Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Για τον κόσμο και για πάρτη σας"

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ και ο Σάκης Τσιώλης ετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του...
"Για τον κόσμο και για πάρτη σας"
Οι παίκτες του έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και την υποχρέωση που έχουν απέναντι στους οπαδούς του ΑΡΗ.
Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της νίκης και ο 53χρονος τεχνικός προσπαθεί να «φτιάξει» το κλίμα στα αποδυτήρια γνωρίζοντας ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια ματς.
«Δεν υπάρχει, πλέον, κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες, σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έχουμε μπροστά μας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα» ήταν το μήνυμα – «ντόπα» του Τσιώλη στους «κίτρινους», ζητώντας το τρίποντο πάση θυσία:
«Παίξτε για εσάς, αλλά και για τον κόσμο, που θα γεμίσει το γήπεδο. Χρωστάμε αυτή τη νίκη στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας. Μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι. Χρειάζεται πάθος και αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πρώτη μας νίκη».
Κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και στον τρόπο που χάθηκε η νίκη. «Είχαμε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές, αλλά ήταν απαράδεκτη η αντίδρασή μας στα τελευταία λεπτά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε τέτοια λάθη στα επόμενα παιχνίδια».  allaboutaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: