθανό να υπάρχει άγχος, αλλά έχουμε παίκτες στην ομάδα με ισχυρή προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν το όποιο άγχος. Η ομάδα θα πρέπει να μπει στα επόμενα παιχνίδια, όπως ακριβώς και στα προηγούμενα, να παίξει δυνατά από την αρχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν σαν φυσικό επακόλουθο. Προέχει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι κάναμε έως τώρα».

Στην Ελλάδα η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στο ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, προκύπτουν κάποια θετικά στοιχεία στο πρωτάθλημα;
«Δεν υπάρχει το εύκολο χρήμα πλέον για τους ποδοσφαιριστές, οπότε αυτό θα είναι έξτρα κίνητρο για τον κάθε παίκτη να βελτιώνεται συνεχώς ατομικά, να προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, να γίνεται καλύτερος παίκτης, ώστε να έχει και περισσότερες πιθανότητες να πάρει αυτό που του αξίζει».

Έχεις πετύχει 8 γκολ και έχεις βοηθήσει πολύ την ομάδα, πώς θα χαρακτήριζες τη χρονιά για σένα;
«Μου αρέσει να είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Ήταν μια καλή χρονιά, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητές μου και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Είναι η πρώτη μου χρονιά, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όπως είχε δηλώσει ο κ. Χριστόπουλος, σε επέλεξε για τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή είσαι περισσότερο μαχητής και θα μπορούσες να προσαρμοστείς στις καιρικές συνθήκες και τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτού του είδους η προσαρμογή ήταν το ίδιο εύκολη;
«Δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα οι εγκαταστάσεις της ομάδας. Στην Παρτίζαν και τη Βοϊβοντίνα οι εγκαταστάσεις ήταν σε καλύτερο επίπεδο βέβαια, αλλά έχω παίξει και σε μικρότερες ομάδες στη Σερβία, έχω παίξει 3 μήνες στο Καζακστάν και έχω δει συνθήκες που δεν ήταν οι ιδανικές. Είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς μου. Έχω ζήσει όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου, οπότε δεν μπορεί κάτι τέτοιο να διαταράξει αρνητικά την απόδοσή μου».

Έχεις έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις σου πιστεύεις ότι θα σου ανοίξουν πόρτες για μια μεταγραφή σε άλλη χώρα;
«Δεν μου αρέσει να μιλάω μακροπρόθεσμα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας πολύ μεγάλος στόχος μπροστά μας, οπότε θέλω να είμαι προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στο παρόν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα μου έδωσε τη δυνατότητα "επανόδου" στο ποδόσφαιρο, γιατί έχασα 3-4 μήνες από την καριέρα μου στο Καζακστάν».

Άγγελος… παραμονής!!

Αφού βοήθησε τον Πλατανιά να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Άγγελος… παραμονής
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε ήδη μια πρώτη επαφή με τους διοικούντες τον Πλατανιά σε πολύ καλό κλίμα και είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν σε πρώτη φάση την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνει λόγος για οριστική συμφωνία και λογικά οι όποιες εξελίξεις τοποθετούνται χρονικά μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο Άγγελος Αναστασιάδης πιθανότατα τα παραμείνει στα Χανιά και την επόμενη χρονιά.πηγή: sport-fm.gr

Απάντηση του Super 3 στον Ψηφίδη!!

Ο Super 3 δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδης.

Απάντηση στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Γιάννη Ψηφίδη έδωσε ο Super 3 μέσω της ιστοσελίδας του. Το σχετικό μήνυμα του συνδέσμου αναφέρει:«Εμείς οι ?χειρότεροι? οπαδοί θα πάμε Περιστέρι… Εσείς κ. Ψηφίδη θα περάσετε καμιά βόλτα;».

«Προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι τι θα κάνω εγώ»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε εγκαίρως την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του (ελλείψει των 10.000 ευρώ που απαιτούνταν για το σκοπό αυτό) και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ο ίδιος θεωρητικά είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ο μάνατζέρ του, Γιάννης Γλυκός, κατέστησε σαφές πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ παίκτη και ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση, για τον απλούστατο λόγο ότι όλη αυτή η κουβέντα μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ίδιο και την ΑΕΚ. «Προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι τι θα κάνω εγώ», καθιστά σαφές ο σέντερ φορ της «Ένωσης» βάζοντας τέλος σε όλο το σάλο που προκλήθηκε και απειλεί να αποπροσανατολίσει τον ίδιο και την ομάδα του σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν. πηγή: metrosport.gr

Με κόσμο στο Περιστέρι ο Άρης!

Ο Άρης θα έχει την στήριξη του κόσμου του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με την «κίτρινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει πως παρέλαβε τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι παρέλαβε τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών (06/04, 19:30), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ένα μέρος των εισιτηρίων θα διατίθενται από σήμερα το απόγευμα (03/04) από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και είναι στη θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου Περιστερίου».

Γεύμα στο Μακεδονία Παλλάς!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στην Νέα Μεσήμβρια βρέθηκε στο Μακεδονία Παλλάς που πλέον ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Γευμάτισε στο εστιατόριο όπου αρχισεφ είναι ο κύριος Σκαρμούτσος. Μάλιστα ο Αθανασιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.
πηγή: metrosport.gr

Ανάκληση της εμπιστοσύνης του ΑΣ Άρης στη διοίκηση Ψηφίδη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΑΣ Άρης αποσύρει την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση Ψηφίδη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «κιτρίνων», το έγγραφο ανάκλησης της εμπιστοσύνης του ΑΣ συντάχθηκε και δρομολογείται η επόμενη κίνηση για την αλλαγή στα πεπραγμένα της ΠΑΕ, αφού «απομονώθηκε» και νομικά και ουσιαστικά η υπάρχουσα διοίκηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο ΑΣ έχοντας το 30% των μετοχών, έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανάκληση της τωρινής διοίκησης και τον διορισμό νέας από το Πρωτοδικείο. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο αύριο. πηγή: metrosport.gr

Στον ΟΦΗ τα βραβεία της 27ης αγωνιστικής!


Ο Βασίλης κουτσιανικούλης και ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν αυτοί που κέρδισαν τα βραβεία της 27ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα ο Κουτσιανικούλης κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. ενώ ο συμπαίκτης του στον ΟΦΗ κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα MVP:

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): 63,00%
Ανδρέας Σάμαρης (Πανιώνιος): 26,43%
Mάικλ Oλαϊτάν (Βέροια): 10,57%

Αποτελέσματα best goal:

Σάκης Παπάζογλου (ΟΦΗ): 64,18%
Θωμάς Ναζλίδης (Πλατανιάς): 21,23%
Ευριπίδης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα): 14,59%

Θλάση στη γάμπα ΚΑΙ ο Βούκιτς!!

Μετά τον Κώστα Σταφυλίδη άλλος ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τίθεται εκτός μάχης μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε στον Βούκιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποχώρησε με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για θλάση β? βαθμού. Θυμίζουμε ότι στην γάμπα είναι οι περισσότερες θλάσεις φέτος.

Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά την προετοιμασία για το ματς με την Βέροια, η προπόνηση περιλάμβανε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με πολλές και διαφορετικές ασκήσεις φυσικής, τεχνικής κατάστασης και τακτικής (στο τελευταίο κομμάτι) καιθ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με επίκεντρο την τεχνική σε πολύ μικρό χώρο, ενώ στο τελευταίο μέρος υπήρχε ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές να ειναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Κουμαλό Κωνσταντινίδης και Πέλκας, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Σταφυλίδης. πηγή: metrosport.gr

Τσομίδης: «Νομικά, είναι δύσκολο να γίνει πλήρης αντικατάσταση της διοίκησης»

Για την δικαστική απόφαση που περιμένουν στον Άρη, σχετικά με την αντικατάσταση ή όχι της τωρινής διοικούσας επιτροπής της ομάδας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Στάθης Τσομίδης.

Για το αν θα βγει σήμερα η απόφαση, τόνισε: «Λογικά σήμερα δεν θα γίνει. Δεν ξέρω αν αποτελεί καλή ή κακή είδηση. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε οριστεί. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει κάτι το οποίο θα βλάψει την ψυχολογία της ομάδας και των φιλάθλων, διότι ο Άρης έχει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση το Σάββατο».

Ενώ προέβλεψε ότι δύσκολο να γίνει πλήρης αντικατάσταση της διοίκησης: «Επειδή δεν έχουμε παραίτηση του συνόλου της προσωρινής διοίκησης, δεν γίνεται να γίνει πλήρης αντικατάσταση, το πιθανότερο είναι να γίνει αντικατάσταση των παραιτηθέντων. Ο διορισμός της προσωρινούς διοικήσεως έγινε μέσω δικαστικής απόφασης. Για να γίνει πλήρης αντικατάσταση, θα πρέπει ο οποιοσδήποτε δικαστής να εξετάσει και τις δύο πλευρές. Η μία πλευρά έχει να δείξει μία τρίμηνη δράση , ενώ η άλλη πλευρά η οποία είναι ένα πάρθιο βέλος για την οικογένεια του Άρη αυτή τη στιγμή, δίνει μόνο υποσχέσεις. Αυτή είναι η συνήθως συμβαίνουμε νομολογία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του κ. Πολατιάν από την ΠΑΕ Άρης: «Δεν έχω να πω κάποιο συγκεκριμένο σκεπτικό της πρόσληψης του κ. Πολατιάν, αλλά θεωρώ ότι τα μέλη του συμβουλίου που προχώρησαν σε αυτήν την πρόσληψη, το έκαναν γιατί μπορεί να βοηθήσει στην σωτηρία της ομάδας».
πηγή: metrosport.gr

Οικονομίδης: «Θετικό βήμα η αιρετή διοίκηση»

Για τη χθεσινή Γ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη νέα διοίκηση, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο πρώην πρόεδρος του "δικεφάλου", Λάκης Οικονομιδης.

«Χθες δεν πήγα στη Γ.Σ γιατί ήξερα ότι ο χαρακτήρας της ήταν διαδικαστικός. Το γεγονός ότι αναλαμβάνει μία αιρετή διοίκηση, είναι κάτι πολύ θετικό. Είναι ένα μήνυμα στο ότι ο κ.Σαββίδης, έχει πια μία επιπλέον ευθύνη, αναλαμβάνει ουσιαστικά και τα χρέη της ΠΑΕ. Είναι μία νέα αρχή για τον "δικέφαλο"» είπε ερχικά ο κ.Οικονομίδης και συνέχισε:

«Όλα πηγαίνουν καλύτερα για την ΠΑΕ και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουν να συμβάλουν τα μέγιστα για να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν θα ήθελα όμως να ασχοληθώ με σενάρια για το ποιος θα αναλάβει και ποια θέση». πηγή: metrosport.gr

Ματθαίου: «Μπροστά ο Σκόρδας, δεν θα είμαι στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείο»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» ο Νικήτας Ματθαίου, υπογραμμίζοντας πως ο Λάμπρος Σκόρδας είναι έτοιμος να αναλάβει, ωστόσο ο ίδιος ο Ματθαίου, δεν θα είναι μέλος της νέας διοίκησης που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γίνεται μία ύστατη προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στον Άρη. ΘΥα δημιουργηθεί μία καινούργια διοίκηση πρωτοδικείου, θα οριστεί νέο Δ.Σ της ΚΜΑ και αναλαμβάνει ο Λάμπρος Σκόρδας, αλλά και οι κ.Βογιατζής, κ.Τσιόνγκης. Από εκεί και πέρα αυτή είναι μία εξέλιξη θα διαρκέσει 20 μέρες » είπε ερχικά ο κ.Ματθαίου.

Ενώ ξεκαθάρισε πως το σημαντικότερο είναι να σωθεί η ομάδα: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, το μόνο μέλημα μας είναι να σωθεί ο Άρης. Δεν έχουμε το δικαίωμα αλλά ούτε και το χρόνο να καταλογίσουμε ευθύνες, ούτε να «ευλογήσουμε τα γένια μας». Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παραμονή, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Άρη και όλα τα υπόλοιπα θα κριθούν μετά το πρωτάθλημα».

Για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος στη διοίκηση: «Όχι εγώ δεν θα είμαι στη διοίκηση. Δεν είμαι μέσα. Συνεισφέρω εξωδιοικητικά. Ούτε στην καινούργια διοίκηση Πρωτοδικείου θα είμαι, ούτε στο νέο Δ.Σ. Έχουν εκλεχθεί ήδη κάποια άτομα και είναι έτοιμοι να αναλάβουν».

Ενώ για τις φήμες που θέλουν την αλλαγή της διοίκησης να έχει ως στόχο να σταματήσει ο οικονομικός έλεγχος, ήταν κατηγορηματικός: «Αυτά είναι μπούρδες! Ο πρώτος που δέχθηκε να γίνει έλεγχος από το 2004 ήμουν εγώ, μαζί με τον Λάμπρο Σκόρδα. Ο έλεγχος προχωρά κανονικά, ο ίδιος ο Σκόρδας έχει βγει μπροστά για 20 ημέρες, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ουσιαστικά. Όποιος προσπαθήσει να σταματήσει τον έλεγχο, θα με βρει μπροστά του. Όσοι έκαναν τα εγκλήματα στον Άρη, θα πληρώσουν και βάζω και τον εαυτό μου μέσα! Αν ο έλεγχος κρύψει κάτι, τότε θα επέμβουν κάποια κρατικά όργανα και θα φέρουν τα πάντα στο φως». πηγή: metrosport.gr

Πρόβλημα με Πετρόπουλο!

Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ δεν είναι και η καλύτερη και αυτό φαίνεται σχεδόν καθημερινά. Πριν από λίγες μέρες είδαμε τον Ρότζερ Γκερέιρο να κοντεύει νσ μείνει χωρίς σπίτι, διότι η ΑΕΚ δεν κατέβαλε το ενοίκιο.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι χειρότερα, καθώς κινδυνεύει να χάσει τον Αντώνη Πετρόπουλο. Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει η συμφωνία στο τέλος του κάθε μήνα να μπαίνουν στον λογαριασμό του 10.000 ευρώ, ώστε να ισχύει η ρήτρα ανανέωσης. Για τον μήνα Μάρτιο η ΑΕΚ δεν έδωσε λεφτά στον Έλληνα επιθετικό κι έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πάντως ο Πετρόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα και αν βρεθεί οικονομική λύση σκέφτεται και το ενδεχόμενο της ανανέωσης. πηγή: metrosport.gr

Τα δίνει όλα και ό,τι βγει!

Ναι, το ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στα Πηγάδια αποτέλεσε ένα πισωγύρισμα για τη Skoda Ξάνθη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βρεθεί στα play off και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όχι όμως και την… ταφόπλακα για τους Θρακιώτες που απέχουν μόλις μία νίκη από την 5η θέση και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμά τους όμως να μην είναι και το πιο εύκολο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη καλούνται να δώσουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αμφότερα εκτός έδρας, αρχικά με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στη συνέχεια με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πιθανόν οριστικά και αμετάκλητα αν προλαβαίνουν να βρεθούν στην 5η θέση.

Το… απόλυτο όσο δύσκολο και αν φαντάζει βάζει και πάλι την ομάδα σε… τροχιά πεντάδας, αν υπολογιστεί και το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού (έχει το ντέρμπι με Ολυμπιακό εκτός έδρας) και λιγότερο όμως του ΠΑΣ που έχει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Κέρκυρα και ορίζει ο ίδιος την τύχη του.

Εκτίει με Αστέρα και Πανιώνιο ο Βασιλακάκης

Η χθεσινή ημέρα δεν περιλάμβανε προπόνηση για τους ακρίτες, μια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους έδωσε το καθιερωμένο ρεπό, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν σήμερα για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από ήττα στη Νέα Σμύρνη. Τόσο στον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες όσο και στο επόμενο με τους Νεοσμυρνιώτες-αμφότερα όπως αναφέρθηκε εκτός έδρας- θα απουσιάσει ο Θόδωρος Βασιλακάκης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από τον προπονητή του να λείψει από τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μαρίν που εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. πηγή: metrosport.gr

Συμφωνία με Λαζαρίδη!

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις και η απαίτηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη για αποχώρηση της παρούσας διοίκησης, να έχουν δημιουργήσει μια εικόνα «μπάχαλου» στην ομάδα, παρόλα αυτά συγκεκριμένες κινήσεις αποδεικνύει πως… κάτι κινείται ακόμη.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι η ρύθμιση που προτάθηκε στον Νίκο Λαζαρίδη και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, την αποδέχθηκε, αποδεικνύοντας εκ νέου την διαφορά του σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Άρης χρωστάει χρήματα από το παρελθόν. Η συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ, εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής προσπάθειας που γίνεται για διακανονισμούς με «τρίτους» και ο Λαζαρίδης ασφαλώς, είναι ένας από αυτούς.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν η παρούσα διοίκηση, καταβάλλει προσπάθεια να τηρήσει το πρόγραμμα και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, στα πλαίσια των οποίων ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψηφίδης, βρέθηκε χθες στην Αθήνα, προκειμένου να ρυθμίσει ορισμένες υποχρεώσεις της εταιρίας προς το ΙΚΑ και την Εφορία.πηγή: metrosport.gr

«Ψήνονται» για Ιβανσιτς στον Ολυμπιακό!

Εναν παλιό γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων, τον Αντρέας Ιβανσιτς που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μάιντς… γλυκοκοιτάζουν στον Ολυμπιακό-χωρίς όμως να το επιβεβαιώνουν επισήμως- με την περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη να μην είναι. Ο Αυστριακός που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ ενώ αναφορές του αυστριακού Τύπου τον στέλνουν στο MLS και τις ΗΠΑ.

Αντίθετα με τον Ιβανσιτς πολύ κοντά στην ανανέωση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Ρόι Κάρολ, αν και δεν έχουν ακόμη… πέσει οι υπογραφές μεταξύ Ολυμπιακού και Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ, με τις δύο πλευρές να είναι θετικές και να θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η επικύρωση της συμφωνίας. πηγή: metrosport.gr

Οργή Σπανού για τα play off!

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου και κυρίως στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπάνό όσον αφορά τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν τα play off (έναρξη στις 15 Μαϊου) μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 2η έως την 5η της βαθμολογίας.

Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας εξέφρασε τα παράπονά του στους ανθρώπους της ΕΠΟ, τονίζοντάς τους ότι πως η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση μετά τους αγώνες θα έχει ελάχιστο χρόνο ώστε να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της, με δεδομένο ότι τα play off θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου και οι πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 18 και 25 Ιουλίου.

Οσον αφορά τον αγώνα με τον Αρη η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην έχει ακόμη στη διάθεσή του τον Επστάιν που έχει υποστεί φλεγμονή στα δόντια, ενώ αντίθετα ο Καραμάνος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους κίτρινους». πηγή: metrosport.gr

«Κίτρινος» πυρετός στη Βέροια!

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα του τεχνικού της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του.

Μέχρι χθες ήταν γνωστό ότι από την προσεχή αναμέτρηση θα απουσίαζε ο τιμωρημένος Κόστλι αλλά σε αυτόν προστέθηκαν μετά από απόφαση που πάρθηκε και οι Γεωργιάδης και Γεωργέας που συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν από τον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Αντίθετα τα νέα είναι ευχάριστα στο… μέτωπο των τραυματιών, αφού Καλί, Μπαργκάν και Μπάρμπας προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα-με τον πρώτο να υποβάλλεται χθες βράδυ σε μαγνητική- ενώ ο μοναδικός απόντας ήταν ο Σνάουτσνερ που ακολούθησε όμως ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες.
πηγή: metrosport.gr

Επιδείνωση της κατάστασης του Πέτρου Θεοδωρίδη!

Δυσάρεστα είναι τα νέα από το Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θοωδωρίδης, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες.

Όπως τονίζουν οι θεράποντες ιατροί, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον πρόεδρο της ομάδας των Σερρών. Ο κ. Θεοδωρίδης νοσηλεύεται εδώ και 48 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ευχή όλων να ξεπεράσει το σοβατό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπιζει και να επιστρέψει δυνατός. πηγή: metrosport.gr

Από αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια!!

Η απογοήτευση από την ήττα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Καυτανζόγλειο ήταν έκδηλη. Ο κόσμος της ομάδας και δη η Αυτόνομη Θύρα 10 παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις εκδρομές σε Κατερίνη και Δράμα.

Στον σημαντικό αγώνα της Κυριακή με την ΑΕΛ Καλλονής στο Καυτανζόγλειο, ο κόσμος αναμένεται να δώσει και πάλι δυναμικό παρόν και να στηρίξει την ομάδα. Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από αύριο για τις ανάγκες του κόσμου, από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και από το Iraklis FC Shop. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και την ώρα του αγώνα. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και σ' αυτό, καθιερώνεται η αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων (5 ευρώ) στο "πέταλο" της θύρας 10 από τους συνδέσμους της ομάδας.

* Η ΑΕΛ Καλλονής δεν ενημέρωσε ακόμη επίσημα την ΠΑΕ για παρουσία οπαδών της, οι "κυανόλευκοι" είναι ανοικτοί να ανταποδώσουν τη φιλοξενία του αγώνα του πρώτου γύρου. πηγή: metrosport.gr

Μάχη για να προλάβει τον επαναληπτικό δίνει ο Μέσι!!

Να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Παρί θα προσπαθήσει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο 25χρονος διεθνής Αργεντινός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του συλλόγου του, θα χάσει το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μαγιόρκα και αναλόγως την κατάστασή του, ίσως προλάβει τον αγώνα κόντρα στους Γάλλους.

«Θα επιστρέψω σύντομα. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό. Λυπάμαι πολύ για τον Μάστσε (σ.σ. Μαστσεράνο, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου 6 εβδομάδες). Θα του δώσουμε την υποστήριξή μας», έγραψε ο ίδιος ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου στον λογαριασμό του στο Facebook.
πηγή: metrosport.gr

«Να δείξουμε πως μπορούμε και χωρίς τον Μέσι»

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να συνεχίσει να νικάει και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Παρί, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντάνιελ Άλβες.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμάς ο τραυματισμός του Μέσι. Ευτυχώς, όμως, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δείξουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και χωρίς αυτόν», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε και για την ισοπαλία κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Βόλφγκανγκ Στάρκ:

«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε μπορώ να πω πως μας αφήνει μία πικρία. Πρωταγωνιστές σε έναν αγώνα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να περνάνε απαρατήρητοι, γιατί μπορούν να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα». πηγή: metrosport.gr

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη»

Αργύρης Πεδουλάκης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης θέλουν νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη, δίχως να ασχολούνται από τώρα με τα σενάρια για τις πιθανές διασταυρώσεις.

«Είναι η τελευταία αγωνιστική του Top 16 και αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί ο αντίπαλος μπορεί να τιμωρήσει το κάθε λάθος μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά σενάρια για την τελευταία μέρα του Top 16, αλλά για μας κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. «Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα φέτος. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλό μας, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, όπως πάντα», είπε ο «Σόφο» και πρόσθεσε: «Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες κι εμείς πρέπει να βρούμε τις δικές τους. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και τις πιθανότητες για τον επόμενο γύρο. Θα είναι λάθος αυτό. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε το όνομα των αντιπάλων μας στα play offs».

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής!!

Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της BasketLeague.

Αναλυτικά:

Σάββατο 06/04

Αλεξάνδρειο 15.45 Άρης - ΚΑΟΔ Χριστοδούλου, Ψαριανός, Δεσλής (Παπαγεωργίου)

Βενετόκλειο 15.45 Κολοσσός Ρόδου - Περιστέρι Φούφης, Παπαπέτρου, Παναγιώτου (Κουνελές)

«Μ. Μερκούρη» 15.45 Ρέθυμνο - Ίκαρος Καλλιθέας Αναστόπουλος, Σώμος, Κ. Πουρσανίδης

2ο Κ.Γ. Ελευσίνας 15.45 Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ Γκόντας, Κορομηλάς, Σταματόπουλος (Καρούσης)

Ν. Σμύρνης 18.00 Πανιώνιος - Απόλλωνας Πατρών Πηλοΐδης, Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης (Τασούλας)

Εξ αναβολής

ΟΑΚΑ (κ.θ.) Παναθηναϊκός - Καβάλα Γεωργιάδης, Καλδίρης, Παγώνης (Ορφανός/Σωτηριάδης)

Ιλισίων Ηλυσιακός - Ολυμπιακός Μάνος, Τζαφλέρης, Παντελίδης (Σγουρός)

Τα εισιτήρια με ΚΑΟΔ!

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμετα τα εισιτήρια για του αγώνα του Άρη με τον ΚΑΟΔ, όπως ανακοινώθηκε από την «κίτρινη» ΚΑΕ. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Από την Τετάρτη (03/04) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΚΑΟΔ (06/04, 15.45) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ σε όλες τις θύρες και 15 ευρώ στις θύρες 2-3. Διατίθενται, επίσης, παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων…

Τετάρτη (03/04), Πέμπτη (04/04), Παρασκευή (05/04): Από τα γραφεία της Άρης ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310265600), από τις 09.00 έως τις 17.00. Από το κατάστημα «Cyta Aris Connection» (στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο).
Σάββατο (06/04): Από το κατάστημα «Cyta Aris Connection» (στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο). Από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τις 13.30 έως και την έναρξη του αγώνα».

«Ναι» από τον Ομπράντοβιτς για το Νίκο Γκάλη!!

Το «ναι» είπε στην ΚΑΕ Άρης και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και θα δώσει το «παρών» στο «Αλεξάνδρειο» στις 7 Μαϊου στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο Σέρβος προπονητής υπήρξε αντίπαλος του ΑΡΗ και του Νίκου Γκάλη με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου και φυσικά ακολούθησε η σπουδαία προπονητική καριέρα του».πηγή: metrosport.gr

Αγγελίδης: «Ήταν μία επική ανατροπή»

Με αφορμή την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς από την ομάδα του Άρη, πριν από 16 χρόνια στην Προύσα, ένα από τα στελέχη της τότε ομάδα, Ντίνος Αγγελίδης, μίλησε για την τότε μαγική βραδιά γι΄αυτόν, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως έζησε εκείνο το ιστορικό για τον Άρη βράδυ: «Όλοι οι αθλητές έχουμε αυτά τα «ειδικά» βράδια στη ζωή τους που διαμορφώνουν το χαρακτήρα του μετέπειτα, έτσι ήταν και για μένα εκείνο το βράδυ, ένα βράδυ που μου άλλαξε τη ζωή».

Για τα δύο παιχνίδια: «Ήμασταν το φαβορί τότε για την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι Τούρκοι μας ανέτρεψαν το σενάριο που μας ήθελε να κερδίζουμε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά μετά την ήττα, καταφέραμε να αλλάξουμε ψυχολογία και να πάμε στην Τουρκία και να… τους χαλάσουμε την φιέστα».

Για την επιστοφή τους στη Θεσσαλονίκη: «Είχε 7000 κόσμο στο αεροδρόμιο που μας περίμενε. Ζήσαμε κάτι μοναδικό. Ήταν μία επική ανατροπή για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ».

Ενώ μοιράστηκε και ένα ανέκδοτο για εκείνη την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς: «Τελειώνοντας την αναμέτρηση, ο κόσμος στο γήπεδο είχε ήδη αποδεχθεί την ήττα, εμείς πετούσαμε σε πελάγη ευτυχίας. Το Κύπελλο το είχαν σε μία όμορφη θήκη με 5-6 προβολείς επάνω του και όταν μετά μας το έδωσαν να το σηκώσουμε, είχαμε κάψει όλοι τα δάχτυλά μας! Είχε «ανάψει» ο μπρούτζος από την μεγάλη θερμοκρασία». πηγή: metrosport.gr

Μια γυναίκα στους Μάβερικς!

Να ταρακουνήσει τα νερά του ΝΒΑ θέλει ο Μαρκ Κιούμπαν, καθώς όπως τόνισε οι Ντάλας Μάβερικς είναι διατεθειμένοι να επιλέξουν στον δεύτερο γύρο του ντραφτ την Μπρίτνεϊ Γκρίνερ, η οποία αγωνίζεται στο κολεγίο Μπέιλορ και παίζει στην θέση του σέντερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρκ Κιούμπαν:

"Θα την πάρουμε αν εκείνη τη στιγμή είναι η καλύτερη παίκτρια που θα έχει μείνει. Θα το σκεφτούμε σοβαρά. Αν θα το έκανα; Τώρα θα έλεγα "ναι", μόνο και μόνο για να δούμε αν το έχει. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αν δεν δώσεις σε κάποιον την ευκαιρία. Ούτως ή άλλως ένα ντραφτ πικ κοντά στο 50 δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να παίξει στο ΝΒΑ". πηγή: metrosport.gr