Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτό βιβλίο ήταν όσα έγιναν!!

Ευτυχώς για την Α1, η δράση στα παρκέ της ακόμα και τα τελευταία άκρως προβληματικά χρόνια, δεν είναι προβλέψιμη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα.
Ανοιχτό βιβλίο ήταν όσα έγιναν
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...
Αντίθετα δηλαδή με όσα προηγούνται αυτών που έχουν καταντήσει ρουτίνα, βαρετή και επιβλαβής για το πρωτάθλημα.
Τα καλοκαίρια περνάνε σε ρυθμούς ραστώνης, με μοναδικά σημάδια ζωής κάποιες διαβεβαιώσεις του Βασίλη Οικονομίδη ότι θα τα έχει όλα έτοιμα στην ώρα τους και δεν θα ανεχτεί καθυστερήσεις. Οι παράγοντες των περισσότερων ΚΑΕ… αράζουν περιμένοντας τις έτοιμες λύσεις από έναν πρόεδρο που δεν εμπιστεύονται, αλλά μάλλον τους βολεύει για να έχουν κάποιον να ρίχνουν το ανάθεμα κάθε φορά που όλα είναι στον αέρα. Ο Οικονομίδης βάζει την κασέτα με την ΕΕΑ και την ΕΡΤ, όλοι μαζί προσφέρουν γέλιο στις συνεδριάσεις που τσακώνονται σαν τα μικρά παιδιά και μετά θυμούνται το… προϊόν.
Η φετινή κατάληξη ήταν καθυστέρηση μιας εβδομάδας στο τζάμπολ. Με όσα προηγήθηκαν να είναι ανοιχτό βιβλίο, αλλά χωρίς πρόβλεψη να αποφευχθούν. Και το κακό είναι ότι αυτά μένουν και όχι για παράδειγμα η πρώτη φορά που δεν πέρασαν από την ΕΕΑ… κουτσοί και στραβοί, τουλάχιστον όχι όλοι. Οπως και η σωστή απόφαση του ΕΣΑΚΕ να κάνει το πρωτάθλημα με όσους ήταν –ή θεωρήθηκαν– εντάξει. Την ίδια ώρα που στο καλοπληρωμένο –επειδή είναι και καλά οργανωμένο– ποδόσφαιρο ετοιμάζουν την παγκόσμια πατέντα της αύξησης ομάδων ενώ έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: