Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βρισκόμαστε αισίως στα ημιτελικά του Euro με δυνατές αναμετρήσεις, αν και οι αποδόσεις δεν λένε απόλυτα την πραγματικότητα. Στον 1ο ημιτελικό Ισπανία-Πορτογαλία, οι «Φούριας Ρόχας» είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν, χαμηλός για μένα ο άσσος, δεν με πείθει αυτή η Ισπανία και απέναντι σε μια Πορτογαλία που έχει τον Ρονάλντο σε «φόρμα» τα τελευταία 2 παιχνίδια και παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πιστεύω ότι θα γίνει προσεχτικό παιχνίδι και από τους 2 και θα ποντάρω σε ισόπαλο ημίχρονο.
Στον 2ο ημιτελικό Γερμανία-Ιταλία, οι μπουκ δεν σέβονται την «squadra azzura», δίνοντας το απόλυτο φαβορί τους Γερμανούς, λόγω παράδοσης αλλά και αγωνιστικά έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, και απέναντι στην αργή άμυνα της Γερμανίας (που δέχτηκε 2 γκολ από την Ελλάδα) πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό έστω και όχι στον κανονικό αγώνα!
Στο Copa Libertadores και στον τελικό Μπόκα-Κορίνθιανς, επειδή είναι διπλοί αγώνες και επειδή η Κορίνθιανς έχει την καλύτερη άμυνα του θεσμού με 3 γκολ παθητικό, πιστεύω ότι δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), προσεχτικό παιχνίδι και με περισσότερες πιθανότητες το ισόπαλο ημίχρονο.
Τέλος στο MLS έχουμε το ντεμπούτο του Ντι Βάϊο στο Μόντρεαλ απέναντι στο Τορόντο. Μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι επιθετικά είναι πολύ δυνατοί, και με τον Ιταλό ισχυροποιούνται, αμυντικά όμως πάσχουν γι’αυτό και το over εϊναι μια λογική επιλογή!
    
Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,00)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  Χ2 (1.92)
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.95)
ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΤΟΡΟΝΤΟ  OVER(2.5) (1.80)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Orsi Feher)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Κίνα καλεί Κακά και Ρούνεϊ!!

Κίνα καλεί Κακά και Ρούνεϊ
«Επίθεση» στην Ευρώπη έχει εξαπολύσει ο πρόεδρος της Κινεζικής Γουανγκζού, Ξου Ζιά Γινγκ. Ο 54χρονος μηχανικός, μετά την πρόσληψη του Μαρσέλο Λίπι, θέλει να προσφέρει στον προπονητή του την ευκαιρία να εργαστεί με παίκτες της κλάσης του Κακά και του Ρούνεϊ, στους οποίους αναμένεται να κάνει εξωπραγματικές προτάσεις.

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αμπράμοβιτς της Κίνας» και αυτός έχει βαλθεί να αποδείξει πως ο χαρακτηρισμός είναι εύστοχος. Ο πρόεδρος της Γουανγκζού, Ξου Ζιά Γινγκ, με προσωπική περιουσία που εκτιμάται στα 5.8 δις δολάρια, μπορεί να αγοράσει κάθε ποδοσφαιριστή που θα του ζητήσει ο προπονητής της ομάδας του, Μαρσέλο Λίπι. Όπως τον Κακά και τον Ρούνεϊ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ξου προσφέρει στον Βραζιλιάνο άσο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 18 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η Ρεάλ έχει ζητήσει 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ποσό που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τον Κινέζο πρόεδρο. Ο Κακά, από την πλευρά του, ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την πρόταση.

Ο άλλος στόχος του Ξου είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Η προσφορά στον Άγγλο διεθνή φέρεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αγγίζοντας τα 20 εκατ. ευρώ. Επίσημα ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αλλά πηγές από την Ασία αναφέρουν πως η επίσημη πρόταση δεν θα αργήσει.


πηγή: sport-fm.gr

Χειμερινές διακοπές στην Πρέμιερ!!

Χειμερινές διακοπές στην Πρέμιερ!
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην υιοθέτηση χειμερινής διακοπής βρίσκεται η διοργανώτρια Αρχή της Πρέμιερ Λιγκ, με τους συλλόγους της να συναινούν και αυτοί υπό προϋποθέσεις. Αφορμή για την επανεξέταση του προγράμματος της σεζόν τα σημάδια κόπωσης που παρουσίασαν σε ακόμη ένα τουρνουά οι Άγγλοι διεθνείς.

Η εικόνα της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2012 μπορεί να άφησε χαμόγελα, ειδικά μετά την πρόκριση στους «8», ωστόσο γέννησε και προβληματισμούς.

Οι διεθνείς του Ρόι Χότζον εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που γίνονταν εμφανές ότι η οπισθοχώρησή τους μέσα στο γήπεδο δεν ήταν επιλογή αλλά …ανάγκη, αφού οι δυνάμεις τους εγκατέλειπαν.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της θέμα η «Daily Telegraph», στην επόμενη συνεδρίαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αλλά και σε αυτή της διοργανώτριας Αρχής της Πρέμιερ θα συζητηθεί το θέμα της διακοπής μέσα στο χειμώνα, στα πρότυπα της Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι «φωνές» που ζητούν και αλλαγή στο θεσμό του Κυπέλλου, με σκοπό την …ελάφρυνση του προγράμματος. «Εάν ήμουν η FA θα εξέταζα την κατάργηση των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου, από τον τρίτο γύρο», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή μέσα από κορυφαίο σύλλογο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και οι προβληματισμοί, αφού η Πρέμιερ Λιγκ και η Football League θα χάσουν αρκετά έσοδα εάν υπάρξουν αλλαγές σε Κύπελλο, League Cup και πρωτάθλημα.

Πηγή: england365.gr

Ξεκινούν γυρίσματα στον Άρη (video)

Ξεκινούν γυρίσματα στον Άρη (video)
Να πάρουν μέρος στα γυρίσματα για το τηλεοπτικό σποτ με στόχο την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας 2012-13, καλούν τους φίλους του Άρη με κοινό μήνυμά τους η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών.

Τα γυρίσματα της καμπάνιας με σύνθημα «είμαστε στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο εγώ…» θα πραγματοποιηθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Δευτέρα 2 Ιουλίου (17:00) με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, των ακαδημιών και βετεράνων των «κίτρινων».




πηγή: sport-fm.gr

«Κλείνει» στον Πανιώνιο ο Λαμπρόπουλος!!

«Κλείνει» στον Πανιώνιο ο Λαμπρόπουλος
Στην πρώτη του μεταγραφή για την φετινή σεζόν αναμένεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος είχε δοκιμαστεί και παλαιότερα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά τελικά ο… γάμος τότε δεν προχώρησε.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει στον Πανιώνιο αφού έτσι κι αλλιώς είναι νεαρός οπότε δεν απασχολεί την ομάδα που δεν έχει πάρει άδεια.

Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και έκτοτε μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Καλαμαριά, Ηλιούπολη και πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων του Εθνικού Αστέρα, μέχρι που στην Καισαριανή τα… παράτησαν και «διαλύθηκε» η ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr

Ήρθε και υπογράφει!!

Ήρθε και υπογράφει
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Μίχαελ Ρατάιτσακ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έφτασε στην Ελλάδα και σύντομα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Φτάνοντας στην Αθήνα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πολύ σύντομα αναμένεται στην Τρίπολη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μάλιστα, ο παίκτης θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ρατάιτσακ θα είναι ο τερματοφύλακας στον οποίο ο Αστέρας θα στηριχθεί και θα τον πλαισιώνουν οι Μπαντής και Γεωργακόπουλος.

Ο Ρατάιτσακ σε αριθμούς:

2001-2003 Ντόρτμουντ 30 συμμετοχές
2003-2005 Άλχεν 7 συμμετοχές
2005-2007 Έρφουρτ 29 συμμετοχές
2007-2012 Φορτούνα Ντίσελντορφ 74 συμμετοχές


πηγή: sport-fm.gr