Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ό,τι έχετε ευχαρίστηση…!!

Ό,τι έχετε ευχαρίστηση…
Κάλεσμα στον κόσμο να προσφέρει από το υστέρημά του για να καλυφθούν τα χρέη της ΑΕΚ και να αποφευχθεί σε πρώτη φάση ο ευρωπαϊκός αποκλεισμό κι εν συνεχεία και ο υποβιβασμός από τη Σούπερ Λίγκα, απευθύνει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Βλέποντας πως μέτοχοι, νυν και παλαιοί, δεν σκοπεύουν να καλύψουν το απαιτούμενο ποσό (περίπου 2,8 με 3,6 εκατ. ευρώ) για να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να ανοίξουν λογαριασμό σωτηρίας. Ο λαός της «Ένωσης» καλείται για μία ακόμη φορά να βάλει πλάτη για τις «αμαρτίες» άλλων…

Ο λογαριασμός είναι στην Τράπεζα Πειραιώς και με την καταβολή χρημάτων, ουσιαστικά γίνεται προεγγραφή για την επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν από το υστέρημά τους για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας που διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της 88χρονης ιστορίας της μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στην τράπεζα Πειραιώς υπ' αριθμόν 5137-053517-831. IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831. SWIFT CODE: PIRBGRAA με αιτιολογία "έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: