Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Υπουργοί και Πιλάβιε, θα επιτρέψετε αυτή την ανομία;»

Η ΠΑΕ Διαγόρας με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά για να προασπίσει κάθε συμφέρον της, εάν εγκριθεί από την ΕΠΟ η αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας σε 18!
«Υπουργοί και Πιλάβιε, θα επιτρέψετε αυτή την ανομία;»
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας σας γνωστοποιεί ότι παρακολουθεί 'στενά' τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αφορούν στην αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας από 16 σε 18.

Στην περίπτωση που εγκριθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το προτεινόμενο 'σχέδιο' της Σούπερ Λίγκας, με το οποίο καταστρατηγείται ο ΚΑΠ και μαζί κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου που διέπει το άθλημα, η διοίκηση της ομάδας μας σας δηλώνει ότι θα κινήσει αμέσως τις διαδικασίες για την προάσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός της που πλήττεται με βάναυσο τρόπο, ακόμη και στο άκουσμα του!

Η ΠΑΕ Διαγόρας υπενθυμίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι συγκρότησε κυριολεκτικά 'από το πουθενά' μια ομάδα με παιδιά ηλικίας 17 και 18 ετών (στην πλειοψηφία τους) για να συμμετάσχει στη φαρσοκωμωδία (όπως αποδείχθηκε) των πλέι οφ ανόδου, σεβόμενη στο ακέραιο την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται δε ότι παρά τις δυσκολίες η ομάδας μας παρέταξε κανονική 11άδα και στους 6 αγώνες, 'κανόνας' που δεν τηρήθηκε απ' όλους τους διαγωνιζόμενους. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να δεχθεί σε καμία περίπτωση να μετατραπεί 3 μήνες αργότερη από επιλαχούσα ομάδα για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα σε 'απλό θεατή' σε αυτό το 'θέατρο του παραλόγου' .

Αλήθεια κ.κ. Υπουργοί και κ. πρόεδρε της ΕΠΟ, θεματοφύλακα του ΚΑΠ. Πως θα επιτρέψετε αυτή την ανομία, σε μια Ελλάδα που 'βράζει' για το 'κακό και το άδικο' και σ' ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που πέρασε 'από τα χίλια κύματα' τους προηγούμενους μήνες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: