Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Την καταράστηκε κανείς τη Λάρισα;

Τι πράγμα, πάντως, είναι αυτό με την Λάρισα; Πέρυσι μπήκε στο καινούργιο της γήπεδο, το οποίο φτιάχτηκε σε περίοδο οικονομικής κρίσης, και από τότε είναι σα να έπεσε κατάρα στην ομάδα.
Την καταράστηκε κανείς τη Λάρισα;
Αγωνιστικά η Λάρισα δεν ήταν καλή, αφού είχαν γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι λάθος επιλογές, και υποβιβάστηκε. Δεν έφταιγε, όμως, μόνο η απόδοσή της, αλλά και το γεγονός ότι η διαιτησία την είχε βάλει στο σημάδι, όπως φώναζαν οι Λαρισαίοι, και την κοπανούσε κάτω σαν χταπόδι για μήνες και μήνες.
Ξεκινάει, λοιπόν, η ΑΕΛ στην Β’ Εθνική, όμως και πάλι δεν πάει καλά. Δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια αυτή τη σεζόν.
Και σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχει ξανά ο νταλγκάς της διαιτησίας, αφού είδαμε και σήμερα το πρωτόγνωρο ξέσπασμα Πηλαδάκη που φώναζε «είναι δυνατόν να έχει δοθεί οφσάιντ από πλάγιο άουτ;».
Τι συμβαίνει, λοιπόν; Είναι κάπως παράδοξο μια ομάδα που καταφέρνει να φτιάξει γήπεδο να βλέπει μετά μια τέτοια ατέλειωτη κατηφόρα, αντί να παίρνει ώθηση.
Να ψαχτούν και στην Λάρισα, αλλά να ψαχτεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι η Λάρισα έχει πάρει πρωτάθλημα, έχει κατακτήσει κύπελλο, έχει παίξει Ευρώπη, έχει βγάλει παικταράδες, έχει πολύ κόσμο. Δεν είναι κάποια ομάδα της σειράς. Αξίζει σεβασμού! Τουλάχιστον…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: