Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η… καρδιά της Εθνικής στην Αθήνα!!

Η… καρδιά της Εθνικής στην Αθήνα!
Με αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στην τελική φάση του Euro 2012, το Μουσείο που έχει οργανώσει ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα βρίσκεται από τις 24 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου στην Αθήνα.

Στα εγκαίνια θα δώσουν το «παρών» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, και ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης. Όλες αυτές τις μέρες αναμένεται να περάσουν αρκετοί από τους διεθνείς που έχουν τιμήσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα 191 εκθέματα του μουσείου της Εθνικής, τα οποία θα βρίσκονται στην Αθήνα από τις 24 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση

«Ο Γαλανόλευκος Φάρος στα πλαίσια της συμμετοχής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 2012 θα μετακομίσει για εννιά μέρες το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στην Αθήνα. Ένα μουσείο αφιερωμένο σε όλους τους διεθνείς μας που έχουν κάνει την Ελλάδα περήφανη και στους Έλληνες φιλάθλους.

191 εκθέματα θα περιμένουν τους Αθηναίους φιλάθλους, από τις 24/3 μέχρι την 1/4, στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, του «Γαλανόλευκου Φάρου». Μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου, το μουσείο θα «μετακομίσει» στο Πνευματικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου (Φλοίσβος), προκειμένου να έχουν την ευκαιρία άνθρωποι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κρήτη ν’ απολαύσουν από κοντά τα εκθέματά του. Πρόκειται για αντικείμενα και φανέλες που συλλέχτηκαν μετά από αρκετό κόπο, γεγονός που τα καθιστά μοναδικά. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Φωστηρόπουλο, για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού κέντρου.

Το μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 09.30 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 21.00. Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 26/03 και ώρα 18:30 και αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως και τι περιέχει το μουσείο θα ανακοινωθούν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: