Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ντουρμάζ: «Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει»

Την ανησυχία του για τις περαιτέρω συνέπειες της οικονομικής κρίσης στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τζίμι Ντουρμάζ. Δεν αγχώνεται για Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Παπαγιαννόπουλος.

Ντουρμάζ: «Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει»
Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, περιέγραψε στους συμπατριώτες του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε στην dn.se και έδειξε προβληματισμένος, καθώς εκτιμά πως θα έχει σοβαρές συνέπειες στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, δεν έδειξε να αγχώνεται για την ομάδα του.

«Αυτό που συμβαίνει έχει πληγώσει άσχημα τη χώρα. Το βλέπεις σε κάθε άνθρωπο που συναντάς. Δεν είναι απλώς μια ιδέα να πας και να τραβήξεις χρήματα. Υπάρχουν 20 μέτρα ουρές για κάθε μηχάνημα. Ο κόσμος είναι πολύ θλιμμένος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται», είπε αρχικά.

Ερωτήθηκε αν έχει επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από αυτήν την κατάσταση και ανέφερε: «Όχι. Ο σύλλογος έχει δώσει ξεκάθαρο μήνυμα σε εμάς ότι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μας, όπου τα πράγματα είναι ήσυχα. Πληρωθήκαμε στην ώρα μας και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Όμως, οι μικρότερες ομάδες που είχαν ήδη προβλήματα, μπορεί να έχουν μεγαλύτερα τώρα».

Ο Ντουρμάζ πιστεύει ότι θα την «πληρώσει» ο χώρος στον οποίον εργάζεται:«Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει. Είναι θλιβερό. Ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώσει για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι. Ελπίζω να φέρουμε χαρά στον κόσμο για μία ή δύο ώρες. Ο κόσμος μπορεί να ξεχάσει την πραγματικότητα, να έρθει στο γήπεδο και να διασκεδάσει, να γελάσει».

Στο ίδιο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις και του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, που από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και έχει ζήσει αρκετά χρόνια στη Σουηδία.

inner

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι είναι ήρεμη η κατάσταση. Στη συνέχεια όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορεί ξαφνικά να εξελιχθεί έτσι η κατάσταση ώστε να γυρίσουμε στο παλιό νόμισμα. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αργότερα», είπε και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα είναι ότι ψήφισαν όχι. Οι άνθρωποι το γιόρτασαν σαν να ήταν μία νίκη, αλλά δεν πιστεύω πως οι Έλληνες κατανοούν ακόμα τι σημαίνει. Σε περίπτωση που βρεθούν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομίζω ότι θα έχουν πολλά να χάσουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: