Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Κλείνει Μωραΐτη και Σκουλίδα!

Μια ανάσα από τους Δημήτρη Μωραΐτη και Διονύση Σκουλίδα βρίσκεται η ΑΕΚ που συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυσή της.

Κλείνει Μωραΐτη και Σκουλίδα
Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των Μαλίκ Χέρστον και Νικ Παύλος, αλλά κι εκείνη του Μαρκ Κάρτερ που είχε ανοίξει το χορό, η ΑΕΚ προχωρά στις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυσή της.

Αυτές θα έχουν χαρακτήρα επένδυσης, καθώς αφορούν στους Δημήτρη Μωραΐτη και Διονύση Σκουλίδα. Ο 16χρονος γκαρντ του Πανιωνίου, MVP του πρωταθλήματος Παίδων, που συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής U16 αλλά δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με τη Βουλγαρία στο Βόλο λόγω τραυματισμού, αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την «Ένωση». Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του στην Ελλάδα και από τα κορυφαία στην Ευρώπη και θεωρείται μια σπουδαία επένδυση για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά και στον Διονύση Σκουλίδα. Ο 18χρονος άσος του Περιστερίου (2,01μ.) είναι μόνιμο στέλεχος των «μικρών» εθνικών ομάδων και αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη λύση στη θέση «3». Με μπόι στα δύο μέτρα και μεγάλο άνοιγμα χεριών, ο φόργουορντ κατάγεται από τα Τρίκαλα είχε 5,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 18,9 λεπτά κατά μέσο στο Παγκόσμιο U19, ενώ θα παίξει με την U18 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου. Το 2013 ήταν καταπληκτικός στο παιχνίδι που χάρισε στην Εθνική Παίδων το χάλκινο μετάλλιο, με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ απέναντι στην Ιταλία. Πέρσι στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού U18 και απουσίασε από το Παγκόσμιο U17. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: