Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Κόκκινος διάβολος» ο Νταρμιάν!

Αμ δε που ήταν μόνο ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ! Η Τορίνο ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ματέο Νταρμιάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (η οποία εξίσου θα γνωστοποιήσει την μεταγραφή προσεχώς).

«Κόκκινος διάβολος» ο Νταρμιάν!
Η αρχή έγινε με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, η συνέχεια δόθηκε με τον Ματέο Νταρμιάν.

Η Τορίνο ανακοίνωσε πως ο διεθνής Ιταλός μπακ πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δυναμώνει και στην άμυνα (η δική της ανακοίνωση αναμένεται μέσα στην ημέρα για να φανεί και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας).

Εδώ και μέρες οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κοντά στην απόκτηση του 25χρονου αμυντικού κι εν τέλει το deal ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την μεταγραφή να υπολογίζεται πως θα φτάσει περίπου τα 20 εκατ. ευρώ.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο παίκτης ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της «Γκρανάτα» και πλέον του δίνεται η ευκαιρία για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 33 εμφανίσεις στη Serie A και 2 τέρματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διπλή διάψευση περί προσωρινού Grexit!!


Σβήνει η… φωτιά που άναψε γερμανικό δημοσίευμα περί 5ετούς grexit της Ελλάδας απ’ το ευρώ. Τόσο Ευρωπαίος αξιωματούχος, όσο και το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδουν μια τέτοια πρόταση απ’ τον Σόιμπλε.

Διπλή διάψευση περί προσωρινού Grexit
Η προσωρινή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι νομικά αδύνατη και δεν μπορεί να εκληφθεί σοβαρά ως ιδέα, δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο Bloomberg, στον απόηχο του δημοσιεύματος της γερμανικής FAZ που έκανε λόγο για πρόταση του Σόιμπλε για 5ετές grexit.

Ο αξιωματούχος υπογράμμισε πως ο προσωρινός αποκλεισμός της χώρας μας από το κοινό νόμισμα δεν θα βοηθούσε στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Τόνισε δε πως αυτό που χρειάζεται η χώρα μας είναι σοβαρή συζήτηση και λύσεις.

Το επίμαχο έγγραφο φαίνεται πως καταρτίστηκε ενόψει του σημερινού κρίσιμου Eurogroup, με τον ανταποκριτή του γερμανικού δικτύου ZDF πάντως να μεταδίδει πως το έγγραφο δεν έχει κατατεθεί επισήμως στου υπουργούς Οικονομικών, αλλά κυκλοφορεί στους κύκλους των Βρυξελλών.

«Είναι ένα εσωτερικό έγγραφο, δεν διανεμήθηκε σήμερα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ευρωπαίος αξιωματούχος, επιβεβαιώνοντας όμως την ύπαρξη και το περιεχόμενο του κειμένου.

Διαψεύδει και το Μέγαρο Μαξίμου

Διαψεύδει κατηγορηματικά και το Μέγαρο Μαξίμου το εν λόγω δημοσίευμα περί εξόδου της Ελλάδας απ’ το ευρώ για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι «ποτέ δεν τέθηκε» από οποιονδήποτε θέμα Grexit,ούτε από τον κ. Σόιμπλε στο Eurogroup.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δηλώνοντας λιτά πως «θα πάνε όλα καλά», και ότι το φερόμενο σχέδιο για Grexit δεν υπάρχει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Καμία επαφή της Αρμάνι με τον Γιανγκ»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Νίκος Λώτσος πως η Αρμάνι Μιλάνο έχει κάνει «μπάσιμο για τον Πατ Γιανγκ, ο οποίος έχει υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό.

«Καμία επαφή της Αρμάνι με τον Γιανγκ»
Δεν υπάρχει κανένα θέμα Πατ Γιανγκ και Αρμάνι Μιλάνο, όπως αποκάλυψε η «Gazzetta dello Sport». Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο μάνατζερ του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, Νίκος Λώτσος, αρνήθηκε πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο Πάτρικ Γιανγκ δεν διαπραγματεύεται με την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον μάνατζερ Νίκο Λώτσο», έγραψε στο Twitter ο Ντέιβιντ Πικ.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζιντάν… μαγεία!! (video)

Μπορεί να μετρά πλέον περίπου μια δεκαετία μακριά από το ποδόσφαιρο, αλλά ο μεγάλος «Ζιζού» έχει τον τρόπο να μαγεύει τα πλήθη. Έστω και παίζοντας ποδόσφαιρο σάλας.

Ζιντάν… μαγεία (video)
Όσα χρόνια κι αν περάσου, το άτιμο το τόπι δεν ξεχνιέται. Και λίγοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου «κολλούσαν» την μπάλα στο πόδι όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος έκανε με περισσή ευκολία επίδειξη τεχνικής σε αγώνα ποδοσφαίρου σάλας που έγινε στο Κουβέιτ, με το κοινό και τον σπίκερ να παραληρούν.





Πώς να μη ζητούν οι αντίπαλοι να βγάλουν selfie μαζί του; 




Κι επειδή το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, δείτε τι έκανε ο γιος του, Λούκα.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγχώθηκαν με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!!

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την προπόνηση του ΠΑΟΚ το Σάββατο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Παναγιώτης Γλύκος τραυματίστηκε κι αποχώρησε τραυματίας. Αναμένονται τα νεότερα για την κατάστασή του.

Αγχώθηκαν με Γλύκο στον ΠΑΟΚ
Ανησυχία προκλήθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου.

Την ώρα του προγράμματος -και μετά από μια απότομη κίνηση- ο Παναγιώτης Γλύκος ένιωσε έντονους πόνους στον ώμο.

Αφού δέχθηκε, δε, τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που προφανώς άγχωσε τον Ιγκόρ Τούντορ και τους συνεργάτες του, εν αναμονή των νεότερων για την κατάστασή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δικός του ο Μάντζιος!!

Ανακοινώθηκε και επίσημα, προς επιβεβαίωση του sport-fm.gr, η ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζιου στον Λεβαδειακό!

Δικός του ο Μάντζιος!
Το sport-fm.gr το 'χε αποκαλύψει, η ΠΑΕ το επιβεβαίωσε! Ο Λεβαδειακός, λοιπόν, ανακοίνωσε την παραμονή του Βαγγέλη Μάντζιου στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, μια εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την Παρασκευή!

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (έναντι περίπου 300.000 ευρώ συνολικά) κι ενώ υπάρχει πίστη στους Βοιωτούς πως στο τέλος θα καταφέρουν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα, παρά τον αγωνιστικό υποβιβασμό τους στη Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Βαγγέλη Μάντζιο έως τον Ιούνιο του 2017».

Σταθερά σε υψηλές «πτήσεις» η Στεφανίδη!

Ξαναγύρισε στις υψηλές επιδόσεις στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ στίβου του Ρόταχ.

Σταθερά σε υψηλές «πτήσεις» η Στεφανίδη
Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα ξεπέρασε τα 4.65 με την τρίτη προσπάθεια στη διοργάνωση και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, συνεχίζοντας στις υψηλές «πτήσεις» μετά τα 4.56 στο Ρουέν την περασμένη εβδομάδα και πλησίασε τη φετινή της ατομική επίδοση, το 4.71.

Η Στεφανίδη δοκίμασε αποτυχημένα μία φορά στα 4.70 και στα 4.75, έχοντας ξεπεράσει με την πρώτη τα 4.35, τα 4.45 ια τα 4.55.

Νικήτρια με 4.70 ήταν η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ. Στην τρίτη θέση, επίσης, με 4.65 ήταν η Μαρτίνα Στρουτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Grexit διάρκειας πέντε ετών προτείνει ο Σόιμπλε»

Σκληρή στάση φέρεται να κρατά στο Eurogroup ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με τη γερμανική FAZ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πρότεινε Grexit διάρκεια πέντε ετών. Διαψεύδει η ελληνική κυβέρνηση.

«Grexit διάρκειας πέντε ετών προτείνει ο Σόιμπλε»

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής FAZ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιμένει στη σκληρή γραμμή απέναντι στην Ελλάδα και φαίνεται να έχει προτείνει ένα χρονικά περιορισμένο Grexit διάρκειας πέντε ετών.

Παράλληλα, φέρεται να συνέστησε στους Ευρωπαίους ομολόγους του να υπάρξει σε αυτό το διάστημα ανθρωπιστική βοήθεια προς τη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη πληροφορία πάντως δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση από την ελληνική κυβέρνηση, με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ν' αναφέρουν πως ουδέποτε τέθηκε τέτοια πρόταση στο τραπέζι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και τώρα… τρέχει η Εθνική Νέων!

Η Εθνική ομάδα Νέων γνώρισε την ήττα με 80-62 από τη Σερβία, στο τελευταίο της ματς της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ. Μόνο στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού για το σύνολο του Μάνου Μανουσέλη!

Και τώρα… τρέχει η Εθνική Νέων
Ανώδυνη ήττα, αλλά τώρα έχει… άγχος! Με ήττα (80-62) από τη Σερβία ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα Νέων την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ και πλέον θα δώσει αγώνες κατάταξης προκειμένου να αποτρέψει τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Λιάπης και Χριστοδούλου με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, με τον Τσαλμπούρη να προσθέτει άλλους 9. Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζάγκορατς με 18 πόντους.

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο, η Σερβία φρόντισε να επιβάλει το ρυθμό της, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με το +8 (26-34). Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «κυνηγούσε» συνεχώς στο σκορ, με τη διαφορά να ξεφεύγει στο τέταρτο δεκάλεπτο και έτσι να έρχεται η ήττα με το τελικό 80-62.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 26-34, 43-53, 62-80

Ελλάδα (Μανουσέλης): Σπυριδωνίδης, Λιάπης 16, Κώττας 6, Χριστοδούλου 14, Πουλιανίτης 1, Χατζηνικόλας 7, Θεοδώρου 3, Τσαλμπούρης 9, Μπιλλής, Σταμάτης 4, Οικονομόπουλος, Σπυρόπουλος 2

Σερβία: Ρέμπιτς 12, Ζάγκορατς 18, Γκούντουριτς 8, Ρακίτσεβιτς, Άπιτς, Μπάμποβιτς 3, Γιάραμαζ 12, Νταβίντοβατς 2, Μπούρσατς 6, Καπλάνοβιτς 11, Σάλιτς 8, Τέιτς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Primera Division ο Γκιντέτι!

Παίκτης της Θέλτα και επίσημα ο εξελίξιμος Σουηδός επιθετικός Τζον Γκιντέτι.

Στην Primera Division ο Γκιντέτι

Ο 23χρονος φορ άνηκε στη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πρόσφατα έμεινε ελεύθερος αφού δεν υπολογιζόταν κι ενώ γενικά πήρε λίγες ευκαιρίες, δεδομένου πως έφευγε σχεδόν συνέχεια δανεικός (σε Σέλτικ, Φέγενορντ).

Ο Γκιντέτι αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Γαλιθιάνων μετά τους Βας και Ιάγκο Άσπας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προς Μπάμπεργκ ο Ζήσης!!

Ούτε Ελλάδα, ούτε Ιταλία θα πάει ο Νίκος Ζήσης, αλλά… Γερμανία! Επίσημη πρόταση από την Μπάμπεργκ έχει ο έμπειρος γκαρντ και μάλιστα φέρεται να τη σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Προς Μπάμπεργκ ο Ζήσης!
Στη Γερμανία είναι πολύ πιθανό να βρει η επόμενη σεζόν τον Νίκο Ζήση!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops.net», ο Έλληνας γκαρντ έχει επίσημη πρόταση από την Μπάμπεργκ για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών κλειστό. Έτσι, εφόσον ο πρώην παίκτης της Φενερμπαχτσέ αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών, τότε θα συνεργαστεί ξανά με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ύστερα από την κοινή τους θητεία στην Ούνιξ Καζάν.

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ο Νίκος Ζήσης είχε ακουστεί τόσο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όσο και για την Αρμάνι. Όμως, παρά το ενδιαφέρον τους οι «αιώνιοι» δεν του κατέθεσαν επίσημη προσφορά, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Μιλάνου και συγκεκριμένα ο Γιασμίν Ρέπεσα προτίμησε τις λύσεις των Τσιντσαρίνι και Λαφαγέτ για την περιφέρεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Από τον Κολοσσό στην Ιταλία!!

Την απόκτηση του Τέιλορ Σμιθ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου, ανακοίνωσε και επίσημα η Ραβένα, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Από τον Κολοσσό στην Ιταλία!
Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τέιλορ Σμιθ. Ο 24χρονος φόργουορντ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ραβένα.

Τη φετινή σεζόν, ο Σμιθ μέτρησε 28 συμμετοχές με τη θαλασσί φανέλα, έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Μετά τη συμφωνία με την ιταλική ομάδα, ο Αμερικανός σέντερ έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Ιταλία, μία χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και έχει βγάλει παίκτες υψηλού επιπέδου. Είμαι φαν του Ντανίλο Γκαλινάρι, ενώ μου αρέσει και ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος έχει πάρει πρωτάθλημα με τους Σπερς. Ακόμα και ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ήταν ένας από τους σημαντικούς παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ιταλία και την Ευρώπη. Ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου και να νιώσω τη στήριξη των φίλων της Ραβένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ, ώστε να κερδίσω το σεβασμό τους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον τελικό ο Μπατζάβαλης!!

Με μια και μοναδική βολή, ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Νέων του Ταλίν.

Στον τελικό ο Μπατζάβαλης
Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής έριξε 78.48 στην πρώτη του βολή στον προκριματικό του αγωνίσματος α πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Έτσι, έγινε ο μόνος που κατάφερε να «πιάσει» το όριο από το γκρουπ του και ο δεύτερος που πέρασε με το όριο και από τα δύο.

Μάλιστα, ο 21χρονος έγινε ο δέκατος όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα.


Οι 12 του τελικού:

Μπατζάβαλης (Ελλάδα) 78,48 μ. (78,48 μ.)
Μπόχνταν (Ουκρανία) 77,76 μ. (81,83 μ.)
Γκρίβα (Λετονία) 76,81 μ. (77,34 μ.)
Βέμπερ (Γερμανία) 76,73 μ. (81,15 μ.)
Ολεζτσουκ (Πολωνία) 76,48 μ. (77,97 μ.)
Μαρν (Σλοβενία) 76,09 μ. (76,09 μ.)
Βέτερ (Γερμανία) 75,75 μ. (85,40 μ.)
Γούτερς (Γαλλία) 75,02 μ. (75,02 μ.)
Κουμπς (Τσεχία) 73,59 μ. (75,25 μ.)
Κάρβινεν (Φινλανδία) 72,48 μ. (74,23 μ.
Σέιφερτ (Γερμανία) 71,24 μ. (79,90 μ.)
Κάκς (Λετονία)70,99 μ. (80,06 μ.) *Πηγή: sport-fm.gr*

Μιραλάς... on fire!! (video)

«Καυτός» έδειξε ο Κέβιν Μιραλάς στα πρώτα... βήματα της προετοιμασίας! Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Σουίντον!

Μιραλάς... on fire! (video)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Έβερτον -που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού- βρήκε δίχτυα δις απέναντι στην Σουίντον (4-0 υπέρ των ζαχαρωτών), τελειώνοντας υποδειγματικά τις φάσεις, μετά από εξίσου όμορφες κινήσεις του.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε με Χίμκι ο Ντέιβις!!

Με τη φανέλα της Χίμκι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πολ Ντέιβις, καθώς η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας μαζί του!

Ανανέωσε με Χίμκι ο Ντέιβις!
Δεν το… κουνάει από τη Χίμκι ο Πολ Ντέιβις! Ο Αμερικανός σέντερ ανανέωσε και επίσημα κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με τη ρωσική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται από το 2012.

Τη φετινή σεζόν, ο 30χρονος σέντερ μέτρησε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Χίμκι, έχοντας κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Η ΑΕΚ είναι για πρωτάθλημα»

Πόσο «φτιαγμένος» είναι με την ΑΕΚ έδειξε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος είπε ότι ήρθε για τίτλους κι ότι απ’ την πρώτη μέρα κατάλαβε πως η «Ένωση» δεν είναι για 2η και 3η θέση, αλλά μόνο για πρωτάθλημα

«Η ΑΕΚ είναι για πρωτάθλημα»
Πριν καν έρθει στην ΑΕΚ διαπιστώθηκε πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν η απόκτησή του.

Πέραν όμως της ποδοσφαιρικής του αξίας, η «Ένωση» φαίνεται ότι βρίσκει στον Αντρέ Σιμόες κι έναν πραγματικό winner.

Μιλώντας στη «Real News», ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε ότι είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Ισπανία και Γαλλία. Εξήγησε ωστόσο ότι προτίμησε τους «κιτρινόμαυρους» για έναν και μόνο λόγο: Επειδή πείστηκε ότι θα κερδίσει τίτλους μαζί τους.

Άλλωστε έδειξε να ‘χει πλήρη συναίσθηση της φανέλας που θα φορέσει, τονίζοντας ότι κατάλαβε από την πρώτη μέρα ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα για πρωτάθλημα.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Σιμόες

- Ήσουν καλός μαθητής;

Όχι και τόσο, αφού αυτό που πάντα ήθελα ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

- Οι γονείς σου τι σου έλεγαν;

Δεν ήθελαν να αφήσω το σχολείο, και δεν το άφησα ποτέ. Με ενθάρρυναν να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και τους ευγνωμονώ γι' αυτό, για τη συμπαράσταση και την υποστήριξή τους.

- Ίνδαλμα σου ο Ζιντάν όταν ήσουν μικρός. Τώρα;

Κριστιάνο Ρονάλντο.

- Επειδή είστε συμπατριώτες;

Επειδή είναι ο πιο ολοκληρωμένος, ο καλύτερος.

- Η πιο σοβαρή πρόταση που είχες, εκτός της ΑΕΚ, ποια ήταν;

Από την Πολωνία. Και αργότερα από την Ισπανία και τη Γαλλία. Δεν θέλω να πω ομάδες, δεν έχει και σημασία πια.

- Γιατί ΑΕΚ;

Από την αρχή μου έδειξαν ότι ξέρουν τι θέλουν από εμένα, ήταν η καλύτερη προσέγγιση.

- Τι σου είπαν, δηλαδή;

Ότι μαζί μας μπορείς να κερδίσεις τίτλους, κύπελλα, διακρίσεις, πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή αυτό, να πηγαίνει κάπου όπου οι στόχοι είναι υψηλοί. Με κέρδισαν αμέσως.

- Το οικονομικό;

Άλλες ομάδες μου έδιναν περισσότερα, όμως προτιμώ να ωριμάσω πρώτα ποδοσφαιρικά και θα τα κερδίσω τα χρήματα. Με την αξία μου.

- Η ΑΕΚ έχει περισσότερα από είκοσι χρόνια να κατακτήσει πρωτάθλημα. Πως αλλάζει αυτό;

Το πρώτο είναι ότι βρίσκεται και πάλι στην μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και μετά, δεν πιστεύω στο παρελθόν αλλά στο καινούργιο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά μας. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε, νέοι παίκτες, ικανός προπονητής, διοίκηση με φιλοδοξίες. Φυσικά χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα, ωστόσο γρήγορα ένιωσα ότι η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για την δεύτερη ή την τρίτη θέση, αλλά για να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος.

- Διάβασα ότι δήλωσες ασφαλής στο νέο σου περιβάλλον και την Ελλάδα γενικότερα, σε μια δύσκολη περίοδο.

Για να είμαι ειλικρινής, στα μαγαζιά που πηγαίνω, στον δρόμο, στις κουβέντες που κάνω, δεν βλέπω πανικό. Μαθαίνω, καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολη κατάσταση για τη χώρα, όμως βλέπω πως ο κόσμος παλεύει για το δίκιο του, για μια καλύτερη ζωή, οι Έλληνες είναι μαχητές και αυτό μ' αρέσει πολύ.

- Τo ποδόσφαιρο που σ' αρέσει είναι…

…το ιταλικό. Και υποστηρίζω τη Γιουβέντους.

- Τα όνειρά σου;

Να είμαι υγιής, σωστός άνθρωπος, τίμιος, καλός πατέρας μια μέρα. Και εδώ στην ΑΕΚ ή αργότερα κάπου αλλού, να κερδίσω τρόπαια, τίτλους, αυτά είναι που μένουν στο τέλος μιας καριέρας. Και είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι έχεις καταφέρει κάτι στη ζωή σου.

- Θεός.

Πιστεύω.

- Χρήμα.

Δεν είναι το παν. Σημαντικό, αλλά όχι το πρώτο. Πιο ψηλά είναι η φιλοδοξία να ξεχωρίζεις, ως αθλητής και ως άνθρωπος.

- Τύχη.

Δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά στη δουλειά και την συνεχή προσπάθεια να γίνεσαι καλύτερος.

- Φιλοσοφία ζωής.

Πρέπει να δουλέψεις για να κερδίσεις, τότε μόνο θα αμειφθείς. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καλός ο Παναθηναϊκός, φανταστικός ο Αναστασίου»

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, αλλά κι ακόμα περισσότερο του Αναστασίου για τη δουλειά που κάνει στον σύλλογο, έπλεξε ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, μετά και τα όσα είδε στο χθεσινό φιλικό.

«Καλός ο Παναθηναϊκός, φανταστικός ο Αναστασίου»
«Μέλι» για τον Γιάννη Αναστασίου έσταξε ο ομόλογός του στον Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ με αφορμή τη δουλειά που βγάζει στον Παναθηναϊκό. ά λόγια για το τριφύλλι -το οποίο αντιμετώπΟ Ολλανδός κόουτς μίλησε με κολακευτικισε χθες- και την εξέλιξη που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω πως θέλουν να εφαρμόσουν το ολλανδικό μοντέλο ποδοσφαίρου και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει βήματα μπροστά».

Ο Γιάννης (σ.σ Αναστασίου) είναι φανταστικός άνθρωπος και πολύ καλός στην δουλειά του» είπε αρχικά ενώ στην ερώτηση για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο στα προκριματικά, είπε:

«Είμαστε ο Άγιαξ. Δεν φοβόμαστε κανέναν, οπότε όποιος και να έρθει, εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει οριστικά στη Ρεάλ ο Ρίβερς!!


Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Κέι Σι Ρίβερς, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Μένει οριστικά στη Ρεάλ ο Ρίβερς
Με το… στυλό στο χέρι είναι ο Κέι Σι Ρίβερς. Όπως αποκάλυψε η «As», ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος πρόσφατα είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Ρίβερς ανήκει στο δυναμικό της «βασίλισσας» από το καλοκαίρι του 2014 και μάλιστα είχε σημαντική συμβολή, ώστε οι «μερένχες» να κατακτήσουν όλες τις κούπες της χρονιάς. Έτσι, μετά και από αυτή την εξέλιξη το ρόστερ της Ρεάλ για την επόμενη σεζόν έχει σχεδόν κλείσει, με τους Μεζρί και Μπουρούση να αποχωρούν και τον Καμπάτσο να παραχωρείται κάπου δανεικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Sold-out το Ελλάδα-Γαλλία!!


Σε γεμάτο γήπεδο θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του U-19 η Εθνική ομάδα κόντρα στη Γαλλία, αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης. Διαβάστε την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

Sold-out το Ελλάδα-Γαλλία

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Από την Οργανωτική Επιτροπή του UEFA EURO U19 2015 ανακοινώνεται ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα Γαλλία-Ελλάδα (12/7/2015, 21:00).

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό της Κατερίνης για τη μαζική παρουσία του στους αγώνες τού Α' ΔΑΚ, η οποία θα συνεχιστεί και στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής μας και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο γήπεδο».

Εξωγήινη…!!

Δεν υπάρχει άνθρωπος να την σταματήσει… Η φοβερή και τρομερή Σερένα Γουίλιαμς επικράτησε της Μουγκουρούθα (2-0 σετ) και κατέκτησε το έκτο Wimbledon της αξιοθαύμαστης καριέρας της. Τα ρεκόρ της.

Εξωγήινη…
Μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει ο ασύλληπτος μύθος της Σερένα Γουίλιαμς! Η Αμερικανίδα πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στο παλμαρέ της, επικρατώντας 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Γκαμπίνιε Μουγκουρούθα στον τελικό του Wimbledon.

Έτσι, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο έφτασε τα έξι στο πιο γκλαμουράτο grand slam του αθλήματος και συνολικά τα 21 στην θρυλική καριέρα της. Τι σημαίνει αυτό; Πως απειλεί άμεσα την σπουδαία Στέφι Γκραφ, καθώς η Γερμανίδα έχει ένα παραπάνω.

Και κάπως έτσι έχει κάνει το 3/3 στα φετινά major (έχει πάρει Αυστραλιανό Όπεν, Roland Garros και τώρα το Wimbledon), ελπίζοντας να κατακτήσει και το US Open (το 'χε πάρει πέρσι) σε λίγους μήνες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία στην εποχή της.

Μάλιστα, η Γουίλιαμς έγινε η γηραιότερη γυναίκα που κατακτά ένα grand slam, φτάνοντας σήμερα στον τίτλο σε ηλικία 33 ετών και 288 ημερών. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία είχε βγει νικήτρια στο Λονδίνο (στην αντίστοιχη διοργάνωση) το 1990, ούσα 33 ετών και 263 ημερών.

Στο πρώτο σετ, η Ισπανίδα ξεκίνησε με… θράσος, είχε το υπέρ της μπρέικ και παρά την ασφυκτική πίεση της Σερένα, έδειχνε να αντέχει. Όχι για πολύ όμως… Διότι το 4-2 γκέιμ υπέρ της Μουγκουρούθα, έγινε 6-4 υπέρ της Γουίλιαμς και όλα έδειξαν να ‘χουν πάρει το δρόμο τους. Στο δεύτερο, το νούμερο ένα στην κατάταξη έκανε επίδειξη δύναμης, προηγούμενη 5-1 γκέιμ. Αν και προσωρινά έχασε τη συγκέντρωσή της κι έδωσε την ευκαιρία στην «μικρή» να πλησιάσει (μείωσε σε 5-4), εν τέλει έκανε νέο μπρέικ κι έφτασε στην κορυφή του λονδρέζικου major, ύστερα από 1 ώρα και 24’.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μπου…λο»

Αφιέρωμα στον αντίκτυπο που έχει η κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο φιλοξενεί το «France Football». Γάλλοι που έπαιξαν στη χώρα μας μίλησαν με σκληρά λόγια ενώ έκαναν λόγο και για εύνοια του Ολυμπιακού.

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μπου…λο»

Σαλίμ Αράς και Γιαν Μποέ Καν είναι δύο εξ αυτών ενώ μίλησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που όμως θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους. «Πολλές ομάδες δεν πληρώνουν και καθυστερούν πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνεις πολλά, αλλά η χώρα έχει προσαρμοστεί στις καθυστερήσεις. Τον τελευταίο μήνα δεν πληρωνόμασταν. Παίζαμε, νομίζαμε ότι ίσως θα πληρωθούμε. Τελικά, μου έδωσαν μια εξόφληση 12.000 ευρώ. Τότε γύρισα στη Γαλλία με όλες μου τις αποταμιεύσεις. Δεν θα άφηνα ούτε ένα ευρώ εκεί. Είχα 2-3.000 ευρώ εκεί, αλλά τα μετέφερα στη Γαλλία», αναφέρει μία πηγή από αυτές που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Στη συνέχεια, ο Σαλίμ Αράς αναφέρεται στις περιπτώσεις ομάδων που αποφάσισαν να υποβιβαστούν προκειμένου να απαλλαχθούν από τα χρέη που τους βάραιναν. «ΑΕΚ και Άρης υποχρεώθηκαν να υποβιβαστούν στην Γ’ εθνική, γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους μισθούς. Με καλεί κόσμος και με ρωτά, αν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα της κρίσης. Είμαι στην Αθήνα, τα εστιατόρια και τα μαγαζιά είναι γεμάτα, πας στην παραλία και είναι γεμάτη. Υπάρχει κρίση, αλλά το ίδιο επικρατεί παντού. Και στη Γαλλία υπάρχει κρίση».

Μια ανάλογη κατάσταση περιγράφει και ο Μποέ Καν που ήταν στον Εργοτέλη: «Όταν είσαι εκεί, δεν αντιλαμβάνεσαι απαραίτητα την κατάσταση. Οι καφετέριες είναι γεμάτες, ο κόσμος βγαίνει. Εγώ ήμουν στην Κρήτη, οπότε ίσως αυτό να μην είναι κάτι συνηθισμένο».

Χαβιέ Τομάς: «Δεν θα ήθελα να επιστρέψω»

Στο «France Football» μίλησε και ο Χαβιέ Τομάς που ήταν στον Λεβαδειακό και τονίζει ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει άμεσα: «Υπάρχει μείωση στην προσέλευση του κόσμου. Μεταξύ του να πας στο γήπεδο ή να “γεμίσεις” το καλάθι σου, η επιλογή είναι εύκολη. Πρόκειται για ένα καλό πρωτάθλημα, με οπαδούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και ελπίζω να προχωρήσουν. Προσωπικά δεν θα ήθελα να επιστρέψω άμεσα».

Τα λόγια του Τομάς επιβεβαιώνει και ο Αράς, ο οποίος έκανε λόγο και για τη μεταγραφή του Εσιέν: «Υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και οι 5-6 κορυφαίες ομάδες μπορούν να συγκριθούν με μερικές στη Γαλλία. Είναι ένα πρωτάθλημα που προσέγγισε τον Εσιέν και πήγε στον Παναθηναϊκό. Κι όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Γιουβέντους, δεν είναι τυχαίο».

«Δείτε τους αγώνες του Ολυμπιακού και θα καταλάβετε»

Το αφιέρωμα, ωστόσο, δεν παρέμεινε μόνο στα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, αλλά και στα θέματα διαιτησίας. «Η κατάσταση είναι μπ…, όπως η χώρα. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων. Υπάρχουν θέματα διαιτησίας που όλοι τα ξέρουν. Αρκεί να δείτε τα ματς του Ολυμπιακού και θα καταλάβετε», αναφέρει ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, με τον Σαλίμ Αράς να συμπληρώνει: «Η διαιτησία είναι γνωστή. Υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται. Αν παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού, είναι πολύπλοκο να νικήσεις».*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάρκο Σίλβα: «Θαύμασα την υπομονή του Ολυμπιακού»!


Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το δύσκολο πάγκο που έχει αναλάβει, εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, μιλώντας στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Μάρκο Σίλβα: «Θαύμασα την υπομονή του Ολυμπιακού»
Κάθε άλλο παρά ήθελε ο Μάρκο Σίλβα να φτάσουν στα… άκρα οι σχέσεις του με τη Σπόρτινγκ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τραβήξει τόσο πολύ η υπόθεση με την ομάδα της Λισαβόνας, λέγοντας παράλληλα πως θαυμάζει την υπομονή που έδειξαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, περιμένοντάς τον μέχρι να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια».

Μάλιστα, προς το τέλος της συνέντευξης, ο Μάρκο Σίλβα αποκάλυψε πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε -τη δεδομένη στιγμή- να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νέτο στην ομάδα του Πειραιά.

«Με τον τρόπο που πήγα στην Σπόρτινγκ και τον σεβασμό που έχω για το σύλλογο, δεν ήθελα με τίποτα να… τραβήξω στα άκρα την υπόθεση. Ποτέ δεν ήθελα να φύγω άσχημα από τη Σπόρτινγκ, ανεξαρτήτως του πως κατέληξε το θέμα», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Σίλβα στην «Abola» και πρόσθεσε:

«Όλοι είδαν το πόσο κράτησε αυτή η διαδικασία και πραγματικά θαυμάζω τον Ολυμπιακό που είχε τόσο μεγάλη υπομονή να με περιμένει. Δεν συνηθίζεται για μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να περιμένει τόσο καιρό έναν προπονητή».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός ερωτήθηκε για τους στόχους που έχει θέσει φέτος με τον Ολυμπιακό: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκούν μόνο οι νίκες. Οι οπαδοί του είναι πολύ απαιτητικοί, ειδικά όταν πάνε στο γήπεδο θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι καθαρό στο μυαλό μου».

Τέλος, για το αν είναι εφικτή η μεταγραφή του συμπατριώτη του, σέντερ μπακ, Νέτο στην ομάδα του Πειραιά: «Δεν είναι εύκολο να πάρεις έναν Πορτογάλο παίκτη, γιατί είναι ακριβοί. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, θα υπήρχαν καλές πιθανότητες να γίνει αυτό. Όμως, σήμερα είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ και δεν νομίζω πως είναι εφικτό να έρθει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν ανησυχεί για Τζιοβάνι η ΑΕΚ!!


Κανένα άγχος για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι δεν έχουν στην ΑΕΚ. Στη Βραζιλία γράφεται ότι ο παίκτης ζήτησε να μείνει στη Φλουμινένσε, ωστόσο η «Ένωση» πήρε διαβεβαιώσεις ότι έρχεται από βδομάδα.

Δεν ανησυχεί για Τζιοβάνι η ΑΕΚ
Σίγουροι για την απόκτηση του Τζιοβάνι -παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα στη Βραζιλία- παραμένουν στην ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα στη χώρα του 26χρονου αμυντικού παρουσιάζουν τη μεταγραφή του στην «Ένωση» να κολλάει εξαιτίας δικής του επιθυμίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, με τη «Lancenet» μάλιστα να σημειώνει ότι σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Φλουμινένσε (και παρά τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των εκπροσώπων του και της ΑΕΚ) ζήτησε από την ομάδα να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει.

Πέρα απ’ αυτό όμως γίνεται αναφορά και στον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Πεναπολένσε στη Φλουμινένσε, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί ν’ αποδεσμευτεί σε περίπτωση πρότασης από το εξωτερικό.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι αυτό είναι το μόνο σημείο που απομένει να διευθετηθεί. Γιατί οι άνθρωποι της «Elenko Sports» διαβεβαίωσαν την ΑΕΚ ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απροθυμίας του Τζιοβάνι να έρθει στην ομάδα. Μόλις ολοκληρωθεί λοιπόν η τυπική διαδικασία ενεργοποίησης του όρου που προαναφέρθηκε, ο παίκτης θα μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα (στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας) ώστε να ενσωματωθεί στην «Ένωση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλσεν: «Θα είμαι καλύτερος»

Ο Ρόμπιν Όλσεν υποσχέθηκε πολλή δουλειά για να βελτιωθεί και ξεκαθάρισε ότι αφήνει πίσω το λάθος που έκανε στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόχουμ.

Όλσεν: «Θα είμαι καλύτερος»
Ο Ρόμπιν Όλσεν παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα όσα συμβαίνουν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Σε αυτή ο Σουηδός τερματοφύλακας ξεκαθαρίζει ότι αφήνει πίσω το λάθος στο παιχνίδι με την Μπόχουμ και υπόσχεται ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιωθεί και να μπορέσει να βοηθήσει τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Όλσεν:

Πώς πήρες την απόφαση να αποδεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ και αν προβληματίστηκες από τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα

“Δεν σκέφτηκα με άλλο κριτήριο πέρα από αυτό το ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό βήμα για μένα στην καριέρα μου, είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και φιλοδοξίες. Έτσι αποφάσισα να αφήσω την Μάλμε και να έρθω εδώ στον ΠΑΟΚ”.

Οι πρώτες σου μέρες με τη ομάδα πώς κύλησαν;

“Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μου παιχνίδι δεν πήγα καλά. Αλλά αυτό είναι κάτι που προσωπικά θέλω να το ξεχάσω και να κοιτάξω μπροστά. Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση από την ομάδα, από την πρώτη στιγμή με υποδέχθηκαν καλά και με βοήθησαν να προσαρμοστώ”.

Όταν ένας τερματοφύλακας κάνει ένα τέτοιο λάθος όπως το δικό σου στο ματς με την Μπόχουμ πως αντιδρά;

“Πρέπει να το ξεχνάς, και να κοιτάς μπροστά. Δεν μπορώ να το σκέφτομαι γιατί η ομάδα έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είσαι δυνατός ψυχολογικά για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι έγινε πρέπει να αφοσιωθώ στο πώς θα προετοιμαστώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι”.

Ο Τούντορ σε χαρακτήρισε ως ένα από τα δυνατά όπλα της ομάδας για την νέα σεζόν

”Δεν εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του. Απλά θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω για αυτή την εμπιστοσύνη. Θέλω να νιώθω σιγουριά στον τομέα δράσης μου κάτω από την εστία και με τις αποκρούσεις μου να βοηθώ την ομάδα”.

inner

Ποιος τερματοφύλακας είναι το ίνδαλμα σου;

“Από μικρός θαύμαζα τον Σμάιχελ και αυτόν είχα πάντα ως πρότυπο”.

Υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για σένα. Ποιους ρώτησες από την Ελλάδα για να αποφασίσεις να πεις το “ναι” στον ΠΑΟΚ;

“Είχα προσφορές αλλά αυτό είναι παρελθόν και δεν χρειάζεται να το συζητάμε πλέον. Μίλησα αρκετά με τον Μπεργκ με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Ξέρετε, τον Δεκέμβριο θα γίνω πατέρας και θέλω η κοπέλα μου και το παιδί μου να αισθάνονται ασφαλείς όταν εγώ θα απουσιάζω για παιχνίδια. Ο Μπεργκ μου είπε ότι όλα είναι υπέροχα στην Ελλάδα. Φυσικά ο ατζέντης μου μίλησε αρκετές φορές με τον Άρνεσεν”.

Πώς βλέπεις την οργάνωση στην ομάδα;

“Όλα είναι καινούρια για μένα εδώ. Υπάρχουν επαγγελματικά πρότυπα και αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να βοηθήσω την ομάδα”.

Η συνεργασία σου με τους στόπερ πώς είναι;

“Στο πρώτο ματς δεν ήξερα καν τα ονόματα τους και ήταν δύσκολο για μένα. Στο ματς με την Ντνιεπρ, είχαμε καλύτερη επικοινωνία, τους φώναζα με τα ονόματα και κάναμε πρόοδο.”

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σε αυτό το φιλικό

“Όταν παίζεις καλή άμυνα είναι πιο εύκολα να κάνεις και επιθέσεις. Η μοναδική στιγμή που στεναχωρήθηκα ήταν όταν δεχθήκαμε το γκολ. Αλλά είχαμε καλή παρουσία...”

Προλαβαίνει ο ΠΑΟΚ να ετοιμαστεί για το πρώτο επίσημο ματς;

“Γι αυτό δουλεύουμε σκληρά. Θα θέλαμε να είμαστε πιο έτοιμοι αλλά ο χρόνος είναι ελάχιστος. Είμαστε σε καλό επίπεδο και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Πέμπτη”.

Μας δίνεται η εντύπωση ότι δυσκολεύεσαι στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια. Θέλεις εκεί βελτίωση;

”Συμφωνώ αλλά έχω εξήγηση. Διαφορετικά παίζει ο ΠΑΟΚ απ ότι έπαιζα στην Μάλμε. Εκεί το πολύ πέντε φορές σε κάθε ματς να χρειαζόταν να παίξω με την μπάλα στα πόδια. Αλλά θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να είμαι καλύτερος και σε αυτόν τον τομέα” *Πηγή: sport-fm.gr*

Σαμαράς: «Τότε γονάτισα…»

Δεν είναι μόνο «λούσα», χρήματα, δόξα οι ποδοσφαιριστές... Ο Γιώργος Σαμαράς αποκαλύπτει τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν λίγους μήνες. «Ψάχνω ομάδα, δεν γυρίζω στη Σαουδική Αραβία», λέει.

Σαμαράς: «Τότε γονάτισα…»

Αποσπάσματα όσων είπε στο περιοδικό People (κυκλοφορεί την Κυριακή):

«Κάποια στιγμή γονάτισα, που δεν είναι του χαρακτήρα μου. Αυτό που συνέβη και που δεν μπορώ ακόμα να ξεπεράσω είναι ο θάνατος του παππού μου, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν ο άνθρωπός μου. Κάθε καλοκαίρι πήγαινα στη Χαλκιδική, στα Αρναία όπου ζούσε, και περνούσα μαζί του μια βδομάδα. Ακόμα κι όσο έλειπα μακριά, μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο. Χωρίς να ξέρει τίποτα από όσα συνέβαιναν στην προσωπική μου ζωή, χωρίς να γνωρίζει από ποδόσφαιρο μου προσέφερε πολλά μέσα από μια γενική κουβέντα για τη ζωή, η οποία πάντα παραλληλιζόταν με ένα πρόβλημά που με απασχολούσε εκείνη τη περίοδο! Είχε μια απίστευτη διαίσθηση και χτίσαμε μια ξεχωριστή επικοινωνία, μια χημεία πνευματική. Την ίδια μέρα της κηδείας, ήταν και τα βραβεία ΠΣΑΤ όπου ήρθε και ο μικρός Jay «Όσο χαρούμενος κι αν φαινόμουν, όσο κι αν χαμογελούσα στην εκδήλωση μέσα μου γινόταν πόλεμος».

Τι λέει όμως για εκείνη την περίοδο και πώς βίωσε την ασθένεια, τον θάνατο του παππού του, αλλά και τα βραβεία ΠΣΑΤ: «Είχα πάθει μια λοίμωξη όσο ήμουν στο Μπέρμιγχαμ που οδήγησε σε αφυδάτωση γιατί ήμουν μόνος και δεν πρόσεξα σωστά τον εαυτό μου. Παρολ’αυτά έπρεπε να ταξιδέψω για τα βραβεία του ΠΣΑΤ, που ήταν Δευτέρα. Την Κυριακή αργά το βράδυ, ενώ είμαι στο σπίτι με φίλους, γελάμε και περνάμε καλά, με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν για τον παππού μου. Χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου, επιβιβάστηκα στη πρώτη πτήση για Θεσσαλονίκη και μετά ταξίδεψα στη Χαλκιδική για την κηδεία που ήταν το μεσημέρι. Το ίδιο απόγευμα στις 17.00 έφυγα από το χωριό για να πάρω ξανά το αεροπλάνο για Αθήνα και ζήτησα από τους ανθρώπους του ΠΣΑΤ να καθυστερήσουν την εκδήλωση για να προλάβω. Σκέψου ότι στα βραβεία πήγα με τα ίδια ρούχα που είχα φύγει τα ξημερώματα και με τα οποία πήγα στην κηδεία. Οριακά πρόλαβα το βραβείο του Jay. Ευτυχώς όμως τα κατάφερα και επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά πως η ζωή κάνει κύκλους και προχωράει».

Η αλήθεια είναι πως το χαμόγελό του και η ενθάρρυνση που έδειξε στο μεγαλύτερο θαυμαστή του από την εποχή της Σέλτικ, τον μικρό Jay που έχει σύνδρομο down, δεν φανέρωνε καθόλου πως είχε περάσει μια τόσο δύσκολη ημέρα συναισθηματικά και ψυχικά. «Όταν γύρισα σπίτι εκείνο το βράδυ ξέσπασα, αλλά το επόμενο πρωί συνειδητοποίησα πόση δύναμη έχω μέσα μου. Ο περασμένος Δεκέμβριος ήταν για μένα ένα μήνας με πολλές σκληρές στιγμές, αλλά κατάλαβα πως οτιδήποτε δύσκολο συμβαίνει μπορώ να το προσπεράσω ομαλά, αντί να το βλέπω σαν ένα βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσω. Παραδέχομαι όμως ότι λύγισα και η ιδέα πως δεν έχω τον παππού μου δίπλα μου με πληγώνει καθημερινά».

Για το μέλλον του: «Αυτήν την στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν επιστρέφω στη Σαουδική Αραβία. Δεν ενεργοποίησαν την option να μείνω στην Αλ Χιλάλ για τα επόμενα δύο χρόνια. Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με ομάδες που μου προσφέρουν μία πολύ καλή και πολυετή προοπτική». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καμπάνα» της FIBA στον Ερ. Αστέρα!!

Με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ξένων παικτών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της FIBA τον Ερυθρό Αστέρα, για παλαιότερα ανεξόφλητα χρέη! «Θα λύσουμε το πρόβλημα», διαβεβαιώνει ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

«Καμπάνα» της FIBA στον Ερ. Αστέρα!
Καλοκαιρινή… θύελλα στον Ερυθρό Αστέρα από τη FIBA! Οι πρωταθλητές Σερβίας οφείλουν κάποια χρήματα από παλαιότερη σεζόν, με αποτέλεσμα η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ να τους επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών, η οποία έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου!

Στην τιμωρία αυτή αναφέρθηκε το «αφεντικό» των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Αυτό που έγινε δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, τέτοια πράγματα γίνονται. Αυτά τα χρέη είναι από τη σεζόν 2013/14. Αφορούν χρήματα που οφείλονται στους Ράσκο Κάτιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς. Υπάρχει ένα πλάνο εξυγίανσης στην ομάδα και με αυτό προχωρούμε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχούν, καθώς θα κάνουμε τα πάντα για να λύσουμε το πρόβλημα που προέκυψε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε «Σβάινι» η Μαν. Γιουνάιτεντ!!

Στο άψε-σβήσε η μεταγραφή του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση από την Μπάγερν, ήρθε η ανακοίνωση από τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ανακοίνωσε «Σβάινι» η Μαν. Γιουνάιτεντ!

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Εκκρεμούν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και η συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 30χρονος «Σβάινι», που θα κοστίσει 20 εκατ. ευρώ και θα υπογράψει για 2 ή 3 χρόνια για 7,5 εκατ. ευρώ, θα γίνει ο πρώτος Γερμανός που θα φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έχουμε συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ για Σβαϊνστάιγκερ»!

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!
Τελικά ο... καπνός των προηγούμενων ημερών προερχόταν από τον «καπνό» των διαπραγματεύσεων της Γιουνάιτεντ με τους Βαυαρούς για τον Γερμανό μέσο.
Η σημερινή απουσία του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Μπάγερν στο πλαίσιο της προετοιιμασίας ξεκαθάρισε ουσιαστικά τα πράγματα, με τον Ρουμενίγκε να επιβεβαιώνει λίγο αργότερα ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου ότι υπάρχει συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» για να μετακομίσει ο ποδοσφαιριστής στην Αγγλία και το «Ολντ Τράφορντ».
Ο 30χρονος άσος αναμένεται ν' αφήσει τη Μπάγερν έπειτα από θητεία 17 ετών (μαζί με την τετραετή παρουσία στη δεύτερη ομάδα) και ο Λουίς Φαν Χάαλ προσθέτει ποιότητα, εμπειρία και δύναμη στη μεσαία γραμμή!
*Πηγή: England365.gr*

Sold – out τα διαρκείας της Γουέστ Χαμ!!

Παρόντες στο «Άπτον Παρκ» σε κάθε στιγμή θέλουν να είναι οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ τη φετινή σεζόν, εξαπντλώντας τα εισιτήρια διαρκείας, αφού η ομάδα θα αποχαιρετήσει την ιστορική της έδρα το επόμενο καλοκαίρι...  
Από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα «σφυριά» θα μετακομίσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και το «Boleyn Ground» θα κλείσει τις πύλες του.
Οι ιαχές, βέβαια, δεν θα «σιωπήσουν» ποτέ, ωστόσο, οι οπαδοί του συλλόγου θέλουν να ζήσουν καθεμιά από τις τελευταίες στιγμές της παρουσίας τους στο ιστορικό γήπεδο.
Αποτέλεσμα αυτού, να εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016! «Θα αποχαιρετήσουμε το γήπεδό μας όπως του αξίζει» δήλωσε η αντιπρόεδρος της ομάδας, Κάρεν Μπράντι.
*Πηγή: England365.gr*

Στην αποστολή για την περιοδεία ο Στέρλινγκ!!

Η Λίβερπουλ αδιαφόρησε στο αίτημα του Ραχίμ Στέρλινγκ να μείνει εκτός αποστολής για την περιοδεία της ομάδας σε Αυστραλία και Ασία και συμπεριέλαβε τον Άγγλο στην λίστα των 30 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν!
Το όνομα του Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται στην αποστολή της Λίβερπουλ για την περιοδεία που θα κάνει σε Αυστραλία και Ασία μέσα στον Ιούλιο.
Ο Άγγλος επιθετικός έχει καταθέσει εδώ και μέρες αίτημα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εν λόγω ταξίδι, ωστόσο αυτό απορρίφθηκε από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ των «κόκκινων».
Μένει να δούμε αν μέχρι αύριο (12/7) που αναχωρεί η ομάδα, υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του παίκτη, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει μέσα στο Σαββατοκύριακο πρόταση 40 εκ. λιρών συν μπόνους για την απόκτησή του.
*Πηγή: England365.gr*

Το σκέφτεται για Ντιαμάντι η Γουότφορντ!!

Πρόθυμη να φέρει τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι πίσω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι η Γουότφορντ, η οποία σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», εξετάζει την απόκτησή του από την κινέζικη Γκουανγκζού.
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι εξετάζει η Γουότφορντ.
Ο Ιταλός άσος ανήκει στην Γκουανγκζού και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φιορεντίνα.
Οι «βιόλα» έχουν το πάνω χέρι για τον... επαναπατρισμό του 32χρονου άσου, με τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ να έχουν τις δικές τους πιθανότητες για την απόκτησή του.
*Πηγή: England365.gr*

Στο τιμ της Λίβερπουλ ο ΜακΆλιστερ!!

Το πόστο του first-team coach στη Λίβερπουλ, μετά την αποχώρηση του Μάικ Μαρς, παρέλαβε ο πρώην παίκτης των «κόκκινων», Γκάρι ΜακΆλιστερ.
Επιστροφή στο «Άνφιλντ» για τον Γκάρι ΜακΆλιστερ.
Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος υπηρέτησε για δύο χρόνια (2000-02) τη Λίβερπουλ, θα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Μπρένταν Ρότζερς, ως first-team coach.
Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, ο τεχνικός των «κόκκινων», δήλωσε: «Ο Γκάρι έχει μία ιδιαίτερη σχέση με αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του και είμαι ευχαριστημένος που ήρθε στην ομάδα μας σαν first-team coach. Όταν τον συνάντησα, εντυπωσιάστηκα από το πάθος του, τον ενθουσιασμό και την γνώση για το τι θέλουμε να πετύχουμε εδώ».
*Πηγή: England365.gr*

«Ματιές» σε Πρίτσαρντ η Λάτσιο!!

Τα βλέμματα των ανθρώπων της Λάτσιο έχει τραβήξει ο νεαρός άσος της Τότεναμ, Άλεξ Πρίτσαρντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπρέντφορντ.
Τον Άλεξ Πρίτσαρντ φέρεται να έχει στη λίστα της η Λάτσιο, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός από την Τότεναμ στη Μπρέντφορντ εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, με τους «λατσιάλι» να περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του παίκτη.
*Πηγή: England365.gr*

Στα υπ' όψιν της Γιουβέντους ο Εζίλ!!

Μόνο απίθανη δεν θα πρέπει να θεωρείται μία κίνηση της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ από την Άρσεναλ, ειδικά στην περίπτωση που ένας εκ των Πογκμπά ή Βιντάλ αποχωρήσει από την ομάδα, σύμφωνα με την «Tuttosport».
Πρόθυμη να ασχοληθεί υπό προϋποθέσεις με την περίπτωση του Μεσούτ Εζίλ φαίνεται να είναι η Γιουβέντους.
Βάσει δημοσιεύματος της «Tuttosport», οι Πρωταθλητές Ιταλίας έχουν στη λίστα τους τον Γερμανό άσο, για τον οποίο θα κινηθούν μόνο στην περίπτωση που είτε ο Πολ Πογκμπά, είτε ο Αρτούρο Βιντάλ αποτελέσουν παρελθόν.
Σε εκείνη την περίπτωση, οι «μπιανκονέρι» προτίθενται να προσφέρουν 29 εκ. λίρες για τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ.
*Πηγή: England365.gr*

Τέλος από Βίλα ο Λούνα!!

Παρελθόν από την Άστον Βίλα αποτελεί ο Αντόνιο Λούνα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Εϊμπάρ.
Στην Εϊμπάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Λούνα.
Ο Ισπανός αμυντικός δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του μετά τη μεταγραφή του από τη Σεβίλλη το 2013, αρκούμενος μόνο σε 17 εμφανίσεις ως βασικός.
Τη φετινή σεζόν παραχωρήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Ελλάς Βερόνα, ενώ από τον Γενάρη και μετά αγωνίστηκε για λογαριασμό της Σπέτσια στην Serie B.
*Πηγή: England365.gr*

Δικός της ο Τζόνσον!!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκλεν Τζόνσον στη Στόουκ, καθώς σύμφωνα με το «Sky Sports», ο Άγγλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πότερς».
Στη Στόουκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκλεν Τζόνσον.
Ο έμπειρος αμυντικός πέρασε χθες (10/7) από ιατρικές εξετάσεις, με το «Sky Sports» να αποκαλύπτει πως έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «πότερς».
Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο αυτές αναμένονται σύντομα.
*Πηγή: England365.gr*

«Πόρτα» σε Ρεάλ από Εσπανιόλ για Κασίγια!!

Με την υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα να έχει «κολλήσει» λόγω των απαιτήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ στρέφεται στην περίπτωση του Κίκο Κασίγια.

«Πόρτα» σε Ρεάλ από Εσπανιόλ για Κασίγια
Δεδομένη θεωρούσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Ίκερ Κασίγιας, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου αναγκάζει τη «βασίλισσα» να στραφεί σε άλλες περίπτωσεις.

Η επικρατέστερη είναι του άσου της Εσπανιόλ και εσχάτως διεθνή με την Ισπανία, Κίκο Κασίγια που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Καταλανούς τα τελευταία χρόνια.

Τα δικαιώματα του τερματοφύλακα μοιράζονται Ρεάλ Μαδρίτης και Εσπανιόλ, ενώ η ρήτρα του αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ για τους Μαδριλένους.

Τις τελευταίες ώρες η υπόθεση έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τη Ρεάλ να καταθέτει επίσημη πρόταση 4 εκατ. ευρώ, προσφορά που απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Απορρίψαμε την προσφορά», ήταν η απάντηση του προέδρου της Εσπανιόλ, Ζοάν Κολέ σε σχετική ερώτηση και μένει να φανεί αν οι «μερένχες» επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εικόνες από Ολυμπιακό!

Ώρα για δράση! Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, Μάρκο Σίλβα.

Εικόνες από Ολυμπιακό
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*