Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η «Μπάρτσα» και το… twitter στο πλευρό του Αμπιντάλ!!

Η «Μπάρτσα» και το… twitter στο πλευρό του Αμπιντάλ
Τη στήριξή τους στον Ερίκ Αμπιντάλ εξέφρασαν μέσω του twitter μερικοί από τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Πουγιόλ, Πικέ, Ινιέστα, Βίγια, αλλά και Κασίγιας έστειλαν τα μηνύματα συμπαράστασης στον άτυχο Γάλλο αμυντικό ο οποίος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Μαζί τους και ολόκληρος ο πλανήτης καθώς η περιπέτεια υγείας του 32χρονου παίκτη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends αυτή τη στιγμή στο twitter.

«Ο προπονητής μας είπε για τος Αμπιντάλ πριν την σημερινή προπόνηση. Ήταν σκληρό χτύπημα. Ο Αμπιντάλ έχει καλή διάθεση, μας ‘ανέβασε’ όλους. Είναι πραγματικά δυνατός, είμαστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσει. Είναι πολύ δύσκολο, η ομάδα πονάει. Το ζήσαμε πέρυσι και τώρα ξανά. Όμως αυτό θα μας κάνει δυνατότερους», έγραψε ο αρχηγός των «,μπλαουγκράνα.

«Θα επιστρέψεις και θα είσαι όπως πριν, ο καλύτερος! Είσαι παράδειγμα για όλους μας», πόσταρε ο Πικέ.

«Στέλνω την συμπαράστασή μου στον Αμπιντάλ. Θα το ξεπεράσεις, είσαι πολύ δυνατός. Όλοι θα είμαστε στο πλευρό σου. Σε χρειαζόμαστε στην ομάδα», έγραψε ο Νταβίντ Βίγια.


"Άμπι, όλα θα πάνε καλά και θα νικήσεις ξανά! Δεν είσαι μόνος!", το ποστάρισμα του Αντρές Ινιέστα.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και από τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, μέσω facebook: "Στέλνω όλη μου τη συμπαράσταση στον συνάδελφό μου. Όποιο και να είναι το χρώμα της φανέλας, το σημαντικό είναι ο άνθρωπος. Δύναμη στον Αμπιντάλ"!


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: