Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

«Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις Ούκρα-ΑΕΚ»


«Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις Ούκρα-ΑΕΚ»

Ο Ούκρα είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ και δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Την περίπτωση του εξτρέμ της Ρίο Άβε εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, γεγονός που επιβεβαίωσε μέσω του sportfm.gr ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Ζαν Πολ Λαρές.

Σημερινό δημοσίευμα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «maisfutebol» αναφέρει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ούκρα, οι οποίες είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «maisfutebol»
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ούκρα και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση για να τον κλείσει μέσα στον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του Ούκρα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, οπότε αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρίο Άβε να βγάλει κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για απλή υπόθεση, γιατί τα δικαιώματα του παίκτη έχουν οι Ρίο Άβε και Πόρτο. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις εξελίσσονται καλά. Για τον Ούκρα υπάρχει ενδιαφέρον και από σύλλογο της Ιαπωνίας, όμως ο παίκτης θα προτιμά την Ελλάδα για ποδοσφαιρικούς λόγους»
, υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος για την Λοκομοτίβ ο Παναθηναϊκός!! (pics)


Έτοιμος για την Λοκομοτίβ ο Παναθηναϊκός! (pics)

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μοναδικός απών ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς τέθηκαν όλοι όσοι ταξίδεψαν στο Κράσνονταρ για τη δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και όλοι γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα.

Μοναδικός απών από το ματς θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ρωσία, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του για τη θλάση που τον ταλαιπωρεί στο γαστροκνήμιο.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε αύριο το Λεβαδειακός-Ατρόμητος!


Ούτε αύριο το Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Η Super League θα ορίσει εκ νέου την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το Λεβαδειακός-Ατρόμητος, αφού με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση δεν θα γίνει ούτε αύριο.

Ούτε αύριο δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, η οποία αναβλήθηκε εκ νέου σήμερα, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Super League, ενώ σε αυτή τονίζεται πως θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League


«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 21.01.2016, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Σιμεόνοφ απ’ τον Παναθηναϊκό!!


Τέλος ο Σιμεόνοφ απ’ τον Παναθηναϊκό

Με μια λιτή ανακοίνωση η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Αλεξάντερ Σιμεόνοφ.

Παρελθόν απ’ τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αλεξάντερ Σιμεόνοφ.

Ο Βούλγαρος ακραίος δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλεξάντερ Σιμεόνοφ».

Θεραπεία στο… ρεπό τους Σόφο και Τέπιτς!!


Θεραπεία στο… ρεπό τους Σόφο και Τέπιτς

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μία ημέρα μετά την ήττα από την Όλντενμπουργκ, με τους Σχορτσανίτη και Τέπιτς όμως να ακολουθούν θεραπεία.

Δύο… επισκέπτες είχε την Τετάρτη (20/1) η Πυλαία, μία ημέρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ωστόσο οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Μιλένκο Τέπιτς ακολούθησαν τη θεραπεία τους ενόψει του ματς με την Κηφισιά για τη Α1.

Ο «Σόφο» εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ από την άλλη ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Από ‘κει και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ξεκινήσει την Πέμπτη (21/1) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων, με μία διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται Αθήνα ο Παπανικολάου!!


Έρχεται Αθήνα ο Παπανικολάου!

Για τις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης (21/1) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Κώστα Παπανικολάου στην Αθήνα από το Ντένβερ των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ήρθε η ώρα του Κώστα Παπανικολάου!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του και όπως έγινε γνωστό, ο «Παπ» θα βρίσκεται στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (21/1) και συγκεκριμένα στις 17:30, ερχόμενος από το Ντένβερ των ΗΠΑ.

Μάλιστα, μία ώρα νωρίτερα (16:30) η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Κάουνας και ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα προλάβει να τους δει, όμως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει... υποδοχή για εκείνον από τους οπαδούς των Πειραιωτών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι απίθανοι οπαδοί της Μπιλμπάο!! (video)


Οι απίθανοι οπαδοί της Μπιλμπάο! (video)

Δείτε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ακολούθησαν την ομάδα μέχρι το «Σαν Μαμές» για τον αποψινό (22:00) αγώνα Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα!









*Πηγή: sport-fm.gr*

ΣτΕ: «Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος»!


ΣτΕ: «Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος»!

Το ΣτΕ ξεκαθάρισε πως αν δεν χτιστεί γήπεδο στον Βοτανικό η Λεωφόρος δεν θα γκρεμιστεί!

Κανένας κίνδυνος -οριστικά, πια- να μείνει χωρίς… σπίτι ο Παναθηναϊκός.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα των «πράσινων», που ζητούσαν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της διπλής ανάπλασης, ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως «σαφώς, η κατεδάφιση του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας δεν συντελείται πριν την ολοκλήρωση των εργασιών οικοδόμησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή ανάπλασης ΙΙ (Βοτανικός)».

Ο Παναθηναϊκός, θυμίζουμε, είχε προσφύγει στο ΣτΕ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το νομικό καθεστώς σε ό,τι αφορά την έδρα του και να εξασφαλίσει ότι εφόσον δεν προχώρησε η περίπτωση του Βοτανικού δεν υπάρχει καμία απειλή να προχωρήσει και το σκέλος που αφορούσε την κατεδάφιση της Λεωφόρου.

«Η κατεδάφιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λ. Αλεξάνδρας δεν συντελείται πριν την ολοκλήρωση των εργασιών οικοδόμησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή ανάπλασης του Βοτανικού στην περιοχή Ελαιώνας του Δήμου Αθηναίων», αποφάσισε συγκεκριμένα το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με λίγα λόγια, ο νόμος της διπλής ανάπλασης (Λεωφόρος-Βοτανικός) παραμένει σε ισχύ, παρά το αίτημα του «τριφυλλιού» να κριθεί αντισυνταγματικός και να ακυρωθεί, αλλά ΜΟΝΟ αν χτιστεί γήπεδο στον Βοτανικό θα γκρεμιστεί η ιστορική έδρα του «τριφυλλιού».

Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς κι άλλη ιστορία»


Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς κι άλλη ιστορία»

Καμία σχέση δεν έχουν τα δύο παιχνίδια της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια, με αυτό για το Top16, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πίστη για νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί του Παναθηναϊκού έχουν Γιώργος Μπαρτζώκας και Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως το ματς για το Top16 δεν έχει καμία σχέση με τα δύο της κανονικής διάρκειας, ενώ ο Ισπανός φόργουορντ δήλωσε πως η ρωσική ομάδα είναι από εκείνες που μαθαίνουν από τα λάθη τους.

«Κάθε παιχνίδι είναι και μία νέα ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, μαθαίνοντας από τα λάθη μας στους προηγούμενους αγώνες και έτσι να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κλαβέρ, είπε: «Η ομάδα μας είναι δυνατή καθώς δεν αμφιβάλλουμε ποτέ για το αν μπορούμε να νικήσουμε τον εκάστοτε αντίπαλο. Γι’ αυτό μας είναι εύκολο να ξεπεράσουμε μία ήττα. Μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στην ήττα από την Φενερμπαχτσέ και να τα χρησιμοποιήσουμε για νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να περιορίσεις παίκτες όπως οι Διαμαντίδης, Καλάθης, Γκιστ και Ραντούλιτσα, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να το κάνουμε».

Στις 31 Μαΐου αρχίζει η δίκη του Μέσι!!!


Στις 31 Μαΐου αρχίζει η δίκη του Μέσι!

Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης από τις 31 Μαΐου θα αρχίσει η δίκη του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του, με κατηγορίες που αφορούν φορολογικές απάτες κατά την περίοδο του 2007-2009.

Στις 31 Μαΐου στο δικαστήριο της Βαρκελώνης θα αρχίσει η δίκη του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του για φορολογική απάτη κατά την περίοδο 2007-2009 και η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του, Χόρχε, κατηγορούνται για φορολογική απάτη περί 4,2 εκατ. ευρώ που αφορούν την δημόσια εικόνα του Αργεντινού άσου..

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, Χόρχε και Λιονέλ Μέσι, εκχώρησαν τα δικαιώματα σε εταιρείες στην Μπελίζ και την Ουρουγουάδη, προκειμένου να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από επικερδείς συμφωνίες με χορηγούς.

Από την άλλη πλευρά, οι συνήγοροι του παίκτη της Μπαρτσελόνα είχαν ζητήσει να καταπέσουν οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με αυτούς, ο πατέρας του ενήργησε όταν ο παίκτης ήταν ανήλικος, ωστόσο αυτό το αίτημα απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα, η οικογένεια Μέσι κατηγορεί έναν πρώην οικονομικό σύμβουλο, αρνούμενοι παράλληλα ότι έχουν οποιαδήποτε ευθύνη για το γεγονός και μάλιστα ο Χόρχε Μέσι κατέθεσε τον Αύγουστο του 2013 ως δείγμα καλής θέλησης το ποσό των 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να «πέσουν» οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, αυτή η κίνηση θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη θετική έκβαση της υπόθεσης για την οικογένεια Μέσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε απολογία με το άρθρο που προέβλεπε διακοπή ο Ολυμπιακός!!


Σε απολογία με το άρθρο που προέβλεπε διακοπή ο Ολυμπιακός

Με βάση το άρθρο με το οποίο ο διαιτητής θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι με τον Πλατανιά, κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός.

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με τις κλήσεις σε απολογία, δείχνει ότι ο διαιτητής Σπάθας θα έπρεπε να έχει διακόψει το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό,όταν ο αναπτήρας χτύπησε τον Κουλιμπαλί.

Και αυτό γιατί κάλεσε τον Ολυμπιακό σε απολογία με βάση το άρθρο 15, παράγραφος Β, εδάφιο ε που αναφέρει τα εξής:

«Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση»

Οι ερυθρόλευκοι θα απολογηθούν την παρασκευή και απειλούνται με πρόστιμο έως 70.000 ευρώ και μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η όποια ποινή όμως θα διπλασιαστεί αφού ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία έγινε με τη χρησιμοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, αφού ο διαιτητής δεν είχε γράψει κάτι στο φύλλο αγώνα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 22/01/2016 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 18η αγωνιστική.

Αναλυτικά:


Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/119621 από 19 /1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. δ΄ και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ. Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/117787 από 19/1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Βέροια.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. δ΄ και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/119621 από 19 /1/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄ και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επαγγελματίας ο Γκαμάγκας!


Επαγγελματίας ο Γκαμάγκας

Ο 20χρονος επιθετικός, Ευθύμης Γκαμάγκας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή και πήρε πολύ καλό δώρο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή υπέγραψε ο Ευθύμης Γκαμάγκας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και «παρέλαβε» ένα εξαιρετικό δώρο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Κανάρη Χίου και ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια άνηκε στην Κ-20 της ομάδας της Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Κέρκυρα ψάχτηκε για... Ριβάλντο!!


Η Κέρκυρα ψάχτηκε για... Ριβάλντο

Τον γιο του πρώην παίκτη των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, Ριβάλντο, είχε στα υπόψιν της η Κέρκυρα αλλά έπειτα από εισήγηση του προπονητή, Αλέκου Βοσνιάδη, η περίπτωση δεν προχώρησε.

Ένα από τα πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ήταν αυτό του γιου του μεγάλου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, Ριβάλντο.

Ο Ριβάλντο junior, είναι 21 ετών αγωνίζεται ως επιθετικός και φέτος παίζει στην Μποαβίστα. Έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού (όταν ο πατέρας του έπαιζε στους Ερυθρόλευκους) και στην Κορίνθιανς. Ωστόσο, η περίπτωσή του όπως αναφέρει το «corfusports» δεν προχώρησε μιας και ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης, προτιμά μια πιο δοκιμασμένη λύση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πασκουάλ: «Όλους συνέφερε η τελική απόφαση για τον Παπανικολάου»


Πασκουάλ: «Όλους συνέφερε η τελική απόφαση για τον Παπανικολάου»

Κερδισμένες βγήκαν όλες οι πλευρές με την κατάληξη του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του ματς της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλους συνέφερε η κατάληξη στην υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των Καταλανών θεωρεί από το «θέμα» του «Παπ» βγήκαν κερδισμένες όλες οι πλευρές.

«Στην αγορά παρουσιάζονται ευκαιρίες σε διαφορετικές στιγμές και πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις τηρουμένων των αναλογιών. Ήταν μία συμφέρουσα απόφαση για όλες τις πλευρές», δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Λαβωμένος» γύρισε από το Βερολίνο ο Άρης!


«Λαβωμένος» γύρισε από το Βερολίνο ο Άρης

Με αρκετά προβλήματα επέστρεψε η αποστολή του Άρη από το Βερολίνο και την αναμέτρηση με την Άλμπα, με τους Γουότερς, Ξανθόπουλο και Ζάρα να αποκομίζουν τραυματισμούς.

Διπλό ήταν το… κακό για τον Άρη στο Βερολίνο.

Αφενός οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από την Άλμπα και αφετέρου, ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τους Ντομινίκ Γουότερς, Βασίλη Ξανθόπουλο και Θόδωρο Ζάρα να επιστρέφουν τραυματίες στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αγκώνα του αριστερού του χεριού, με τον Ξανθόπουλο να ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον οπίσθιο μηριαίο και τον Ζάρα να έχει κι εκείνος ένα πρόβλημα στο δεξί του χέρι.

Ο Γουότερς κάνει θεραπεία και ακόμη παραμένει άγνωστο για το αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με τον Αρκαδικό, ενώ οι δύο τελευταίοι θα δοκιμάσουν να μπουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (21/1).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπέτσης: «Δύσκολα να γίνει το ματς ακόμα και αύριο»


Μπέτσης: «Δύσκολα να γίνει το ματς ακόμα και αύριο»

Την άποψη ότι με τα καιρικά φαινόμενα, ακόμα και αύριο να οριστεί το ματς Λεβαδειακός-Ατρόμητος, θα είναι δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος των Περιστεριωτών, Βασίλης Μπέτσης.

Πολύ δύσκολη είναι η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο ακόμα και αύριο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Περιστεριωτών, Βασίλη Μπέτση.

Σύμφωνα με τον διοικητικό παράγοντα των «κυανολεύκων», η πρόγνωση για τον καιρό κάνει λόγο για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στη Λιβαδειά και ως εκ τούτου ο πάγος στο γήπεδο καθιστά πολύ επικίνδυνη την κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

«Είναι ταλαιπωρία για τους παίκτες αυτά τα ταξίδια. Η λογική και η πρόγνωση του καιρού λέει ότι όσο νυχτώνει θα γίνεται χειρότερη κατάσταση και ακόμα και αύριο θα είναι δύσκολο να γίνει το ματς. Ελπίζουμε ό, τι είναι να γίνει να γίνει και να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των παικτών», ανέφερε ο κ. Μπέτσης στην κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, ανέφερε στο ίδιο μήκος κύματος ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοργανώτριας αρχής πότε θα γίνει το ματς.

«Είναι πολύ δύσκολη η διεξαγωγή του ματς. Υπάρχει πολύ χιόνι και νερό που κάνει την κατάσταση πολύ επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Για μας δεν πρέπει να γίνει. Το πότε θα ξαναγίνει είναι θέμα της διοργανώτριας αρχής».

Κοιλιά, κρίση ταυτότητας και ώρα για δημόσια τοποθέτηση!!


Κοιλιά, κρίση ταυτότητας και ώρα για δημόσια τοποθέτηση

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για την αγωνιστική κοιλιά του μπασκετικού Άρη.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Ο Άρης ολοκλήρωσε την δύσκολη τετράδα των εκτός έδρας αγώνων με συγκομιδή το απόλυτο μηδέν. Και δεν είναι μόνο οι τέσσερις ήττες (στη ζυγαριά ασφαλώς μόνο αυτή από τον Κολοσσό λογίζεται εκτός προγράμματος) είναι κυρίως οι κακές εμφανίσεις και οι μεγάλες διαφορές που ενοχλούν, πειράζουν και δημιουργούν μια περίεργη ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα (Στο Βερολίνο των 800 αρειανών στις κερκίδες οι παίκτες τα άκουσαν πρώτη φορά τόσο χοντρά).

Βέβαια για να ήμαστε δίκαιοι, στο Βερολίνο, ο Άρης για τρία δεκάλεπτα και κάτι είχε σφυγμό, έβγαλε μια κάποια αντίδραση, πάλεψε, είχε καλά διαστήματα και έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη βάλσαμο. Στο τέλος όμως, η έλλειψη καθαρού μυαλού και ενέργειας έφερε αυτό το -15 που μακάρι να μην κοστίσει στο τέλος. Γιατί παρά τις δυο ήττες με Αρμάνι και Άλμπα, οι κίτρινοι δεν το έχουν… πει ακόμη το ποίημα στο Γιούροκαπ. Έχουν ελπίδες πρόκρισης αν πάρουν τα δυο ματς στην έδρα τους και δεν κερδίσει η γερμανική στο Μιλάνο.

Είναι όμως φανερό μετά από αυτή την τετράδα αγώνων ότι ο Άρης συνολικά κάνει κοιλιά και περνάει μια κρίση ταυτότητας. Το «κοντό» ρόστερ και ειδικά οι αμερικανοί έχουν φτάσει στα όριά τους (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο εκτός τόπου και κλίματος χθες Χάγκινς) οι έλληνες αδυνατούν να γίνουν κάτι παραπάνω από υποστηρικτικοί στο ρόλο τους και μαζί με την κούραση, έχουμε ως απόρροια η καθίζηση.

Και ερχόμαστε στην κρίση ταυτότητας και στις μεταγραφές. Στο πρώτο ήρθε πλέον η ώρα που η διοίκηση θα πρέπει να μιλήσει δημόσια και να υπενθυμίσει, αποσαφηνίσει και αν θέλετε να επανακαθορίσει τον φετινό στόχο σε όλα τα επίπεδα ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση από τις ίσως υπερβολικές προσδοκίες που προκλήθηκαν. Στον Άρη δεν θέλει και πολύ να ανοίξει πάλι ο κύκλος της εσωστρέφειας.

Πάμε και στις μεταγραφές. Αν ο Άρης δεν ενισχυθεί και μάλιστα με τουλάχιστον δυο παίκτες (σέντερ και περιφερειακό) θα διακινδυνεύσει τον στόχο της 3ης θέσης στην Ελλάδα. Διακρίνεται, μια σχετική δυσκαμψία στο κομμάτι αυτό ενώ θα έπρεπε εδώ και καιρό να γίνουν αλλαγές. Και είναι κρίμα γιατί την κωλυσιεργία στο κομμάτι αυτό την χρεώνεται και ο Πρίφτης που με το υπάρχον ρόστερ, όσο καλός ή μέτριος προπονητής είναι για τον καθένα, θαύματα δεν μπορεί να κάνει. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα που ο Νίκος Λάσκαρης και οι συν εργάτες του, θα πρέπει αφενός να μιλήσουν και αφετέρου να πράξουν για να βάλουν ένα στοπ στο αρνητικό σερί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γι’ αυτό αναβλήθηκε το Λεβαδειακός-Ατρόμητος!! (pics)


Γι’ αυτό αναβλήθηκε το Λεβαδειακός-Ατρόμητος! (pics)

Δεν είναι… γραφτό του, να γίνει το Λεβαδειακός-Ατρόμητος. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε γιατί.

Δεύτερη αναβολή στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο.

Η πρώτη, στις 3 Γενάρη, λόγω της δυνατής βροχής και του ακόμη πιο δυνατού αέρα, και η δεύτερη, σήμερα, λόγω της επέλασης του χιονιά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαντσίνι για Σάρι: «Είναι ομοφοβικός και ρατσιστής»


Μαντσίνι για Σάρι: «Είναι ομοφοβικός και ρατσιστής»

Μόλις η Ίντερ έκανε το 2-0 στο Σαν Πάολο κόντρα στη Νάπολι, ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έκανε «ντου» στον πάγκο των Παρτενοπέι, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι τον αποκάλεσε «αδερφή».

Τα παιχνίδια μεταξύ της Νάπολι και της Ίντερ στο Σαν Πάολο διακρίνονται πάντα για την ένταση που κυριαρχεί. Λίγο οι φανατικοί οπαδοί της Νάπολι που παρασύρουν και τους παίκτες και παίζουν πιο φανατισμένα, λίγο και ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι, δεν χρειάζονται περισσότερα για να «ανάψουν» τα αίματα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Ίντερ έκανε με τον Λιάγιτς το 2-0 στις καθυστερήσεις και η κάμερα πήγε κατευθείαν στον προπονητή της, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έκανε «ντου» στον πάγκο των Παρτενοπέι.

Πολλοί απόρησαν και ο τεχνικός των Νερατζούρι έδωσε στη συνέντευξη Τύπου την εξήγησή του: «Ο Σάρι με αποκάλεσε αδερφή. Είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Άνθρωποι σαν αυτόν δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Πήγα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς να του ζητήσω εξηγήσεις, με τον Σάρι να μου ζητάει συγνώμη. Δεν τη θέλω τη συγνώμη του, θα έπρεπε να ντρέπεται», ήταν τα λόγια του Μαντσίνι.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, έδωσε την δική του εκδοχή για το συμβάν: «Είμαι εγώ ομοφοβικός; Δεν το νομίζω. Όλα συνέβησαν πάνω στην ένταση. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τελειώνουν πάνω στο χορτάρι. Του ζήτησα συγνώμη και περίμενα το ίδιο από αυτόν. Αυτά τα θέματα πρέπει να τελειώνουν στο γήπεδο μετά από δέκα δευτερόλεπτα. Πάνω στα νεύρα μου δεν θυμάμαι τί του είπα. Δεν κάνω διακρίσεις σε βάρος κανενός. Αν πάντως, χρησιμοποίησα αυτά τα λόγια, τότε ζητώ συγνώμη από τη γκέι κοινότητα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς χρήματα στην Ιταλία ο Μεσίνα!!


Χωρίς χρήματα στην Ιταλία ο Μεσίνα!

Ούτε ένα… ευρώ δεν θα εισπράξει ο Ετόρε Μεσίνα για την παραμονή του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως έγινε γνωστό από τον Τζάνι Πετρούτσι.

Αμισθί θα εργαστεί στην εθνική ομάδα της Ιταλίας ο Ετόρε Μεσίνα κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά, όπως έγινε γνωστό από τον Τζάνι Πετρούτσι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του πολύπειρου προπονητή, ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Μητρόπουλος από τον Πανιώνιο!!


Τέλος ο Μητρόπουλος από τον Πανιώνιο

Οριστικό… διαζύγιο για Παύλο Μητρόπουλο και Πανιώνιο, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μέσο. Προς Ιταλία ο 25χρονος.

Ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί, όπως αναμενόταν, παρελθόν για τον Πανιώνιο.

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν πως είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον 25χρονο να περνάει από τα «κυανέρυθρα» γραφεία την Τετάρτη και να λύνει το συμβόλαιό του.

Πλέον, ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού Βόλου, Παναιτωλικού και ΑΕΚ, που παίζει από το 2014 στη Νέα Σμύρνη (30 συμ./2 γκολ), αναζητά ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προσανατολίζεται προς Ιταλία μεριά, χωρίς, πάντως, να έχει κάτι επίσημο στα χέρια του.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο, τον οποίο θερμά ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Παράλληλα, ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φάνη Τζανδάρη απ' τον Ολυμπιακό, κάτι που είχαν κάνει από χθες οι «ερυθρόλευκοι»: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φάνη Τζανδάρη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρελθόν από τον Αστέρα ο Παπαδόπουλος!!


Παρελθόν από τον Αστέρα ο Παπαδόπουλος

Μόλις πέντε μήνες κράτησε η συνεργασία του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.

Την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Μετά από πέντε μήνες συνεργασίας οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη (20/01) πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέση η λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια της Super League και σε 3 του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας 1 γκολ το οποίο και σημείωσε στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-1)
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Buzzer beater σε σχολική τάξη!! (video)


Buzzer beater σε σχολική τάξη! (video)

Ένα ιδιαίτερο και όμορφο βίντεο έφτιαξαν σε σχολείο της Τουρκίας, ενόψει του All Star Game στο μπάσκετ, με τον δάσκαλο να πετυχαίνει το… buzzer beater!

Την ανυπομονησία τους να ξεκινήσει το All Star Game του μπάσκετ εξέφρασαν οι μαθητές και ο δάσκαλός τους σε ένα σχολείο στην Τουρκία, μέσω ενός βίντεο που έφτιαξαν στην τάξη τους!






 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Προπονήθηκε με τη Βέροια ο Ραούλ Μπράβο!!


Προπονήθηκε με τη Βέροια ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε στη Βέροια μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τον Άρη και σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση.

Μετά από έξι μήνες, ο Ραούλ Μπράβο φόρεσε ξανά τα κυανέρυθρα της Βέροιας και έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Ο Ισπανός πολύπειρος αμυντικός επέστρεψε στη Βασίλισσα του Βορρά ως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη και θα κληθεί να καλύψει είτε το αριστερό άκρο σε περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννούλης επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είτε και ως στόπερ αφού θα υπάρξει σε αυτή τη θέση μια αποχώρηση. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Στη σημερινή προπόνηση, πήρε μέρος ακόμη ένας παίκτης που επέστρεψε στη Βέροια, ο Γιώργος Μπουζούκης, ο οποίος ήταν δανεικός στα Χανιά, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει και ο Δημήτρης Μάνος που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, ο οποίος «βάρεσε» διάλυση.

Φωτογραφία από το kerkidasport από την επιστροφή του Ραούλ Μπράβο στη Βέροια inner

Βραβεύει Μαυροκεφαλίδη ο ΕΣΑΚΕ!


Βραβεύει Μαυροκεφαλίδη ο ΕΣΑΚΕ

Τον MVP του πρώτου γύρου της Α1, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, θα βραβεύσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, πριν το τζάμπολ του ματς ΑΕΚ-Λαύριο στο ΟΑΚΑ.

Το βραβείο του θα παραλάβει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, πριν την έναρξη του ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Λαύριο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Χαλβατζάκης θα δώσει στον Έλληνα σέντερ την τιμητική πλακέτα για την ανάδειξή του ως MVP του πρώτου γύρου της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θα βραβεύσει τον MVP του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Λουκά Μαυροκεφαλίδη πριν την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Λαύριο για την 15η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (23/1, 17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ».

«Κόλπο γκρόσο» με Φελαϊνί η Μίλαν!!


«Κόλπο γκρόσο» με Φελαϊνί η Μίλαν!

Για το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πάει η Μίλαν, που, σύμφωνα με το Sky Italia… ξηλώνεται για να φέρει τον Μαρουάν Φελαϊνί στο Μιλάνο!

Στο μεταγραφικό… στόχαστρο της Μίλαν βρίσκεται ο Μαρουάν Φελαϊνί!

Όπως μεταδίδει το Sky Italia και αναμεταδίδει το βρετανικό Sky, ο Βέλγος μέσος είναι διακαής πόθος των «ροσονέρι», που θα προσπαθήσουν να τον φέρουν στο Μιλάνο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιώνει κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε αν η ιταλική ομάδα θα… ξηλωθεί για να φέρει τον 28χρονο στην πόλη της μόδας.

Τονίζεται, ωστόσο, πως, καθώς τα λεφτά δεν είναι και λίγα, στη συνάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τον μάνατζερ του παίκτη, που θα γίνει μέσα στη βδομάδα, θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Φελαϊνί στην Ιταλία με τη μορφή δανεισμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποθέωση του Ολυμπιακού στην Ρόδο!! (pic)


Αποθέωση του Ολυμπιακού στην Ρόδο (pic)

Την αποθέωση γνώρισαν έξω από το Βενετόκλειο οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου.

Την… τιμητική τους είχαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, στο Βενετόκλειο.

Συγκεκριμένα, δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» περίμεναν την αποστολή της ομάδας του Πειραιά, έξω από το κλειστό της Ρόδου, με τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη να «πνίγεται» στις αγκαλιές τους.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θύρα 7: «Συμπαράσταση σε αυτούς που πήγαν να σακατέψουν παίκτες του Ολυμπιακού, δεν θα δείτε ποτέ»


Θύρα 7: «Συμπαράσταση σε αυτούς που πήγαν να σακατέψουν παίκτες του Ολυμπιακού, δεν θα δείτε ποτέ»

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμπαράσταση για το κλείσιμο της Θύρας 13.

Μπορεί το πρωί της Τετάρτης η Θύρα 7 Περάματος να τόνιζε μέσω Facebook ότι: ««Δεν μπορεί σαν συνειδητοποιημένοι οπαδοί να χαιρόμαστε που θα κλείσουν θύρες άλλων οπαδών», αλλά το μεσημέρι με ανακοίνωση της η Θύρα 7, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμπαράσταση «σε αυτούς που τιμωρήθηκαν επειδή προσπάθησαν να σακατέψουν τους παίκτες του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμπαράσταση σε αυτούς που τιμωρήθηκαν επειδή προσπάθησαν να σακατέψουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, από εμάς δε θα δείτε ποτέ.

Είμαστε οι πρώτοι που τα έβαλαν με τον υπουργό, την ώρα που οι άλλοι τον αποθέωναν, θεωρώντας τον υποχείριο τους.
Νόμιζαν πως θα δρουν ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι, έχοντας ασυλία.

Τον καλούσαν να τελειώσει τον Ολυμπιακό και τη Θύρα 7, και τώρα που γίνεται αυτό που ευαγγελίζονταν τόσο καιρό και τους γύρισε μπούμερανγκ, χαλάνε τον κόσμο.

Καμία συμπαράσταση λοιπόν, σε αυτούς που εις γνώση τους και με τις ευλογίες της διοίκησης τους, καταστρέφουν την ομάδα τους.

Όταν η Θύρα 7 προστατεύει την ομάδα, δέχεται διαφόρων ειδών κακοπροαίρετα σχόλια.

Ο κόσμος του Θρύλου, θα προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο, όπως άλλωστε κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Γιατί για εμάς, το καλό της ομάδας, είναι πάνω από όλα.

Πάνω από διοικήσεις, μετόχους, παίκτες, οπαδικά εφέ, κτλ.

Και να γνωρίζετε όλοι πως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Γροντή ο Ατρόμητος!!


Ανακοίνωσε Γροντή ο Ατρόμητος

Τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Γροντή ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, λίγες ώρες αφού ο 21χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Συμβόλαιο 2,5 ετών υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής.

Τη δεδομένη συμφωνία του με τον Δημήτρη Γροντή ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια και αποτελεί μια έξτρα κίνηση στον υπάρχοντα σχεδιασμό που δεν επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Στη "σκακιέρα" του Ατρόμητου ο "στρατιώτης" Δημήτρης Γροντής!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γροντή!

Στην ποδοσφαιρική μας σκακιέρα προστίθεται ένας χρήσιμος "στρατιώτης".

Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο "Μαζαράκη" μαζί με τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Γροντής που γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1994 στο μαρτυρικό Δίστομο είναι ένας εξελίξιμος, ταλαντούχος και υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων που παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και μπορεί να δώσει λύσεις άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Συνεργάστηκε στην ΑΕΚ για 2,5 χρόνια με τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα. Από το 2012 μέχρι φέτος φόρεσε συνολικά τη φανέλα της 45 φορές και πέτυχε 5 γκολ.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Δημήτρης Γροντής τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο και κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου νιώθοντας ότι έχω πολλά να δώσω.

Ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, ανεξάρτητα με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα και διοικείται από ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα, κάτι που το ένιωσα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, με περιμένει πολύ δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ από τη δική μου πλευρά για να φθάσει εκεί που πρέπει".

Ο Δημήτρης Γροντής θα φορέσει το νούμερο "32" στη φανέλα του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η κλήρωση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017!


Η κλήρωση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017

Την Παρασκευή 22/1, στο Μόναχο, θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017 όπου θα συμμετέχουν συνολικά 27 χώρες.

Με τη συμμετοχή 27 χωρών θα διεξαχθεί την Παρασκευή (22/1) στο Μόναχο, η κλήρωση για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017, που θα το φιλοξενήσουν οι Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία και Τουρκία.

Όπως ανακοίνωσε η FIBA, οι αγώνες των προκριματικών θα γίνουν από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, με τους 11 φιναλίστ να παίρνουν το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Οι 27 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε έξι γκρουπ των τεσσάρων ομάδων και σε ένα των τριών.

Ήδη στο Ευρωμπάσκετ του 2017 θα βρίσκονται οι τέσσερις διοργανωτές, οι φιναλίστ του προηγούμενου (Ισπανία και Λιθουανία) και οι οκτώ που θα συμμετέχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά, Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία και Σερβία.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*