Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αν πίστευε όπως ο προπονητής της...!!

Η ΑΕΚ μπορούσε αποτέλεσμα στη Μόσχα αλλά το κατάλαβε αργά. Η Λοκομοτίβ τη νίκησε 3-1 και την υποχρέωσε σε τρίτη ήττα στο Europa League. Το γκολ ο Σιαλμάς (88΄), δοκάρι ο Μπέλεκ (85΄).

Αν πίστευε όπως ο προπονητής της... (ΒΙΝΤΕΟ)
Την τρίτη ήττα της στους ομίλους του Europa League πραγματοποίησε η ΑΕΚ στη Ρωσία. Οι "κιτρινόμαυροι" αν και το πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο (0-0) δεν είχαν την πίστη του Νίκου Κωστένογλου για το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο λύγισαν, με τους Ρώσους να επικρατούν 3-1. Σίτσεφ (47', 71'), Καϊσέδο (93') τα γκολ των Ρώσων. Η ΑΕΚ είχε μειώσει με τον Σιαλμά στο 88'.
Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στο ημίχρονο, δεν φοβήθηκε σε καμία περίπτωση τη Λοκομοτίβ, η οποία όπως φάνηκε είχε μεγάλο άγχος στις προσπάθειές της. Η ελληνική ομάδα είχε ρυθμό, ένταση στο παιχνίδι της και πάθος, κάτι που έλειπε από προηγούμενες αναμετρήσεις. Φαίνεται πως τα λόγια του Νίκου Κωστένογλου και η προετοιμασία που κάνει πριν από τα ματς, έπιασε τόπο. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” λίγο έλειψε να προηγηθούν στο σκορ, αν ο Μπέλεκ δεν σπαταλούσε την ευκαιρία του 15' όπου βγήκε τετ α τετ με τον Γκιγιέρμε. Πριν τη συγκεκριμένη φάση βέβαια είχαν απειλήσει και οι Ρώσοι, με τον Σίτσεφ, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον Αραμπατζή. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν θετικός στις επεμβάσεις του και όποτε τον χρειάστηκε η ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά, δήλωνε παρών (32', 39'). Η Λοκομοτίβ πάντως ανάκτησε τα ηνία του αγώνα μετά τη συμπλήρωση του ημίωρου, καμιά από τις προσπάθειές της όμως δεν καρποφόρησαν, αφού το στήσιμο των “κιτρινόμαυρων” και η γενική τους αμυντική λειτουργία “κατέστρεψε” κυριολεκτικά το παιχνίδι τους. Ειδικά ο Κοντοές με τον Βάργκας προσέδωσαν ιδιαίτερο εκνευρισμό στους επιθετικούς της Λοκομοτίβ (βλέπε Μαϊκόν), ενώ εξίσου καλοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα ήταν οι Κάλα, Μανωλάς, Γκέντσογλου. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει...
Τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα για την ΑΕΚ στην επανάληψη. Με τη συμπλήρωση δύο λεπτών η Λοκομοτίβ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σίτσεφ (ύστερα από σέντρα του νεοεισερχόμενου Ομπίνα), εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της “κιτρινόμαυρης” άμυνας. Στη συνέχεια η ομάδα του “Δικέφαλου αετού” πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια, με χαρακτηριστικότερη εκ των ευκαιριών αυτή του Μπερνς (54'), αλλά οι Ρώσοι στο 71' έσβησαν κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο από την Ένωση. Ο Σίτσεφ εξελίχτηκε σε... εκτελεστής, αφού με δεύτερο προσωπικό του τέρμα από το σημείο του πέναλτι, αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Η ΑΕΚ πάντως το πάλεψε μέχρι το τέλος. Δεν το παράτησε το παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο 85' είχε δοκάρι με τον Μπέλεκ, ενώ στο 88' ισοφάρισε με τον Σιαλμά και συνέχιζε να πιέζει για να φέρει το ματς στα ίσια. Στις καθυστερήσεις όμως οι Ρώσοι ξαναχτύπησαμ Αυτή τη φορά με τον Καϊσέδο, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε, απέκρουσε ο Αραμπατζής και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με νέο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.
Λήξη αγώνα
90'+3' Γκολ για τη Λοκομοτίβ. 93' Ο Καϊσέδο έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε, ο Αραμπατζής απέκρουσε  και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1

88' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο, ο Σιαλμάς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

85' Δοκάρι από τον Μπέλεκ! Ο Καμερουνέζος είδε τον Γκιγιέρμε εκτός εστίας, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος πορτιέρο την μπλόκαρε.
81' Kεφαλιά του Μανωλά άουτ.
78' Τρίτη αλλαγή για την Λοκομοτίβ. Ο Λοσκόφ στη θέση του Ιγκνάτιεφ
74' Κίτρινη κάρτα στον Ντα Κόστα.
73' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σιαλμάς αντί του Λαγού.
71' Γκολ για τη Λοκομοτίβ: Ο Σίτσεφ ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

70' Πέναλτι για τη Λοκομοτίβ, ύστερα από ανατροπή του Σίτσεφ από τον Καράμπελα.
66' Σέντρα σουτ του Σίσκιν, η μπάλα πέρασε άουτ.
66' Αλλαγή για τη Λοκομοτίβ: Ο Καϊσέντο αντί του Ίμπρισιτς.
65' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο πέρασε στη θέση του Μπερνς.
62' Κίτρινη στον Ίμπρισιτς
61' Αποκρούει σε κόρνερ ο Αραμπατζής, ύστερα από σουτ του Ζαπατέρ, ο οποίος προσπάθησε να τον κρεμάσει.
61' Σουτ του Κάρλος μπλόκαρε ο Γκιγιέρμε.
59' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Έξω ο Βάργκας, μέσα ο Καφές.
58' Ο Κάλα έδωσε το γκολ στο πιάτο στους Ρώσους αλλά ο Σίσκιν σε κενό τέρμα την έστειλε άουτ.
55' Κακό σουτ του Βάργκας εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου. Αρχίζει να πιέζει η ΑΕΚ.
54' Ωραίο σουτ του Μπερνς μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.
47' Γκολ για τη Λοκομοτίβ: Όλιγωρία στην ελληνική άμυνα, ο Ομπίνα έβγαλε σέντρα από αριστερά, με τον Σίτσεφ από κοντά να πετυχαίνει το 1-0 με κεφαλιά.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους
46' Αλλαγή για τη Λοκομοτίβ: Ο Ομπίνα αντί του Μαϊκόν.
45' Λήξη ημιχρόνου
39' Έγκυρη έξοδο του Αραμπατζή προ του Σίτσεφ. Θετικές επεμβάσεις από τον Έλληνα τερματοφύλακα. Είναι ευκαιρία του φέτος να καθιερωθεί και μέχρι στιγμής το καταφέρνει μία χαρά.
38' Φάουλ σε καλή θέση για τους Ρώσους, ύστερα από φράγμα του Καράμπελα
37' Ευκαιρία για τη Λοκομοτίβ, το πλασέ του Μαϊκόν ύστερα από σέντρα δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ.
36' Μακρινό σουτ του Γκλουσάκοφ, ο οποίος είδε τον Αραμπατζή εκτός εστίας, ευτυχώς για την ΑΕΚ η μπάλα πέρασε άουτ.
33' Σουτ του Μαϊκόν, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Μανωλά και έφυγε κόρνερ.
32' Επικίνδυνη φάση για την ΑΕΚ, με τον Αραμπατζή να διώχνει σε κόρνερ, ύστερα από σέντρα-σουτ του Γιαμπάεφ.
22' Καλό σουτ του Βάργκας δεξιά της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
15' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπέλεκ βγήκε τετ α τετ με τον Γκιγιέρμε, αλλά ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ έδιωξε.
12' Δύσκολη απόκρουση του Αραμπατζή σε επικίνδυνο σουτ του Σίτσεφ! Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για λογαριασμό της Λοκομοτίβ.
1' Έναρξη αγώνα
Οι συνθέσεις:
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζοσέ Κουσέιρο): Γκιγιέρμε, Ζαπατέρ, Μπούρλακ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Σίτσεφ, Ιγκνάτιεφ, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μαϊκόν
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκέντσογλου, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ.

πηγή: sportdog.gr

Πρόταση της ΕΡΤ για 2+1 χρόνια!!

Προς αίσιο τέλος οδεύει το θέμα των τηλεοπτικών της Α1 Μπάσκετ, καθώς η ΕΡΤ κατέθεσε πρόταση στον ΕΣΑΚΕ για απόκτηση των δικαιωμάτων 11 ομάδων για 2+1 χρόνια! Εκτός της πρότασης Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
Πρόταση της ΕΡΤ για 2+1 χρόνια!
Στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκε η πρόταση της ΕΡΤ που ήρθε μέσω της εταιρίας Ταυ, η οποία αφορά τις 11 ομάδες (εκτός των δύο "αιωνίων") και θα είναι διάρκειας 2 χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης από τον ΕΣΑΚΕ για έναν ακόμα χρόνο.

Η πρόταση αυτή (2+1 χρόνια) φαίνεται να κάμπτει τις όποιες επιφυλάξεις των ομάδων, καθώς εξασφαλίζονται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΕΡΤ είναι σίγουρα το ένα κανάλι, ενώ το άλλο αναμένεται να είναι η NOVA, η οποία θα συνεργαστεί με την κρατική τηλεόραση για τις μεταδόσεις των αγώνων.

Η μόνη ομάδα από τις 11 που δεν έχει συμφωνήσει ακόμα είναι ο Άρης, καθώς ζητάει περισσότερες εγγυήσεις. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα...
πηγή: sportdog.gr

Πολύ κόσμο με Πρίγκιπα ή χωρίς...!!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Πολύ κόσμο με Πρίγκιπα ή χωρίς...
Οι φίλοι των «πρασίνων» δείχνουν να ανυπομονούν να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και να δουν από κοντά ξανά την ομάδα τους μετά από πολύ καιρό, καθώς το τελευταίο εντός έδρας ματς ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν παραπάνω από 30.000 φιλάθλους, ενώ αν έρθει ο Πρίγκιπας και πάει τελικά στο ΟΑΚΑ, ίσως αυξηθούν τα νούμερα. 

πηγή: sportdog.gr

"Εγκαινίασε μια νέα εποχή"

Εκτενές αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της αποψινής αντιπάλου του, Σάμροκ Ρόβερς και σε αυτό γίνεται αναφορά στην ιστορία του "δικεφάλου", στην διαδρομή των παικτών του, καθώς και στην συνεισφορά του Θοδωρή Ζαγοράκη.
"Εγκαινίασε μια νέα εποχή"
"Ο ΠΑΟΚ μαστιζόταν από οικονομικά και διοικητικά προβλήματα αλλά ο Θόδωρος Ζαγοράκης με το τριετές πλάνο, εγκαινίασε μια νέα εποχή, όταν έγινε πρόεδρος", γράφεται χαρακτηριστικά για τον Ζαγοράκη και στην συνέχεια επισημαίνεται για τον ίδιο και την Εθνική Ελλάδας πως "ήταν ο αρχηγός το 2004 και κατέχει ρεκόρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με 120 συμμετοχές".

«Να επιστρέψω στην Ισπανία μαζί με τον Βαλβέρδε»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα τον επόμενο χρόνο, μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αποκάλυψε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, στις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.
«Να επιστρέψω στην Ισπανία μαζί με τον Βαλβέρδε»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρκάνο στη Marca:

Για την επιλογή του να παίξει στην Ελλάδα: «Μου άρεσε η ιδέα να αγωνιστώ στο Champions League με μία μεγάλη ομάδα, αλλά και λόγω της παρουσίας του Ερνέστο Βαλβέρδε».

Σχετικά με την εθνική Ισπανίας πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθώ σε αυτή την ομάδα. Όλοι οι παίκτες ελπίζουν σε κάτι τέτοιο».

Για την σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Έχουμε μία επαγγελματική σχέση. Εκτός γηπέδου δεν είναι διαφορετική σχετικά με τους άλλους ποδοσφαιριστές. Είχαμε καλή συνεργασία στην Βιγιαρεάλ και θα τον ήθελα μαζί μου όταν επιστρέψω».

Αν επηρεάζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από την κρίση είπε: «Σίγουρα τα μπάτζετ είναι μικρότερα, αλλά εντός γηπέδου όλα είναι κανονικά».

Για το αν μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους «16» του Champions League, είπε: «Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμά μας στην Γερμανία. Αν κερδίσουμε τότε σίγουρα έχουμε πολλές ελπίδες. Αν χάσουμε όλα θα γίνουν περίπλοκα».

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Όλα είναι καλά. Με βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί στην ομάδα και όλοι μαζί κάνουμε καλή δουλειά. Με βοηθάει ότι ο τεχνικός μας μιλάει ισπανικά επίσης. Θα ήθελα τα πράγματα να είχαν πάει καλύτερα με την Βιγιαρεάλ. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος».

Για το αν θα επέστρεφε στην Σανταντέρ είπε: «Θα το ήθελα κάποια στιγμή, αλλά όχι τώρα. Προς το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να επιστρέψω».

Για το αν του λείπει το φαγητό της μητέρας του είπε: «Εννοείται! Μου λείπει γενικά η οικογένειά μου. Όταν πας στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει η οικογένεια για εσένα».

Για το αν θέλει να αγωνιστεί στην Βιγιαρεάλ είπε: «Είναι λίγο περίπλοκη κατάσταση. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά».

Για τα φαβορί του Champions League είπε: «Σίγουρα οι δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας. Αλλά πιστεύω ότι και η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ δυνατή φέτος».

Για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου είπε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Καλύτερος τερματοφύλακας είναι  ο Κασίγιας. Ο καλύτερος αμυντικός ο Πουγιόλ. Στο κέντρο ο Τσάβι».

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. «Είναι εξαιρετικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Υποστηρίζουν με μεγάλη αγάπη την ομάδα».

Πώς ν` αντέξει ο άνθρωπος;;

Ο Ηλίας Ζούρος απολύθηκε με... εξώδικο από τη Ζαλγκίρις και το gazzetta.gr αποκαλύπτει όσα.... τρελά και λιθουανικά γυμνάσια του έκανε ο Ρομανόφ από την πρώτη του μέρα μέχρι τον επίλογο!
Πώς ν` αντέξει ο άνθρωπος;;
Η περιπέτεια του Ηλία Ζούρου στη Λιθουανία έληξε σήμερα το μεσημέρι με την απόφαση του ιδιοκτήτη της Ζαλγκίρις, Ρώσου μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ρομανόφ, να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε πράξει το ίδιο με τον άμεσο συνεργάτη του Ηλία Καντζούρη.
Για πολλούς και ίσως και για τον ίδιο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ήταν φυσιολογική εξέλιξη, μια και ο ιδιόρρυθμος Ρομανόφ αρέσκεται να αλλάζει συχνά προπονητές, αφού στα τρία και κάτι χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της λαοφιλέστερης ομάδας από τη Λιθουανία έχει καθίσει στον πάγκο της κατά μέσο όρο τρεις τεχνικούς ανά σεζόν.
Τον περασμένο Ιανουάριο όταν και ο Ζούρος συμφώνησε να αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει και πάλι τη Ζαλγκίρις στην κορυφή ύστερα από δύο αποτυχημένα χρόνια, είχε ακούσει διάφορα για τον… ακριβοθώρητο Ρομανόφ, ωστόσο τα λόγια και οι φήμες δεν ήταν τίποτα μπροστά στην πραγματικότητα.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

«Υπομονή, η δικαίωση είναι κοντά»

Για την απόφαση που εκκρεμεί σχετικά με το μέλλον της Παναχαϊκής έκανε λόγο ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιαςσε ανακοίνωση του.
«Υπομονή, η δικαίωση είναι κοντά»
Αναλυτικά:
«Θέλω να απευθυνθώ προς όλους τους οπαδούς μας αλλά και προς τους 500.000 Αχαιούς γιατί γνωρίζω την καθημερινή τους αγωνία για το ποια θα είναι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων μετά την σκευωρία των Τσακογιάννη , Σταθάκη, Τραυλού και λοιπών εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και εμού.
Είμαι ποινικολόγος 37 χρόνια, έχω συμμετάσχει προσωπικά σε περισσότερες από 19.500 ποινικές δίκες, εκ των οποίων 8.500 κακουργήματα, έχω επίσης συμμετάσχει σε 657 δίκες για ανθρωποκτονία και θέλω να γνωρίζετε ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει αθώο άνθρωπο να καταδικάζεται.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι η καθαρότερη ελληνική ποδοσφαιρική εταιρία και εγώ έχω δώσει επί 15 ολόκληρα χρόνια προσωπικούς αγώνες με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος για να απολαύσουν οι οπαδοί όλων των ομάδων καθαρά και τίμια πρωταθλήματα και για αυτό το λόγο είμαστε βέβαιοι ότι η σκευωρία θα καταρρεύσει και οι σκευωροί θα μείνουν για όλη τους την ζωή έκθετοι τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ποδόσφαιρο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων θα αποδώσει αυτή την ίδια πραγματικότητα που συνοδεύει και την ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 2,5 και εμένα σε όλη μου την ζωή.
Κάντε υπομονή, η ώρα της δικαίωσης μας είναι πολύ κοντά».

«Υπουργοί και Πιλάβιε, θα επιτρέψετε αυτή την ανομία;»

Η ΠΑΕ Διαγόρας με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά για να προασπίσει κάθε συμφέρον της, εάν εγκριθεί από την ΕΠΟ η αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας σε 18!
«Υπουργοί και Πιλάβιε, θα επιτρέψετε αυτή την ανομία;»
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας σας γνωστοποιεί ότι παρακολουθεί 'στενά' τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αφορούν στην αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας από 16 σε 18.

Στην περίπτωση που εγκριθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το προτεινόμενο 'σχέδιο' της Σούπερ Λίγκας, με το οποίο καταστρατηγείται ο ΚΑΠ και μαζί κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου που διέπει το άθλημα, η διοίκηση της ομάδας μας σας δηλώνει ότι θα κινήσει αμέσως τις διαδικασίες για την προάσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός της που πλήττεται με βάναυσο τρόπο, ακόμη και στο άκουσμα του!

Η ΠΑΕ Διαγόρας υπενθυμίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι συγκρότησε κυριολεκτικά 'από το πουθενά' μια ομάδα με παιδιά ηλικίας 17 και 18 ετών (στην πλειοψηφία τους) για να συμμετάσχει στη φαρσοκωμωδία (όπως αποδείχθηκε) των πλέι οφ ανόδου, σεβόμενη στο ακέραιο την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται δε ότι παρά τις δυσκολίες η ομάδας μας παρέταξε κανονική 11άδα και στους 6 αγώνες, 'κανόνας' που δεν τηρήθηκε απ' όλους τους διαγωνιζόμενους. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να δεχθεί σε καμία περίπτωση να μετατραπεί 3 μήνες αργότερη από επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα σε 'απλό θεατή' σε αυτό το 'θέατρο του παραλόγου' .

Αλήθεια κ.κ. Υπουργοί και κ. πρόεδρε της ΕΠΟ, θεματοφύλακα του ΚΑΠ. Πως θα επιτρέψετε αυτή την ανομία, σε μια Ελλάδα που 'βράζει' για το 'κακό και το άδικο' και σ' ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που πέρασε 'από τα χίλια κύματα' τους προηγούμενους μήνες;».

Αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ ο Αμπελάς!!

Στο πλευρο του Γιώργου Κολτσίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρίσκεται πλέον και ο Αγαπητός Αμπελάς.
Αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ ο Αμπελάς
Πλέον ο πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου από κοινού με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κολτσίδα θα αποτελούν τον σύνδεσμο του αγωνιστικού τμήματος με την διοίκηση της ΠΑΕ Αρης.
Πηγή: allaboutaris.com

Το φιάσκο και το κουκούλωμα του αιώνα...!!

Στο μεγαλύτερο φιάσκο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας εξελίσσεται η υπόθεση στημένων αγώνων! Άπαντες αθώοι και... για όλα φταίει η Ηλιούπολη η ετυμηγορία εισαγγελέων και δικαστών. Το gazzetta.gr αναλύει.
Το φιάσκο και το κουκούλωμα του αιώνα...
Όταν στα μέσα του καλοκαιριού βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση των στημένων, όλοι σε αυτή την χώρα σκέφτηκαν πως επιτέλους μπορεί να γίνει κάτι καλό για το ποδόσφαιρο και πως αυτή την φορά δεν θα υπάρξει το γνωστό... κουκούλωμα. Δυστυχώς όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά, μιας και μετά από τέσσερις μήνες, η προσπάθεια για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, έμεινε μια απλή προσπάθεια και τίποτα παραπάνω. Έπεσε στο καινό όπως και οι προηγούμενες, δείχνοντας πως σε αυτή την χώρα τίποτα δεν πρόκειται να φτιάξει όσα χρόνια και αν περάσουν.
Η ΕΥΠ με τον περιβόητο κοριό έβγαλε στην φόρα χιλιάδες συνομιλίες που αφορούσαν στημένα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότερες σε κασέτες που δεν ακούστηκαν καν, για να καταλήξουμε πως τελικά για όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου η μοναδική ομάδα που έφταιγε ήταν η Ηλιούπολη και αναφορικά με τους ανθρώπους μόνο οι Τσακογιάννης και Μπέος βρίσκονται στη φυλακή και ο Ψωμιάδης καταζητείται!!! Όλοι οι άλλοι δεν έκαναν το παραμικρό και το κουκούλωμα πάει σύννεφο.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ιδού οι 4 όροι του Τζίγγερ!!

Διαβάστε τα 4 σημεία της πρότασης Βαρδινογιάννη στον Πρίγκιπα, ώστε να «μπει» πιο γρήγορα στην ΠΑΕ, κάνοντας δικό του το 54, 7% των «πράσινων» μετοχών.
Ιδού οι 4 όροι του Τζίγγερ
Μεταξύ άλλων στο MOU, αναφέρεται:
«Προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω χρονική καθυστέρηση, σε βάρος του Παναθηναικού, και για να μπορέσει ο επενδύτης να υλοποιήσει άμεσα την πρόταση του για την ομάδα, προτείνουμε τα ακόλουθα:
1. Η καταβολή από τον επενδυτή ποσού 15.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ με την μορφή της συμμετοχής του σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της που θα αποφασιστεί στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 4ης Νοεμβρίου 2011.
2. Με την καταβολή του ποσού των 15.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναικός ως ανωτέρω, θα μεταβιβάσθει στον επενδυτή το σύνολο των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
3. Μέχρι το πέρας των διαδικασιών της ΑΜΚ που θα επιτρέψουν την καταβολή από τον επενδυτή του ποσού των 15.000.000 ευρώ, το εν λόγω ποσό θα είναι κατατεθειμένο σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του επενδυτή εντός της Ελλάδος.
4. Ανάληψη υποχρεώσεως εκ μέρους του επενδυτή με την υπογραφή, letter of comfort, καταβολης στην ΠΑΕ με την μορφή της συμμετοχής του σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της συνολικού ποσού 55.000.000 ευρώ για τα δύο επόμενα έτη (2012 και 2013)».
Πηγή: gazzetta.gr

Αργεί η απόφαση του Εφετείου!!

Εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου για την ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ να χορηγήσει άδεια.
Αργεί η απόφαση του Εφετείου
Η απόφαση δεν αναμένεται σύντομα, καθώς ίσως χρειαστούν και μήνες για να αποφασίσει το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Ο Φάκος δεν γέλασε με τον Λεβαδειακό!!

Τις... βαλίτσες του για την Σούπερ Λιγκ ετοιμάζει ο Λεβαδειακός, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος έχει αποφασίσει να μην ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης, παρά το... αστείο σκεπτικό της πειθαρχικής επιτροπής της Football League και μη λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρωτόδικη απόφαση για τη δωροδοκία δεν ήταν ομόφωνη!
Ο Φάκος δεν γέλασε με τον Λεβαδειακό!
Όλη η Ελλάδα κράταγε την κοιλιά της από τα γέλια όταν προ ημερών δημοσιεύτηκε το σκεπτικό της αθώωσης του Λεβαδειακού και του Γιάννη Κομπότη για το περίφημο περσινό 2-4 με την Ηλιούπολη. Ένα σκεπτικό εκτός πραγματικότητας, γεμάτο ανακρίβειες, αυθαίρετες εκτιμήσεις και αδιανόητους συνειρμούς.

Κι όμως, ενώ οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς –προς τιμήν τους- είχαν δείξει μέχρι τώρα υπέρμετρη ευαισθησία και παρενέβαιναν αυτεπάγγελτα ασκώντας έφεση σε πολύ πιο «καθαρές» και «εύκολες» υποθέσεις όπως του ΟΦΗ, της Δόξας Δράμας κ.α., με την αθώωση του Λεβαδειακού αποφάσισαν να μην ασχοληθούν, επιδεικνύοντας ανεξήγητη απροθυμία…

Αν αισθάνονται απηυδισμένοι από το γεγονός ότι όλες τους οι εφέσεις απορρίφθηκαν και έπεσαν στο κενό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να πράξουν το καθήκον τους μέχρι τέλους. Σύμφωνοι, η «αυτοκάθαρση» αποδείχτηκε μέγα φιάσκο και θα τη διηγούμαστε στο μέλλον ως ανέκδοτο. Στην τελευταία πράξη του δράματος, όμως, στο φιάσκο αυτό αποφάσισαν να πάρουν ένα ρόλο και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς…

Ο κ. Φάκος έχει εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών και κυρίως για αυτές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Όφειλε, ωστόσο, να κρατήσει την ίδια στάση μέχρι το τέλος, να ασκήσει την τελευταία του έφεση και έπειτα να εγκαταλείψει, αν το έκρινε σκόπιμο…

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός και ο Γιάννης Κομπότης κρίνονται τελεσίδικα αθώοι από την αθλητική δικαιοσύνη και μπορούν να προετοιμάζονται πλέον για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα των 18, που θα μπορούσε να είναι και των 20, των 22 ή και των… 30 αν κρινόταν απαραίτητο να βολευτούν κι άλλοι…
 
Πηγή: sportfm.gr

«Όχι στην κατάργηση των playoffs»

Την αντίθεσή του (και της ΠΑΕ Αρης) στην κατάργηση της διαδικασίας των playoffs, μετά τη διαφαινόμενη αύξηση των ομάδων της Superleague σε 18, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής των κιτρίνων, Γιάννης Κόντης.
«Όχι στην κατάργηση των playoffs»
«Πρέπει να δούμε όλους τους όρους κυρίως τεχνικά γιατί βλέπουμε το πρόβλημα του ΚΑΠ να ξεπερνιέται. Σε λίγο θα φτάσουμε όλη η Β΄ εθνική να θέλει να ανέβει στην Α΄. Ο Πανθρακικός δε μετείχε ούτε στα πλέι οφ. Πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα και να βάλουμε πλώρη για κάτι καινούργιο. Έχουμε απώλεια στην παρουσία του κόσμου στο φετινό πρωτάθλημα και δεν είναι μόνο η οικονομική ανέχεια ως αιτία .Ως διαβεβαίωση θέλουμε ότι δε θα αλλάξει το πρόγραμμα και δε θα καταργηθούν τα πλέι οφ. Θα πούμε όχι αν μας βάλουν 7-8 παιχνίδια μαζεμένα. Πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε τους βαθμούς στο βάθος του χρόνου».
Και πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας : «Το βασικό πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες. Αν ξεπεραστεί αυτό και συναινέσει η ΝΟVΑ και οι ομάδες για τα χρήματα που θα πάρουν, νομίζω ότι θα γίνουν 18. Αν το 18 είναι για φέτος θα πρέπει να είναι και για του χρόνου. Είναι πρόταση της λίγκας να γίνει για δύο τρία χρόνια και να πέσουν τρεις. Αύριο θα αποσαφηνιστούν τα πράγματα. Προσφεύγουν ομάδες σε τοπικά δικαστήρια και η λίγκα σέβεται τις αποφάσεις».
Για τις φήμες περί μη διοργάνωσης του κυπέλου υπογράμμισε: «Το κύπελλο είναι προϋπόθεση της UEFA».
Ολοκλήρωσε με την πρόταση που κατέθεσε ο Αρης: «Κάναμε μία πρόταση 'αν θέλετε να το κάνουμε έτσι τότε να ακυρώσουμε τη βαθμολογία και με νέα κλήρωση να γίνονται 9 παιχνίδια κάθε Κυριακή'. Γίνεται μία 'μη νόμιμη' διευθέτηση γιατί να μη γίνει αυτό; Δε πηγάζει από το ότι εμείς χάσαμε κάποιους βαθμούς. Είμαι βέβαιος ότι θα τους αναπληρώσουμε. Για να γίνουν 18 πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες ούτε να έχουμε απώλεια από τα τηλεοπτικά που είμαστε κάθετα αντίθετοι».
Πηγή: novasports.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες δεν μας έκανε το χατήρι η Τσέλσι και να σταματήσει στο 3-0 ώστε να κάνουμε το απόλυτο (πέρασαν 5/6 επιλογές μας!). Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποια να διαλέξω την Τσέλσι ή τη Μίλαν 2-3 goal (οι Rossoneri δεν είναι Μπαρτσελόνα να βάζουν 4 και 5 γκολ οπότε πίστευα, όπως και επαληθεύτηκα, μέχρι 3 γκολ μπορούσαν να βάλουν). Γενικά 4 ματς ήρθαν 2-3 goal (Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Πόρτο και Λεβερκούζεν) 3 ματς 4-6 goal! ( Ολυμπιακός, Σαχτάρ, Τσέλσι) και ένα ματς 0-1 goal (Μαρσέϊγ).
Αφήνοντας τα χθεσινά έχουμε σήμερα την 3η  αγωνιστική των 12 ομίλων του Europa League όπου παίρνοντας υπ’όψην τη φόρμα των ομάδων θα πάω με κάποια σημεία που πιστεύω ότι θα επαληθευτούν. Δεν δίνω (δυστυχώς) καμιά ελπίδα στην ΑΕΚ οπότε θα πάω στον χαμηλό άσσο, ενώ στον ΠΑΟΚ θα ρισκάρω με το ελκυστικό under (2,5) αφού πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να βάλει πάνω από 2 γκολ (δεν πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει η Σάμροκ!). Θα πάω με λίγο ρίσκο στα διπλά της Άντερλεχτ και Φούλαμ (είναι φορμαρισμένες), καθώς και στις δυνατές έδρες της Ρεν και της Μπρίζ. Τέλος πιστεύω ότι Τότεναμ και Ρουμπίν Καζάν θα σκοράρουν έκαστος οπότε επιλογή στο καλούτσικο G/G.

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΕΚ  1 (1,37)
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΦΟΥΛΑΜ  2 (2,14)
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ  1(1,76)
ΡΕΝ-ΣΕΛΤΙΚ  1 (1,70)
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  2 (2,10)
ΠΑΟΚ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ  UNDER(2,5) (2,20)
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ  G/G (1,79)

Οι αποδόσεις είναι της betfair.com

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!! (στην εικόνα Federica Ridolfi)

Το κλάδεμα του Χρ€ους (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την ποδοσφαιρική και πολιτική επικαιρότητα, το “Κουρκούτι” βάζει τα δυνατά του και φιλοτέχνησε μία ακόμα ξεκαρδιστική φώτο...
Το κλάδεμα του Χρ€ους (ΦΩΤΟ)
Μεγάλη νίκη (3-1) πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Borussia του Dortmund που τον κρατά ζωντανό για την δύσκολη συνέχεια στον όμιλο. Ο Holebas άνοιξε το σκορ στο 8′, με την απάντηση από τους “δανειστές μας” να έρχεται στο 31′ από τον Lewandowski. Στη συνέχεια Djebbour (40′) και Modesto (79′) έδωσαν τη νίκη σε “αυτούς που χρωστούν”…
ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δικαίωση στο Πρωτοδικείο για τον ΟΦΗ!!

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ετσι η κρητική ομάδα θα μπορέσει να εισπράξει την Παρασκευή τις 280 χιλ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ.
Δικαίωση στο Πρωτοδικείο για τον ΟΦΗ
Πλέον οι δυο πλευρές περιμένουν το μεσημέρι την απόφαση του δικαστηρίου. Εξερχόμενος από την αίθουσα ο νομιός της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρήστος Μιχαλόπουλος τόνισε ότι «αν η ομάδα δεν εισπράξει τα χρήματα του ΟΠΑΠ που έχουν δεσμευτεί, θα πάψει να είναι βιώσιμη. Αποδείξαμε στο δικαστήριο ότι η πλευρά Βατσινά, δεν θα χάσει τα χρήματα που της οφείλονται».
Στην εκδίκαση το «παρών» έδωσαν από πλευράς ΟΦΗ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Τουγλής,Χρ. Μιχαλόπουλος, Γ.Καλουτσάκης,Λ.Κουγιουμτζής, αλλά και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ, Μανόλης Πατεμτζής. Από την πλευρά του Φ. Βατσινά, ο ίδιος δεν είναι «παρών». Τον εκπροσωπεί ο νομικός του Μι. Πρεβελιανάκης.
Πηγή: athletic-radio.gr

Εμπιστευθείτε σας!!

O Mάνος Αντώναρος γράφει για το πως μπορούμε να πολεμήσουμε τον φόβο που μας επιβάλουν, με όπλο την εμπιστοσύνη.
Εμπιστευθείτε σας!
Δεν θέλω να πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δούμε ποιος είναι πιο έξυπνος και ποιος (δεν εννοώ τους συναδέλφους μου) γράφει πιο έξυπνα από τον άλλον. Χρησιμοποιώ μόνο τον εαυτό μου για παράδειγμα.
Είμαστε εδώ για να γίνουμε μια ομάδα.
Μια ομάδα κρούσης. Όπως ήταν ακριβώς χθες ο Ολυμπιακός. Να ξέρουμε να αντέχουμε τα κτυπήματα και ταυτόχρονα να παίζουμε την κατάλληλη στιγμή επίθεση. Όπως ακριβώς χθες ο Ολυμπιακός. Όχι, δεν θα ας πω για ποδοσφαιρικά, αν και πολύ θάθελα να γράψω ένα ποστ για τον εξαιρετικό Ολυμπιακό που διέλυσε την Ντόρτμουντ.
Δεν είναι καθόλου αστείο και καθόλου-καθόλου αμελητέο ότι τόσες χιλιάδες άνθρωποι καθόμαστε 24ωρες το 24ωρο και κουβεντιάζουμε (στην κουβέντα είναι και το μπινελίκι) για ΕΝΑ θέμα, που ΚΑΘΕ φορά έθεσε κάποιος ( ο αρθρογράφος).
Όταν ήρθα να γράψω εδώ μου είπε ο καπετάνιος (Βασίλης Παπαθεοδώρου)
-Γράφε ό,τι θές!
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Η απεργία έφερε αναβολή!!

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνουν οι εκδικάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, από την στιγμή που συνεχίζεται η απεργία των δικηγόρων.
Η απεργία έφερε αναβολή
Με νέα της ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, γνωστοποίησε πως ούτε και σήμερα Πέμπτη υπήρξε εκδίκαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι η σημερινή δικάσιμος αναβλήθηκε ύστερα από αιτήματα των πληρεξουσίων δικηγόρων των ΠΑΕ, λόγω της απεργίας τους».
Πηγή: gazzetta.gr

Οι συμβουλές του "πάτερ"

Ο Νίκος Κωστένογλου συγκέντρωσε τους παίκτες της ΑΕΚ κι ενόψει του ματς με τη Λοκομοτίβ ζήτησε συνοχή στις γραμμές, ασφυκτικό πρέσινγκ από τους παίκτες της μεσαίας γραμμής, γρήγορες επιστροφές και να περιοριστούν τα λάθη.
Οι συμβουλές του "πάτερ"
Επανέλαβε ότι οι Ρώσοι είναι μία ομάδα που αρέσκονται να κάνουν παιχνίδι και είναι ταχύτατοι, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να δώσουν εκείνοι τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.
Παράλληλα, ζήτησε η πρώτη άμυνα να γίνεται από την επίθεση και να βγαίνουν σωστά στις αντεπιθέσεις, που θα είναι και ο τρόπους που θα «χτυπήσουν» τον αντίπαλο.
Πηγή: aek365.gr

Στο σκοτάδι η προπόνηση!!

Νωρίς πραγματοποιήθηκε η προποόνηση του Άρη λόγω των απεργιών. Οι εργαζόμενοι στο Αλεξάνδρειο απουσιάζουν και δεν υπήρχε άτομο ούτε για να ανάψουν τα φώτα!
Στο σκοτάδι η προπόνηση
Το πρόγραμμα της ομάδας αποφάσισε να αλλάξει το τεχνικό επιτελείο ώστε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόσο εχθές όσο και σήμερα κάλεσε τους παίκτες του νωρίς στο γήπεδο (13.00) ώστε να προλάβει το φως της ημέρας. Η αιτία δεν είναι άλλη από τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν παραλύσει όλη τη χώρα.
Θύμα τους έπεσε και ο ΑΡΗΣ καθώς στο Αλεξάνδρειο δεν υπάρχει υπάλληλος ούτε για να ανοίξει τα φώτα! Το μεσημεριανό δίωρο εξασφαλίστηκε μάλιστα έπειτα από διαβουλεύσεις αφού οι υπάλληλοι του γηπέδου ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ομάδα να προπονηθεί ούτε το πρωί.
Πηγή: allaboutaris.com

Έτσι περνάει στους «16»!!

Παρά το αρνητικό ξεκίνημα των δύο ηττών ο Ολυμπιακός είναι στο κόλπο της πρόκρισης στους «16»!
Έτσι περνάει στους «16»!
Μόνο... σαμπάνιες δεν άνοιξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο γκολ που πέτυχε ο Άαρον Ράμσεϊ κόντρα στην Μαρσέιγ, αφού η νίκη της Άρσεναλ στο «Βελοντρόμ» μαζί φυσικά με τη νίκη των Πειραιωτών επί της Ντόρτμουντ άνοιξε για τα καλά την όρεξη των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση στους «16» του Champions League.
Το gazzetta.gr αναλύει τα σενάρια που αν επαληθευτούν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια και τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση πως η Άρσεναλ (12 Δεκεμβρίου) στο τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι αδιάφορη (εννόυμε πως θα έχει κάνει νίκες με Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ) και θα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Γιάχος στο Αρης-ΠΑΟΚ, Σπάθας στην Πλατεία!!

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο.
Γιάχος στο Αρης-ΠΑΟΚ, Σπάθας στην Πλατεία
Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.
Στο «Γεντί Κουλέ» ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία θα «σφυρίξει» στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, ενώ στο Παναθηναϊκός-Εργοτέλης διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος από την Ηπειρο.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής
Πανιώνιος-Ολυμπιακός, Σπάθας (Πειραιά)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, Δασκαλόπουλος (Κορινθία)
ΟΦΗ-ΑΕΚ, Στυλιάρας (Αιτωλ/νία)
Αρης-ΠΑΟΚ, Γιάχος (Χίο)
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης, Μήτσιος (Ηπειρο)
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη, Καλογερόπουλος (Αθήνα)

πηγή: sportdog.gr