Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Δεν υπάρχει σοβαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Δεν υπάρχει σοβαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Με αρκετό χιούμορ κι άλλη τόση σοβαρότητα, ο Παναγιώτης Κατσιαρός σχολίασε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 όσα έγιναν στο χθεσινό ματς της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό. Ο έμπειρος άσος των «βυσσινί» τόνισε πως με αυτά που γίνονται δεν υπάρχει σοβαρότητα στον χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρου ενώ επισήμανε πως η Λάρισα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ αρκεί να την αφήσουν.

Ο Κατσιαρός είπε πως στην καριέρα του δεν έχει δει ξανά τέτοια λάθη όπως του διαιτητή Παπαπέτρου και του βοηθού Δανέζη, για τον οποίο δήλωσε πως γενικά δεν έβλεπε καλά. Όσο για το αν γνωρίζει αν θα αποχωρήσει ο Κώστας Πηλαδάκης από το ποδόσφαιρο αρκέστηκε να πει πως δεν τον έχει ξαναδεί τόσο έξαλλο!

Αναλυτικά όσα είπε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Παναγιώτης Κατσιαρός:

«Νομίζω έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και έκανα το πλάγιο με το πόδι! Το περίεργο είναι πως όταν σφύριξε ο διαιτητής έχει δώσει κάτι άλλο. Δεν φανταζόμουν πως θα έχει δώσει οφσάιντ. Είναι για πλάκα το γεγονός αυτό και έχει χαθεί η σοβαρότητα!

Το κακό που έγινε χθες ήταν μια απόρροια συνεχώς σφαλμάτων εναντίον μας. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον της Λάρισα, εναντίον του Πηλαδάκη, δεν ξέρω. Αλλά όχι έτσι ρε παιδιά! Μας απάντησε «συγνώμη, λάθος». Αλλά αυτό είναι απάντηση;

Και πως μετά από δέκα λεπτά δείχνει κόκκινη κάρτα τόσο εύκολα; Ήταν πολύ κοντά στην φάση αλλά ήταν πλάτη και μόλις γυρνά το πρόσωπο του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Αλλά θα έπρεπε να του το πει ο επόπτης, ο οποίος δεν έβλεπε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό άσχετα αν το αντιμετωπίζουν αλλιώς. Αυτοί που παίζουν στις ομάδες, ζουν οικογένειες από αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο οι διαιτητές, είναι και οι παράγοντες. Δεν υπάρχει σοβαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να δικαιολογήσουμε τα λάθη που γίνονται κάνουμε αυτά τα πράγματα.

Εγώ βρίσκομαι στην ΑΕΛ 7,5 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τον κ. Πηλαδάκη έτσι. Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος από την φύση του και τον ανάγκασαν να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει να ασχολείται και θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Εμείς θα εξαντλήσουμε όποια πιθανότητα έχουμε να μπούμε στα πλέι-οφ. Αλλά πρέπει να μας αφήσουν. Δεν θέλουμε να μας βοηθούν αλλά θέλουμε τα αυτονόητα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: