Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Κίνα καλεί Κακά και Ρούνεϊ!!

Κίνα καλεί Κακά και Ρούνεϊ
«Επίθεση» στην Ευρώπη έχει εξαπολύσει ο πρόεδρος της Κινεζικής Γουανγκζού, Ξου Ζιά Γινγκ. Ο 54χρονος μηχανικός, μετά την πρόσληψη του Μαρσέλο Λίπι, θέλει να προσφέρει στον προπονητή του την ευκαιρία να εργαστεί με παίκτες της κλάσης του Κακά και του Ρούνεϊ, στους οποίους αναμένεται να κάνει εξωπραγματικές προτάσεις.

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αμπράμοβιτς της Κίνας» και αυτός έχει βαλθεί να αποδείξει πως ο χαρακτηρισμός είναι εύστοχος. Ο πρόεδρος της Γουανγκζού, Ξου Ζιά Γινγκ, με προσωπική περιουσία που εκτιμάται στα 5.8 δις δολάρια, μπορεί να αγοράσει κάθε ποδοσφαιριστή που θα του ζητήσει ο προπονητής της ομάδας του, Μαρσέλο Λίπι. Όπως τον Κακά και τον Ρούνεϊ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ξου προσφέρει στον Βραζιλιάνο άσο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 18 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η Ρεάλ έχει ζητήσει 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ποσό που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τον Κινέζο πρόεδρο. Ο Κακά, από την πλευρά του, ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την πρόταση.

Ο άλλος στόχος του Ξου είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Η προσφορά στον Άγγλο διεθνή φέρεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αγγίζοντας τα 20 εκατ. ευρώ. Επίσημα ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αλλά πηγές από την Ασία αναφέρουν πως η επίσημη πρόταση δεν θα αργήσει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: