Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Βάσκοι τρομοκράτες!!

Η Μπιλμπάο μετά το διπλό στο «Ολντ Τράφορντ», έριξε άλλα δύο μπαλάκια στη Μάντσεστερ και πήρε την πρόκριση στους «8». Πρόκριση για Ανόβερο, Βαλένθια και Αλκμάαρ!
Βάσκοι τρομοκράτες!
Στο κατάμεστο «Σαν Μαμές» η Μπιλμπάο πάτησε για δεύτερη φορά την Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Φέργκιουνσον να μη μπορεί να βρει τη λύση απέναντι στους Βάσκους. Ο Γιορέντε στο 23΄ άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικ, ενώ ο Ντε Μάρκος στο 65΄ έκανε το 2-0 στέλνοντας την ομάδα του στους «8». Ο Ρούνεϊ πάντως στο 80΄ έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ μειώνοντας σε 2-1
Στα άλλα ματς, η Ουντινέζε αν και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το δεύτερο λεπτό και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 από το 15΄, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα στην Άλκμααρ και οι Ολλανδοί με 2-0 του πρώτου αγώνα, έχοντας το εκτός έδρας γκολ πέρασαν στην επόμενη φάση.
Εύκολο έργο για το Ανόβερο που πήρε τη νίκη με 4-0 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και μαζί την πρόκριση, ενώ η Βαλέθνια διαχειρίστηκε το υπέρ της 4-2 από το πρώτο ματς και με το 1-1 στο Αϊντχόφεν πέρασε στους «8».
Ανόβερο-Σταντάρ Λιέγης 4-0 (6-2) ( 4΄ Αμπντελάουε, 21΄ Κανού αυτ., 73΄ Κόναν, 90΄+3΄ Πίντο)
Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γ. 2-1 (5-3) ( 23΄ Γιορέντε, 65΄ Ντε Μάρκος-80΄ Ρούνεϊ)
Αϊντχόφεν-Βαλένθια 1-1 (3-5) (63΄Τοϊβόνεν-47΄ Ραμί)
Ουντινέζε-Άλκμααρ 2-1 (2-3) ( 3΄ πεν, 15΄ Ντι Νατάλε-31΄ Φάλκενμπουργκ)
22:05
Ολυμπιακός-Μέταλιστ
Μάντσεστερ Σίτυ-Σπόρτινγκ
Σάλκε-Τβέντε
Μπεσίκτας-Ατλέτικο Μαδρίτης

πηγή: sportdog.gr

Αν... έμπαινε, θα ήταν γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εκπληκτικό σόλο του Άντονι Ιραόλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατέληξε σε γκολ, αλλά αν μη τι άλλο ήταν φανταστική προσπάθεια!
Αν... έμπαινε, θα ήταν γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΕΑ καθορίζει τις ανόδους!!

Το φετινό... φαινόμενο της διεξαγωγής της Α1 με 13 ομάδες ουδείς θέλει να το δει να επαναλαμβάνεται, έτσι ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ έλαβαν από κοινού μια απόφαση για το πως θα γίνεται πλέον η... άνοδος στην κατηγορία. Τα κριτήρια δε θα είναι μόνο βαθμολογικά.
Η ΕΕΑ καθορίζει τις ανόδους
Αυτό δε σημαίνει πως όποια ομάδα κατακτά μια θέση στη «μεγάλη» κατηγορία δε θα παίζει την επόμενη σεζόν σε αυτή. Απλώς δε θα μετρά μόνο αυτό. Εφόσον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ανάψει το πράσινο φως σε ομάδα, η διοργανώτρια αρχή και η Ομοσπονδία θα την αντικαθιστά εξ αρχής. Χωρίς αναμονή δηλαδή για να προσκομίσουν οι εκπρόσωποι της νέα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ. Έτσι, θα συστήσουν μία πενταμελής επιτροπή (τρεις εκπρόσωποι της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ), η οποία θα λαμβάνει τις αποφάσεις αυτές.
Όλα τα παραπάνω θα μπορέσουν να ισχύσουν εφόσον η ΕΕΑ εξετάσει εγκαίρως τους φακέλους των ΚΑΕ και εξίσου έγκαιρα αποφασίσει σε ποιες θα δίνει πιστοποιητικά και σε ποιες όχι. Διαφορετικά, η απόφαση που λήφθηκε στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στην εφαρμογή της.
Στο μεταξύ, στο Συμβούλιο συζητήθηκε -πέραν του προϋπολογισμού της νέας σεζόν και- το κούρεμα των χρεών των ομάδων προς τους παίκτες.
Πηγή: novasports.gr

Επιστροφή σε κλασικό! (ΦΩΤΟ)

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις διαπραγματεύσεις που κάνει με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Umbro, προχώρησε για πρώτη φορά στις δικές της προτάσεις οι οποίες μέσα από τις δυνατότητες της εταιρίας θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα
Πηγή φωτό: paok24.gr
Η κλασική ριγέ φανέλα μοιάζει πολύ με αυτή που φορούσε ο ΠΑΟΚ όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1926, ενώ η μαύρη και η άσπρη εμφάνιση είναι κλασικές με ωραία γραμμή με τη δεύτερη να έχει και πολύ απαλό γκρι πάνω της.
Η τέταρτη φανέλα που τελικά θα είναι μοβ, εμφανίζει μία καινοτομία στον γιακά, ενώ όπως και οι δύο των τερματοφυλάκων.
Τα σχέδια που παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι δουλειά που έγινε χωρίς κόστος για αυτή από δημιουργικό γραφείο και επαγγελματία γραφίστα, τον Βασίλη Ανδρεάδη, ο οποίος στο παρελθόν βοήθησε και σύνδεσμο του ΠΑΟΚ να βγάλει το αντιπροσωπευτικό του σήμα.
Πηγή: paok24.gr

Η βόμβα έφερε αναστάτωση!!

Μια βόμβα, απομεινάρι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύφθηκε σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δημιούργησε αναστάτωση στο Λονδίνο.
Η βόμβα έφερε αναστάτωση
Η βόμβα, που ζύγιζε σχεδόν ένα κιλό, ανακαλύφθηκε την Τετάρτη (14/3) στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσωρινά ως προπονητικοί χώροι του μπάσκετ στο Λέιτον Μαρς, περίπου ένα μίλι μακριά από το κυρίως Ολυμπιακό Πάρκο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ειδικοί της αστυνομίας απενεργοποίησαν τη βόμβα κι έτσι οι εργασίες στις εγκαταστάσεις συνεχίστηκαν κανονικά μετά από ολιγόωρη διακοπή, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής.
«Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή καταστροφή περιουσίας και οι εργασίες άρχισαν και πάλι κανονικά», τόνισε ο ίδιος.
Πηγή: sentra-goal.gr

Και Λεβερκούζεν για Λέτο!!

O Λέτο μπορεί να βρίσκεται στην Ιταλία για τον τραυματισμό του, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λεβερκούζεν ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού.
Και Λεβερκούζεν για Λέτο
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που αναπαράγουν το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, η γερμανική ομάδα έχει στο στόχαστρο της τον Αργεντινό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Βέβαια, ο Λέτο παραμένει στη Μπολονία ενώ άγνωστο εξακαλουθεί να είναι το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Άρα οποιαδήποτε σενάριο αυτή την στιγμή πολύ δύσκολα θα έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Πηγή: Gazzetta.gr

Ο χειρότερος των καλύτερων!!

Ο χειρότερος των καλύτερων
Ο Κεϊρίσον γυρίζει στην Κοριτίμπα και η Μπαρτσελόνα κλαίει οριστικά τα λεφτά για τη χειρότερη επένδυσή της όλων των εποχών.


Οταν εκείνος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, παίρνοντας μεταγραφή έναντι 14 εκατ. ευρώ (χώρια οι απολαβές του) στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αποκλείεται να φανταζόταν τέτοια συνέχεια. Οταν εκείνη έκανε δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, αποκλείεται να περίμενε τόσο απογοητευτική εξέλιξη. Εκείνος είναι ο Κεϊρίσον.
Εκείνη η Μπαρτσελόνα. Τα... μυστήρια έχουν να κάνουν με το πώς ο ίδιος παίκτης που στα 18 του ήταν βασικός στην Κοριτίμπα και που στα 19 του ανακηρυσσόταν πρώτος σκόρερ του Μπραζιλεϊράο κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να φύγει από την Καταλωνία χωρίς να φορέσει ποτέ την μπλαουγκράνα φανέλα!
Σίγουρα είχε συνηθίσει η ομάδα του (πρώτα η Κοριτίμπα, το 2009 για επτά εμφανίσεις η Παλμέιρας) να παίζει γι' αυτόν. Σίγουρα αποδείχθηκε ανώριμος, αποδεδειγμένα είχε και δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι σήμερα, στα 23 του μόλις χρόνια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δείχνει παλαίμαχος. Στους διαδοχικούς δανεισμούς του σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος και Κρουζέιρο σημείωσε συνολικά μόλις οκτώ γκολ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον πίστεψε ποτέ ιδιαίτερα και παρ' ότι το συμβόλαιό του «τρέχει» μέχρι το 2014, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τον στείλει δανεικό έως τότε ακριβώς -άρα και αγύριστο- στην Κοριτίμπα! Στο σύλλογο στον οποίο ξεκίνησε να παίζει μπάλα και στον οποίο περίμενε ότι θα επέστρεφε μεγάλος και τρανός σε βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα για να κλείσει την καριέρα του! 
ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 
20 εκατ. ευρώ κόστισε συνολικά (μεταγραφή και μισθοί) στους Καταλανούς.
4 οι δανεισμοί του (σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος, Κρουζέιρο), όλοι ανεπιτυχείς.
0 οι (μη) επίσημες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
0 ... ολοστρόγγυλο και αυτό που θα πάρει η Μπάρτσα, τώρα που οδεύει προς την έξοδο.

πηγή: sday.gr

"Πιθανό να μην συνεχίσω στον Άρη"

Σε εκδήλωση ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε, παρέα με τον Σάκη Πρίττα, ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τελευταίος απαντώντας σε ερώτηση αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον Αρη από το καλοκαίρι και μετά, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του...
"Πιθανό να μην συνεχίσω στον Άρη"
«Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου και είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσω στην ομάδα. Είναι πιθανό να πάω σε ομάδα του εξωτερικού», ανέφερε ο 28χρονος γκολκίπερ

"Δίνω νέα ονόματα", λέει ο Κούγιας!!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως στη νέα κατάθεση του στον ανακριτή για τα στημένα θα δώσει νέα ονόματα εμπλεκόμενων προπονητών και παραγόντων...
"Δίνω νέα ονόματα", λέει ο Κούγιας
"Θα δώσω νέα ονόματα αύριο στον ανακριτή. Είναι παράγοντες και προπονητές που μιλούν με κατηγορούμενους και η ταυτότητά τους δεν έγινε ποτέ γνωστή.
Αν δεν ξεκαθαρίσουμε πλήρως την υπόθεση, ο Μπέος, ο Τσακογιάννης και ο Ψωμιάδης θα έχουν δίκιο να παραπονούνται ότι η κάθαρση περιορίστηκε σ΄αυτούς", είπε ο Κούγιας

Who to watch: Βίκτορ Φίσερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 18χρονος Δανός Βίκτορ Φίσερ του Άγιαξ έχει κάνει τους ανθρώπους του "Αίαντα" να... τρίβουν τα χέρια τους με το "διαμάντι" που έχουν στην ομάδα! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο τουνουά Νέων "NextGen Series" διέλυσε με χατ-τρικ και δυο ασίστ τη Λίβερπουλ (τελικό σκορ 6-0!), έχει σκοράρει και κόντρα στην Μπαρτσελόνα και περιμένει στον τελικό μία εκ των Μαρσέιγ ή Μίλαν!
Who to watch: Βίκτορ Φίσερ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν είναι σήμερα τα γενέθλια"!

Τα social media κατακλύστηκαν σήμερα, στις 15 Μαρτίου, από ευχές και αφιερώματα των φίλων της Λίβερπουλ για τα γενέθλια των 120 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Ο υπεύθυνος όμως του μουσείου του συλλόγου στο Άνφιλντ, διευκρινίζει πως τα γενέθλια της ομάδας είναι στις 3 Ιουνίου!
"Δεν είναι σήμερα τα γενέθλια"!
"Ο κόσμος πιστεύει οτι ο σύλλογος ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η ημερομηνία 15 Μαρτίου είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, αλλά δεν είναι η ημερομηνία ίδρυσης. Η 15η Μαρτίου του 1892 είναι σημαντική, επειδή τότε οι άνθρωποι της Έβερτον έδιωξαν τα μέλη που σχημάτισαν τη Λίβερπουλ", εξήγησε ο Νταν

Σκόραρε ο Κάλβο, αποκλείστηκε η Λέφσκι!!

Το γκολ του Τόνι Κάλβο δεν έφτασε στη Λέφσκι για να πάρει την πρόκριση. Οι "μπλε" ηττήθηκαν με 2-1 από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με τον Τόνι Κάλβο να βρίσκεται σε καλή μέρα και να ανοίγει μάλιστα το σκορ για την ομάδα του στο 22΄.
Σκόραρε ο Κάλβο, αποκλείστηκε η Λέφσκι
Ένα γκολ, το οποίο η Λέφσκι το κράτησε ως το 93΄, όταν και γνώρισε την ισοφάριση από τον Βένκοφ. Το ματς πήγε στη παράταση, με την Λοκομοτίβ να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Λαζάροφ στο 92΄ και να παίρνει εν τέλει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.
Πηγή: allaboutaris.com

Ο Σακίλ στον ρόλο του "Νονού"!

Εχουν περάσει σαράντα χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Νονός" και ο Σακίλ Ο'Νιλ παρομοίωσε τους αστέρες του NBA με ήρωες του φιλμ και στον εαυτό του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Σακίλ στον ρόλο του "Νονού"!
Στον Πένι Χάρνταγουεϊ έδωσε τον ρόλο του Φρέντο: "Γιατί ο Φρέντο ήταν εκείνος που δεν έπαιρνε ποτέ πρωτοβουλίες, το ίδιο και ο πρώην συμπαίκτης μου στους Μάτζικ".
"Ο Σόνι είναι ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για να είναι ο εκλεκτός!" και συνέχισε την διανομή του ο Σακίλ λέγοντας:
"Ο επόμενος είναι ο Μάικλ, εκείνος που τελικά "ο Νονός", δηλαδή εγώ... επιλέγει. Οπότε θα διαλέξω τον Ντουέιν Ουέιντ".
ΠΗΓΗ: superbasket.gr

Δεν λέει "όχι" για Μπάγερν ο Ντζέκο!!

Το... φλερτ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Έντιν Τζέκο κρατάει αρκετά χρόνια. Από την εποχή που ο Βόσνιος φορ αγωνιζόταν στην Βόλφσμπουργκ απο την οποία αργότερα μετακόμισε στο "Etihad" και την Μάντσεστερ Σίτι.
Δεν λέει "όχι" για Μπάγερν ο Ντζέκο
Το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον 25χρονο άσο ωστόσο δεν έσβησε κάτι που φίνεται και απο τις δηλώσεις του Λαρς Μρόσκο. Ο ατζέντης του Τζέκο τόνισε για τα σενάρια που στέλνουν τον πελάτη του στην Μπάγερν Μονάχου...
"Η Μπάγερν είναι πάντα καλή επιλογή για τον Έντιν. Νομίζω όμως ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες. Πάντα υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους για τον παίκτη. Ωστόσο, όλα είναι θέμα χρημάτων. Δεν ξέρω αν η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τον αφήσει να πάει στην Μπάγερν. Επίσης το ερώτημα είναι: Πόσα χρήματα θέλει η Μάντσεστερ Σίτι ; Πάντως νομίζω ότι ο Έντιν είναι σε καλά χέρια στο Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή. Θέλει να παίζει και έχει το μυαλό του εκεί".
Πηγή: aek365.gr

Air... Griffin! (BINTEO)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν φημίζεται για τα καρφώματά του και πλέον μόνο γι' αυτά, αφού απέναντι στους Χοκς σούταρε συνεχόμενες airball βολές!
Air... Griffin! (BINTEO)
Πηγή: Gazzetta.gr
















Μπήκε και αποβλήθηκε σε 4 λεπτά!!

Μπήκε και αποβλήθηκε σε 4 λεπτά!Ο Ράτι Αλεξίτζε της ουγγρικής Γκιόρι Έτο θα ήθελε πιθανόν να μπει στο... βιβλίο Γκίνες με αυτά που έκανε στο ματς με τη Σιόφοκ! O Γεωργιανός φορ μπήκε αλλαγή στο 74`, πήρε την πρώτη κίτρινη για μαρκάρισμα στο 77` και στο επόμενο λεπτό πήρε 2η κίτρινη κι αποβλήθηκε! Θεός!

Τα... 88 της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε 26 αγώνες πρωταθλήματος στην Ισπανία έχει σκοράρει ως τώρα 88 (!) γκολ, έχοντας μέσο όρο 3,3 τέρματα ανά ματς! Δείτε και τα 88 γκολ σε ένα βίντεο!
Τα... 88 της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η μαγκιά του Πιλάβιου!!

Δε διαφωνεί κανείς ότι στην αναβολή του αγώνα κυπέλλου ΟΦΗ-Ολυμπιακός έγιναν τραγικοί χειρισμοί, ουδείς όμως μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό που έκανε ο Πιλάβιος χθες, στο Μεσολόγγι, ήταν παλικαρίσιο και αντρίκειο...
Η μαγκιά του Πιλάβιου
Η απόδοση ευθυνών για την αναβολή του αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακός χωρίς προφανώς λόγο, είναι απλή υπόθεση. Η ΕΠΟ έσφαλε και πρόσθεσε νερό στο μύλο της αμφισβήτησης που υπάρχει γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, οι εσωτερικοί μηχανισμοί που υπάρχουν μέσα στις τάξεις της ελληνικής ομοσπονδίας πολλές φορές είναι ανίκητοι.
Αυτό που έγινε στο Μεσολόγγι, χθες, ήταν η απόδειξη πως και οι φανατισμένοι οπαδοί έχουν το κουμπί τους και είναι τεράστιος μάγκας αυτός που μπορεί να τους αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, με σεβασμό προς τις απόψεις τους και χωρίς μάσκες. Αυτό ακριβώς έκανε χθες, ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έφτασε στην Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να παραβρεθεί σε μία εκδήλωση της τοπικής Ε.Π.Σ. Στο φινάλε, είχε συγκεντρωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις, αλλά όχι με απειλητικό ύφος, προκειμένου να του διαμαρτυρηθούν (φραστικά και μόνο όπως περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες) για την απόφαση που πήρε η ΕΠΟ.
Ο Πιλάβιος είχε συνοδεία αστυνομικών που τον παρείχαν τη μέγιστη ασφάλεια και μόλις αντίκρισαν το πλήθος, φρόντισαν ώστε η αποχώρηση του προέδρου της ΕΠΟ να γίνει ομαλώς.
Κι όμως, εκεί που όλοι περίμεναν να αποχωρήσει η πομπή, ο Πιλάβιος, όχι μόνο δεν κρύφτηκε, όχι μόνο δεν τους προσπέρασε, αλλά σταμάτησε και βγήκε έξω, αντικρίζοντας τους οπαδούς και ανοίγοντας διάλογο μαζί τους.
Οι μαρτυρίες λένε ότι η κουβέντα έχει σε απίστευτα πολιτισμένο επίπεδο, χωρίς εξάρσεις και φωνές... Τους εξήγησε με ηρεμία ότι δεν περνούσε από το χέρι του η συγκεκριμένη υπόθεση και δεν μπορούσε να κάνει κάτι για την αποτρέψει... Οι οπαδοί από την πλευρά τους κατέθεσαν τη δική τους άποψη, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο Πιλάβιος, με αντρισμό τους σεβάστηκε και τους αντιμετώπισε, έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε να γίνει μία συζήτηση σε εξαιρετικά πολιτισμένο κλίμα.
Λέγεται μάλιστα, ότι ακόμα και οι αστυνομικοί βλέποντας το σκηνικό, σήκωσαν τα χέρια ψηλά και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.
Το μήνυμα που έρχεται είναι ότι ακόμα και οι θερμόαιμοι, μπορούν να γίνουν συνεννοήσιμοι και να κατανοήσουν, όταν τους αντιμετωπίσει κάποιος με σεβασμό και χωρίς να είναι εκ προοιμίου αρνητικός απέναντί τους... 

πηγή: sportdog.gr