Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το τέλος του κόσμου θα έρθει τελικά ...αύριο!!

Ο προφήτης της συντέλειας άλλαξε γνώμη μετά από εγκεφαλικό!
Το τέλος του κόσμου θα έρθει τελικά ...αύριο!
Ο Harold Camping είναι παραγωγός σε χριστιανικό ραδιόφωνο της Καλιφόρνια. Φημίζεται για τις ερμηνείες που δίνει στη Βίβλο με βάση την αριθμολογία. Είναι επίσης και ένας σύγχρονος προφήτης της συντέλειας του κόσμου.
Την περασμένη άνοιξη, το κοινό του «ανυπομονούσε» να δει τον κόσμο να φτάνει στο τέλος του καθώς, όπως είχε ο ίδιος πει «Η ημέρα της Κρίσης θα έρθει στις 21 Μαΐου, στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με αλλεπάλληλους σεισμούς».
Βέβαια, όπως όλοι πρόσεξαν, τίποτα από αυτά που προέβλεψε δεν συνέβη. Αυτό όμως δεν πτοεί τον Camping, ο οποίος πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιούνιο και επανήλθε με νέα πρόβλεψη. Σύμφωνα με τα νέα «δεδομένα», ο κόσμος τελειώνει… αύριο, στις 21 Οκτωβρίου.
Ο 90χρονος ισχυρίζεται πως η συντέλεια βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, απλώς κανείς μας δεν το έχει καταλάβει. Τα επιχειρήματά του παραμένουν τα ίδια.
Σύμφωνα με αυτά, όταν ο Θεός είπε στον Νώε ότι σε επτά ημέρες θα στείλει τον Κατακλυσμό στη Γη ώστε να αφανίσει κάθε ζωντανό πλάσμα που δημιούργησε, στην πραγματικότητα εννοούσε πως όλα θα γίνονταν σε 7.000 χρόνια.
«Μία ημέρα για τον Θεό ισούται με χίλια χρόνια», εξηγεί και προειδοποιεί πως: «7.000 χρόνια μετά είναι το έτος 2011».
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: